Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
רכב על המדרכה ועל מעבר החציה.

לגבי הטנדר - לא ברור לי אם בצומת זה הפניה שמאלה מותרת או לא, יש שם עוד רכב (שחור) שמבצע פניה, אבל רואים רק את תחילתה. קישור לתמונה במפות גוגל יעזור.

לא שמת לב שהרכב נוסע נגד הכיון?

נכנס לנתיבים של אלו שרוצים להיכנס לכיכר.

פורסם (נערך)

אני לא יודע באיזה מקום מדובר, ומתוך הצילום מאוד לא ברור לי מה קורה, חוץ ממה שהטנדר מבצע פניה שמאלה באיחור. ממה שאני מצליח לראות יש לפחות עוד 2 מכוניות שמבצעות תמרון דומה (פניה שמאלה, לא ברור לי לאיזה כיוון ממשיכים), אבל מתחילות אותו 3-4 מ' יותר מוקדם. אולי גם הם עבריינים, או שהפניה לאותו רחוב אסורה. זו הסיבה שבגללה ביקשתי קישור למפה\steet view, כדי להבין את מבנה הצומת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עכשיו התמונה ברורה. הייתי אומר שהוא מתנהג כקטנוען שליחויות מצוי. חייב לומר שמדובר בהתנהגות לא במיוחד נדירה, גם אצל נהגי מכוניות ומעלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הסיפור עם דלביוב ומאזדה 3.

יום רביעי בסביבות 9 בבוקר הסעתי את אמא שלי למס הכנסה לצורך סידור, צומת ביאליק/שערי חדרה מי שמכיר יש את הנתיב השמאלי שהוא מיועד לנסיעה ישר ושמאלה ונתיב ימני אמצעי שמיועד לנסיעה ישר בלבד וכמובן עיקול ימינה לכיוון כביש 4 דרום. אני תופס את הנתיב השמאלי כדי להמשיך ישר כי מימין תמיד קשה להשתלב ואז מגיח דלביוב במאזדה 3 71-883-11 מימין שלי וכמובן איך לא ברגע שהרמזור התחלף לירוק התחשק לו לפנות שמאלה ולא להמשיך ישר מה שכמעט גרם לתאונה, למזלי הייתי מוכן למצב כזה כי זה קורה המון בצומת המחורבנת הזאת.

נסעתי אחריו כדי לקחת ממנו פרטים על נהיגה בביריונות אבל זה קלט שהכל מצולם וברח לתוך תחנת המשטרה בחדרה כדי לצעוק שמרביצים למסכן.

אגב הסאונד ערוך בגלל שיחה שניהלתי עם אמא שלי לגבי עניינים אישיים

הוא כנראה דפוק בראש, אך אני במקומך לא הייתי מעלה סרטון שבו רואים אותי נכנס לצומת באור אדום.

פורסם

אני חושב שהוא כבר היה באמצע הצומת כשהאור התחלף לאדום אחרי שנהג המאזדה הפריע לו להמשיך בתנועה.

להישאר עומד באמצע הצומת זה לא יותר חכם מלהתקדם באדום

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

אני הייתי באמצע הצומת פחות או יותר הוא היה צריך לקחת את הסיבוב שמאלה בזווית כי הוא הרי דלביוב שלא מבין ולא רואה שהנתיב הימני הוא ישר בלבד, לא בידיוק הייתה לי ברירה אלא להמשיך בכביש ולא להישאר באמצע הצומת. אני כן מודה שאולי היה חכם יותר מצידי לא לחצות כאשר הירוק התחלף לצהוב.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם
הסיפור עם דלביוב ומאזדה 3.

יום רביעי בסביבות 9 בבוקר הסעתי את אמא שלי למס הכנסה לצורך סידור, צומת ביאליק/שערי חדרה מי שמכיר יש את הנתיב השמאלי שהוא מיועד לנסיעה ישר ושמאלה ונתיב ימני אמצעי שמיועד לנסיעה ישר בלבד וכמובן עיקול ימינה לכיוון כביש 4 דרום. אני תופס את הנתיב השמאלי כדי להמשיך ישר כי מימין תמיד קשה להשתלב ואז מגיח דלביוב במאזדה 3 71-883-11 מימין שלי וכמובן איך לא ברגע שהרמזור התחלף לירוק התחשק לו לפנות שמאלה ולא להמשיך ישר מה שכמעט גרם לתאונה, למזלי הייתי מוכן למצב כזה כי זה קורה המון בצומת המחורבנת הזאת.

נסעתי אחריו כדי לקחת ממנו פרטים על נהיגה בביריונות אבל זה קלט שהכל מצולם וברח לתוך תחנת המשטרה בחדרה כדי לצעוק שמרביצים למסכן.

אגב הסאונד ערוך בגלל שיחה שניהלתי עם אמא שלי לגבי עניינים אישיים

עם איזה אוטו היית שמאזדה 3 1.5 מאיצה ככה לעומתך?

ובכל מקרה, אתה בחדרה, מה אתה מצפה?

אני רק יכול לומר שהנתיבים האלו שיש אחד שמאלה וישר ואחד ישר בלבד וכאלו , הם הכי מבלבלים. עם זאת, אסור לעשות את מה שנהג המאזדה עשה ומה לעשות שכשצריך שוטרי תנועה הם לא נמצאים.

פורסם

אני נוסע בסוזוקי סוויפט עם מנוע צנום של 1.2 ולא לחצתי בעוצמה על הדוושה. הייתי מקבל הסבר שזה מבלבל ולא רואים מה מצוייר על הכביש אבל ממש לאחרונה סידרו את השילוט מעל הרמזור וגם צבעו על הכביש חצים שאפילו עיוור רואה, מדובר בבבון מצוי תוצרת חדרה שחשב שבגלל שהוא נוהג במאזדה 3 מותר לו הכל.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם
הוא כנראה דפוק בראש, אך אני במקומך לא הייתי מעלה סרטון שבו רואים אותי נכנס לצומת באור אדום.

לא כנראה, הוא דפוק בראש.

במקומך, הייתי בודק את חוקי התנועה.

ברגע שעברת את קו העצירה, עברת את הצומת מבחינת החוק.

אם הדביל לא היה חותך אותו, הוא לא היה עוצר / מתעכב - האשמה פה היא של אדון דלביוב.

Lagy1941,

נהגת בסדר והאשמה לא שלך.

חבל שדלביוב מחזיק ברישיון בר תוקף (אולי הוא לא..? לך תדע...)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכל זאת אתה לא צריך להיות בתוך הצומת כשיש לך אור אדום, אם עברת לפני או אחרי. אף אחד לא הכריח אותו, הוא יכל לבחור אם לעצור ולהמתין או להיכנס לצומת באדום כדי לרדוף אחריו.

את הרכב שיש לו ירוק מהכיוון השני זה לא מעניין, ואם הוא מגיע במהירות זה יכול להיות מסוכן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

תחליטו מי הדביליים: הפעם אחרוג ממנהגי ואפרסם פה סרטון שצולם בנייד ולא במצלמת הרכב. היום בשעות הבוקר הבחנתי מהחלון של העבודה בשני רכבים שחוסמים את הכניסה לאתר בניה. אחד הרכבים מאוד הפריע לעובדי האתר, שהחליטו פה אחד להזיז את הרכב בכל מחיר: הרימו את הרכב מהסרן האחורי והזיזו אותו ידנית, תוך כדי שהם מטלטלים אותו מצד לצד ואולי גורמים לנזקים נוספים.

מה הייתם עושים אילו היו מתנהגים כך לרכב שלכם? האם נזק לרכוש מוצדק במקרה של עבירת תנועה (או חניה)?

טשטשתי את הפנים של המעורבים במקרה למרות שהם אינם קטינים, אך יש לי גם את הסרטון ללא העריכה.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

אם בנאדם מספיק חרא בשביל לחסום כניסה לחצרות, חניונים, שבילים, כבישים, אז שלא יצפה לחזור ולראות את הרכב כמו שהוא השאיר אותו.

כואב לי על הגב של הפועלים, לא על הרכב של החרא הזה.

פורסם
תחליטו מי הדביליים: הפעם אחרוג ממנהגי ואפרסם פה סרטון שצולם בנייד ולא במצלמת הרכב. היום בשעות הבוקר הבחנתי מהחלון של העבודה בשני רכבים שחוסמים את הכניסה לאתר בניה. אחד הרכבים מאוד הפריע לעובדי האתר, שהחליטו פה אחד להזיז את הרכב בכל מחיר: הרימו את הרכב מהסרן האחורי והזיזו אותו ידנית, תוך כדי שהם מטלטלים אותו מצד לצד ואולי גורמים לנזקים נוספים.

מה הייתם עושים אילו היו מתנהגים כך לרכב שלכם? האם נזק לרכוש מוצדק במקרה של עבירת תנועה (או חניה)? אני בספק.

טשטשתי את הפנים של המעורבים במקרה למרות שהם אינם קטינים, אך יש לי גם את הסרטון ללא העריכה.

לדעתי מדובר בחוצפה.

יצא לי לראות דבר דומה בעבר, כאשר רכב חנה ממש בזווית לכביש

בכביש חד סיטרי, ויצא שלנהג המשאית שהגיע עד העיקול בו

חנה הרכב לא היה שום סיכוי לעבור (או לחזור ברוורס, כי אחריו היו

כבר לא מעט רכבים). הנהג והסבל יצאו והזיזו את הרכב בצורה דומה,

עם פחות טילטולים. במקרה כזה עוד ניתן אולי להצדיק במשהו את אותו

נהג משאית.

במקרה המוצג הם היו צריכים להתקשר למשטרה, למסור את מלוא הפרטים, ולתת לה לטפל בזה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...