Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו תמיד:

1. לא יודע לאן נוסע? אז נעלה על אי תנועה מצוייר, אז מה? בונוס - דביל נוסע בצהוב-אדום.

2. שתי עקיפות מסוכנות בסיבובים עיוורים - בשנייה, כמעט תאונה חזיתית עם מונית.

3. שני דבילים חולמים ברמזור ברצף (שימו לב לשעה - הבדל של דקה ביניהם).

4. קו לבן? אי תנועה מצוייר? זכות קדימה? זה כלום, העיקר החנייה!

5. כולירע נדחף ומיד אחרי, חולם, מעכב אותי רמזור וכמובן נוסע בצהוב-אדום.

6. עוקף מימין, נדחף בכח - הכל בשביל לעקוף משאית בדיוק לפני הפנייה (הרוויח 2 שניות בערך) - דביל כבר אמרנו?

פורסם

וכמעט בכל קטע יש לפחות רכב אחד שפנס(י) הבלימה שלו לא תקינים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במצב כזה נהג הברלינגו ישלם גם על תיקון הרכב החונה מימין, נכון?

שימו לב שנהג הברלינגו עד הרגע האחרון לא ניסה להתחמק - דהיינו לא הבחין במאזדה, בעוד שהמאזדה ניסתה. מי מהמר באיזה שלב נהג הברלינגו היה בקנדי קראש?

פורסם

אני מהמר שהנהג בברלינגו דווקא כן הבחין במאזדה אבל ניסה את מזלו, הנהג של המאזדה נוסע במהירות גבוהה מאוד ונראה שגם הוא חשב שיצליח להתחמק ככה שאני מטיל את האשמה על שניהם.

מעצבן שאנשים לא מבינים שבמזג אוויר כזה צריך להוריד את הרגל מהדוושה ולהיות הרבה יותר ערניים לתנועה !

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

לפחות אפשר ללמוד מוסר השכל: התנגשות קלסית שהאשמה על גרימתה מתחלקת בין כל המעורבים, במקום מנטרת ״הוא אשם, אני לא.״

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אתה חושב שהוא חסר סבלנות, או שכמו שנאמר פה הוא פשוט לא ידע (עד לרגע הפגיעה עצמו, לדעתי) שרכב מתקרב אליו?

פורסם

שמאלה, ימינה, שמאלה

נהג הברלינגו הביט רק ימינה. הוא הבחין בנהג הבא מימין אשר עוצר את רכבו, אך לא הפנה מבטו לשמאל לראות את פשר העצירה.

לתומו הוא חשב, "הנה פראייר, טוב אקח לעצמי את זכות הקדימה(אם נותנים לך לא תקח?!)" ואז...בום, טראח...

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לפי איך שזה נראה שניהם בלי אורות,

שניהם עסוקים כנראה במשהו אחר,

סיכוי טוב שהמזדה החליקה לקראת הסוף,

האם אתם חושבים שאם היה פונה הפוך (לכיוון ימין) היה לו סיכוי להתחמק?

איך ברוב התאונות דווקא הנהגים פונים לכיוון "תאונה בטוחה" ? הרי היה לו הרבה יותר סיכוי,

ואיך זה שהרכב המצלם, תמיד משלב רוורס אבל ממש באיטיות יתרה..:-o

פורסם
לפי איך שזה נראה שניהם בלי אורות,

שניהם עסוקים כנראה במשהו אחר,

סיכוי טוב שהמזדה החליקה לקראת הסוף,

האם אתם חושבים שאם היה פונה הפוך (לכיוון ימין) היה לו סיכוי להתחמק?

איך ברוב התאונות דווקא הנהגים פונים לכיוון "תאונה בטוחה" ? הרי היה לו הרבה יותר סיכוי,

ואיך זה שהרכב המצלם, תמיד משלב רוורס אבל ממש באיטיות יתרה..:-o

הסיבה היא די מדעית וחוזרת על עצמה שוב ושוב עקב רפלקס נהיגה שכיח מאוד, הנהג הפוגע מסתכל על האובייקט ממנו הוא מבקש להימלט וללא שליטה בעצם מכוון את עצמו בדיוק אליו. זה חוק מספר 1 בנהיגה, הסתכל לאן שאתה רוצה "לברוח" ולא על מה שאתה מנסה "לברוח" ממנו. רוב הסיכויים שאם נהג המאזדה היה מסתכל על מה שהוא היה צריך להסתכל ויודע לצפות מעט מראש מה שהולך לקרות, הוא היה יכול לבלום מוקדם יותר ולברוח ימינה (שלו) במקום שמאלה אל תוך הברלינגו. *אבל אני לא לוקח צדדים..

פורסם

מעבר לזה, רואים שנהג המזדה בוחר להשתמש קודם כל בהגה ומוסיף בלימה מהוססת בלבד. אם הוא היה פשוט מבצע בלימת חירום הוא היה:

מאפשר לרכב השני לצאת מדרכו.

יוצר לעצמו עוד זמן להחליט אם לחמוק ולאן.

מוריד מהירות לקראת התמרון - שיפור יכולת התמרון.

הפחתת עוצמת הפגיעה בכל מקרה.

שיפור יציבות הרכב עקב הפעלת ה-ABS.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...