Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 46 דקות, פינדר כתב:

פוסט ״חשיפה״ על איך חרדים קונים דירות בכסף שחור, תוך שיתוף פעולה של הכוללים, ביה״ד הרבני והבנקים.

לא יודע אם כל הפרטים נכונים, אולי ידידינו החרדים פה, יוסיפו פרטים..

אני כבר שנים חושב שכל הפעילות של החדשים באמצעות עמותות זו פשוט העלמת מס אחת עצומה וממוסדת, אבל זה כבר שיא חדש. מה יעשו עם זה? כלום ושום דבר, יש נבלה בראשות הממשלה שכל מה שמעניין אותו לזה לא רק להתחמק ממשפט אלא להשפיל את כל הרשות השופטת. 90% מהממשלה הזו זו חבורה שנמצאת במסע נקמה נגד רשויות המדינה. 

• אהבתי 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

יש לי חבר ששכר דירה פעם. נתן "לבעל הדירה" צ'קים על שמו.
בהפקדה הראשונה גילה שהצ'קים הופקדו על שם עמותה דתית כלשהי.
הם פשוט לקחו את הצ'קים וזייפו אותם עם כתב זהה לשל חבר שלי 1-1 והוסיפו לשם המקבל "או ...".
בעל הדירה הוא סתם איש קש.
עמותות זה שם קוד להלבנת הון שחור. אין בהן שום צורך.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מעניין 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 43 דקות, יבגניפ כתב:

בפירוש יש בישראל חקיקת קסטות

קאסטות זה משהו אחר ובכל מקרה בטח לא אפרטהייד.

פורסם
לפני 4 דקות, mikyl כתב:

קאסטות זה משהו אחר ובכל מקרה בטח לא אפרטהייד.

המעמד שלך ושלי ושל הערבים לא זהה.

קסטות ליהודים, אפרטהיד לערבים. 

אני מבין כמה זה מעצבן לקרוא את זה. זו המציאות. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

הם משתי@&ים על כולם מהמקפצה. כל מי שמצדד בעד המהפכה החוקתית וצמצום ההשפעה של בתי המשפט,  זה רק קדימון

https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=r1oid2ri3

אז הוא שיקר בעדות שלו, אז מה.

עריכה אחרונה על ידי ArikM

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 44 דקות, farkash7 כתב:

ברגע שהסכסוך הוא עם מרכיבים דתיים אתה בבעיה כי ההגיון מפסיק לעבוד.

אני לא חושב שההגיון הוא פקטור מרכזי בקבלת החלטות אצל בני אדם בכלל, אז בו מראש נוותר על ההנחה השגויה שבני אדם הם רציונאלים.

אני גם חושב שההיסטוריה מוכיחה שמדינות עם שלטון אתאיסטי במפגיע, אינן רציונאליות יותר. ראה כל המדינות הקומוניסטיות. 

דת היא מערכת אמונות שלא שונה ממערכות אמונה אחרות. זה שלא שעמים לא מונותואיסטים או עם דתות פחות ממוסדות הוכיחו עצמם שלווים או רציונאליים יותר מעמים אחרים, ע״ע מונגולים, יפנים וויקינגים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 43 דקות, farkash7 כתב:

עמותות זה שם קוד להלבנת הון שחור. אין בהן שום צורך.

זה בעיקר הגמ״חים.

לא לחינם הח״כים החרדים נלחמים בחירוף נפש כל פעם שעולה השאלה אם להחיל את חוקי הלבנת ההון על הגמ״חים.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

פוסט ״חשיפה״ על איך חרדים קונים דירות בכסף שחור, תוך שיתוף פעולה של הכוללים, ביה״ד הרבני והבנקים.

לא יודע אם כל הפרטים נכונים, אולי ידידינו החרדים פה, יוסיפו פרטים..

בגלל זה אני חושב שבמקום להתעצבן עליהם אנחנו צריכים לעשות בדיוק כמוהם. 

אחרי חצי שנה הכל יתפוצץ פה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הנה המדריך למדינות מתפרקות 

image.thumb.png.101fb3abdca402d9f254b5e05997422d.png

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

זה אמיתי שסגרו ישוב שלם ולא נותנים לתושבים להיכנס ולצאת כדי שראש הממשלה יהיה בנופש?

כן, זה אמיתי

מושב נווה אטי"ב בו מתארח הזוג נתניהו עתר לבג"ץ: "אנחנו נצורים"

לפני שעה, יבגניפ כתב:

אני מבין כמה זה מעצבן לקרוא את זה. זו המציאות. 

זה לא מעצבן, זה פשוט לא נכון. לא ראשון ולא השני. 

לפני כשעה, falou כתב:

אני גם חושב שההיסטוריה מוכיחה שמדינות עם שלטון אתאיסטי במפגיע, אינן רציונאליות יותר. ראה כל המדינות הקומוניסטיות. 

למה לא לראות את מדינות מערב אירופה נגיד מול איראן?

פורסם
בתאריך 6.8.2023 בשעה 15:41, פינדר כתב:

אם כבר הזכרת את הר מלך, הנה סרטון ישן שלה, מעודדת את בנה הצעיר להיות רוצח ערבים.

אני בטוח שזועבי וכסיף לא גידלו את כך את ילדיהם (ואני רחוק מלהיות מעריץ של השניים).

https://twitter.com/Itai_Leshem/status/1688088935681986560?s=20

שמע, לא נכנסתי לקטע הזה כשפרסמת כי אמרתי שבדוק זה משהו מסולף.

אבישי גינצייג צייץ שהקטע הזה חתוך, וכמובן שהדיבור שלה הוא על הערבים שרצחו את בעלה.

לא סתם ערבי שהלך ללימודים, לא סתם ערבייה שעובדת בתור רופאה, לא סתם משפחה שנסעה בכביש.

אבל היי - הכי קל להפיץ פייק ניוז על מתנחלים, אף אחד לא מתרגש מזה.

זה מתקשר לזה שאתה חושב שהכיבוש בא משום מקום ב-1967, וכמו שרשמו מקודם, אתה חושב שאתה נעלה, טהור, צדיק, בתאכלס אתה סתם מחפש לשחק אותה נקי.

זה מצטרף לציטוט אחר שלך:

"בכל אופן, לכל אזרח ישראלי (שאין לו עוד אזרחות) יש בחירה איפה לגור בין הירדן לים. אני בוחר לגור במקום שלא מתבסס על דיכוי. או לפחות מתבסס בצורה מינימלית."

מבחינתך אתה בסדר כי אתה מדכא פחות.. ואם תפנה את איו"ש ותעלה לראש הרשימה של המדכאים, מה אז? גם תגיד שצריך לפנות?

פורסם
לפני 12 דקות, mikyl כתב:

זה לא מעצבן, זה פשוט לא נכון. לא ראשון ולא השני. 

כתבתי כאן אתמול. אחד ממאפייני האפרטהיד זה יצירה של אוטונומיות עניות לשחורים עם כאילו עצמאות פוליטית, ואפילו עקרונית עצמאות מלאה בסוף. בפועל אלו היו מובלעות של עוני, בלי תעסוקה ובלי השכלה סבירה ובלי יכולת לבחור מנהיגים שהשלטון הלבן לא אהב. איך זה שונה מתוכניות הסיפוח של סמוטריץ' וכו' אני לא יודע. איך זה יהיה שונה בתוך ישראל, כשהמפלגות הערביות יוצאו מהחוק, אני גם לא יודע. ו

אם ב"שני" התכוונת לכך שישראל היא לא מדינת קסטות - זה כבר given לחלוטין. אתה, אני ודתיים וחרדים וערבים לא חיים לפי אותם החוקים. לא עקרונית ולא מעשית.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

לא יודע אם כל הפרטים נכונים, אולי ידידינו החרדים פה, יוסיפו פרטים

פשוט מרתיח.

איף.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הרבה פעמים ניחמתי עת עצמי בזה שיש בוטים (אולי אירנים?) בפייסבוק, בכל מני פוסטים של דריסות בהפגנה רואים חסרה שצוחקים ואומרים ׳מלךךךך׳ על הדורס.. 

עכשיו, התקשרו לחלק מהם, לצערי הם אנשים אמיתיים בשר ודם. אומנם לבוטים יש קצת יותר אינטיליגנציה (וכנראה שגם חמלה) מהם, אבל הם בני אדם.

https://fb.watch/mhWomzHu9y/?mibextid=v7YzmG

• אהבתי 2
פורסם
לפני 28 דקות, יובל .מ. כתב:

על הערבים שרצחו את בעלה.

אני מבין.

אז אם נגיד יעלה סרטון של ילד פלסטיני אומר שצריך להרוג ילדים, אתה לא ישר תגיד שהערבים מחנכים את הילדים שלהם לשנוא יהודים, אלא תבדוק אם אין לו אבא או אח שנהרג ע״י ישראל.

לפני 29 דקות, יובל .מ. כתב:

שאתה חושב שהכיבוש בא משום מקום ב-1967,

אל תחליט בשבילי מה אני חושב.

אני אומר שהמצב המתמשך של כיבוש במשך 56 שנים, הוא לא משהו שנקלענו אליו.

לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

מבחינתך אתה בסדר כי אתה מדכא פחות.. ואם תפנה את איו"ש ותעלה לראש הרשימה של המדכאים, מה אז? גם תגיד שצריך לפנות?

לא הבנתי את הלוגיקה שלך פה.

אם נפנה את איו״ש הרי יהיה פה גן עדן, בלי מדכאים ובלי מדוכאים. (לא באמת).

אבל אם נפנה את איו״ש, חיילי צה״ל לא יכפו שלטון צבאי על אוכלוסיה אזרחית. אז איזה דיכוי יש פה? לאישה רשימה אני אעלה?

החיים הם לא שחור לבן. אני מעדיף לחשוב על עצמי שאני עושה מאמץ להיות בחלק של הסקאלה שפחות משתתף בדיכוי של אוכלוסיה אזרחית.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...