Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

@David32

ואני יודע משהו על יכולות של צה"ל?!

יש מספרים של פצועים והרוגים.

אף פעם לא התקרבו לכאלה מספרים ועוד בזמן כזה קצר. זה מראה שהתגובה היא לא more of the same. האיום הישיר הוא כאן, למנהיגים בקטאר, אם לא יגיעו עד אליהם, לא ישאירו להם לאן לחזור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 3 דקות, Gavrik כתב:

לא, ממש ממש לא.

תראה איך בחמוט נראית, איך ערים באוקראינה נראות.

אין בניין אחד עומד.

מה שרואים בעזה אלו פרחים.

וכמה זמן זה לקח בבחמוט? במריאופל?

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

אף פעם לא התקרבו לכאלה מספרים ועוד בזמן כזה קצר

אף פעם גם לא התקרבו למה שהם עשו לנו ב 24 שעות. 

ההנהגה לא חיה או מבקרת בעזה נו. זה לא מעניין אותם. רוב עזה חיה בתנאים של מדינת עולם רביעית. נראה לך שהם מזילים על זה דמעה? הם לא.

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 דקות, Gavrik כתב:

לא, ממש ממש לא.

תראה איך בחמוט נראית, איך ערים באוקראינה נראות.

אין בניין אחד עומד.

מה שרואים בעזה אלו פרחים.

באוקראינה רוסיה מפעילה חברה כמו דעש מול אוקראינה

פה חמס שהרג את פתח ברצועה בעצם כבש בישראל את הרצועה ומאז ניתמך על ידי איראן ולא הידבירו אותו. עכשיו חייבים להדביר אותו אבל אנחנו לא יכולים לירות על האזרחים הישראלים בעזה כי אם כן אנחנו גם דעש או שאין ברירה קיומית

ניראה שקודם יחסלו את חמס. ואז יש לטפל בגיהד ג’נין כלל ערביי ישראל חיזבללה ואירן ודעש לפי הסדר הנכון

נחיה וניראה

בהנחה שישראל תיזום ולא האויבים 

כמובן שלא חכם להשאיר ואקום גדול בבת אחת כי מי יכנס לשם אחר כך כמו בעירק וסוריה

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

אף פעם גם לא התקרבו למה שהם עשו לנו ב 24 שעות. 

ההנהגה לא חיה או מבקרת בעזה נו. זה לא מעניין אותם. רוב עזה חיה בתנאים של מדינת עולם רביעית. נראה לך שהם מזילים על זה דמעה? הם לא.

אנחנו גם לא נתקרב לזה בחיים, כי אנחנו לא ניכנס לתוך בתים של אנשים ונאנוס ונשחט נשים וילדים ואם כן אז אפשר לזרוק לפח את כל הרעיון של ציונות ומדינה יהודית.

ההנהגה שכן נמצאת בעזה אוכלת חרא יפה מאד. כל יום מורידים להם איזה בכיר או שניים.

בנוסף על כל ההרוגים שם, יש עוד איזה 1500 מחבלים מחוסלים שחדרו לישראל.

• אהבתי 3

פורסם

צדיק אחד בסדום:

השר קיש: "חייבים לשמוע את המשפחות, הן יכולות להגיד מה שהן רוצות. צריך לנתח את האירוע - ואני מבטיח שזה יקרה מכל הכיוונים. אף אחד לא יברח מאחריות, אנחנו אחראים - אני אחראי כחבר ממשלה. התעסקנו בשטויות, שכחנו איפה אנחנו חיים".

רק שמהניסיון שלי שזה יגיע למבחן המעשה, כרגיל, גם הוא יתקפל בפני ביבי.

• אהבתי 3
פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, KipodYam כתב:

המיץ של הזבל, דוד ביטן, ישב עם חברים בבית קפה בראשון.

שזה כבר מזעזע. לשבת בבית קפה בימים האלו.  לך תעבוד במשהו. לך תקבור. לך תעזור לזקא. לך תקנה אפודי קרמיים.

אז אישה התקרבה אליו, עם מצלמה פתוחה, ואיזה חבר שלו התקיף אותה בצעקות תלכי מפה זבל.

אפילו לבושה נגמרה הבושה.

אגב, זה לשבת בתוך התחנת דלק, מאפיית דני, דרך המכבים.  זה לא שהיא נכנסה לאיזה מקום פרטי. זה שולחנות שצמודים לתחנת דלק על מדרכה עם איזה סככה.

אני גם די בטוח שיש שם ממד בדיוק לשניים וחצי אנשים שם. וגם אם לא, רק זה מסר נוראי בזמן מלחמה. שלא לדבר שזה תחנת דלק, המקום שכל אחד רוצה להיות בו בזמן אזעקה. לא מבין למה העירייה לא סגרה את השולחנות שם בחוץ. תחנת דלק, מאפייה וחנות נוחות זה שירות חיוני. לשבת על פצצה, זה לא חיוני. אני גם לא בטוח שמאפיה שממוקמת על תחנת דלק צריכה לעבוד. אולי צריך לסגור כל עסק במרחק מסויים מלחנת דלק, גם אם הוא חיוני. רק אם לא ניתן להסתדר בלעדיו, נניח שאין עוד אחר זהה במרחק 500 מטר.

פופוליזם זול ורדוד. בן אדם ששותה קפה בתחנת דלק לא מבזה את הנרצחים ולא נעליים.

זה לא שהוא יושב במסעדת יוקרה לכייף.

ביקורת ניתן לשמוע ולהשמיע אבל משטויות זולות כדאי להימנע מכל הצדדים.

לפני 4 שעות, gadik6 כתב:

דובר צה"ל: "לא היה שום מידע מודיעיני על המתקפה. בעצם היו רק "סימנים" בלילה שלפני".

משרד הבטחון: "אין כל מחסור בציוד הגנה אישי. אבל תתרמו לנו ציוד הגנה בכמויות". 

פיקוד העורף: "כולם להיכנס למרחבים המוגנים. אה רגע, טעות".

נראה כאילו זה לא רק הדרג המדיני שלא ממש יודע מה הוא עושה...

עוד שטות.

מלחמה זה "ממלכת אי הודאות" וטעויות כאלו יחסית לסדר גודל ההתרעות הם נורמליות. אני לא חושב שיש בכלל מדינות שטעויות כאלו במלחמה לא קורות להן.

להביא אספקה מלאה ל300 אלף חיילים זה לא משהו שולי גם למידנות גדולות ממנו בכמה וכמה סדרי גודל.

לפני שעתיים, ALÞћÃ כתב:

image.png.ef72692444d1501c2975d13e8ba4f07f.png

ההצהרה הכי מנהיגותית שלבינתיים יצאה מהממשלה הזו. אולי יש עוד תקווה.

הלוואי וזה יתממש לצערי לא נראה לי. 

לפני כשעה, פינדר כתב:

לא הבנתי.

אם עד עכשיו טענו שזו קואליציה גרועה שמורכבת מחבורה של כשלונות ועכשיו האזהרות שלנו התממשו, אז מה אנחנו אמורים לעשות בדיוק?

כמצביע לממשלה הנוכחית אומר לך מה הבעיה שלי עם זה.

לצורך משחק הוגן בא נוריד מהמשוואה שרי מים חוסן לאומי ובריאות הבננות- כולם יודעים שכולם יודעים שזו רעה חולה שהיא תוצאה של מבנה ההמשל/שלטון בישראל.

גם בממשלה "הערכית ביותר מקום המדינה" כיהנו מספר שרים מופרך לגמרי.

נעבור לתפקוד- אתם (בהכללה שמאל מרכז) זעמתם והפגנתם על מדיניות הממשלה בנושאים שונים. זכותכם, אך מהצד השני יש חצי עם לפחות שתמך בדיוק באותם נושאים.

והכי חשוב לנושאים האלו אין שום קשר לאסון שקרה כעת. לא קוצצו תקציבי צה"ל לא שונתה תפיסת הביטחון ולא נעליים. 

זה שכמה כאן מפילים הכל על איו"ש מבלי להסתכל למציאות בעיניים- היו שם מלא פיגועים ולכן היה צריך הרבה כוחות וזה היה מתבצע בדיוק אותו הדבר בכל ממשלה שהיא. אני לא ראיתי שבממשלת השינוי הפקירו אזרחים שגרים באיו"ש. להפך כולם כאן התגאו כמה לפיד ובנט שברו להם את העצמות.

אז מה יצא לנו.

אני כמצביע לממשלה הנוכחית רואה את הדברים בצורה כזאת-

שאתם מנצלים כפשוטו. את האסון הכבד לעשות דה לגיטימציה לממשלה שלא לרוחכם בנושאים אחרים לגמרי. 

זה נקרא משחק מלוכלך, ולדעתי זה רק יגביר לכידות בימין אבל ימים יגידו.

רוצים דוגמא קטנטונת למשחק מלוכלך? אני כחרדי מנהל עמותה מרגיש אותה על בשרי. כספים שעברו בתקציב למטרות חינוך לצורך העניין במכוון לא הוכנסו לבסיס התקציב (וזו בעיה היסטורית) מה שגורם לכך שזה לא עובר באופן אוטומטי אלא כל פעם צריך סדרת פעולות (ומקלות בגלגלים ועיכובים ושות') עד שכסף שניתן יגיע למקומו.

כולם זעמו ונדהמו על התקציב שעבר בפועל כרגע לחרדים. אתם זועמים כך על התקציבים שעדיין זורמים למשרד החינוך? 

עכשיו אם יעמדו כולם ויאמרו שצריך לקצץ בכל תקציב החינוך רוחבית סבבה. אבל להתרעם על כך שבתי ספר חרדים קיבלו תקציב. שלוקח אוכל מפיות החיילים בזמן שכל מערכת החינוך הרגליה מקבלת את התקציב כסדרו .

זה משחק מלוכלך וטבעם של משחקים כאלו שהם חוזרים כבומרנג לפרצוף. כי אני לפחות בתחושה שלי מרגיש רדיפה על  סתם.  

אותו הדבר הרדיפה האישית של שרים שלא קשורים בכלל למצב הבטחוני כמו סילמן. מילא היו מבזים כך את גלנט/רמטכ"ל הייתי יכול להבין. הוא רשמית נושא באחריות. אבל לא השרה להגנת הסביבה היא האשמה.

את סמוטריץ' כאן גידפו על שמות וכינויי גנאי בגלל שהוא "שר במשרד הביטחון" (שאתם יודעים שחוץ מהתואר אין לו שם גרם השפעה) אבל את גלנט מאתרגים (יחסית). אתם יודעים למה? כי הוא משלנו! הוא רצה לעצור את החקיקה.

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, avi 1234 כתב:

אתה מכניס לי מילים לפה ולמוח

ביבי לא מלך ולא כלום

ברור שהוא נושא באחריות מתמשכת

רק אתם בגלל השנאה החולנית שלכם לאיש 

מפנים את האש אך ורק אליו

בזמן שיש לנו מטכל דלוח 

ותוך כדי לחימה אומרים לאוייב שיש פה הנהגה רופסת...

קצת אחריות

אחרי המלחמה כולם ייתנו את הדין

מבחינתי בריק צריך להיות ראש ממשלה

נניח חברה עסקית. נורמלית.

נניח ביבי הוא היור. אם יש לו דירקטריון מחורבן ומנכל מחורבן, והוא יודע את זה - הוא אשם גם אשם כל עוד לא פעל להחליפם.

פורסם
לפני 8 דקות, yd b-4 כתב:

פופוליזם זול ורדוד. בן אדם ששותה קפה בתחנת דלק לא מבזה את הנרצחים ולא נעליים.

זה לא שהוא יושב במסעדת יוקרה לכייף.

ביקורת ניתן לשמוע ולהשמיע אבל משטויות זולות כדאי להימנע מכל הצדדים.

עוד שטות.

מלחמה זה "ממלכת אי הודאות" וטעויות כאלו יחסית לסדר גודל ההתרעות הם נורמליות. אני לא חושב שיש בכלל מדינות שטעויות כאלו במלחמה לא קורות להן.

להביא אספקה מלאה ל300 אלף חיילים זה לא משהו שולי גם למידנות גדולות ממנו בכמה וכמה סדרי גודל.

הלוואי וזה יתממש לצערי לא נראה לי. 

כמצביע לממשלה הנוכחית אומר לך מה הבעיה שלי עם זה.

לצורך משחק הוגן בא נוריד מהמשוואה שרי מים חוסן לאומי ובריאות הבננות- כולם יודעים שכולם יודעים שזו רעה חולה שהיא תוצאה של מבנה ההמשל/שלטון בישראל.

גם בממשלה "הערכית ביותר מקום המדינה" כיהנו מספר שרים מופרך לגמרי.

נעבור לתפקוד- אתם (בהכללה שמאל מרכז) זעמתם והפגנתם על מדיניות הממשלה בנושאים שונים. זכותכם, אך מהצד השני יש חצי עם לפחות שתמך בדיוק באותם נושאים.

והכי חשוב לנושאים האלו אין שום קשר לאסון שקרה כעת. לא קוצצו תקציבי צה"ל לא שונתה תפיסת הביטחון ולא נעליים. 

זה שכמה כאן מפילים הכל על איו"ש מבלי להסתכל למציאות בעיניים- היו שם מלא פיגועים ולכן היה צריך הרבה כוחות וזה היה מתבצע בדיוק אותו הדבר בכל ממשלה שהיא. אני לא ראיתי שבממשלת השינוי הפקירו אזרחים שגרים באיו"ש. להפך כולם כאן התגאו כמה לפיד ובנט שברו להם את העצמות.

אז מה יצא לנו.

אני כמצביע לממשלה הנוכחית רואה את הדברים בצורה כזאת-

שאתם מנצלים כפשוטו. את האסון הכבד לעשות דה לגיטימציה לממשלה שלא לרוחכם בנושאים אחרים לגמרי. 

זה נקרא משחק מלוכלך, ולדעתי זה רק יגביר לכידות בימין אבל ימים יגידו.

רוצים דוגמא קטנטונת למשחק מלוכלך? אני כחרדי מנהל עמותה מרגיש אותה על בשרי. כספים שעברו בתקציב למטרות חינוך לצורך העניין במכוון לא הוכנסו לבסיס התקציב (וזו בעיה היסטורית) מה שגורם לכך שזה לא עובר באופן אוטומטי אלא כל פעם צריך סדרת פעולות (ומקלות בגלגלים ועיכובים ושות') עד שכסף שניתן יגיע למקומו.

כולם זעמו ונדהמו על התקציב שעבר בפועל כרגע לחרדים. אתם זועמים כך על התקציבים שעדיין זורמים למשרד החינוך? 

עכשיו אם יעמדו כולם ויאמרו שצריך לקצץ בכל תקציב החינוך רוחבית סבבה. אבל להתרעם על כך שבתי ספר חרדים קיבלו תקציב. שלוקח אוכל מפיות החיילים בזמן שכל מערכת החינוך הרגליה מקבלת את התקציב כסדרו .

זה משחק מלוכלך וטבעם של משחקים כאלו שהם חוזרים כבומרנג לפרצוף. כי אני לפחות בתחושה שלי מרגיש רדיפה על  סתם.  

אותו הדבר הרדיפה האישית של שרים שלא קשורים בכלל למצב הבטחוני כמו סילמן. מילא היו מבזים כך את גלנט/רמטכ"ל הייתי יכול להבין. הוא רשמית נושא באחריות. אבל לא השרה להגנת הסביבה היא האשמה.

האחריות של הממשלה והקואליציה הזו (פרט לבודדים) היא שכולם ישרו קו וסתמו את הפה אל מול תרבות ארגונית רקובה, שמוביל בן אדם אחד.

תרבות ארגונית שממנה ומשנה ומשמרת אך ורק לפי צרכים פוליטיים. 

תרבות של אצבע בעין, של לעשות דווקא.

כל פעולה נמדדת בכמות הלייקים. 

לא מקצועיות, לא הגינות, לא אחריות, לא רצון לשיתוף פעולה.

תרבות שמשדרת כוחניות, יהירות, נהנתנות, זחיחות.

הכל מין החוץ והלאה.

שום ענווה, שום ביקורת עצמית, שום הסתכלות פנימה, שום ראש פתוח לדיאלוג.

• אהבתי 6

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לפי בן כספית רק 28% מתומכי הקואליציה כרגע חושבים שהממשלה צריכה ללכת הביתה. בכלליות 56% מהציבור חושבים שביבי צריך ללכת.

והנה, אנחנו גם מקבלים את ההסברים כאן.

לפני 6 דקות, yd b-4 כתב:

1. לטעון ש"לא שונו תפיסות" זה מביך. כלומר בוודאי שלא שונו תפיסות. על זה התלונה בדיוק. התפיסות של הקהל שאתה מייצג הן שחרדים צריכים כסף להתפלל, מתנחלים צריכים כסף למאחזים וביבי צריך כסף לשמפניה ורודה. כל השאר יכולים למות.

2. אני לא מחסידי לפיד. אבל הוא הציע תוכנית כלשהי סביב עזה לפני בערך עשר שנים. ישימה? לא יודע. אבל הציע. אולי לפיד לא מתאים להיות ראש ממשלה. אל תצביע לו. אבל אתם מצביעים לאלטרנטיבה הכי גרועה שיש, שהוכחה ככשלון, והטענה המוזרה שלכם היא שעכשיו דווקא תמשיכו להיות בעדו, כי אומנם הוא התגלה כאפס מאופס אבל זה לא משנה אלא מה שמשנה זה שהשמאל אמר את זה גם קודם וזה מבטל בעצם את זה שהוא אפס מאופס. קשה לי לתאר בעברית כמה זו גישה... מוזרה. אם ימנו אותי לנהל את העמותה שלך במקומך, זה משנה כמה פעמים תגיד שאני לא מתאים, או משנה אם אצליח או לא? 

3. אתם, סלח לי או אל תסלח לי, תצביעו מה שאתם מצביעים גם אם ישלחו את כולנו לאוושיץ. זה לא שהיה איזה מהפך בצמרת החרדית אחרי אסון מירון, או אחרי שהרבנים שלכם שלחו אותכם למות מקורונה. אז מה כל המאמצים האינטלקטואלים? להישגים או כלשונות של ההנהגה אין אצלכם משמעות. 

• אהבתי 9
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 10 דקות, yd b-4 כתב:

תגיד, אתה אמיתי?!

האסון הכבד הזה לא נולד ככה סתם.

הוא תולדה של (אין) מדיניות של שיסוי ופילוג חברתי ועוד הרבה "נושאים אחרים לגמרי")

של ביזת הקופה הציבורית לצרכים פוליטיים

ומינוי של אנשים תת-רמה לתפקידים חשובים,

העיקר לשמור על השלטון ב"צד הנכון".

כאילו תפקיד ציבורי הוא סוג של פרס שמקבלים, ולא דורש שום כישורים, עשייה ואחריות.

וזה שיש עוד הרבה אשמים במצב הנוראי הזה, לא מנקה את הראש. ההיפך הגמור מזה.

• אהבתי 5
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

שמעתי ששקיות הממתקים שקנה משרד הדתות בשביל שמחת תורה הועברו לחיילים.

זה משהו.

• מעניין 2

פורסם
לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

2. אני לא מחסידי לפיד. אבל הוא הציע תוכנית כלשהי סביב עזה לפני בערך עשר שנים. ישימה? לא יודע. אבל הציע. אולי לפיד לא מתאים להיות ראש ממשלה. אל תצביע לו.

יבגני תהיה ריאלי. אם היתה תוכנית קסם לעזה שהיא גיים צ'יינג'ר וכל כך מוצלחת. ביבי היה רץ ליישם אותה ולו רק בשביל הקרדיט.

גם היום כל חכמי הביצה לא יודעים לתת תוכנית יעילה וישימה כי אולי אין כזו תוכנית מושלמת. 

לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

אבל אתם מצביעים לאלטרנטיבה הכי גרועה שיש,

לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

שהוכחה ככשלון,

לא סתם פיצלתי את הציטוט. הממשלה הנוכחית היתה האלטנרטיבה הכי גרועה שיש לך.

זה שהיא הוכיחה את עצמה ככישלון בטחוני כרגע זו מציאות לא דעה.

רק שאתה מתעקש לא לעשות את ההפרדה הזו ובגלל זה קורים מחזות מביכים את עיקר האש והבסיונות סופגים אלו שלא קשורים לכישלון בכלל.

לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

והטענה המוזרה שלכם היא שעכשיו דווקא תמשיכו להיות בעדו, כי אומנם הוא התגלה כאפס מאופס אבל זה לא משנה אלא מה שמשנה זה שהשמאל אמר את זה גם קודם וזה מבטל בעצם את זה שהוא אפס מאופס.

אני לא נכנס לדיון מי באמת אשם צבאי/מדיני. ראש מערכת שכשלה צריך לשאת באחריות.

רק אתה מנסה לקחת טרמפ. אם המערכת כשלה בביטחון-צריך לשנות את התפיסה של החרדים לגבי גיוס והמתנחלים לגבי התנחלויות. לא היה קשר בין הנושאים וגם לא יהיה קשר בין הנושאים.

(קשר ישיר. פלפולים על קשרים עקיפים יש למכביר כולל זה שהכל קרה בגלל חוסר ההפרדה בת"א אז בא לא ניכנס לנישות שאין סיכוי לקיים דיון קר לגביהם)

לפני 2 דקות, BoazB11 כתב:

תגיד, אתה אמיתי?!

האסון הכבד הזה לא נולד ככה סתם.

הוא תולדה של (אין) מדיניות של שיסוי ופילוג חברתי ועוד הרבה "נושאים אחרים לגמרי")

של ביזת הקופה הציבורית לצרכים פוליטיים

ומינוי של אנשים תת-רמה לתפקידים חשובים,

העיקר לשמור על השלטון ב"צד הנכון".

כאילו תפקיד ציבורי הוא סוג של פרס שמקבלים, ולא דורש שום כישורים, עשייה ואחריות.

בליל סיסמאות ריקות מתוכן. ואסביר-

גם אם כל מה שאתה אומר כאן נכון באופן מוחלט. תסכים איתי שהמחדל כאן הוא באגף הבטחוני בממשלה.

נראה שלאף אחד  כאן כרגע אין בעיה אישית עם גלנט/הרצי הלוי.

אבל עם סילמן או סמוטריץ' אוהו- הקטע שהם לא קשורים למצב הבטחוני הנוכחי לפחות.

לפני 2 דקות, BoazB11 כתב:

וזה שיש עוד הרבה אשמים במצב הנוראי הזה, לא מנקה את הראש. ההיפך הגמור מזה.

זה שראשי המערכת צריכים לשם על מחדלים זה ברור וזה כולל ביבי גלנט ודרגים צבאיים.

לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

שמעתי ששקיות הממתקים שקנה משרד הדתות בשביל שמחת תורה הועברו לחיילים.

זה משהו.

עוד פופליזם מיותר- באמת יש לך בעיה עם תקציב שמיועד לתרבות בחגים? 

נפלתם על הראש או מה?

למה זה שונה מתקציבי עתק לחגיגות העצמאות למשל.

שניהם נצרכים באותה מידה.

• אהבתי 2
  • משעמם 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הבנתי מה אתה רוצה. 

אני שמח שמשרד הדתות העביר את זה לחיילים.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

זה לא אותו סדר גודל של נזק, ויש התנגדות חזקה לממשלה הזאת עוד מלפני שבכלל חלמו שיקרה לנו האסון הזה.

אתה שומע רק את המקרים האבודים כי כל השפויים או במילואים או עסוקים בלהתגייס ולהתנדב.

יש סיבה למה השרים מפחדים להראות את הפרצופים שלהם בציבור, למה הם בקושי הולכים לבתי חולים ולמשפחות שנפגעו או בכלל מעיזים לדבר

אתה עוד לא שומע כרגע את כל הקיצוניים וטוב שכך (רבנים  קיצוניים שיטיפו שהכל קרה מסיבות של חטא זה עוד יבוא). 

ביבי לא מוותר לעולם תזכור את זה והכעס וההלם הראשוני זה לא אינדיקציה עקבית להמשך.

אני גם חייב להגיד דבר נוסף,  היו קולות שעלו וכעסו למה נציגי הממשלה לא מסתובבים בשטח לעזור ,   וכשהגיעו נציגים כמו ברקת ודומיו  ראינו מקרים שגירשו אותם (לכעוס ולבקר ולצעוק זה בסדר ולגיטימי ), אז גם צריך להחליט מה מבקשים.    אם אתה לא יכול לראות את עידית סילמן אחרי כל מעליה מול הפנים שלך אחרי כל מה שקרה אני יותר ממבין, אבל אל תבקש שתבוא.  שרי הממשלה הזאת הם בושה לדעתי שלא תיהיה טעות.

• תוכן חדש...