Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מעולם עד האירוע הזה לא שנאתי את ביבי.

אבל את התנהלות הביזיונית שלו ושל הקואלציה בזמן הזה אני לעולם לא אשכח להם.

עריכה אחרונה על ידי motizkn
  • אהבתי 6
  • רעיון טוב! 3

טסלה 3 2022

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 18 דקות, נקודה טובה כתב:

בל בחייאת, כל מי שידפדף אחורה כמה דפים יודע שאף פעם לא הייתם חסידים שלהם - אז למה לחשוב שהפעם אתם באמת מאמינים שהההככל תוצאה של ההתנהלות שלהם

לא הבנתי.

אם עד עכשיו טענו שזו קואליציה גרועה שמורכבת מחבורה של כשלונות ועכשיו האזהרות שלנו התממשו, אז מה אנחנו אמורים לעשות בדיוק?

• אהבתי 7

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

את מי הציבור אמור להאשים אם לא את האנשים שמנהלים את המדינה?

אני לא מצליח להבין למה אני כתושב במדינה שרואה התנהלות בזיונית של המדינה אמור להאשים פקידים ולא יודע מי עוד ולא את מי שמנהל את המדינה.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

טסלה 3 2022

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

@יבגניפ 

@פינדר

לדעתי אתם טועים. אולי אני תמים, אבל לא מצליח לראות איך אחרי מחדל של 1300+ נרצחים, אזרחים שבויים, התעללות בלתי נתפסת, מלחמה ב2 חזיתות וגיוס 300k אנשים למילואים, יש לממשלה הזאת סיכוי כלשהו לשרוד.

תמיד יהיו מטומטמים שימשיכו להאמין שביבי זה מלך ישראל, שהקיבוצים ואהוד ברק אשמים רק שככל שעובר הזמן הם מתמעטים והופכים לקומץ הזויים כמו מתנגדי חיסונים.

תזכור שאחרי מלחמת יום כיפור גולדה נבחרה שוב , היתה אז גם ועדת חקירה. רק לאחר מכן עם המחאה שפרצה היא התפטרה.

מה שקורה בשבוע הראשון זה לא מה שיהיה עוד מספר שבועות/חודשים. 

אני שומע אנשים שמדברים על אהוד ברק דברח לחו"ל,  גם דיבור אמנם יותר מועט על קיבוצניקים/קפלנים שקיבלו עונש ועוד ועוד,  אנשים אשכרה מדברים באמונה בדברים האלה, כמו שכבר כתבו פה שבכוונה לא הגיבו ביום שבת,     אני לא שומע השתקה לקולות ההזויים האלה, אלא רק שזה לא הזמן לדיבורים כאלה (וזה מכוון) .  

עוד לא הבינו שגם אם מישהו בעם שלך לא בדיוק דומה לך וחושב אחרת הוא חלק מהעם שלך? 

• אהבתי 2

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, נקודה טובה כתב:

אם עד היום הייתם אוהבים את ביבי או את הקואליציה הנוכחית ועכשיו הייתם מאשימים אותם בכל דבר הייתי מאמין לכם.

זה לא עניין של ״אמונה״. ככה עובדת חברה היררכית. מי שנמצא בראשה הוא אחראי, בסופו של דבר, יותר מכל אחד אחר. צר לי שזה משהו שאתה לא מבין. ואנסה לעזור לך שוב עם דוגמא היסטורית: גולדה ודיין. שניהם סיימו את הקריירה הפוליטית שלהם אחרי מלחמת יום כיפור. למרות שמתחת לזה היה דרג אופרטיבי שנכשל, וגולדה לא היתה ראש אמ״ן וכו׳. וביבי היה אמור לסיים את הקריירה הציבורית שלו כשמאות חרדים רמסו אחד את השני במירון, בדיוק מאותה הסיבה. אבל זה לא קרה, כי הוא לא מאמין באחריות שלו על משהו.

לפני 36 דקות, נקודה טובה כתב:

אז למה לחשוב שהפעם אתם באמת מאמינים שהההככל תוצאה של ההתנהלות שלהם.

המשך עוד יותר מוזר לטענה שלך. הסברתי כאן באריכות, וגם אחרים הסבירו. לביבי אין שום אסטרטגיה בשום נושא. הוא מתחמה במינוים גרועים, כדי שחלילה לא יהיה מי שיבלוט לידו ויתפס כמחליף פוטנציאלי. ואנחנו בגדול ״משעממים אותו״. זה לא ״הפעם״. ה״הפעם״ זו פשוט תוצאה של תהליך די ארוך טווח.

מעבר לזה, זה די מצחיק שעשית לי unlike כשכתבתי על ההמשך. מה לא אהבת? הרי אתה והפוסט שלך זו ההוכחה למה שאני אומר. אתם תמשיכו להצביע בדיוק כמו שאתם מצביעים לא משנה מה ואיך יקרה. 

נ.ב. לגבי הדאגה שלך על המצב של המדינה וכו׳ - תודה, התרגשתי מהאיכפתיות. הסר דאגה מליבך. כולנו תורמים. בכסף, בהתנדבות, במילואים. בכל דבר. התיעוב שלנו לקואליציה המופלאה שלכם הוא לא תיעוב למדינה שהיא עדיין הבית שלנו. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 7
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

לא עשינו שום דבר חריג.

מה ציפית שיעשו? שיוציאו מגהזורד מהים שילך בעזה, ירה לייזר מהעיניים וטילים מהתחת ויבעט בבניינים?

הנזק וההיקף של התקיפה זה משהו שבחיים עוד לא עשו בעזה. יותר מאלף הרוגים בחמישה ימים זה יותר ממה שנהרגו שם מ2015 עד שבוע שעבר וזה רק התחלה של מערכה ארוכה.

אין מים, חשמל, דלק, תכף גם אוכל לא.

300,000 איש ללא בית.

לא מראים יותר מדי בתקשורת את הנזקים שלהם.

לפני 14 דקות, yb כתב:

תזכור שאחרי מלחמת יום כיפור גולדה נבחרה שוב , היתה אז גם ועדת חקירה. רק לאחר מכן עם המחאה שפרצה היא התפטרה

זה לא אותו סדר גודל של נזק, ויש התנגדות חזקה לממשלה הזאת עוד מלפני שבכלל חלמו שיקרה לנו האסון הזה.

אתה שומע רק את המקרים האבודים כי כל השפויים או במילואים או עסוקים בלהתגייס ולהתנדב.

יש סיבה למה השרים מפחדים להראות את הפרצופים שלהם בציבור, למה הם בקושי הולכים לבתי חולים ולמשפחות שנפגעו או בכלל מעיזים לדבר.

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כנס לתקשורת הערבית (לא ישראלית) או לערוצי הטלגרם/טיקטוק/יוטוב שלהם

ותראה את ההרס שצה"ל עושה שם.

הוא כותש אותם ברמה אחרת.

נכון, רק ההרס עד עכשיו לא מספיק,

נדרש יותר, יותר נכון. אותו כמות רק לאורך זמן

אבל חד משמעית הורידו כפפות בתקיפות 

.

פורסם (נערך)

מלחמה מורכבת משורה ארוכה של משימות שנראה שאין להם סוף. 

זה לא בואו נפציץ בלי הכרה.

זה פתיחת צירים, שמירה בעמדות, אוכל, שירותים, אספקה, וכו'.

רוב הזמן הכוחות הלוחמים בכלל מחכים למשהו, הרבה פעמים באי ודאות.

מה אני מנסה להגיד, מלחמה היא עבודה סיזיפית. 

אין ספור משימות, הרבה בלתמ"ים, הרבה שינויים של הרגע האחרון. 

גם אם נרצה להשטיח את עזה כנראה שזאת עבודה שתיקח חודשים.

לינוי בר גפן (האישה הכי חכמה בפייסבוק) כתבה על זה פוסט, רק כזה שמכוון לעורף. 

כולם בבליץ של רצון טוב והירתמות, ורעל בעיניים, עד כדי כך שאוכל נזרק לפח, וכל היחידות מלאות ב 120% סד"כ. 

כולם רוצים - "עכשיו".

קחו אויר, תתכוננו למרתון, לא ספרינט. 

מציע לעקוב אחריה ולקרוא. 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh
  • אהבתי 4

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

יש סיבה למה השרים מפחדים להראות את הפרצופים שלהם בציבור, למה הם בקושי הולכים לבתי חולים ולמשפחות שנפגעו או בכלל מעיזים לדבר

מה שסילמן חטפה היה עוד עדין. שיתפטרו כולם ויעזבו את ישראל. ליוונים הקדמונים היה את האוסטאקיזמוס ולרומאים את האיסור למים או אש במרחק מסוים מרומא - מן הראוי שגם לנו יהיה סוג כזה של ענישה למי שסרחו, מעלו ובגדו בנו. 

• אהבתי 1

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם

כניראה זה הסיבה באמריקה שכול כמה שנים מחליפים ממשל. כי בדמוקרטיה יכולים להיתקע כוכבים מסיבות שונות למעלה ויהיה קהל שיעריץ אותם ולא יתן להם להפסיד ככה שעם הזמן רק יתרבו כוכבים(מסיבות שונות) בממשל והצרכים של שאר העם לא יתקיימו

• אהבתי 1
פורסם
לפני 21 דקות, יבגניפ כתב:

דוגמא היסטורית: גולדה ודיין. שניהם סיימו את הקריירה הפוליטית שלהם אחרי מלחמת יום כיפור.

זה לא נכון. וחשוב לזכור את זה ביום שאחרי המלחמה הנוכחית. גולדה נבחרה בבחירות שנערכו חודשיים אחרי המלחמה ואף ניסתה למסמס ועדת חקירה ממלכתית. לקח עוד 10 ימים אחרי דו"ח ועדת אגרנט עד שהיא התפטרה. בנוסף, חשוב לזכור שעל פי פרסומים למאיר היתה לימפומה עוד לפני שנבחרה לתפקיד וקיבלה טיפולי כימו בסתר (מזכיר עוד רה"מ עם מצב רפואי בעייתי?).

דיין אחרי המלחמה לקח הפסקה קצרה אבל חזר ב-77' בתור שר חוץ בממשלת בגין (ונעזוב בצד את הסאגה שהוא רץ עם המערך ואז התפצל ל"סיעת יחיד"). לקח לו עוד שנתיים בערך עד שהוא פרש מהממשלה.

אז כן, האנשים של "אז" אולי שונים מהאנשים של "היום", אבל גם אז אנשים לא ויתרו על כוח ושררה בצורה אצילית.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

@garicho

@SlowRide

פיספתי את הנקודה שבה אני הרמטכל או שר הבטחון שיודע על כול היכולות של הצהל. מתי אני מקבל את הדרגה?

ולא אמרתי גרעין, ואני לא רומז על זה.

אמרתי, לראות בתים בעזה קורסים אנחנו רואים כול שנה וחצי. More of the same.

לא יודע מה אמורים היו לעשות. אין לי את הידע.

לחטוף את ראשי החמאס בקטאר או איפה שהם לא מתחבאים. מאיפה לי לדעת.

אמרתי, אין תגובה של בעל הבית השתגע.

למי שאומר ללכת לראות את הפרופוגנדה של הערבים... קודם כול, מבחינה אדריכלית הכול שם נראה זהה בשבילי, אז אני לא אראה את מימדי הפגיעה. מעבר לזה לא יודע מה בדיוק נפגע ומה החשיבות שלו. לנו מוכרים סיפור אחד (מזיינים את חמאס) לערבים סיפור אחר (פוגעים רק באזרחים), האמת היא איפשהו באמצע, אבל לא יודע איפה.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, garicho כתב:

שראל לא יכולה לזרוק אטום על עזה. לנשק קונבציונאלי יש מגבלות. מה שרואים כרגע זה המקסימום האפשרי עם נשק רגיל.

לא, ממש ממש לא.

תראה איך בחמוט נראית, איך ערים באוקראינה נראות.

אין בניין אחד עומד.

מה שרואים בעזה אלו פרחים.

פורסם

מדברים על חמאס כל הזמן, אבל מה עם הג'יהאד האיסלמי? האם יש כלפיו גם תוכניות?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...