Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אני רואה שיש פה מחלוקת. בינתיים, הנה תמונה בלי זום כדי שתראו איך שני הנהגים חסמו את הכניסה - לפי איך שזה נראה סוללים שם מגרש חניה.

התמונה צולמה לאחר הזזת הרכב החוסם.

חניה.jpg

פורסם (נערך)

משטרה ? אתה רציני ? אם אתה רוצה שדברים יזוזו המשטרה היא האחרונה שתפנה אליהם.

כמעט בכל פנייה שעשיתי היה במקרה הטוב גרירת רגליים מצידם, ואם בכלל הגיע מישהו זה היה אחרי שעות רבות, ובמקרה הרע - התעלמות, כמו במקרה שתפסתי ניידת תנועה במקום והתלוננתי על רכבים חונים על המדרכה ואי אפשר לעבור עם עגלה, חייבים לרדת לכביש, מצביע לשוטר מראה לו את הרכבים והשוטר הנכבד אומר לי ,"מה לעשות יש כאן בעיית חנייה באיזור"

מאותו יום הפסקתי לפנות למשטרה בעניינים כאלה. כנראה שצריך לפתור אותם בדרכים אחרות. דוגמה אחת ראית בסרטון.

יש אחוז לא מבוטל של בהמות שקיבלו רישיון שהשרשור הזה מלא בהם, ובמקביל יש משטרה לא מתפקדת, וזה מרשם לאסון.

רואים שהרכבים חסמו כניסה לאתר הבניה, ובמיוחד הרכב שהם ניסו להזיז, אז שיאכל את מה שבישל.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

רשות מקומית יותר יעילה בכגון זה. היו מכבדים את בעל הרכב בקנס ואז מתקשרים אליו (אולי אפילו גוררים את הרכב). לקבלן אין סמכות להזיז את הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מרטינס לצערי אתה צודק זה אכן המצב. שוטר שהזמנתי בגלל רכב שחסם לחלוטין מדרכה וירידה למעבר חציה סינן "מצוקת חניה", מילות הקסם שפטרו אותו מלנסות לאתר את בעל הרכב.

לעניין הרכב החוסם, מי שחונה בכניסה לאתר בנייה פעיל יכול לצפות לכל מיני הפתעות. מזלו שלא הזיזו את הרכב עם טרקטור או שמשאית עברה והורידה לו מראה.

קשה לי לגלות סימפטיה כלשהי לנהג הרכב כי אני יודע שלא הייתי חונה במקום כזה.

פורסם
משטרה ? אתה רציני ? אם אתה רוצה שדברים יזוזו המשטרה היא האחרונה שתפנה אליהם.

כמעט בכל פנייה שעשיתי היה במקרה הטוב גרירת רגליים מצידם, ואם בכלל הגיע מישהו זה היה אחרי שעות רבות, ובמקרה הרע - התעלמות, כמו במקרה שתפסתי ניידת תנועה במקום והתלוננתי על רכבים חונים על המדרכה ואי אפשר לעבור עם עגלה, חייבים לרדת לכביש, מצביע לשוטר מראה לו את הרכבים והשוטר הנכבד אומר לי ,"מה לעשות יש כאן בעיית חנייה באיזור"

מאותו יום הפסקתי לפנות למשטרה בעניינים כאלה. כנראה שצריך לפתור אותם בדרכים אחרות. דוגמה אחת ראית בסרטון.

יש אחוז לא מבוטל של בהמות שקיבלו רישיון שהשרשור הזה מלא בהם, ובמקביל יש משטרה לא מתפקדת, וזה מרשם לאסון.

רואים שהרכבים חסמו כניסה לאתר הבניה, ובמיוחד הרכב שהם ניסו להזיז, אז שיאכל את מה שבישל.

לא צריך לחכות לשוטר, תוך כמה דקות מרגע שהמתקשר היה מודיע שהוא

קבלן עבודות ויש רכב שמפריע לביצוע עבודות (אפילו אם הוא חונה כחוק), היו מאתרים

את בעל הרכב ומבקשים ממנו להעביר את רכבו למקום אחר. במקרה הזה גם ברור

לחלוטין שמדובר ברכב פרטי ולא ליסינג\השכרה, כך שהאיתור הוא פשוט מאוד.

לגבי המקרה שציינת - ככלל, באם אין סיכון לעוברי הדרך, מי שיטפל ויקנוס על כך

תהיה הרשות המקומית.

פורסם

רגע, ומה קורה אם בעל הרכב לא עונה - הקבלן יעזוב את המקום מבלי לבצע עבודות? שואל ברצינות.

אגב, כלים כבדים נכנסו לשטח ועברו בקושי, אולי גם עשו נזק למראות המכוניות - לא בדיוק ראיתי מרחוק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הקבלן מפסיד על זה כסף, העובדים והכלים באו וצריך לשלם להם, אבל אי אפשר לעבוד.

יוצא שהאנשים האלה שחוסמים לו את הכניסה לכלי עבודה גוזלים אותו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
רגע, ומה קורה אם בעל הרכב לא עונה - הקבלן יעזוב את המקום מבלי לבצע עבודות? שואל ברצינות.

אגב, כלים כבדים נכנסו לשטח ועברו בקושי, אולי גם עשו נזק למראות המכוניות - לא בדיוק ראיתי מרחוק.

מנסים לאתר, גם דרך קרובים של בעל הרכב אם צריך.

אם הרכב חונה כחוק ולא מצליחים לאתר, יש כאן בעיה.

במקרה כמו זה, בו ניראה שהרכב חונה בניגוד לחוק,

תגיע ניידת למקום, תכרוז ותנסה לאתר את בעל הרכב

ובמקביל בד"כ יירשם לנהג דו"ח.

ובכל מקרה, פיתרון של פגיעה זו או אחרת ברכב על ידי הפועלים

על דעת עצמם אינה מקובלת, אינה חוקית ובטח שלא מבורכת.

היום אנחנו נתמוך בזה ומחר מנופאי שיגיע לפרוק ליד הרכב שלך

שחונה כחוק אך מפריע לו יעשה ברכבך כרצונו.

פורסם
מרטינס לצערי אתה צודק זה אכן המצב. שוטר שהזמנתי בגלל רכב שחסם לחלוטין מדרכה וירידה למעבר חציה סינן "מצוקת חניה", מילות הקסם שפטרו אותו מלנסות לאתר את בעל הרכב.

יש לי הרגשה שכששוטר לא נותן דוח בתירוץ של "מצוקת חנייה" זה אומר שהוא כבר מילא את מכסת הדוחות שלו לאותו יום ולא ממש בא לו לטרוח לצאת לרגע מהרכב לשלוף את הפנקס ולתת דוח. איזה עוד הסבר יכול להיות לחוסר המוטיבציה לפעול ?

פורסם
יש לי הרגשה שכששוטר לא נותן דוח בתירוץ של "מצוקת חנייה" זה אומר שהוא כבר מילא את מכסת הדוחות שלו לאותו יום ולא ממש בא לו לטרוח לצאת לרגע מהרכב לשלוף את הפנקס ולתת דוח. איזה עוד הסבר יכול להיות לחוסר המוטיבציה לפעול ?

קר בחוץ וחם בניידת.

פורסם
מנסים לאתר, גם דרך קרובים של בעל הרכב אם צריך.

אם הרכב חונה כחוק ולא מצליחים לאתר, יש כאן בעיה.

במקרה כמו זה, בו ניראה שהרכב חונה בניגוד לחוק,

תגיע ניידת למקום, תכרוז ותנסה לאתר את בעל הרכב

ובמקביל בד"כ יירשם לנהג דו"ח.

ובכל מקרה, פיתרון של פגיעה זו או אחרת ברכב על ידי הפועלים

על דעת עצמם אינה מקובלת, אינה חוקית ובטח שלא מבורכת.

היום אנחנו נתמוך בזה ומחר מנופאי שיגיע לפרוק ליד הרכב שלך

שחונה כחוק אך מפריע לו יעשה ברכבך כרצונו.

הלוואי וזה היה כך.

פעם בתחנת רכבת רחובות רכב חסם את הכניסה למסוף האוטובוסים. אני ועוד מספר נהגי אוטובוס לא הצלחנו להיכנס ונוצר פקק ענק.

התקשרנו למשטרה מספר פעמים,אף אחד לא הגיע. כעבור 20 דקות הגיע הנהג עם שקיות מהסופר.

פורסם (נערך)

נוסע לי ברחוב חד סטרי, כשלפתע מבחין בנהגת חדשה נחושה בדעתה להיכנס באין כניסה ונעמדת מולי. בהתחלה רצתה שאעבור מימין כדי שתוכל לעבור (באין כניסה!), אבל מהר מאוד הבהרתי לה שאני לא מתכוון לתת לזה יד ושתחזור לאחור.

בתגובה שילבה לרוורס, לחצה גז ועלתה על הכיכר (כולל על צינורות ההשקיה). לאחר מכן ניסתה להסתובב בתוך הכיכר ולבסוף הצליחה וחזרה חזרה.

אין קיצורי דרך ברחוב חד סטרי - תעשו את הסיבוב. מה נסגר?

עריכה אחרונה על ידי stio

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...