Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה למה הוא חמור.

תלחם בדגלי אש"ף באוניברסיטה ותמנע ממי שצועק שייפדה את אל אקצה להגיע, גם אם הצדקנים יתלוננו, אבל אל תפיל את הכל בהפגנתיות.

שיכורים מכוח.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

פוסט ״חשיפה״ על איך חרדים קונים דירות בכסף שחור, תוך שיתוף פעולה של הכוללים, ביה״ד הרבני והבנקים.

לא יודע אם כל הפרטים נכונים, אולי ידידינו החרדים פה, יוסיפו פרטים..

• אהבתי 7

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לפני 17 שעות, Night Driver כתב:

בוא ניקח תסריט דמיוני שאנחנו כובשים את יוש ב 67 ואין טרור או אפילו מאבק להגדרה עצמית.

הם היו היום אזרחים?

היתה להם תב"ע נורמלי?

לא היו מחסומים?

לא היו התנחלויות?

אם התסריט הדמיוני הזה היה קורה אני מניח שהייתה להם היום איזשהו מדינה משלהם.

לפני 22 שעות, David32 כתב:

זה לא קוקה קולה, זה פפסי

2 דברים שונים לחלוטין.

לפני 18 שעות, פינדר כתב:

נקלענו במקרה ל56 שנים של כיבוש ושלטון צבאי?

בדיוק ככה. כתוצאה של אי הכרה של מדינות ערב/מוסלמיות בישראל ומלחמות שהן יזמו.

לפני 17 שעות, Gosser1860 כתב:

החלק שקיבלנו בתוכנית החלוקה היה לצורך הקיומי, השאר - מעבר לכך.

אנחנו הסכמנו על תוכנית החלוקה. שאר זאת השלכה של החלטות שקיבלו מנהיגים ערביים.

לפני 17 שעות, Gosser1860 כתב:

ובד"כ, החזקים מצליחים להתאפק.

להזכירך שגם ב-48 וגם ב-67 ערבים היו הפייבוריטים ואנחנו האנדרדוג.

לפני שעה, יבגניפ כתב:

לא אוהבים את השימוש פה במילה "אפרטהיד". הנה, אתמול שר האוצר היקר שלנו עצר העברה של תקציבים להשכלה גבוה לערבי ישראל ולרשויות המקומיות שלהם. הטענה זה ש"יש צרכים דחופים יותר". אזכיר שלפני כמה ימים התפרסם שהממשלה מעבירה כמה מאות מיליונים לחרדים, תוך קיצוץ ממקומות אחרים.

אז יש בישראל היום אפרטהייד לחילונים?

לפני שעה, יבגניפ כתב:

נזכיר שגרנדמייזר ביקש בעבר להפריד יהודיות וערביות במחלקות יולדות בבתי חולים, וגם להוציא את המפלגות הערביות בישראל מחוץ לחוק.

זה כבר קרה? יש חוק?

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, Gosser1860 כתב:

השאלה היא מה המקסימום? מה המקסימום שישראל מוכנה לתת ומה המינימום של הפלסטינים. אני מסכים שכנראה יש תהום בין העמדות. אבל בשביל זה צריך לנהל משא ומתן עם מישהו רציני, כלומר כזה שיבצע את הצד שלו בעסקה.

למה אתה לא מסוגל לפחות לקבל את הרעיון שאין דיל. אין עסקה. הפער גדול מדי.

אתה מוכן לקבל אותו, לדוגמא, כשאנשים מתגרשים, נכון?!

הרי אתה לא חושב שעם ייעוץ נכון ועבודה אישית נכונה, כל זוג יכול בסוף למצוא את הדרך להשאר יחד, אז למה אתה חושב שזה בטוח אפשרי במורכבות האינסופית של יחסים בין קבוצות אתניות?

כשנוסדה מדינת ישראל אפשר היה לראות שיש מספיק אחידות בגוף, שיישמע להנהגה. אצל הפלסטינים זה בבירור לא כך. כל המבנה החמולאי שלהם לא מבטיח שיהיה מי שיאכוף מלמעלה, כי זה לא קיים באף מדינה ערבית. בכולן האכיפה היא בסמכות הקלאצ׳ניקוב, אז למה שאצלנו זה יהיה אחרת.

הרי הבעיה המהותית באוסלו הייתה העדר הלגיטימיות של אש״פ. חמאס לא ציית, לערפאת לא הייתה יכולת ואינטרס (שילוב של השניים) לאכוף ציות, אוטובוסים התפוצצו... והנה אנחנו במקום שמי שחשוב שאפשר להגיע לשלום נוסח אוסלו זה בערך שלושה וחצי שמאלנים מת״א ואחת מהחתולות שלהם...

למה את חושב שיהיה אחרת?

• מעניין 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 3 דקות, mikyl כתב:

אז יש בישראל היום אפרטהייד לחילונים?

בפירוש יש בישראל חקיקת קסטות, והזכויות שיש לחילונים הן לא הזכויות שיש לדתיים. למשל: דתיים יכולים להכתיב לילדים שלנו את תכני מערכת החינוך הממלכתית, אבל לא כל כך הפוך. 

לפני 3 דקות, mikyl כתב:

זה כבר קרה? יש חוק?

למה אתה חושב שהסמוטריצ'ים והרוטמנים רוצים מהפכה משפטית?

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה אמיתי שסגרו ישוב שלם ולא נותנים לתושבים להיכנס ולצאת כדי שראש הממשלה יהיה בנופש?

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 24 דקות, פינדר כתב:

פוסט ״חשיפה״ על איך חרדים קונים דירות בכסף שחור, תוך שיתוף פעולה של הכוללים, ביה״ד הרבני והבנקים.

לא יודע אם כל הפרטים נכונים, אולי ידידינו החרדים פה, יוסיפו פרטים..

אין לי מילים. בכל פעם מחדש, הציבור הזה שובר שיאים חדשים… 

פורסם

לפני 13 דקות, SlowRide כתב:

זה אמיתי שסגרו ישוב שלם ולא נותנים לתושבים להיכנס ולצאת כדי שראש הממשלה יהיה בנופש

בדיקטטורה זה מאוד הגיוני.

דיקטטורים מאוד אוהבים רכבות וזה מסביר את הקו קריית שמונה - אילת.

פורסם
לפני 11 דקות, falou כתב:

למה אתה חושב שיהיה אחרת?

כי הצלחנו להגיע להסכמים עם ירדן ומצרים וסוג של הסדר קבע מאוד רעוע עם לבנון.

אין לי בעיה עם המבנה החמולאי, אדרבה, מבחינתי שנבצע הסדר עם כל חמולה בנפרד. האכיפה שלהם, היא שלהם, אין לי ציפיה מהם שיהפכו למשהו שהם לא.

אבל גם בהיעדר כל אופק מדיני עם הפלסטינים אני מצפה מישראל לנסות לקחת אחריות על האירוע (מהצד שלה), לא להתיישב על עוד גבעות מיותרות, לשאוף להיפרד מהפלסטינים ככל הניתן ולבנות מנגנונים חסרי תלות (בשונה מהיום).

כלומר אני מסכים שיכול להיות שלעולם לא יהיה שלום נוסח אוסלו, אבל גם הסדר בו אנחנו מפסיקים לחבל באפשרות להיפרדות עתידית כלשהי תוך שמירה על הביטחון שלנו עדיף על המצב הנוכחי, גם אם ההסדר הזה נחתם בינינו לבין עצמינו.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 7 דקות, MZN כתב:

אין לי מילים. בכל פעם מחדש, הציבור הזה שובר שיאים חדשים… 

כשאתה רואה את כל הבנייה המטורפת לחרדים בשכונת רוממה שבירושלים, אתה מתחיל להעלות ספקות על כשרות המימון לאותן דירות. דירות שם נמכרות במיליוני שקלים וכמות הדירות שנמכרות שם היא מטורפת, את האמת? אין לי מספר, אבל לפי הבניינים המפלצתיים אני מנחש שיש שם עשרות אלפי דירות.  אז מה, לכולם יש כסף "כשר" כדי לרכוש את אותן הדירות? אצבע משולשת בעין. אין סיכוי.

הכל קומבינות שם, הכל ממוסחר, הרוב שחור.

• אהבתי 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, falou כתב:

הרי הבעיה המהותית באוסלו הייתה העדר הלגיטימיות של אש״פ

לא. הבעיה באופן כללי עם הפלסטינים וזה לא קשור לאש"ף או לאוסלו היא הדת.
ברגע שמרכיב הדת נכנס לסיפור אי אפשר לעשות ממש עסקים.
זה נכון לא רק להם אגב כן? זה נכון גם לנו.
הרי מה עושים כל ההזויים שם בגבעות? תופסים גבעות בשם ארץ ישראל השלמה=הדת.

מי שחושב שאפשר לפתור את הסכסוף עם הסכם שלום במצב הקיים כרגע חי באשליות. לא ניתן. הפערים פשוט גדולים מדי כי מנהלים פה סיכסוף 100 שנה ורק מתדלקים אותו.
זה לא אומר אבל שאנחנו עושים פעולות כדי לשפר את המצב או לייצב אותו מאיך שאני רואה את זה בדיוק להפך. אנחנו משקיעים שם טונות משאבים, טונות אנרגיה, טונות כוחות וממשיכים לתדלק את הסכסוך.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 5 דקות, Gosser1860 כתב:

כי הצלחנו להגיע להסכמים עם ירדן ומצרים וסוג של הסדר קבע מאוד רעוע עם לבנון.

ירדן ומצרים נשלטות כל אחת ע״י החונטה הצבאית שלה, והגענו להסכמה עם החונטה. למעשה, זה גם המצב בשטחים ולהסכמה החלקית קוראים ׳שיתוף הפעולה הבטחוני׳, אבל הוא גם כולל סיוע שלנו לשמירה על החונטה (בירדן הצלנו בעבר החונטה מהתקוממות פלסטינית, אבל זה לא בשוטף).

ירדן ומצרים הן כבר מדינות עם שלמות טריטוריאלית מוגדרת וברורה. אין איתן שום סכסוך קרקע, ומרגע שנסתיימה המלחמה הקרה, אין לסכסוך איתנו שום יתרון בשבילן.

זה לא דומה למצב עם הפלסטינים.

עם לבנון אין לנו כלום.

יש הרתעה.

לפני 6 דקות, Gosser1860 כתב:

אבל גם בהיעדר כל אופק מדיני עם הפלסטינים אני מצפה מישראל לנסות לקחת אחריות על האירוע (מהצד שלה), לא להתיישב על עוד גבעות מיותרות, לשאוף להיפרד מהפלסטינים ככל הניתן ולבנות מנגנונים חסרי תלות (בשונה מהיום).

זה היה הכיוון של שרון. זה נקטע באיבו.

וזה עדיין רחוק מפתרון. איך שלא תסובב את זה, את הבקעה אתה חייב להשאיר בידיים שלך וגם כמה פיסטינים שולטים בשטחים. תוסיף לזה גושי התיישבות והשארת לפלסטינים משהו שהם בחיים לא יקבלו בשום הסדר.

אז היכן הפתרון?

פורסם
לפני 2 דקות, falou כתב:

אין לנו כלום.

ההסכם על הגבול הימי הוא לא בדיוק כלום..

מעבר לכך, אין ויכוח על השאר

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 3 דקות, farkash7 כתב:

לא. הבעיה באופן כללי עם הפלסטינים וזה לא קשור לאש"ף או לאוסלו היא הדת.

אני חושב שזה הפוך. אני חושב שמכופפים את הדת לשרת את האינטרס ולא הפוך.

יענו, הומופוב הוא לא הומופוב כי הוא דתי, הוא מוצא בדת את התירוץ להומופוביה שלו.

פורסם

כיפוף של הדת לפי מה שנוח או אג'נדות זה משהו שעושים כל הזמן, גם ביום יום בנושאים הרבה פחות רגישים.
זה לא משנה את התמונה הכללית. הדת בין אם בגלל אילוצי דת אמיתיים או כיפופים היא הגורם המונע.
אומרים לאנשים "לפי הדת אם תהרוג יהודים תגיע לגן עדן".
אומרים לאנשים "ארץ ישראל השלמה היא שלנו אלוהים נתן לנו אותה".

הדת משחקת תפקיד מרכזי בסכסוך הזה או בחוסר היכולת לפתור אותו.
ברגע שהסכסוך הוא עם מרכיבים דתיים אתה בבעיה כי ההגיון מפסיק לעבוד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...