Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 5 שעות, KipodYam כתב:

המיץ של הזבל, דוד ביטן, ישב עם חברים בבית קפה בראשון.

שזה כבר מזעזע. לשבת בבית קפה בימים האלו.  לך תעבוד במשהו. לך תקבור. לך תעזור לזקא. לך תקנה אפודי קרמיים.

אז אישה התקרבה אליו, עם מצלמה פתוחה, ואיזה חבר שלו התקיף אותה בצעקות תלכי מפה זבל.

אפילו לבושה נגמרה הבושה.

אגב, זה לשבת בתוך התחנת דלק, מאפיית דני, דרך המכבים.  זה לא שהיא נכנסה לאיזה מקום פרטי. זה שולחנות שצמודים לתחנת דלק על מדרכה עם איזה סככה.

אני גם די בטוח שיש שם ממד בדיוק לשניים וחצי אנשים שם. וגם אם לא, רק זה מסר נוראי בזמן מלחמה. שלא לדבר שזה תחנת דלק, המקום שכל אחד רוצה להיות בו בזמן אזעקה. לא מבין למה העירייה לא סגרה את השולחנות שם בחוץ. תחנת דלק, מאפייה וחנות נוחות זה שירות חיוני. לשבת על פצצה, זה לא חיוני. אני גם לא בטוח שמאפיה שממוקמת על תחנת דלק צריכה לעבוד. אולי צריך לסגור כל עסק במרחק מסויים מלחנת דלק, גם אם הוא חיוני. רק אם לא ניתן להסתדר בלעדיו, נניח שאין עוד אחר זהה במרחק 500 מטר.

מטח של עגבניות רקובות ממאות אזרחים זועמים זה הדבר היחיד שראוי לאיש הזה ולעוד הרבה אחרים.

ליטראלי. 

גירוש בבושת פנים מכל מקום. 

• אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 37 דקות, David32 כתב:

אומנם לא פה, אבל כתבתי את זה במקום אחר.

חשבתם שיש תמיכה מלאה של העולם בישראל? יש. לזמן קצוב, והשעון הזה מתחיל לתקתק כשהגופות שלנו עדיין חמות.

אבל לא נתנו תגובה לא פרופורציונלית על הרגע הראשון, לא עשינו שום דבר חריג.

וזהו, זה דועך.

אמרו שיפסיקו להעביר כסף, אחרי כמה ימים הכריזו שימשיכו. עכשיו תגובה פרופורציונלית ועוד כמה ימים גינויים.

זה די ברור.

אני יכול להגיד שבהולנד חלק מהעיריות הרימו את דגל ישראל בבית העירייה, ואחרי יום יומיים הורידו אותו ושמו את ''דגל השלום'' שזה דגל כחול עם יונה לבנה עם עלה של זית.

דגל אוקראינה אגב שרד יותר מכמה ימים בודדים, ועדיין נפוץ בחלק מהמקומות.

התמיכה נעלמת מהר מאוד. הרבה אמרו שצריך תגובה של ''בעל הבית השתגע'', אבל לא היה דבר קרוב לזה.

ישראל לא יכולה לזרוק אטום על עזה. לנשק קונבציונאלי יש מגבלות. מה שרואים כרגע זה המקסימום האפשרי עם נשק רגיל (נוציא רגע נפלאם החוצה מהמשוואה). 

מה עוד היית מצפה מישראל לעשות בימים הראשונים שלא נעשה עדיין?

פורסם
לפני 28 דקות, 98civic כתב:

דרך אגב יש למישהו מושג מה נגמר אתמול הפריצה של החבריה בת ימים לבית חולים לגמור את המחבל?

הוא בכלל לא היה שם...

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 28 דקות, David32 כתב:

הרבה אמרו שצריך תגובה של ''בעל הבית השתגע'', אבל לא היה דבר קרוב לזה

חייל האוויר אונס את הרצועה כמו שהוא לא אנס אותה מעולם, דווקא בגלל שכל העיניים נשואות אלינו, אין כל כך דיבור על זה בעולם.

הם משטחים אותה במטוסים שיוצאים מכל הבסיסים בארץ 24/7.

כן חסר העניין של כניסה קרקעית, שבלעדיו אין לנו סיכוי להשפיע שם לטווח ארוך.

בנושא אחר:

Screenshot_20231012_101118_SamsungInternet.thumb.jpg.2f3cdf9e18377ebdd20aa95b46f7b76c.jpgWTF צהל. מודיעין כאן, מודיעין כאן, והכל לא רק בשגרה, אלא עם פחות כוחות מהרגיל. הזיה.  

פורסם
לפני 23 דקות, avi 1234 כתב:

אני לא מסיר אחריות מאף אחד

אבל לא היה שום מודיעין קונקרטי

ואף אחד לא ידע

אם הם ידעו הם לא היו משאירים את האוגדה ככה חשופה ולא היו מאשרים מסיבה גדולה ברעים

הצבא לא תפקד

אני לא מאמין לביב שהוא לא קיבל התראה מהמצרים. לא מאמין לו.

שוב, זה לא פייק. זה משהו שידיעות פרסם. ואחרי התגובה של ביב הם בדקו את זה שוב והתגובה של אותו גורם היתה זהה לחלוטין ושהוא עומד מאחורי זה.

זה צריך להיבדק בוועדת החקירה. עם פוליגרף וכל מה שצריך. טלטולי שבכ אם צריך. הרי כל שיחה אמורה להיות מתועדת.

בוא נעשה תרגיל מחשבתי - אירוע בסדר גודל כזה, בהתנחלויות בלב ההר.

ממשלת שמאל.

תקרא לי בן זונה, אבל מה הסיכוי שהימניים לא היו מבעירים את המדינה?

אתם יודעים מה יקרה - תקראו לי סהרורי, אבל אני בטוח שעוד XX דקות גג שבוע, יקום גרעין תורני שירצה לחזור לעוטף עזה.

• משעמם 1
פורסם
לפני 1 דקה, Ooga כתב:

מודיעין כאן, מודיעין כאן

לא יודע כמה פה מבוגרים מספיק לזכור: ״כאן מודיעין שלום, כל העמדות תפוסות. אנא המתן ותיענה לפי התור״.

וברצינות, יש לנו שרת מודיעין במשרה מלאה (עוד תפקיד שהנפיצו מטעמי קואליציה). שמעת ממנה משהו השבוע?

אתה חושב שהיא תתפטר?

לפני 1 דקה, KipodYam כתב:

אני בטוח שעוד XX דקות גג שבוע, יקום גרעין תורני שירצה לחזור לעוטף עזה.

image.thumb.png.9ebcc048cc50a3994e4b1fd6171c2d2e.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

עוטף עזה - מוזמנים. זו מדינת ישראל - שיקימו מה שרוצים, רק שיעמדו בחוקי התכנון והבניה.

אבל אלה ירצו לתוככי עזה. זוכרים את ההתנחלות קצרת הימים בלבנון?

עריכה: פינדר הקדים אותי עם פקודת המבצע.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם ישראל תכבוש שטחים מהרצועה, לא רואה בעיה בזה.

אבל אל אדמה של אף אחד מעבר לגבול? ממש לא תודה. 

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, avi 1234 כתב:

3 ימים לפני הארוע ישבו ראש השבכ והרמטכל בדיון אצל רוהמ ואמרו לו שאין אף איום מצד החמאס להיפך הוא מורתע

והאיום רק ביוש

מה רוהמ אמור לעשות לאור הדברים הללו?

1.לשאול מה מצב הגזרה במידה ואתם טועים?

2. לא לאשר סוכה בחווארה וטיולים בכפרים ערביים כי יש איום באיו"ש וזה דורש עוד הרבה כוחות.

+כל מה שכבר הסבירו לך שהוא עושה כבר 15 שנה.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 1
פורסם

אם עד היום הייתם אוהבים את ביבי או את הקואליציה הנוכחית ועכשיו הייתם מאשימים אותם בכל דבר הייתי מאמין לכם.

אבל בחייאת, כל מי שידפדף אחורה כמה דפים יודע שאף פעם לא הייתם חסידים שלהם - אז למה לחשוב שהפעם אתם באמת מאמינים שהההככל תוצאה של ההתנהלות שלהם.

ובלי קשר, חבר'ס, עם שרב ככה על שטויות לא יכול לנצח גם אספסוף עם סכינים חד פעמיים.

פה אני שומע שכל הביביסטים התפכחו ואצל הביביסטים אני שומע שכל השמאלנים התחילו לדבר אחרת. אז שורה תחתונה - כולם ממשיכים לריב.

תעשו טובה ותסכימו על דבר אחד - יש אויב משותף וצריך להשמיד אותו. כל אחד שיעשה מה שהוא יכול.

(אני ממש מקווה שהמצב בפורום לא משקף את המצב של כוחות הביטחון)

• אהבתי 4
  • רעיון גרוע 2
פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, garicho כתב:

מה עוד היית מצפה מישראל לעשות בימים הראשונים שלא נעשה עדיין?

פצצות דלק אויר (נשק תרמובארי). לפי הויקי יש טענות שיש לנו נשק כזה מאז שנות ה-90. זה נשק יעיל במיוחד נגד עזה שמתחת לאדמה שטרם פגענו בה.

https://en.wikipedia.org/wiki/Thermobaric_weapon

עריכה אחרונה על ידי G. P. Magnus
תוספת
  • אהבתי 1

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם
לפני 30 דקות, Ooga כתב:

WTF צהל. מודיעין כאן, מודיעין כאן, והכל לא רק בשגרה, אלא עם פחות כוחות מהרגיל. הזיה.  

הוא שאמרתי. אין דבר כזה שאין חתימה מודיעינית. אני משוכנע שעוד דברים יצוצו בהמשך.

להערכתי, וזה די תואם לדיווחים על מספרי החללים והשבויים, בכל עוטף עזה היה סד"כ של פחות מגדוד לוחם אחד. (אני לא מדבר על אנשי מנהלה, תצפיתניות, תומכי לחימה וכדומה).

לפני 27 דקות, KipodYam כתב:

אתם יודעים מה יקרה - תקראו לי סהרורי, אבל אני בטוח שעוד XX דקות גג שבוע, יקום גרעין תורני שירצה לחזור לעוטף עזה.

זה כבר עשו...

• מבאס 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני 38 דקות, motizkn כתב:

avi, שברת אותי.

ביבי המלך, ביבי לא אשם, יאאלה ביבי לעוד 10 שנים של מלוכה עד הביזיון הבא.

ביבי לא ידע שחמאס זה אירגון טרור, זה הממשלה הקודמת שממנה אותם ולא הוא, זה המחאה שדירבנה אותם לפיגוע והוא לא ידע, זה הדרג הצבאי שלא גילה לו שיש להם נשק והצבא לא כשיר, זה המודיעין הצבאי שלא גילה לו שהם שונאים אותנו, זה החברים במפלגה שלא תיפקדו, זה האזרחים בדרום שהעזו לחיות שם, ובכללי זה הסכמי אוסלו מלפני שני עשורים שהביאו אותנו לרגע זה.

אבל ביבי הנחה אמר ונתן הוראות ולכן הוא מתאים להמשיך להנהיג אותנו ולטוס לטייל בעולם על חשבוננו בזמן שהקואליציה שלו בוזזת את כספי הציבור ומיבשת את השירותים במדינה כולל את הצבא.

יאללה ביבי.

אתה מכניס לי מילים לפה ולמוח

ביבי לא מלך ולא כלום

ברור שהוא נושא באחריות מתמשכת

רק אתם בגלל השנאה החולנית שלכם לאיש 

מפנים את האש אך ורק אליו

בזמן שיש לנו מטכל דלוח 

ותוך כדי לחימה אומרים לאוייב שיש פה הנהגה רופסת...

קצת אחריות

אחרי המלחמה כולם ייתנו את הדין

מבחינתי בריק צריך להיות ראש ממשלה

• אהבתי 2
פורסם
לפני 34 דקות, Ooga כתב:

בנושא אחר:

Screenshot_20231012_101118_SamsungInternet.thumb.jpg.2f3cdf9e18377ebdd20aa95b46f7b76c.jpgWTF צהל. מודיעין כ

ועדת החקירה שתקום (ושחייבים לדרוש שהאלוף במיל בריק יהיה חבר בה) תהיה עסוקה מאוד, ואחריה הרבה אנשים יהפכו לפרסונה נון גרטה בישראל

• אהבתי 1

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

• תוכן חדש...