Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה סתם תרגיל בשביל המצביעים שלו. הוא יעביר כי הוא חייב אבל יעשה כאילו הוא ממש לא רוצה לתת לערבים כלום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

סמוטריץ׳ מקפיא כספים של ערבים.

בן גביר מאשר לח״כים יהודים לפגוש עצורים מאושפזים (למרות חשש לשיבוש חקירה), אבל מסרב לטיבי לפגוש עצורים ערבים מאותו האירוע.

זה אולי לא אפרטהייד רשמי, אבל זה בדיוק מה שהממשלה הזו מכוונת אליו.

כל הדיבורים על משילות ושיפור הדמוקרטיה, הם קשקוש ומסך עשן.

image.thumb.png.9d9b304ab966fef46c73f7517fa1677c.png

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, PinkDolphin כתב:

איזה ״קיבלה את הקופה״? הפסדנו לגמרי במלחמת ששת הימים. מלחמת ההתשה (1000 הרוגים ו-4000 פצועים) התחילה חודשים בודדים אחרי, ומלחמת יום הכיפורים זמן לא ארוך אחר כך. ה״נצחון״ הצבאי לא תורגם בשום צורה לניצחון או פשרה מדיניים, או מוכנות של האוייב לשלום, ובמלחמת יום הכיפורים היינו קרובים מאד להכחדה גמורה

בהחלט קבלנו את כל הקופה (במחיר עצום זה בטוח): 

בימים שלפני קום המדינה, לעומת זמן לא רק אחרי, המאזן בארץ של היהודים מול הערבים היה שונה לרעתנו משמעותית,  זה לגמרי שיחוק מבחינה דמוגרפית לטובתנו מה שקרה אז שלא בטוח שמישהו היה מאמין שיקרה עד כדי כך לפני.

כל ניסיונות להגיע בשנים שלפני להסכמה יהודית ערבית נתקלו בחוסר שיתוף פעולה של המופתי הנאצי (זה בטח לא עזר להם בתקופה ההיא בנושא הזה), הוא למשל סרב להגיע בכלל לדיונים שיקחו בחשבון את דעתו בנושא החלוקה והיהודים אמרו למרות הקושי כן להצעות חלוקה.

אנחנו הפכנו להיות מעצמה איסורית והפלשתינאים המשיכו לשקוע עוד יותר לתוך עמדת הקורבן (שהם כנראה מראש אוהבים להיות), בשטח אחרי 67 כשחלק גדול מהפליטים הפך להיות תחת שליטתנו בדלת האחורית תחת נתינים במשטר צבאי .

הבעיה שאולי ניצחנו יותר מדי, גם בשבילנו וגם בשבילם.  כמו גרמניה אחרי מלחמת העולם הראשונה דהחתימו אותה על הסכם כניעה מביש שדחף אותה להחזיר את כבודה הרמוס במלחמת העולם השניה עם הקיצוניות המדוגעת שהיא הגיעה אליה , להבדיל בכל זאת,  הפלשתינאים צריכים לעבור איזה שהוא תהליך שהם יוכלו לעבור לשלב הבא אחרי הפאגיחה הלאומית והאסון שהיה בראייתם (שהוא הנס שלנו),   הרבה מהם כרגע אידיאולוגית מהללים את המוקוומה ( העליבות של חייהם כערך במאבק בעקבות האסון הלאומי לאדמתם נקרא לזה כך ) ,   אנחנו צריכים להיות חכמים ולראות איך עוזרים להם לעבור לשלב הבא ( כוחות חיצוניים?  משהו אחר? לא בטוח ),   מה שבטוח זה הדברים שאנחנו לא צריכים  לעשות כמו שעושה הממשלה הנוכחית (מלחמת דת ולא סכסוך טריוויאלי), שמחזיקים אותם בדיוק כמו שהם רוצים ומחלישים אותנו.

עריכה אחרונה על ידי yb

פורסם
לפני שעתיים, mikyl כתב:

בוא תספר לי איזה חוקים מיוחדים ישנם לבדואים בנגב.

בוא סע ברכב שלך בנתיב הנגדי תוך כדי שאתה יורה באוויר ותגיד לי מה קורה לך.

• מצחיק 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 דקות, Night Driver כתב:

בנגב?

לא יקרה לך כלום.

מה כלום? ינסו לשדך לך בת של שייח בדואי.

• אהבתי 1
  • מצחיק 3

פורסם
לפני 14 דקות, yor2 כתב:

נו טוב.

אם יש איומים אמיתיים ומישהו מנסה לפגוע בה - שיעצרו אותו.

אבל ידוע שהרבה פעמים זה סתם ניסיון להסיט את האש, כאילו להראות שהצד השני יותר בעייתי.

החרמתם את ערוץ 14 (זכותכם) - תישאו בהשלכות.

לפני 17 שעות, yb כתב:

עד שקראתי את הרשימה הזאת חשבתי שאין אפרטהייד, אבל כשאני רואה את קריטריונים אני כבר לא בטוח אם אין אפרטהייד דה פקטו:

- איסור נישואי תערובת- ארגון להבה ושות יש להם תמיכה רחבה בקהלים במדינה

- רישום אוכלוסין- חובת רישום לאום בת.ז (למי שבגלל זכאי)

איזורי קבוצות- קל

- רמת חינוך -  מניעת תקציבים של סמוטריץ שפורסם היום מריח דומה  (אם מישהו אחר היה עוצר תפקידים לא הייתי חושד)

- חוסר זכות בחירה לפרלמנט- קל

- אפליה בתעסוקה- קל  

אהה.... לא.

1. איסור נישואי תערובת - יש חוק כזה, והוא מיושן. אבל - אבל הוא לא אומר "אף אחד לא מתחתן עם ערבים" (בין אם זה מוסלמי או נוצרי), אלא אסור להתערבב באופן כללי. גם יהודי ונוצרייה לא יכולים.

לגבי להבה - תצא עם מוסלמית ותגיד לי מה בן דוד שלה חושב על זה..

2. כמו שרשמו - בוטל.

3. חינוך - מוסלמים הולכים לבתי ספר בדיוק כמו היהודים, נבחנים בבגרויות ומגיעים לאוניברסיטה. הם הופכים להיות רופאים, עורכי דין, מתכנתים ואף אחד לא עוצר אותם.

סמוטריץ יצא טיפש וכולם יוצאים עליו, אז אפשר להבין שזאת לא מדיניות של מדינת ישראל. ראש עיריית ירושלים (דתי) כבר הצהיר שימשיך לתקצב.

4. חוסר זכות בחירה - מה?

5. אפליה בתעסוקה - מה?
משרות המיועדות שילוב לשילוב ערבים, דרוזים וצ'רקסים בשירות המדינה | נציבות שירות המדינה (www.gov.il)

יש משרות שאני כיהודי לא יכול להגיש אליהן מועמדות בכלל.

אם הבעיה שלך היא עם השוק הפרטי - תגיד לחברות הייטקס שמשחקות אותה מגוונות ומכילות שיתחילו לגייס. 

פורסם (נערך)

עד כמה השמאלנים חסרי חיים וקטנוניים מ-1 ועד לתת דירוג שלילי ולהכפיש מלון קטן שרק רוצה כנראה להתפרנס, רק בגלל ש...   נתניהו התארח במלון?

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מבית היוצר של חוסמי הכבישים. אני נגד x אז כדי להביע את מחאתי אני אתעלל ב y, שלא מעניין ל x את הביצה.

וזה לא שייך לשמאל או ימין, עושים את זה כולם במדינה המטומטמת הזאת.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

לגבי להבה - תצא עם מוסלמית ותגיד לי מה בן דוד שלה חושב על זה..

אני נשוי אז לא יכול לבדוק לך אבל תשאל את הבני דודים של נסרין קדרי, לוסי אהריש ואם אתה רוצה להחרחיב גם לערבים נוצרים לוסי איוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, gadik6 כתב:

עד כמה השמאלנים חסרי חיים וקטנוניים מ-1 ועד לתת דירוג שלילי ולהכפיש מלון קטן שרק רוצה כנראה להתפרנס, רק בגלל ש...   נתניהו התארח במלון?

להוריד דרוג של מלון שמארח אדם שמחריב את המדינה נשמע לי הרבה יותר לגיטימי מלאיים על חייה של אשת עסקים שמסרבת לפרסם בערוץ שמגיש בו קורא בשידור לשחרור רוצח של ראש ממשלה לתשואות מחיאות כפיים.

לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

נו טוב.

אם יש איומים אמיתיים ומישהו מנסה לפגוע בה - שיעצרו אותו.

אבל ידוע שהרבה פעמים זה סתם ניסיון להסיט את האש, כאילו להראות שהצד השני יותר בעייתי.

החרמתם את ערוץ 14 (זכותכם) - תישאו בהשלכות.

אתה מתכוון "הפסקתם לפרסם בערוץ שמגיש בו קורא בשידור לשחרור רוצח של ראש ממשלה לתשואות מחיאות כפיים" תישאו בהשלכות?
צורת החשיבה שלך לפעמים הזויה. אתה מתייחס ברצינות לכל בוט שכותב משהו ?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 6 דקות, לב טוב כתב:

מה ההבדל בין זה לבין להחרים מאפייה על דיעה של אחד העובדים או לאיים החל חיי אשת עסקים רק בגלל שהחליטה לשנות את עוגת הפרסום?

מי שקובע כלל משחק שלא יבכה שהצד השני מאמץ אותם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה מטומטם להצדיק פגיעה בלא מעורבים כי מישהו אחר עושה את זה.

מטומטם לאיים על אנשים ולכתוב דירוג נמוך לעסק שכל הפשע שלו היה להסכים לארח את ראש שממשלה...(שזה כנראה גם לשקר כי ככל הנראה רוב המדרגים בכלל לא היו שם)

מדינה של ערסים מטומטמים, אני חושב שאם דרכי הפעולה האלה מקובלות על רוב הציבור, כל החרא שהולך לבוא עלינו בגלל הממשלה הנוכחית באמת מגיע לנו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

• תוכן חדש...