Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

איך ההתרעות היו טעות אנוש אם באולפנים נציג פיקוד העורף מספר שצריך להישאר בבתים ולכבות אורות? איל טעות אנוש בהתראות קשורה לזה? שעה וחצי אומרים לא לצאת מהבתים, שכנים בבניין פה התחילו להוציא סכיני מטבח כי כבר מדמיינים מחבלים ברחובות, ואני בכלל עשרות קילומטרים מגבול הצפון!! 

בנימה אישית, חוויתי לחץ רציני מאוד מהאזעקה, זו פעם ראשונה שלי באזעקה בלי בית עם ממד, צריך לרדת כמה קומות למקלט, מצד שני אומרים תישארו בבתים בלי אורות.. לא פשוט. כל האנשים בלחץ, וכל זה עוד בלי טילים, הזוי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 דקות, MZN כתב:

איך ההתרעות היו טעות אנוש אם באולפנים נציג פיקוד העורף מספר שצריך להישאר בבתים ולכבות אורות?

מן הסתם הוא חשב, כמו כולם, שההתראות אמיתיות. זה שהוא נציג פיקוד העורף לא אומר שהוא יושב בזמן אמת בעשרה חמ"לים שונים ויודע להרכיב את תמונת המצב באופן עצמאי בכל רגע נתון. 

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, hans כתב:

תבחין בין ילדים שמתים בגלל הנהגה גרועה

לבין ילדים שמתים בגלל בחירות מוסריות של הוריהם.

במקרה של חמאס, הדם על ידי ההורים. הורה שקורא לבנו שאהיד או שאהיד בפוטנציה ייעד אותו עוד לפני לידתו, למוות.

בכל מקרה, הילד אינו אשם שחינכו אותו ככה.

פה ההורה אשם, פה החמאס אשם.

כל מה שנאמר פה שזה מצער שהילד חונך להיות רוצח בדם קר של ילדים אחרים, זה הכל.

אף אחד בשרשור הזה לא מעדיף דם של עזתים על דם של ישראלים.

לשאלה האם צריך להטיל פצצה על בית שסינוואר אולי נמצא בו ושתהרוג בוודאות מאה איש יש השלכות כבדות.

זה שהחמאס היה עושה את זה בעצמו, לא עושה את זה משהו שאנחנו בהכרח צריכים לעשות.

אנחנו לא רוסיה, לא ארה״ב ולא דעאש.

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם
לפני 2 דקות, MiniMiz3r כתב:

מן הסתם הוא חשב, כמו כולם, שההתראות אמיתיות. זה שהוא נציג פיקוד העורף לא אומר שהוא יושב בזמן אמת בעשרה חמ"לים שונים ויודע להרכיב את תמונת המצב באופן עצמאי בכל רגע נתון. 

יש לו קו פתוח לכל החמלים בלייב, הוא נציג פיקוד העורף בשידור ישיר לציבור, מה נראה לך הוא אזרח פשוט שמקבל התראה באפליקציה?

דבר שני, מה הקטע של העמימות המפגרת? למה לכבות אורות? תגיד אנחנו חושדים שיש מזלט שמצלם לכן יועיל לכבות אורות.

להגיד לנעול את עצמכם ולכבות אורות עושה ישר קונוטציה לאסון נורא של חדירת מחבלים. אני ראיתי מספר שכנים בלחץ אטומי רצו לקחת סכין מהמטבח.. זה הזייה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, hans כתב:

תבחין בין ילדים שמתים בגלל הנהגה גרועה

לבין ילדים שמתים בגלל בחירות מוסריות של הוריהם.

במקרה של חמאס, הדם על ידי ההורים. הורה שקורא לבנו שאהיד או שאהיד בפוטנציה ייעד אותו עוד לפני לידתו, למוות.

זו בדיוק הפואנטה - אין הבחנה.

מה זה משנה שתינוק מת כי אבא שלו תכנן לחייל אותו, אבא אחר שלו תכנן לפנדמנט אותו, או אבא אחר שלו תכנן לגרום לו לספר לאנשים שהסיום של משחקי הכס היה מדהים?!

הוא פאקינג תינוק מת.

כנ״ל ילד, כנ״ל נער, וכן - כנ״ל אזרח עזתי בלתי מעורב שסתם מנסה לסגור את החודש. אלו הרוב. רוב האנשים שם אינם לוחמי חמאס (ובכלל לא ברור אם הרוב תומכים בחמאס, כי מי שקורא עדויות של פלסטינים רואה שרבים מהם שונאים אותם שנאת מוות - אבל לא יודעים כיצד להשפיע מול דיקטטורה שרוצחת מתנגדי שלטון).

ואם זה לא ברור - אז כל אזרח שצחקק כשראה אזרח ישראלי נגרר ברחובות עזה הוא מעורב אחושרמוטה (מבחינתי).

החמאסניקים מספרים לחלאות האדם שלהם שלהרוג אזרחים יהודים זה בסדר, כי הם יגדלו להיות חיילי צבא הכיבוש, להרוג הורים כי היו בצבא, וכל מיני תירוצי-דמיקולו אחרים שכולנו יודעים שהם קשקוש מקושקש בשביל לגרום להקצנה ואובדן כל צלם אנוש.

אז וואלה כן, אני טוען שאנחנו לא צריכים להתנהג כמוהם (ברמת עידוד הרג אזרחי, כמובן שאני לא טוען שמישהו כאן ברמת האכזריות הדאעשית שלהם).

אני לא אהיה זה שיצחקק מול תמונה של ערימת גופות אזרחים פלסטינים. זה לא להיות ״יפה נפש״, זה להיות בנאדם.

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 6
  • רעיון טוב! 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, MZN כתב:

בנימה אישית, חוויתי לחץ רציני מאוד מהאזעקה, זו פעם ראשונה שלי באזעקה בלי בית עם ממד, צריך לרדת כמה קומות למקלט, מצד שני אומרים תישארו בבתים בלי אורות.. לא פשוט. כל האנשים בלחץ, וכל זה עוד בלי טילים, הזוי.

אנחנו דווקא חשדנו שיש פה תקלה.

אני קיבלתי התרעה בטלפון אבל אשתי לא למרות שלשנינו יש את האפליקציה.

לא שמענו צופרים בחוץ.

מסתכלים בחדשות, לא אומרים על זה כלום.

ירדנו למקלט, כולם בחוץ מסתובבים בסבבה, מכוניות נוסעות, אנשים מטיילים עם הכלבים. עלינו חזרה, אחרי 5 דקות גם היא קיבלה, ואז התחילו לפרסם בחדשות.

אז ירדנו שוב, לא שמענו אזעקות, והופה הודיעו שזה טעות.

בקיצור, יש יתרונות לבעלות על רכב צרפתי.

• מצחיק 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
Just now, oryo כתב:

זו בדיוק הפואנטה - אין הבחנה.

צודק, מצד שני מבחינת ״מצפון״ יש הבדל בין תת אדם שיורה בתינוק במיטתו או בזרועות אימו, לבין טייס שמפיל פצצה על מחבל עלוב שמגן על עצמו עם ילדים קטנים מסביבו. 

אם מסתכלים על זה נטו רציונלית יש בו באמת דילמה, תינוק הרוג זה תינוק הרוג. 

עוד הבדל גדול זה שנתנו להם מספר שעות להתפנות לרפיח, לתינוקות שלנו לא הייתה התראה לפני ששרפו אותם ואת משפחתם..

לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

בקיצור, יש יתרונות לבעלות על רכב צרפתי.

חחחח 

אצלנו הייתה אזעקה פיזית (קריות).

• אהבתי 1
פורסם

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bombing_of_Tokyo_(10_March_1945)

בהפצצה הגדולה על טוקיו, שבה נהרגו מעל 100K יפנים, הטייסים דיווחו על ריחות נוראים של אנשים שרופים שהגיעו עד אליהם. 

מעניין אם בימינו אחד כמו קרטיס למיי יכול היה לעשות את מה שנעשה אז. מצד אחד תגיד - איום ונורא.

מצד שני המלחמה הפכה את יפן ממדינה מיליטריסטית פאנאטית למדינה מערבית מתקדמת מאוד. 

מה עדיף?

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בלתי אפשרי היום. 

אתה לא יכול לחסל 100k תושבים ללא אבחנה ולצאת מזה לגיטימי מול המערב. לא משנה כמה הם רצחו ואנסו, זה הופך אותך להיות כמעט כמוהם. 

גם לא צריך לעשות את זה, מה זה יתן? צריך לחסל את כל פעילי החמאס. להרוס כל נכס ולהחרים את כל הציוד שנשאר. אחרי זה נשבור את הראש מה עושים עם המסכנים שנשארו שם. מה שנקרא צרות של עשירים.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 14 דקות, MZN כתב:

צודק, מצד שני מבחינת ״מצפון״ יש הבדל בין תת אדם שיורה בתינוק במיטתו או בזרועות אימו, לבין טייס שמפיל פצצה על מחבל עלוב שמגן על עצמו עם ילדים קטנים מסביבו. 

אם מסתכלים על זה נטו רציונלית יש בו באמת דילמה, תינוק הרוג זה תינוק הרוג. 

עוד הבדל גדול זה שנתנו להם מספר שעות להתפנות לרפיח, לתינוקות שלנו לא הייתה התראה לפני ששרפו אותם ואת משפחתם..

ברור, וחוזר ואומר ומדגיש שברור שאין בכלל השוואה בין רמת המוסר של טייס בצה״ל ושל דאעשניק מחמאס. עזוב מוסר, אנושיות, אחד מהם הוא לא באמת בן אנוש. יצור חי שיורה באזרחים point blank הוא לא בן אדם ואין לו זכות קיום.

הדיון שלי לא היה על הטייסים, ואפילו לא על צה״ל, אלא עלינו - כחברה.

בימים כאלו מאוד קל לצעוק ״מוחקים את עזה״, ובואו, אני לא בדיוק אבכה בלילה אם מחרתיים יבוא צונאמי וישטוף את כולם לקיבינימט.

אבל חשוב לזכור את מה שאתה אמרת בדיוק - אנחנו לא הם, אנחנו לא משחקים את אותו ״משחק״ ואנחנו לא צריכים לרדת לרמת החוסר אנושיות של דאעש/חמאס ותומכיהם.  

לעודד/לשמוח כשילדים חפים מפשע מתים זה לא אנושי, בין אם זה מרובה ובין אם זה מטיל. 

• אהבתי 4

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בנוסף, אני לגמרי בעד להקטין את השטח של הרצועה בכמה אחוזים טובים.

שום בניין, צריף ומלונה במרחק של ק״מ מהגבול לפחות.

אם זה המצב היום אז עוד ק״מ.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...