Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר בירידה מבלפור בחיפה רכב חצה מולי ברמזור אדום,נאלצתי לבלום ממש חזק.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

היתה לנו כבר דוגמה של נהג שמנע מנהג אחר לפגוע בו מאחור, ועכשיו יש לנו דוגמה לנהג שמנע מנהג אחר לפגוע בו מהצד - למרות שבשני המקרים האשמה היתה 100% של הנהג האחר.

הנה למה שווה בכל מעבר צומת (מרומזר) לבדוק שהתנועה מצייתת לרמזור. גם ככה כשמתחילים לבדוק מגלים הרבה פעמים שכבר יש מכוניות עומדות בכל הנתיבים החוצים שחוסמות את הדרך לנהג כמו זה שמופיע בסרטון...

אתה נוסע בטיוואן, פתאום יורד אש, מה אתה עושה?

"מפעיל ווישרים"...

בהחלט יכול לקרות כשאתה מבצע היגוי פתאומי מבהלה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא משהו רציני, סתם עובדים שקשה להם לחצות את הכביש עם סולם בלי לדפוק אותו ברכב של מישהו.

[video=youtube;oABo-K26JfI]

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זו לא מצלמת דרך יעודית אלא סמארטפון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטח נגע, הוא נתן לזה דחיפה עם הבטן שלו. אמנם בלי כוונה אבל לא יזיק להיזהר יותר.

פורסם

הרכב הראשון עומד בחוסר זהירות עם התחת בולט לנתיב נסיעה, והשני תוך כדי שהוא מדבר בפלאפון מזגזג בין נתיבים. נמאס.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

במהלך נסיעה על 10 קמ"ש ברחוב משולב (לא ניתן לנהוג מהר יותר היות וברחוב הנ"ל מותקנים פסי הרעדה ויש צפיפות רבה) הבחנתי בחתול שמתפרץ לתוך נתיב הנסיעה. מכיוון שראיתי שהוא רחוק לא ייחסתי לו חשיבות ונתתי לו לרוץ - אולם חברו הגיע אחריו היישר לכיוון הגלגל הקדמי והפתיע אותי כהוגן.

בוצעה בלימת חירום לאפס (לא בעיה לעצור כשאתם על 10 קמ"ש) והחתול לא נפגע. ליתר ביטחון נסעתי לאחור לוודא זאת, ואכן החתול נעלם מהמקום.

האודיו הוסר ע"י יוטיוב מכיוון שהתנגן שיר ברקע.

אני בעד להקים ועדת חקירה, שתחקור מדוע חתולים מתפרצים לכביש דווקא (!) כשהנהגים עוברים עם הרכב.

פורסם

שני טבריינים בסביבתם הטבעית

היה לי לשם נסיעה קבועה וזה היה מקום קבוע להתנהגות הזו לא משנה כמה ארוך או לא קיים התור לרמזור

:wink:
פורסם
במהלך נסיעה על 10 קמ"ש ברחוב משולב (לא ניתן לנהוג מהר יותר היות וברחוב הנ"ל מותקנים פסי הרעדה ויש צפיפות רבה) הבחנתי בחתול שמתפרץ לתוך נתיב הנסיעה. מכיוון שראיתי שהוא רחוק לא ייחסתי לו חשיבות ונתתי לו לרוץ - אולם חברו הגיע אחריו היישר לכיוון הגלגל הקדמי והפתיע אותי כהוגן.

בוצעה בלימת חירום לאפס (לא בעיה לעצור כשאתם על 10 קמ"ש) והחתול לא נפגע. ליתר ביטחון נסעתי לאחור לוודא זאת, ואכן החתול נעלם מהמקום.

האודיו הוסר ע"י יוטיוב מכיוון שהתנגן שיר ברקע.

אני בעד להקים ועדת חקירה, שתחקור מדוע חתולים מתפרצים לכביש דווקא (!) כשהנהגים עוברים עם הרכב.

הסבר שאני קיבלתי בנושא אומר כי כאשר חתול רואה 2 אורות דוהרים לכיוון שלו הוא מבחינתו רואה את זה כחיה גדולה ומאיימת ולרוב הוא קופא במקום או מנסה להתמודד עם "המתקפה" של החייה הזאת.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם
בטח נגע, הוא נתן לזה דחיפה עם הבטן שלו. אמנם בלי כוונה אבל לא יזיק להיזהר יותר.

לא יזיק להתקדם עוד 40 מטר ולחצות כמו בני אדם במעבר חצייה מרומזר ולא לקפוץ לכביש ולהפריע לתנועה (הנתיב ממול). אבל כנראה שקצת הגזמתי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...