Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 39 דקות, yd b-4 כתב:

תפנים אין אפשרות לא להגן על אזרחים שיושבים באופן חוקי ולא משנה היכן.

גם בימים אלו המתנחבלים שלך ממשיכים בפעולות בסגנון תג מחיר ומעסיקים את החיילים שנמצאים באיזור.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 41 דקות, oryo כתב:

למה אני שואל שאלות רטוריות? 😅

תישאר בנושא אלו שאלות קיטבג

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 34 דקות, Uri-G כתב:

אין לי בעיה שהאירופאים ייתנו מזון לעזה, מבחינתי שישלחו מכולות שלמות של אוריאו פצפוצים לעזה כל שבוע.

כן, וזה תפקידו של ראש ממשלה, שלא יכנס דולר אחד לשיקום הרצועה ובטח לא שיגיע לארגוני טרור. איזה הגיון יש בזה שהצבא משקיע מליארדים של מיסים שלנו להחריב את הרצועה ובסוף המבצע נתניהו דואג להעביר להם כסף לשיקום ללא שום הישג מדיני.

עזה זה כמו הקבצן באלנבי, אין בעיה לתת לו אוכל שיעזור לו, אבל אם תתן לו כסף זה רק ישמש לקניית עוד סמים ואלכוהול.

אירופה לא קנתה להם אוריאו...

הביאה להם כסף מזומן פלוס דלק ומלט לבנות בתים

אני לא מנכה את ביבי מאחריות

אבל זה מורכב מאוד

פורסם
לפני 8 דקות, Uri-G כתב:

הברביקיו שחווינו זה בדיוק בגלל צמד הפירומנים האלה.

חודשים הם מדליקים את איו"ש בפוגרומים והדובדבן של הקצפת היה בסוכות כאשר הצבא היה צריך להגן על הסוכות וטיולי הפירומניה במקום להיות איפה שצריך אותו.

אני בהחלט לא סובל אותם, הם בושה לציונות הדתית בעיני, אבל נראה כי אתה מכור למדורות שלהם.

חמאס מתכנן כבר כמה שנים את המתקפה הזאת...

אתה מדבר על גנבי הדעת מערוץ 14 אבל אתה בולע את כל מה שמספרים לך ב 11 12 או כל שיט אחר.

אתה מוסט לא פחות מביביסטים

• אהבתי 1
פורסם
לפני 16 דקות, ALÞћÃ כתב:

זהו, יש ממשלת חירום. אישית הייתי שמח לבריק כמשקיף קבינט במקום איזנקוט הפרווה, אבל אף אחד לא באמת שואל אותי.

לא משקיף

אלא כחבר קבינט

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, avi 1234 כתב:

אירופה לא קנתה להם אוריאו...

הביאה להם כסף מזומן פלוס דלק ומלט לבנות בתים

אני לא מנכה את ביבי מאחריות

אבל זה מורכב מאוד

לצערי אני מכיר את השפה הביביסטית.

מורכב מאוד בביביסטית = אני מנקה את ביבי מכל אשמה. הוא המהיג הכי גדול שאי פעם נולד בכדור הארץ. שני רק למשיח בכבודו ובעצמו. אני יצביע עבורו עד אחרית הימים כי אין אחר מלבדו.

את זה הבנו כבר.

לפני 4 דקות, עדי-אל כתב:

חמאס מתכנן כבר כמה שנים את המתקפה הזאת...

אתה מדבר על גנבי הדעת מערוץ 14 אבל אתה בולע את כל מה שמספרים לך ב 11 12 או כל שיט אחר.

אתה מוסט לא פחות מביביסטים

איו"ש הדלוקה לא תוכננה ע"י חמאס אלא ע"י הפירומנים שלך, והאבטחה שהיה צריך בשביל סוכת חווארה והסביבה לא תוכננה ע"י חמאס אלא ע"י הפירומנים.

את זה אמרו בערוץ 14?

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 2 דקות, Uri-G כתב:

לצערי אני מכיר את השפה הביביסטית.

מורכב מאוד = אני מנקה את ביבי מכל אשמה. הוא המהיג הכי גדול שאי פעם נולד בכדור הארץ. שני רק למשיח בכבודו ובעצמו. אני יצביע עבורו עד אחרית הימים כי אחר מלבדו.

את זה הבנו כבר.

איבדת את זה לגמרי

אתה לא מסוגל להבין שום דבר מורכב

החיים אצלך שחור או לבן

או ביביסט או לפידסט

תומך רפורמה או כוח קפלן

פורסם

לפני 6 דקות, ALÞћÃ כתב:

זהו, יש ממשלת חירום.

לא הבנתי את הקומבינה שלהם בקמבינט המלחמה, 

מה ההבדל בין חבר קבינט למשקיף? למה יש 2 חברי קבינט לליכוד ורק אחד לגנץ ופלוס 2 משקיפים? 

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, avi 1234 כתב:

איבדת את זה לגמרי

אתה לא מסוגל להבין שום דבר מורכב

החיים אצלך שחור או לבן

או ביביסט או לפידסט

תומך רפורמה או כוח קפלן

רק משוגע חושב שכולם מסביבו משוגעים. תראה כמה אנשים אמרו לך בדיוק את מה שאני אמרתי רק במילים אחרות ועשו לך מיוט.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם

ORYO תן לנו עדכון כמה ערבים נהרגו, או שכאשר חמאס הורג ערבים זה לא מעניין. מתגעגע לvirtue signalling שלך.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 1 דקה, TheOne23 כתב:

לא הבנתי את הקומבינה שלהם בקמבינט המלחמה, 

מה ההבדל בין חבר קבינט למשקיף? למה יש 2 חברי קבינט לליכוד ורק אחד לגנץ ופלוס 2 משקיפים? 

כי לליכוד יש 32 חכים ולגנץ 15:)

• אהבתי 1
פורסם

אני מצד אחד לגמרי חושב שביבי צריך לעוף על טיל, והוא בתור ראש ממשלה צריך לשלם על המחדל.

אבל אני לא מבין (ואולי אני טועה בזה) למה כולם פה טוענים שהוא האחראי העיקרי והאשם העיקרי במצב.

בסוף, לא ביבי מחליט כמה גדודים יהיו ברצועה, לא ביבי מחליט האם לאשר את המסיבה במיקום הזה, לא ביבי מחליט אם להוציא התראה כשחמאס עשה תרגיל על ענק על הגדר.

לפחות לראייתי, היה פה עוורון מטריד שהולך הרבה יותר עמוק, כזה שלא מושפע ממה שקורה שם בצמרת ומהמדיניות הכללית.

גם אם הייתה התעלמות מוחלטת מהמצב במשך שנים שם למעלה - אם לא היו משאירים את הגבול ריק, אם לא היו מסתמכים רק על אמצעים טכנולוגיים, אם המודיעין היה קצת פחות שאנן... האירוע היה מסתיים אחרת לגמרי.

אלה לא ממש דברים שקשורים לממשלה או לחוסר רצון שלה לשים מיגוניות (שהפעם הפכו למלוכדות מוות..) בעוטף.

• אהבתי 3
פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, Uri-G כתב:

רק משוגע חושב שכולם מסביבו משוגעים. תראה כמה אנשים אמרו לך בדיוק את מה שאני אמרתי רק במילים אחרות ועשו לך מיוט.

זאת הרמה?!

כמה אנשים...

מי שעושה מיוט הוא דביל שלא מוכן להתעמת אם מי שחושב אחרת ממנו

הוא מקובע פנאטי

אני לא עשיתי מיוט ליבגניפ גם שאני חושב שהוא כותב דברים מנותקים ומטומטמים

אין לכם תרבות שיח

ליברלים 

חחחחחח

לפעמים אני חושב שהשמאל זה כמו דת...

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
  • אהבתי 3
פורסם
לפני 57 דקות, oryo כתב:

למה אני שואל שאלות רטוריות? 😅

מצטער שאני לוקח לגוסר את התפקיד פה, אבל הוא כבר לא משקיע בנו כמו פעם

827a51.jpg

• מצחיק 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, avi 1234 כתב:

כי לליכוד יש 32 חכים ולגנץ 15:)

נו אז אם ככה אז למה בכלל הוא צריך את הגנץ?? שיכניס שם את סמוטריץ ובנגביר וזהו, הם הרי אלה שנבחרו..ממשלת ימין על מלא.

תגיד יצא לך לחשוב שאם הוד מעלתו ביבי הסכים עכשיו לממשלת חירום הזו עם גנץ(ואולי אפילו לפיד) זה בעצם הודאה שחור על גבי לבן שהוא והממשלה הזו נכשלו ואין מי שיכול להוביל את המלחמה הזו מתוך הקואליציה?

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

• תוכן חדש...