Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, רק התעסקות בטלפון מסבירה את הבלימה הכ"כ מאוחרת. לדעתי שני הרכבים אובדן להלכה חראם.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

הטנדר או הצלם?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מניח שהוא ממומע, אבל גם אם הוא רוכב אופניים הוא עבריין.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסיפור עם דלביוב ומאזדה 3.

יום רביעי בסביבות 9 בבוקר הסעתי את אמא שלי למס הכנסה לצורך סידור, צומת ביאליק/שערי חדרה מי שמכיר יש את הנתיב השמאלי שהוא מיועד לנסיעה ישר ושמאלה ונתיב ימני אמצעי שמיועד לנסיעה ישר בלבד וכמובן עיקול ימינה לכיוון כביש 4 דרום. אני תופס את הנתיב השמאלי כדי להמשיך ישר כי מימין תמיד קשה להשתלב ואז מגיח דלביוב במאזדה 3 71-883-11 מימין שלי וכמובן איך לא ברגע שהרמזור התחלף לירוק התחשק לו לפנות שמאלה ולא להמשיך ישר מה שכמעט גרם לתאונה, למזלי הייתי מוכן למצב כזה כי זה קורה המון בצומת המחורבנת הזאת.

נסעתי אחריו כדי לקחת ממנו פרטים על נהיגה בביריונות אבל זה קלט שהכל מצולם וברח לתוך תחנת המשטרה בחדרה כדי לצעוק שמרביצים למסכן.

אגב הסאונד ערוך בגלל שיחה שניהלתי עם אמא שלי לגבי עניינים אישיים

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם
הניחוש שלי כי הוא רכב על המדרכה ולא על הכביש.

רכב על המדרכה ועל מעבר החציה.

לגבי הטנדר - לא ברור לי אם בצומת זה הפניה שמאלה מותרת או לא, יש שם עוד רכב (שחור) שמבצע פניה, אבל רואים רק את תחילתה. קישור לתמונה במפות גוגל יעזור.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...