Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאונה של פאניקה וחוסר יכולות בסיסיות של נהיגה.

זה רק אני או שאבדן השליטה נגרם מזה שהיא טיפסה על אי התנועה באמצע העיקול?

אמת, נכון, יציב וקיים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני מנחש שהרכב החליק, אבל לא רואים את זה בסרטון.

יכול להיות שהרכב עלה על אי התנועה, אבל יכול להיות גם שזה קרה כתוצאה מההחלקה (הכביש גם נראה רטוב, אבל אולי זה רק אני).

אולי הנהג הגיעה לעיקול מהר מדי, ביחס לתנאים \ היכולות שלו, שזו בהחלט טעות, אבל ברגע שהרכב החל להחליק - אני ממש לא חושב שלא להיות מסוגל לתפוס החלקה כזו זה "חוסר יכולות בסיסיות של נהיגה".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מדהים. זה בדרך רופין, לא? יצאו מזה מאוד בזול, היו יכולים להתהפך בקלות. גם הגברת במעיל הגשם הכחול יכולה כנראה להודות על מזלה הטוב.

האם הכביש היה רטוב או שרק נראה כך?

מה בערך הייתה מהירות הנסיעה של הגברת?

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

לדעתי העליה על אי התנועה (שהיא הביטוי לחוסר יכולת הנהיגה הבסיסית) היא שהובילה להחלקה ולא להיפך, אבל גם זה ייתכן.

החלקה שמקורה בשינוי פתאומי ברמת האחיזה (עליה על מדרכה ואז על דשא, ייתכן מטולל) קשה מאוד לתקן, בטח לנהג הפשוט.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אכן כביש רופין בחיפה, בכניסה לגאולה.

הכביש היה ספוג מים מהלילה, אבל לא משהו חריג ובטח לא בא בהפתעה.

היא עקפה אותי במהירות גבוהה, קמש 80 אני מעריך, אבל בכניסה לסיבוב שנינו כבר היינו באותה מהירות, שנהג סביר ברכב סביר אמור לקחת בלי בעיה.

פורסם

שימו לב לשברים/זבל/ניקוז שיש בצמוד לאי התנועה בערך היכן שהרכב החל להחליק. יכול להיות שהנהגת ניסתה להתחמק מה"מכשול" מה שגרם לאיבוד שליטה.

כנראה שילוב של נהגת לא מנוסה ולא מרוכזת+עצבנות של בוקר+כביש רטוב ורכב ללא ESP (יכול להיות שESP היה מונע את ההחלקה) זה מה שגרם לתאונה.

פורסם (נערך)

ביום שישי בצהריים סופחתי (שוב) למתנ"א. השעה 16:30 בעליה למחלף יגור לכיוון חיפה בדיוק איפה שמתחיל נתיב העליה ימינה למחלף אני עוצר רכב שנהגו השתמש בטלפון נייד.

עוצרים בשול ואני ניגש לנהג, מסביר לו את מהות העבירה, מבקש רשיונות וניגש בחזרה לניידת ונותן את הרשיונות לשוטר שאיתי שרושם לו הזמנה לדין גם על זה שנוסע ברכב ללא טסט בשנתיים וחצי האחרונות.

בינתיים אני עומד מחוץ לרכב, בשול ימין בין הניידת למעקה הבטיחות ולצידי הנהג שהיה חייב לצאת מרכבו ולהתווכח כשלפתע אני שומע בום מאחוריי ורואה רכב שחתך אוטובוס, פגע בו והועף על מעקה הבטיחות כל זה 80 מטר מאחורי הניידת.

רק אחרי שסיימנו לטפל בתאונה השוטר שאיתי שואל אותי אם אני קולט כמה מזל היה לנו.

אם התאונה היתה קורית 80 מטר קדימה הרכב היה נכנס בניידת שהיתה עפה על מעקה הבטיחות ומוחצת אותי והיתה מסדרת לי מפגש מוקדם עם אלוהים.

לקח לי יומים לצאת מהשוק ומכל המחשבות על מה היה יכול לקרות.

בקיצור, אל תעצרו בשול. זה המקום המסוכן ביותר בכביש.

בדיעבד היינו צריכים לעצור את הנהג בתחנת האוטובוס בהמשך ולא בשול. לומדים מטעויות.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם (נערך)
זה רק אני או שאבדן השליטה נגרם מזה שהיא טיפסה על אי התנועה באמצע העיקול?

לא נראה לי שהיא טיפסה על אי התנועה.

נראה לי שילוב של רטיבות הכביש, בלימה תו"כ הסיבוב בירידה במהירות גבוהה ואולי גם צמיגים לא מזהירים.

לפי איך שהילדים מחזיקים את הראש, אני תוהה גם אם הם היו חגורים.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
ביום שישי בצהריים סופחתי (שוב) למתנ"א. השעה 16:30 בעליה למחלף יגור לכיוון חיפה בדיוק איפה שמתחיל נתיב העליה ימינה למחלף אני עוצר רכב שנהגו השתמש בטלפון נייד.

עוצרים בשול ואני ניגש לנהג, מסביר לו את מהות העבירה, מבקש רשיונות וניגש בחזרה לניידת ונותן את הרשיונות לשוטר שאיתי שרושם לו הזמנה לדין גם על זה שנוסע ברכב ללא טסט בשנתיים וחצי האחרונות.

בינתיים אני עומד מחוץ לרכב, בשול ימין בין הניידת למעקה הבטיחות ולצידי הנהג שהיה חייב לצאת מרכבו ולהתווכח כשלפתע אני שומע בום מאחוריי ורואה רכב שחתך אוטובוס, פגע בו והועף על מעקה הבטיחות כל זה 80 מטר מאחורי הניידת.

אם התאונה היתה קורית 80 מטר קדימה הרכב היה נכנס בניידת שהיתה עפה על מעקה הבטיחות ומוחצת אותי והיתה מסדרת לי מפגש מוקדם עם אלוהים.

בדיעבד היינו צריכים לעצור את הנהג בתחנת האוטובוס בהמשך ולא בשול. לומדים מטעויות.

נוכח כמות הסרטונים (מארה"ב למשל) ששוטרים עוצרים רכבים ונפגעים בעצמם או שנפגעים ה"נעצרים" גם כן,

אני עדיין לא מבין למה אין נוהל של עצירה בשול ואז מיד ירידה ברגל מעבר למעקה הבטיחות?

השיחה של השוטר עם הנהג צריכה להיות במקום בטוח, מעבר למעקה הבטיחות, גם אם יורד גשם (השוטרים יהיו מחויבים להגיע לנהג עם מטריה וללוות אותו מעבר למעקה).

זה נשמע הזוי או הגיוני?

פורסם

איך אף אחד עוד לא אמר את הדבר ההגיוני ביותר שקרה ? היא כנראה התעסקה עם אחד הילדים ברכב ואיבדה לרגע אחד ריכוז בכביש, בגלל זה עלתה על אי התנועה.

פורסם

ראיתי את זירת התאונה (בדיוק הגיעו אמבולנסים, סיפור קצת מוזר איתם אבל לא משנה).

יש לי הרגשה שבמקום הזה יהיו עוד תאונות, בעיקר כי נהגים נוסעים בשמאלי ואז פתאום נזכרים לפנות ימינה ברגע האחרון.

להסתכל במראות / לתכנן באיזה נתיב להיות זה מסובך לרוב הנהגים בישראל.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...