Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לנאצים היו רק 3 שנים להסית את האוכלוסיה ותראו מה הם השיגו.

הפלסטינים מסיתים את הילדים שלהם לטרור כבר עשרות שנים.

אם יש היום ילד בעזה שלא יצא נאצי שרוצה לרצוח יהודים זה ילד שלא היה במערכות החינוך, לא ראה טלוויזיה והיה סגור בחדר לבד מיום היוולדו.

סרטון בן 20 שנה, רק שתראו דוגמה איזה אינדוקטרינציה העבירו את דור ההורים של הילדים היום..

תארו לכם מה המצב היום [או שאתם יכולים גם לבדוק את הלינק בסוף]

הסרטון מהטלוויזיה ה"חינוכית" של הרשות הפלסטינית ה"מתונה" של שנות ה2000. לא הטלוויזיה של היום ולא הטלוויזיה של חמאס.

שימו לב לשאלה המנוולת הראשונה שהמנחה המבוגר שואל אותה

"מה את מעדיפה-

שלום וזכויות מלאות לפלסטינים 

או "שהדה" (לההרג בעת רצח יהודים)."

נחשו מה הילדה עונה.

אז @oryo, אתה עדיין מתעקש לטעון שהישראלים מסוגלים לרדת לשפל המוסרי של הפלסטינים?

מי שרוצה ללמוד עוד, לינק לPalestinian Media Watch

https://palwatch.org/

הארגון הזה מנטר את החברה הפלסטינית מסוף שנות ה90

עריכה אחרונה על ידי Coro
  • אהבתי 2

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 49 דקות, Lior_Django כתב:

חיות אדם. מה נעשה עם האנשים האלה.

אחת מהאפשרויות הבאות:

1. טרנספר. עצוב. קשה. אבל יהיה הכי טוב להם במצב הזה. אומנם יוותרו על האדמה "שלהם" אבל כמעט כל מדינה שהם יעברו אליה זה ישפר את רמת החיים שלהם פי כמה וכמה.

2. שליטה צבאית כמו שקורה ביהודה ושומרון

3. פירוז הרצועה. אם ארה"ב הצליחה לסרס את יפן וגרמניה לאחר מלחמת העולם השניה. כנראה שזה יהיה אפשרי גם לסרס את תושבי עזה

4. ניתן להם מכה כואבת מאוד אבל נחזור לשגרה והם יחזרו לסורם.

אני הייתי מעדיף לראות את אופציה 1 מתממשת. 

אבל כנראה שבסופו של דבר זה יהיה פשרה בין 3-4 עם נטיה ל4 (הלוואי שאתבדה)

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

.

פורסם

סקופ:

צילומי וידאו מתוך עזה מבוקר ה7.10 מיד אחרי שהחלו השיגורים, בהם ניתן לראות מחבלים חמושים על הטויוטות ואזרחים נוהרים אל וכנראה גם מישראל.

מי שצילם כנראה לא יודע מה יש לו,  כי בתיאור של הוידאו רשום שמדובר בפלסטינים שנמלטים מהטילים.

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)
לפני שעה, - XM - כתב:

מולם אנחנו נתנהל בדיוק כמוהם, אמנם בלי לצחוק, בלי לשמוח, אבל בדיוק כמוהם. הרג ללא אבחנה.

...

להתנהל עם ערכי מוסר נעלים יותר, מול חיות כאלה - זה מוסר מזויף לחלוטין.

אנשים בינאריים, חושבים בבינארית, בינתיים צה״ל מונהג ע״י אנשים שחושבים בצורה מורכבת יותר - מקווה שכך יישאר.

בפרט, הרג ללא אבחנה לא משרת פונקציה, אדרבא - 100,000 עזתים הרוגים זה החלום הרטוב של חמאס. אם תחשוב על זה עוד טיפ-טיפ-טיפה, אולי תבין שמעבר ליצר הנקמה - הבוער בכולנו (גם בי, למען הסר ספק) - מה שאתה מדבר עליו לא עושה שום דבר. ״להתנהל בדיוק כמוהם, הרג ללא אבחנה״ משרת את אינטרסים של חמאס.

והמציאות הזו, שאיננה בינארית בכלל, היא קשה, מורכבת ונוראית. ישראל מתמודדת מול אויב שונה, שלא מכבד או מעריך את חיי האזרחים בהם הוא שולט, הנצחון הקונבנציונלי משתנה לגמרי כשהממשל עצמו מעוניין באזרחים מתים. איך מכריעים ריבון שלא מעוניין בחיי תושביו?

אבל כאמור - אני מאמין שצה״ל עדיין לא בינארי, ולכן לא יפעל כמו חמאס או דאעש ע״י טרור וינסה להשיג מטרות ולא להרוג אזרחים בשביל הצחוקים.

רק מה הבעיה?

שאין פאקינג מטרות.

הממשלה הישראלית בניצוחו של גאון הדור לא מוכנה להגדיר מטרות, איך הוא אמר בראיון שלו? ״הפעם נרתיע אותם ממש ממש, וואי וואי כמה שהם יורתעו, הנחיתי להרתיע כמו שאף אחד לא הרתיע ever״, שרהב״ט אמר משהו כמו ״הם יזכרו את המכה הבאה ל50 שנים״. כאילו לא שמענו את זה כבר יותר פעמים משבא לי לספור.

המנהיגים מדברים כמו טובקיסטים באינטרנטים, אשכרה. 

אני מקווה שמישהו שם יתעשת ויתחיל להגדיר מטרה קונקרטית, כמו אזור חיץ, כמו איזושהי מילה מכובסת לטרנספר, כמו ריסוק חמאס. משהו.

אבל כנראה שהחבר׳ה ממשלה מכירים טוב את קהל היעד שלהם, ולכן המטרה בינתיים היא ״הרתעה״, שזו מילה מכובסת למה שאתה כ״כ מעוניין בו: הרג חסר אבחנה, שלא באמת מרתיע אף אחד בהנהגת חמאס כי האזרחים שם לא מעניינים אותם בשיט.

וכמו שהפלופ הזה של ״ימין ימין מלא מלא״ התגלה במערומיו עם הממשלה הגרועה ביותר בתולדות ישראל בפער מבחינת כל מטריקה אובייקטיבית, כך גם הפלופ הזה של ״נהרוג נהרוג מלא מלא״ יתגלה במערומיו אם לא יוגדרו יעדים אסטרטגיים. 

לפי מתמטיקת המוות - צריך לצפות לסד״ג של 20-25,000 הרוגים ברצועה, 1% מאוכלוסיית עזה. מקווה שהמוות שלהם ישיג לפחות מטרות טקטיות של ישראל ולא רק את יצר הנקמה שחוץ מלספק תחושת נצחון מזויפת ולתדלק את האירוע העתידי הבא - לא מייצר ערך קונקרטי.

אבל עם ביבי בשלטון, אני סקפטי.

(הערת צד: בתור יזם צעיר, אני מבין בדיוק מה קורה כאן - כשאתה לא מגדיר מטרה קונקרטית, אתה לא יכול להכשל. ביבי לא רוצה מטרה בשביל שביבי לא ייכשל בהשגתה, ״להרתיע״ זה ערטילאי, והXM's של העולם עלולים להכריז על המערכה כנצחון כי הרגנו פי 5, 10 או 20 יותר משהם הרגו, למרות שזה ליטרלי לא קידם כלום. זה הספין, איתו ביבי ניצח עשרות פעמים, ואולי ינצח גם הפעם - את קרב התודעה בציבור. זו הסיבה שביבי לא היה מחזיק חמש דקות בשוק הפרטי אם היה מתנהל כפי שהוא מתנהל כעת, אף בורד לא היה מוכן לקבל מנכ״ל שלא יודע להגדיר יעדים, מסתכסך עם *כל* שאר העובדים, ומתעדף חנופה על כשרון)

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 4

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

100,000 הרוגים בעזה לא יעשה לי כלום (לא רוצה סתם הרוגים שם, זה מיותר). אני רוצה לראות את כל ראשי החמאס, אלו המדיניים אפילו עוד יותר מאלו הצבאיים, למעט מוחמד דף שצריך למות בייסורים קשים, מתים או מובלים לישראל למשפט עם חבל תלייה בסוף. אבל יותר מזה אני בעיקר רוצה שהם ישתנו, שספרי הלימוד שלהם לא יהיו שנאת יהודים ומציצת דמם. 

לגבי ביבי? אתה צודק ב-100%, היטבת לתאר אותו. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • אהבתי 2
פורסם (נערך)

אבל הם אמרו שהם ירסקו/ימחו את חמאס מעל פני האדמה.

אין מטרה קונקרטית, כי אלו האנשים, אבל לא חושב שהעם יסתפק במשהו פחות מהרס נרחב של החמאס, על תשתיותיו ואנשיו.

אני גם לא מאמין שזה בידיים של ביבי יותר.

ארהב לא הייתה מכניסה לכאן שתי נושאות מטוסים, ללא תוכנית כלשהי, שאותה יכפו על כולם.

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם
לפני 13 דקות, Supertigre כתב:

אני רוצה לראות את כל ראשי החמאס, אלו המדיניים אפילו עוד יותר מאלו הצבאיים, למעט מוחמד דף שצריך למות בייסורים קשים, מתים או מובלים לישראל למשפט עם חבל תלייה בסוף.

חו״ח משפט, מוות במקום תמיד, ״התנגדו למעצר״ או כל דבר אחר. אם אפשר לשנע אותם לאיזה מתקן של השב״כ ושימותו מפצעיהם שם - מה טוב, אבל let's face it- זה סיוט אופרציוני.

הבעיה הכי גדולה זה שהחלאות מסתתרים במאורות שלהם, בשביל לדוג אותם צריך להכנס קרקעית לרצועה, והכניסה הקרקעית לרצועה משל כניסה למוקש שהכינו במשך עשור.

מקווה שילכו על הפתרון ה״קל״ יותר, סוג של, ויתחילו בשיטוח שיטתי אבל מהיר - כל עוד העולם איתנו. חומת אש שתדחוק את התושבים החוצה ותגרום להם להצטופף עוד יותר, עד שאולי יעשו zerg rush על חמאס עצמו ויהרגו אותם מבפנים. או סתם יברחו לגבול עם מצרים ויתנו לאחרונים להתמודד עם ההשלכות של זה. 

לפני 1 דקה, Lior_Django כתב:

ארהב לא הייתה מכניסה לכאן שתי נושאות מטוסים, ללא תוכנית כלשהי, שאותה יכפו על כולם.

ארה״ב לא רוצה את לבנון במשחק, אז היא מאותת לנסראללה שאם הוא ישחק לא יפה הוא יצטרך להתמודד עם כוח לא פרופורציונלי. לדעתי זה יעבוד היטב, נסראללה לא מטומטם ובסופו של יום - כמו חמאס - גם הוא שם ז׳ על הרצועה ותושביה. 

ישראל צריכה לנצל את המומנטום למקסימום, אבל כאמור בשביל זה צריך הנהגה רצינית. איך אמר לוגאן ריי?

״You are not, serious people״

• אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

יש לכאורה 2 מטרות 

א. נקמה - טבח המוני בחמאס

ב. שתושבי הגבול בדרום ובצפון (ע"י הרתעה בדרום) לא יתעוררו ליום כזה שוב - פירוז הרצועה מנשק.

לגבי סעיף ב, צריך להבין שקשה למחוק את חמאס, כלומר חמאס היא תנועה רעיונית שאיננה יושבת רק בעזה, היא נמצאת בקטאר ובעוד מקומות, גם את התנועה הרעיונית של דאעש לא הצליחו למחוק

כן הצליחו לפרק אותם מהנשק

הבעיה בחמאס היא שרוב הפלסטינים מאמינים ברעיונות שלהם, לפת"ח מזמן אין רוב

ולכן גם אם נחריב את עזה החמאס יחזור לשם ויגבר בכל הכוח ביוש ובמזרח ירושלים כמו שכבר המצב כיום, אפילו ברמאללה הם ישלטו בסוף.

הפתרון היחיד הוא כיבוש הרצועה ושלטון צבאי ישראלי שכמובן לא פותר את כל הבעיה

אבל זה יהיה כמו ג'נין ולא צבא לכל דבר שמסוגל לבצע טבח בהיקף כה גדול.

את הזוועות שהם ביצעו בעוטף עזה הם ביצעו כבר באיתמר אבל רק בבית אחד ולא ב 20 ישובים ובלי שבויים.

אבל האכזריות היא אותה אכזריות.

הם רוצחים תינוקות כבר עשרות שנים.

שמחים ומחלקים סוכריות על רוע ורצח.

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
  • אהבתי 4
פורסם

המיץ של הזבל, דוד ביטן, ישב עם חברים בבית קפה בראשון.

שזה כבר מזעזע. לשבת בבית קפה בימים האלו.  לך תעבוד במשהו. לך תקבור. לך תעזור לזקא. לך תקנה אפודי קרמיים.

אז אישה התקרבה אליו, עם מצלמה פתוחה, ואיזה חבר שלו התקיף אותה בצעקות תלכי מפה זבל.

אפילו לבושה נגמרה הבושה.

אגב, זה לשבת בתוך התחנת דלק, מאפיית דני, דרך המכבים.  זה לא שהיא נכנסה לאיזה מקום פרטי. זה שולחנות שצמודים לתחנת דלק על מדרכה עם איזה סככה.

אני גם די בטוח שיש שם ממד בדיוק לשניים וחצי אנשים שם. וגם אם לא, רק זה מסר נוראי בזמן מלחמה. שלא לדבר שזה תחנת דלק, המקום שכל אחד רוצה להיות בו בזמן אזעקה. לא מבין למה העירייה לא סגרה את השולחנות שם בחוץ. תחנת דלק, מאפייה וחנות נוחות זה שירות חיוני. לשבת על פצצה, זה לא חיוני. אני גם לא בטוח שמאפיה שממוקמת על תחנת דלק צריכה לעבוד. אולי צריך לסגור כל עסק במרחק מסויים מלחנת דלק, גם אם הוא חיוני. רק אם לא ניתן להסתדר בלעדיו, נניח שאין עוד אחר זהה במרחק 500 מטר.

• מבאס 1
פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, stx כתב:

לשאלה האם צריך להטיל פצצה על בית שסינוואר אולי נמצא בו ושתהרוג בוודאות מאה איש יש השלכות כבדות

אם אותם 100 אנשים הם בני משפחתו או אנשים שיודעים שהוא שם(שכנים או שצה"ל ביקש מהם לצאת משם) והם בוחרים להיות בסביבתו, אני לא רואה שום מניע שצה"ל יהרוג אותם ביחד עם מחבלים.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 1
פורסם

דובר צה"ל: "לא היה שום מידע מודיעיני על המתקפה. בעצם היו רק "סימנים" בלילה שלפני".

משרד הבטחון: "אין כל מחסור בציוד הגנה אישי. אבל תתרמו לנו ציוד הגנה בכמויות". 

פיקוד העורף: "כולם להיכנס למרחבים המוגנים. אה רגע, טעות".

נראה כאילו זה לא רק הדרג המדיני שלא ממש יודע מה הוא עושה...

• אהבתי 1

פורסם
לפני 9 שעות, yor2 כתב:

רק לי זה מפריע. הדיירת שלחה כנראה נחטפה. ומה שמעניין זה כסף.

https://www.ynet.co.il/economy/article/hjn3rzezp#autoplay?utm_source=https://www.ynet.co.il&utm_medium=social&utm_campaign=general_share

השותפה נחטפה, בעל הדירה דורש לשלם את השכירות: "אם לא - תפנו את חפציה"

ענבר הימן, שנראתה בסרטונים כשהיא מובלת על ידי מחבלים מהמסיבה ברעים לתוך עזה, התגוררה עם שותף בדירה שכורה בחיפה. בעל הדירה דרש מהשותף לשלם שכר דירה מלא, גם על החלק של ענבר - ולחפש מחליפים אם שותפתו לא יכולה לשלם. "הוא איים שישתמש בכספי הערבים שחתמו על החוזה אם לא".

מטריד, בעל הדירה לא היה צריך מייד לעמוד על הרגליים האחוריות ולהתחיל בהתעקשות ובאיומים.

מצד שני, יכול להיות שבעל הבית בעצמו, שוכר דירה אחרת, ושכר הדירה שהוא מקבל משמש אותו לתשלום השכירות שלו ולא למותרות.

האם הדיירת לא תשלם גם את החלק שלה בוועד הבית, בארנונה, בהוראות קבע של קניות שעשתה בכרטיסי אשראי?

אז נכון בעל הדירה לא היה צריך כבר עכשיו להתעקש על שכר הדירה, שייתן לפחות חודש להתארגנות, אבל לטווח ארוך צריך למצוא פתרון.

כרגע השותף השני בדירה רוצה כביכול להינות מהמצב. הוא רוצה להשאר בדירה ולשלם ½ משכר הדירה וכביכול ה ½ השני לא מעניין אותו ולא קשור אליו. בסך הכל נדרש ממנו למצוא שותף אחר.

לא יכול למצוא שותף אחר ולא יכול לשלם את מלוא שכר הדירה, שייצא מהדירה.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 7
  • מעניין 1
פורסם

התפקיד של הדרג המדיני זה להציג לצבא מטרות , יעדים ואתגרים.

התפקיד של הצבא לדרג המדיני זה להסביר מה סביר, מה לא ומה פנטזיה משיחית, ומה היכולות שלו.

כולם פה כשלו, זה ברור. הקונספציה כשלה.

איפה המלל בראשות צחי הנגבי?

גם הגישה שאפשר לדון עם החמאס, כשלה. היה נוח לדון איתם. לא כי הם נחמדים, כי איתם אי אפשר להגיע לשום הסדרה וזה יותר נוח כשלא צריך לוותר על כלום.

• תוכן חדש...