Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 38 דקות, Coro כתב:

מתגעגע לvirtue signalling שלך.

virtue signaling עושים כשיש קהל שסבור שיש איזשהו משהו פוזיטיבי במה שאתה אומר, כשאתה עושה את זה מול קהל שברובו המוחלט לא מסכים איתך אתה לא מסגנל כלום אלא מכניס את עצמך לבור. 

אזרחים מתים זה חרא, וכן, גם כעת כשמוציאים גופות של ילדים פלסטינים מבניינים זה חרא. אתה לא תמצא אותי חוגג את זה, אני ואתה שונים בקטע הזה (ובעוד כמה:)

יאללה ביי איש רע

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

באופן כללי אני לא קורא טוקבקים.

לא יכול ולא רוצה להיחשף לכמויות השנאה, הפנאטיות, הרוע והטימטום.

עכשיו יותר מתמיד  (והבנתי שההתלהמות ברשת מקצינה למרות האירוע המטורף הזה).

אבל בשרשור הזה אני כבר כמה ימים קורא כל הודעה.

אז לפחות נקודת זכות אחת לכל מי שמשתתף - מימין ומשמאל.

אני בצד השמאלי של המפה הפוליטית. תמיד הייתי. מאז רצ .

הייתי רוצה לראות את יאיר גולן על כסא רה"מ, אבל אני מספיק ריאלי להבין שזה לא יקרה.

בטח לא עכשיו. (אני אומר את זה כבר כמה שנים, והתנהגותו עכשיו מאששת עוד יותר את הבחירה שלי בו)

אבל ראיתי ובניתי מספיק דברים בחיי בכדי להבין דבר בסיסי.

לא מחליפים את אבן הראשה בזמן של רעידת אדמה. עם כל הריקבון והחורים שבה.

מחכים שיסתיים מצב החירום וישרור שקט. רק אז.

בינתיים צריך לשים פיגומים ותומכות שיחזיקו את העסק עד יעבור זעם. שלא יתפרק לנו על הראש.

בטח שלא עושים בחירות עכשיו (איזו בדיחה, הא?!) ובטח שלא הפיכה.

איזו ברירה נשארת? - רק לחרוק שיניים ולתמוך באחדות בשעת החירום הזו.

ואני גם חושב שכל 'סמולן' וכל ביביסט יודע שהאירוע הזה גדול וענק ברמה היסטורית,

ו כ ל  נושא תפקיד יצטרך לתת תשובות ולשאת בדין על המחדל המטורף הזה

שחוצה מערכות - פוליטית, צבאית וחברתית. אף אחד לא יצא נקי!

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • אהבתי 8
פורסם
לפני 2 דקות, BoazB11 כתב:

הייתי רוצה לראות את יאיר גולן על כסא רה"מ, אבל אני מספיק ריאלי להבין שזה לא יקרה

חייל אמיץ ומנהיג צבאי איש ראוי זה בטוח, אבל בלי קשר לתפיסת עולמו, היכולות הפוליטיות שלו די נמוכות , זה מקצוע אחר להיות מנהיג פוליטי מלהיות מנהיגי צבאי

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

פורסם

לא זה לא חייל או שוטר,  זה גם לא אזרח שנפגע בטבח הנורא בשדרות או במושבים וקיבוצים בעוטף
זה מחבל !
כן מחבל של החמאס כזה שהשתתף בטבח, כזה שהתעלל בגופות, שרף, עקר ושחט יהודים.
ואנחנו נותנים לו טיפול ..במי להתבייש? 

Screenshot_20231011_181437.jpg

• מבאס 1
פורסם
לפני 8 דקות, yb כתב:

היכולות הפוליטיות שלו די נמוכות

ברור.

צניעות, יושר ואמירת אמת הם ערכים שאי אפשר להתקדם איתם במערכת פוליטית.

ועדיין אני חושב שהוא יותר מראוי. בטח יותר מאלה הרברבנים וקשקשנים שנמצאים בעמדות מפתח.

אמרו פעם שהכישורים הנדרשים מאדם להיבחר לנשיא ארה"ב

הם בדיוק הפוכים מאלה הנדרשים בכדי למלא כהלכה תפקיד כזה...

• אהבתי 1
פורסם

נראה לי שמתחילים להיערם יותר מידי סימנים:

יו"ר ועדת החוץ בבית הנבחרים האמריקני מייקל מקאול חשף כי מצרים הזהירה את ישראל מפני "אירוע שכזה" שלושה ימים לפני תחילת המלחמה. "אנחנו יודעים שמצרים הזהירה את הישראלים שלושה ימים לפני כן, שאירוע שכזה יכול לקרות", אמר מקאול. (ליאור בן ארי)

@oryo זה חבוב טקסני, לא?

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

אחותי פיספסה טיסה מארצות הברית לישראל. לקחו טיסה אחרת. ללונדון.

לקחו טיסה מלונדון לישראל. הגיעו לנחיתה בארץ. ואז ירו על נתבג. 

החזירו אותם ללונדון. בריטיש זה החברה.

אמרתי לה לקחת חברות ישראליות. אפילו שלכאורה קורעים בכסף.

משהו סיפר שלקחו לו מלרנקה לישראל משהו כמו 800 דולר.

ומתחילים לירות על הצפון.

יש גם חשש לחדירת כלי טיס. לטבריה בית שאן. צפת. 

נשמע לא טוב.

.thumb.jpg.83a1298a23c81720741dc6cb2b25d88b.jpg

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

הם חיים מחוץ למדינת ישראל. הם משקרים שהם שם כדי להגן עלינו (הם לא). נבחר הציבור שלהם התווכח בתקשורת לפני כמה חודשים שזה לא בסדר שבגצ הכריח את המדינה למגן את עוטף עזה, כי "יש סדר עדיפויות". ואנחנו יודעים מהו

סלח לי אתה הזוי.

לקרוא לאי אספקת הגנה ליישובים חוקיים לחלוטין (לא רשמתי גבעות) זה מעבר ליכולת ההבנה שלי כצד שיש לשמוע אותו בכלל.

לפני שעה, ALÞћÃ כתב:

זהו, יש ממשלת חירום. אישית הייתי שמח לבריק כמשקיף קבינט במקום איזנקוט הפרווה, אבל אף אחד לא באמת שואל אותי.

כם אני אבל זה חלומות באסמפיא

אף אחד שיש לו גרם של אגו לא יתן לאיש הזה בדל של מקום לא ימין ולא שמאל.

לפני כשעה, פינדר כתב:

גם בימים אלו המתנחבלים שלך ממשיכים בפעולות בסגנון תג מחיר ומעסיקים את החיילים שנמצאים באיזור.

יש גבול כמה אפשר להפיל עליי. אני לא מתנחל ולא קשור אליהם.

לפני כשעה, yb כתב:

הציבור החרדי מעדיף כחלק מההמנעות הכללית שלו לקחת חלק בעשיה הציונית להמנע מלקבל החלטות על ביטחון ושלום חיילים שנלחמים, די להזכר בביקורת חרדית פנימית על גולדנקנופף שרצה להכנס לראשונה לועדה שכזאת עקב בורותו גם בנושא זה

זה לא כחלק מהימנעות אלא כראש בריא. איך יפה דרעי ניפצה את הספין על כך שדרעי יכהן כשר ביטחון "מה הוא מבין בזה"

זה לא באמת נכון. שר ביטחון יכול להיות גם סמל פשוט.

אבל ציבורית זה ודאי לא הוגן.

• אהבתי 1
פורסם

ואם הבוז היום כלפי בן גביר לא הספיק, הנה עידית מקבלת את המנה שלה, ובמקום להתנצל היא פשוט עושה אחורה פנה והולכת (בורחת?) מהמקום:

אני מאמין שבאופן דומה רוב ההנהגה שלנו לא תוכל להראות את הפרצוף שלה בציבור בתקופה הקרובה וכנראה זו שאחריה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

סלחו לי זו פרקטיקה לא חכמה במיוחד לטווח הארוך. ככה לא מקדמים לא אחדות ולא בטיח זה הוצאת זעם פוליטי על חשבון דם שנשפך.

לצערי הימין התחיל עם הפרקטיקה המטונפת הזאת בזמן ממשלת בנט.

ככה קרה ביום הזיכרון האחרון וכך אם לא יתעשתו "כולם" יקרה גם ביום הזיכרון לחחחלי המערכה הזו.

לפני 13 דקות, yor2 כתב:

ומתחילים לירות על הצפון.

יש גם חשש לחדירת כלי טיס. לטבריה בית שאן. צפת. 

נשמע לא טוב.

מקווה שהצבא מצא דרך יעילה להתמודד עם מלטי"'ם תוקפים כי אם לא אנחנו בצרות צרורות.

(לנטרל 3 מלטים 45 דקות עם 2 F35 ו F16 זה לא יעיל)

• אהבתי 1
פורסם
לפני 7 דקות, Gosser1860 כתב:

ואם הבוז היום כלפי בן גביר לא הספיק, הנה עידית מקבלת את המנה שלה, ובמקום להתנצל היא פשוט עושה אחורה פנה והולכת (בורחת?) מהמקום:

אני מאמין שבאופן דומה רוב ההנהגה שלנו לא תוכל להראות את הפרצוף שלה בציבור בתקופה הקרובה וכנראה זו שאחריה.

היא כבר לא יכולה מעל חצי שנה...

פורסם
לפני 7 שעות, gadik6 כתב:

ומי נותן המלצה ומביא נתונים, שעליהם מבוססות ההחלטות?   הדרג הצבאי כמובן.

אם אומרים לך שהחמאס מורתע או שהחמאס רוצה רק כסף וצריך רק להקל עליו עוד קצת, כלכלית, אז מי ילך נגד המלצות הצבא?

אני לשניה לא מוריד מהאחריות של הדרג המדיני, אבל יש פה פאק רציני של הצבא, ובמיוחד של המודיעין. הצבא והמודיעין נרדמו בשמירה.

מצד אחד אתה מקבל מידע כזה מהצבא ומהצד השני גופי מודיעין של המדינה מוסרים לך מידע סותר. 

כשאני מקבל שני מידעים סותרים אני יורד לעובי הקורה ולא בוחר במה שנוח לי ומקסימום אאשים את מי שדיווח. 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 50 דקות, oryo כתב:

כשמוציאים גופות של ילדים פלסטינים מבניינים זה חרא

חשבתי ככה גם עד ה7. גופות של מחבלים לעתיד מוציאים מההריסות, הילדים המסכנים של 2007 רצחו ואנסו את האחיות שלנו בביתן. שיפציצו גני ילדים ישירות מצידי

• אהבתי 2

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 17 דקות, yd b-4 כתב:

לקרוא לאי אספקת הגנה ליישובים חוקיים לחלוטין (לא רשמתי גבעות) זה מעבר ליכולת ההבנה שלי כצד שיש לשמוע אותו בכלל.

לא חושב שזה מה שהצעתי. לא על זה גם דובר. דובר על העברת כוחות ליו"ש, כדי שצבי סוכות יוכל להתפלל. עוד הוספתי על זה, וזו כמובן פרשנות שלי, שככל שזה תלוי באחים היהודים - הם יעדיפו להגן על עצמם ולא על תושבי עוטף עזה. והיחס שלי הוא בהתאם. כמובן, זו הכללה, ואני מדבר על נציגי הציבור שלהם והפוזיציה שלהם ומה שהם מקדמים. לא אנשים סבירים ובינונים שחיים בקרני שומרון ואריאל. והם מימלא לא הסיפור כאן.

שוב, יהיה זמן יותר טוב לדבר על זה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...