Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד כמה שניות תקבל תגובות אופייניות למשתמשים פה: "למה לא נתת לו להיכנס" וכו'.

וכפי שאני זוכר אותך אתה לוקח את זה קשה מדי. אתה לא צריך להתייחס לכולם.

פעם הבאה לפחות תחליף למוזיקה קצבית משהו.

פורסם

ניסאן, אל תמרמר משתמשים אחרים (גם את עצמך לא כדאי לך למרמר, אבל זה עניין אחר). הנהיגה המוצגת בסרטון היא בגדר התקין.

כל עוד לא נוטלים סיכונים מיותרים כמו הקטנת הרווח מהרכב שמלפנים לפחות משתי שניות, מניעת הידחפויות ובכלל הפעלת אסרטיביות מסוימת כלפי משתמשי הדרך האחרים אינה מסוכנת ואף רצויה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
בעוד כמה שניות תקבל תגובות אופייניות למשתמשים פה: "למה לא נתת לו להיכנס" וכו'.

וכפי שאני זוכר אותך אתה לוקח את זה קשה מדי. אתה לא צריך להתייחס לכולם.

פעם הבאה לפחות תחליף למוזיקה קצבית משהו.

אני יודע אני כבר מוכן לזה מראש :)

הכל בסדר, אנישם אוהבים להיות ביקורתיים לכאלו שמעלים לפה סרטונים, למען האמת זה מתחיל לשעשע אותי.

הייתי משאיר את הפסקול הרגיל, שם יש מוזיקת ראפ ורוק, אבל היו כל הדיון היה על העובדה שצפרתי לנהג המזדה אחרי הרמזור בבני ברית.

פורסם
ניסאן, אל תמרמר משתמשים אחרים (גם את עצמך לא כדאי לך למרמר, אבל זה עניין אחר). הנהיגה המוצגת בסרטון היא בגדר התקין.

כל עוד לא נוטלים סיכונים מיותרים כמו הקטנת הרווח מהרכב שמלפנים לפחות משתי שניות, מניעת הידחפויות ובכלל הפעלת אסרטיביות מסוימת כלפי משתמשי הדרך האחרים אינה מסוכנת ואף רצויה.

חן, איפה בדיוק כתבתי שהנהיגה שלו הייתה לא בסדר?

אתה מבין מה הבעיה בפורום? כל אחד חושב שהוא יכול לתת ביקורת גם אם היא בכלל לא קשורה.

לא כל כך הבנת את הכוונה שלי בהודעה ההיא, כמובן שהכוונה הייתה ביקורת על אותם משתמשים שמבקרים שלא לצורך.

למען הסר ספק, לי לא היה ספק בנהיגתו של אלי.

אז ההודעה שלך כלפיי, טיפל'ה מיותרת. לא צריך כל הזמן להתנגח ולהיות במצב מלחמה.

פורסם

לא ירדת לסוף דעתי. כוונתי היתה שכאשר מעלים סרטון שהנהיגה בו סבירה, אין מקום לחשוש מפני ביקורת.

אתה חושב שהביקורת של אנשים כלפי המצלמים אינה עניינית, ואני כמי ששותף לרוב לביקורת הזו טוען שלא כך הדבר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אליC25 - שאלות שלא נגדך :wink:, יכול להיות שהנהג מונית נעצר באמצע בגלל האוטובוס שהגיע בדהרה מלפנים?

ולגבי הקטעים בכיכרות, האם אתה מאותת בתוך הכיכר שמאלה עד לקראת היציאה?

פורסם
אליC25 - שאלות שלא נגדך :wink:, יכול להיות שהנהג מונית נעצר באמצע בגלל האוטובוס שהגיע בדהרה מלפנים?

ולגבי הקטעים בכיכרות, האם אתה מאותת בתוך הכיכר שמאלה עד לקראת היציאה?

אני מאותת תמיד, וכן שמאלה, בניגוד לחברה בשרשור אחר שטענו שצריך ימינה, זה סתם מבלבל לטעמי במיוחד במקרים כמו אלו שצולמו כאן.

ולא, נהג המונית עמד שם הרבה לפני גם אפשר לראות שנהג האוטובוס מהבהב לו כדי שיסע ויפנה דרך.

פורסם

צודק ^.

דרך אגב, תודה שאתה הראשון בערך, שמבין שקוראים לי אלי C ולא אליק.

פורסם
משהוא יכול לספור כמה עבירות תנועה היא עשתה?

[video=youtube;JjsQwl0cY-w]

פשוט הזוי! אני באמת לא מבין מה היא חשבה לעצמה או שבכלל לא חשבה...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...