Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שאתה שומע באוטו? :shock:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
יש לי הרגשה שכששוטר לא נותן דוח בתירוץ של "מצוקת חנייה" זה אומר שהוא כבר מילא את מכסת הדוחות שלו לאותו יום ולא ממש בא לו לטרוח לצאת לרגע מהרכב לשלוף את הפנקס ולתת דוח. איזה עוד הסבר יכול להיות לחוסר המוטיבציה לפעול ?

ההסבר היותר הגיוני והוא גם הנכון הוא שיש הנחיה לשוטרים לא לרשום דוחות חניה מתוך התחשבות באזרח (איפה ההתחשבות בהולך הרגל אני לא מבין - הוא אזרח סוג ב') כל עוד אין תלונה של אזרח.

לכן בכל פעם שפנה אלי אזרח בנוגע לרכב שחונה על המדרכה ומפריע להולכי הרגל הסברתי לו את המצב וביקשתי.ממנו להתקשר 100 ולפתוח אירוע. לאחר מכן קיבלתי את האירוע ופינקתי את בעל הרכב בקנס.אתם צריכים להבין שהרבה פעמים ידי השוטר כבוחות מסיבות שונות ומשונות ולא תמיד זה שקוף לאזרח הפשוט שנתקל בשוטר בשטח ולעיתים זה אף מרתיח.

פורסם

אני מתאר לעצמי שזה לא ככה בכל הערים אבל אם מישהו חונה לא כחוק בשטח ציבורי תתקשרו למוקד עירוני, תוך דקות מגיע פקח עירייה ושם לרכב את הדוח המיוחל.

במקרה של חסימת גישה או ממש עצירת תנועה לפחות בתא הם גם שולחים גרר דיי מהר.

פורסם
ההסבר היותר הגיוני והוא גם הנכון הוא שיש הנחיה לשוטרים לא לרשום דוחות חניה מתוך התחשבות באזרח (איפה ההתחשבות בהולך הרגל אני לא מבין - הוא אזרח סוג ב') כל עוד אין תלונה של אזרח.

לכן בכל פעם שפנה אלי אזרח בנוגע לרכב שחונה על המדרכה ומפריע להולכי הרגל הסברתי לו את המצב וביקשתי.ממנו להתקשר 100 ולפתוח אירוע. לאחר מכן קיבלתי את האירוע ופינקתי את בעל הרכב בקנס.אתם צריכים להבין שהרבה פעמים ידי השוטר כבוחות מסיבות שונות ומשונות ולא תמיד זה שקוף לאזרח הפשוט שנתקל בשוטר בשטח ולעיתים זה אף מרתיח.

אני חייב להתקשר ל 100 אחרת שוטר לא יגיע לרחוב בכלל. אני גר באיזור שיש בו מצוקת חניה אבל נראה שיש הנחיה להקל על עבירות חניה (גם קשות) בסופ"ש. כאילו אנשים לא עלולים להידרס בשישי ושבת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

סרטון תאונה מינורית, שקרתה בנובמבר.

סיטואציה מאוד בעייתית, אין ספק. אפשר אולי היה להימנע מכל המעבר הזה, יתכן והייתי יכול להיצמד יותר ימינה מספר סנטימטרים, באותו רגע קשה היה לקבל אומדן, כנ"ל לגבי הרכב הפוגע. אך כאשר איפשרתי לו לעבור, הייתי בעמידה מלאה.

הנהג הפוגע כמובן ניסה להתחמק מבקשתי להחליף פרטים בצורה מסודרת, ניסה להציע פיצוי כספי מגוחך / תיקון במוסך של מכר שלו, הביא את חבריו על מנת לנסות להפחיד אותי ולגרום לי לוותר על החלפת פרטים, ולאחר מכן הסכים להחליף פרטים רק אם אומר שאני אשם. לבסוף הסכים להחליף פרטים. הנזק לרכב שלי האמת יחסית מינורי, אצלו המצב קצת שונה.

כאשר הגשתי את התביעה בחברת הביטוח שלי, התברר לי שהוא הגיש תביעת נגד עבור הנזק שנגרם לרכב שלו, כמובן שגרסתו הייתה הפוכה לחלוטין משלי.

בזכות הוידאו הזה הוכח שאכן הייתי בעמידה מלאה ברגע הפגיעה, וחברת הביטוח שלו שילמה את עלות התיקון. אני מעלה את הסרטון עכשיו מפני שכל ההתנהלות הסתיימה לפני מספר ימים, התאריך בסרטון נכון.

סעו בזהירות.

עריכה אחרונה על ידי Caveman

!AWDSOME

פורסם
סרטון תאונה מינורית, שקרתה בנובמבר.

סיטואציה מאוד בעייתית, אין ספק. אפשר אולי היה להימנע מכל המעבר הזה, יתכן והייתי יכול להיצמד יותר ימינה מספר סנטימטרים, באותו רגע קשה היה לקבל אומדן, כנ"ל לגבי הרכב הפוגע. אך כאשר איפשרתי לו לעבור, הייתי בעמידה מלאה.

הנהג הפוגע כמובן ניסה להתחמק מבקשתי להחליף פרטים בצורה מסודרת, ניסה להציע פיצוי כספי מגוחך / תיקון במוסך של מכר שלו, הביא את חבריו על מנת לנסות להפחיד אותי ולגרום לי לוותר על החלפת פרטים, ולאחר מכן הסכים להחליף פרטים רק אם אומר שאני אשם. לבסוף הסכים להחליף פרטים. הנזק לרכב שלי האמת יחסית מינורי, אצלו המצב קצת שונה.

כאשר הגשתי את התביעה בחברת הביטוח שלי, התברר לי שהוא הגיש תביעת נגד עבור הנזק שנגרם לרכב שלו, כמובן שגרסתו הייתה הפוכה לחלוטין משלי.

בזכות הוידאו הזה הוכח שאכן הייתי בעמידה מלאה ברגע הפגיעה, וחברת הביטוח שלו שילמה את עלות התיקון. אני מעלה את הסרטון עכשיו מפני שכל ההתנהלות הסתיימה לפני מספר ימים, התאריך בסרטון נכון.

סעו בזהירות.

ממליץ לאנשים לא להגיע למצב שאתה כמעט רב עם מישהו בשביל פרטים..

צלם או תזכור את המספר של הרכב ואת הסוג, ואם יש לך מצלמה ברכב אז בכלל..

לך תדע אנשים היום משוגעים..

פורסם

מי זוכר את "אדוני הארץ" שהעליתי כאן בעבר?

החל מ-0:09-

ובכן, פגשתי בהם שוב. הכי כיף באודי שחורה ללא מספר רישוי, תנהג כמו ב-need for speed- מה יעשו לך?

פורסם

1. הטעיה מושלמת וחוסר כישרון מוחלט בנהיגה... נאותת שמאלה, ימינה, שמאלה ושוב ימינה ובסוף נפנה שמאלה.

2. מה עושים כשנמאס לחכות לתלמיד נהיגה? כמובן! עוקפים על המדרכה.

3. אני לא יודע איך אתם יוצאים מרחוב, אבל הדרך הנכונה זה ברברס... במיוחד אם אתה נוהג במשאית...

[video=youtube;zi1IK-J088k]

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...