Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, avi 1234 כתב:

ליברמן הוא בן גביר בלי כיפה

מי שמאיים לפוצץ את סכר אסואן בשידור

הוא ילד נזלת

בהרבה מובנים אתה צודק, אבל במובן הזה ביבי הוא בן גביר עם שיער סגול.

מי ש 15 שנה אומר שהוא ימגר את שלטון חמאס ובפועל מחזק אותו בכסף ומחבלים, הוא ילד מפגר.

לפני 6 דקות, yd b-4 כתב:

אז מה לדעתך היה נכון בהינתן על כך שהיו התרעות על התחממות הגיזרה באיו"ש. לא לעבות כוחות שם?

אם היו התרעות על התחממות גזרת איו"ש, רק הפסקת פעולה של אונה במח יכולה להסביר אישור הקמת סוכה בחווארה וטיולים של משיחיסטים סביב ישובים ערביים עם אבטחה.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, Uri-G כתב:

בהרבה מובנים אתה צודק, אבל במובן הזה ביבי הוא בן גביר עם שיער סגול.

מי ש 15 שנה אומר שהוא ימגר את שלטון חמאס ובפועל מחזק אותו בכסף ומחבלים, הוא ילד מפגר.

זאת היתה התפיסה של כל מערכת הביטחון

כולל האמריקאים ואירופה

והאחרונים ריפדו את החמאס בכסף

ולא נתנו לישראל לחנוק את חמאס והרשות

נכון, ביבי לא היה מספיק אמיץ כמו שמיר

ברור נושא באחריות על מה שהיה

אבל איתו בשורה אחת כל גורמי הביטחון לדורותיהם שלא קראו את חמאס נכון.

אבל לא היה חוץ מאנשי ימין שהוגדרו הזויים 

שאמרו לא

בספק אם לממשלת ישראל היה מה לעשות

עכשיו אחרי הטבח הנוראי

כולם בעולם מבינים שהסיפור נגמר.

מקווה רק שלא יחשבו שהרש"פ שונה מהם.

מי שחושב שראש ממשלה יכול להחליט מה שבא לו לא מבין איך המערכת עובדת

נתניהו וברק רוצו לתקוף באירן וראש המוסד הלך לאמריקאים...

לפיד לא נתן ביוזמתו מאגרי גז לחיזבאללה

הופעל עליו לחץ בינ"ל אדיר

הוא רק לא היה מספיק חזק להגיד לא

כמו קודמו

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
פורסם
לפני 13 דקות, yd b-4 כתב:

בלי טנקים בלי חי"א בלי מודיעין אולי מלמד כמה השמיכה קצרצרה.

אני שמח שאתה חושב ככה.

בלי ציניות, המגזר שלך מוזמן לתת כתף.

פורסם
לפני 14 דקות, Uri-G כתב:

לא. אין לו. החלטה לגבי מניעת התחמשות או יציאה למבצע חיסול חימוש החמאס היא החלטה מדינית לא צבאית. ראש הממשלה צריך לתת את ההנחיה והרמטכ"ל רק צריך לתת הערכה מה המחיר שנשלם עבורה.

מעבר לזה, גאנץ כבר הוביל מבצע קרקעי בעזה ולמרות כל הערכות המודיעין ,מספר האבדות במבצע הקרקעי היה נמוך בהרבה מהערכות. המבצע הופסק בגלל לחץ מדיני על נתניהו הצבא היה בעמדה מצויינת להמשיך אותו וגרם למעל ל 2200 הרוגים בצד הפלסטיני. האמריקאים שלחו בסוף המבצע משלחת שתלמד את דרך הפעולה של צה"ל בלחימה בשטח בנוי

מי אמור לתת לראש ממשלה דו"ח מצב על התחמשות ארגון זר? לא בין השאר האיש שממונה על הצבא?

מה זה ראש קטן?

בקשר להובלה של מבצע צבאי בדיוק בשביל הדברים האלה יש גוף שנקרא מטכ"ל. זה לא תפקיד הקבינט.

הם רוצים להקים קבינט מיוחד אבל על בסיס מה? ניסיון צבאי? אז ליברמן, סער, לפיד אין להם ניסיון (גם אם סער היה לוחם זה לא נקרא ניסיון צבאי)

אם רוצים ניסיון פוליטי אז גנץ ואיזקוט לא ממש מנוסים

הם פשוט רוצים קבינט בלי סמוטריץ ובן גביר למרות שחלק גדול מהמצביעים שלהם נלחם וגם נהרג בימים האחרונים. הדם של החיילים האלו לא שווה פחות

• אהבתי 3
פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, avi 1234 כתב:

זאת היתה התפיסה של כל מערכת הביטחון

כולל האמריקאים ואירופה

והאחרונים ריפדו את החמאס בכסף

ולא נתנו לישראל לחנוק את חמאס והרשות

נכון, ביבי לא היה מספיק אמיץ כמו שמיר

ברור שהוא אחראי...

שאמרו לא

בספק אם לממשלת ישראל היה מה לעשות

עכשיו אחרי הטבח הנוראי

כולם בעולם מבינים שהסיפור נגמר.

מקווה רק שלא יחשבו שהרש"פ שונה מהם.

אין תפיסה צבאית להכנסת כסף לחמאס זה החלטה מדינית. הצבא רק יכול לתת הערכות מודיעין כמה כסף ילך באמת לשיקום וכמה לחמאס ולמיטב ידיעתי היו הערכות רבות שחלק גדול מהכסף יגיעה בסוף לחמאס ולא לשיקום.  הכסף ברוב הפעמים הגיע מקטאר, האירופאים בעיקר העבירו סחורות. כסף למיטב ידעתי הם נותנים רק לרשות.

לפני 10 דקות, avi 1234 כתב:

שאמרו לא

לא היו כי אחת המומחיות הגדולה של נתניהו להקטין ולהעיף כל מי שמתנגד או מציג את ההחלטות שלו באור רע. תראה מה הוא עשה לגלנט 24 שעות אחרי שהוא ניסה להציג דעה שונה מנתניהו.

ראש ממשלה הוא לא חותמת גומי של הצבא ואם כן אז שילך הביתה אתמול, לא צריך אותו.

פורסם
לפני 19 דקות, yd b-4 כתב:

אז מה לדעתך היה נכון בהינתן על כך שהיו התרעות על התחממות הגיזרה באיו"ש. לא לעבות כוחות שם?

אתה מדבר כאילו זה כוחות טבע או גזירת גורל.

תבדוק כמה גדודים הלכו לאבטח את אלו שהיו חייבים לבקר בקבר יוסף.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 24 דקות, yd b-4 כתב:

הכוחות לבנתיים לצערנו לא משחקים דמקה באיו"ש והנוכחות שלהם שם לא היתה מיותרת או טעות.

צבי סוכות הקריב ילד בן 18 לפני חודש, בשביל להתפלל על איזה קבר. מעבר לזה שאני לא מבין את כל הטקסים על קברים, אולי כי אני פשוט לא מחובר לדת מספיק, קצת קשה לי לטעון שזה לא היה מיותר. אנחנו לא הולכים לצבא ולא שולחים את הילדים שלנו לשם, כדי שצבי סוכות יקריב אותם. 

בסופש האחרון, בכל מקרה, הוא תועד מקים סוכה בחאוורה, כשמאחוריו עשרות חיילים. 

עכשיו, אני לא יודע. אפשר לנהל שוב ויכוח אינסופי מעגלי על התנחלויות וכו'. אבל נראה לי שבכל זאת, קצת יותר חשוב להגן על עוטף עזה, מהזכות של סוכות להקים סוכה בכפר ערבי. נראה לי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אמרו לפני כמה דקות. שחיזבלה ירה שני טילי נט. וכנראה יהיהו בשורות רעות.

אי אפשר לפרסם עדיין. בחדשות 13.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, Uri-G כתב:

אין תפיסה צבאית להכנסת כסף לחמאס זה החלטה מדינית. הצבא רק יכול לתת הערכות מודיעין כמה כסף ילך באמת לשיקום וכמה לחמאס ולמיטב ידיעתי היו הערכות רבות שחלק גדול מהכסף יגיעה בסוף לחמאס ולא לשיקום.  הכסף ברוב הפעמים הגיע מקטאר, האירופאים בעיקר העבירו סחורות. כסף למיטב ידעתי הם נותנים רק לרשות.

לא היו כי אחת המומחיות הגדולה של נתניהו להקטין ולהעיף כל מי שמתנגד או מציג את ההחלטות שלו באור רע. תראה מה הוא עשה לגלנט 24 שעות אחרי שהוא ניסה להציג דעה שונה מנתניהו.

ראש ממשלה הוא לא חותמת גומי של הצבא ואם כן אז שילך הביתה אתמול, לא צריך אותו.

שוב, מדינת ישראל היא מדינת חסות של האמריקאים ותלויה באירופה

בהודעה הקודמת הבאתי דוגמא מתקיפת איראן ומנתינת מאגרי גז לחיזבאללה

הקואליציה הבינ"ל מושפעת במידה רבה גם מגורמי הביטחון אצלינו

אבל בעיקר מאינטרסים שלהם באזור

והסתכלות על ישראל כילד הרע

שמרעיב את עזה

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
פורסם

בכל אופן לדרישה להקמת ממשלת אחדות ומידור מהקבינט של נציגי הציונות הדתית יש משמעות מאוד ברורה להפוך אותם למוקצים מחמת מיאוס.

וזה עוול נורא לציבור הכי קרבי ומתנדב היום.

אם הייתה דרישה להשאיר קבינט רק לבעלי ניסיון בטחוני בלי חרדים/לפיד/סער 

עוד היה ניתן להבין. אבל הדרישה הזו בזיונית.

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, עדי-אל כתב:

מי אמור לתת לראש ממשלה דו"ח מצב על התחמשות ארגון זר? לא בין השאר האיש שממונה על הצבא?

מה זה ראש קטן?

בקשר להובלה של מבצע צבאי בדיוק בשביל הדברים האלה יש גוף שנקרא מטכ"ל. זה לא תפקיד הקבינט.

הם רוצים להקים קבינט מיוחד אבל על בסיס מה? ניסיון צבאי? אז ליברמן, סער, לפיד אין להם ניסיון (גם אם סער היה לוחם זה לא נקרא ניסיון צבאי)

הם פשוט רוצים קבינט בלי סמוטריץ ובן גביר למרות שחלק גדול מהמצביעים שלהם נלחם וגם נהרג בימים האחרונים. הדם של החיילים האלו לא שווה פחות

אתה רציני? 30 אלף פעם הוזכרו תחקירים והערכות על התחמשות חמאס. כל סבב עזאתי מצאנו שם יותר רקטות, יותר נ"ט, יותר רחפנים וזה הופיע בפרסומים בכל כלי תקשורת (אולי לא היה בערוץ 14, אז רחמים לא ידע), אין דרך שנתניהו יכול להגיד שהוא לא ידע שהחמאס מתחמש עוד ועוד ב 15 שנות שלטונו. אתה לא ידעת שהחמאס מכניס עוד ועוד נשק לרצועה? אני כן, בלי להיות בישיבה בטחונית אחת.

לפני 16 דקות, עדי-אל כתב:

הם רוצים להוציא את סמוטריץ' ובן גביר בגלל שהם צמד פירומנים שגם נתניהו לא היה רוצה להכניס אותם לקבינט. אבל לאור העובדה שאין פוליטיקאי ותיק אחד שמוכן לעבוד עם השקרן הפטלוגי הזה, הוא צריך את שניהם להשרדותו הפוליטית.

• אהבתי 4
פורסם

לכל אלו שמדברים על אשמת הרמטכל / מפקד גזרת עזה / ראש אמ"ן - ודורשים שיתפטרו

שימו לב מה אתם עושים: טוענים שהמפקד שעומד בראש המערכת, צריך לקחת אחריות על הכשל שמתרחש בתוכה. 

כל הכבוד, אתם מבינים מה זה ownership. 

עכשיו צריך רק עוד צעד אחד קטן:

מי המפקד בפועל על כל המדיניות של ישראל בשני עשורים האחרונים? 

מי המפקד של המפקדים שצריכים לתת את הדין? 

מי הוא אותו אדם שתועד, מספר פעמים, מסרב לקבל התראות ואף לפטר את שרהב"ט אחרי התראה? 

... 

למה אני שואל שאלות רטוריות? 😅

• אהבתי 7

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

עכשיו, אני לא יודע. אפשר לנהל שוב ויכוח אינסופי מעגלי על התנחלויות וכו'. אבל נראה לי שבכל זאת, קצת יותר חשוב להגן על עוטף עזה, מהזכות של סוכות להקים סוכה בכפר ערבי. נראה לי.

עזוב חווארה.

למה קצת יותר חשוב להגן על עוטף עזה מאשר על אפרת למשל?

לפי קו המחשבה שלך זה בזבוז משאבים שלא יגורו שם...

תפנים אין אפשרות לא להגן על אזרחים שיושבים באופן חוקי ולא משנה היכן.

יצהר אפרת בארי ואדמית

כולם אותו הדבר. וכולם בןלמים בגופם בהיותם קו ראשון

פורסם

הסתובבתי עכשיו בשכונה חדשה בעיר מגוריי למצוא איזו כתובת, שאלתי זוג שראיתי - ענו שהם לא מפה, באו לניחום אבלים. המשכתי לנסוע וראיתי במקום אחר סוכת אבלים. איזו מכה. ואז בבית ראיתי את הכתבה הזאת:

https://www.ynet.co.il/news/article/rj4p2lezt

מרסק.

פורסם

יש כנראה ממשלת חרום אם גנץ.

הקבינט התכנס עוד שעה לאשר.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...