Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אומר שנצטרך לקנות שתי מטענים ניידים טובים, נגיד, של 16,000, שיספיקו להרבה שעות פעילות, וכל יומים נצטרך להחליף בין המטענים כדי להטעין בבית,( כי טעינה מלאה של מטען נייד כזה אורכת כמה שעות טובות, והטענה בנסיעה לא תספיק, אלא אם אתה רוב היום ברכב, להטעין את הסוללה)

וכל זה בעצם התעסקויות, החלפות,הטענות, צריך לזכור להטעין כל פעם, ולהחליף בין המטענים הניידים.

פורסם

לי בממוצע יוצא להחנות בחניונים ציבוריים בערך 3-4 פעמים בשבוע, כל פעם למשך 2-6 שעות.

מטען נייד של 16000mAh מספיק ל30 שעות +-, אז פעם בשבוע אני מעלה את המטען הביתה, מטעין אותו בלילה ובבוקר מוריד אותו בחזרה לרכב.

לא יודע מה איתך אבל בשבילי זו התעסקות מינימלית שכבר חסכה לי בעבר מעל 3000 ש"ח.

פורסם

מטומטם שפשוט מחליט ברגע האחרון שהוא צריך את הפניה ימינה, מגיע משום מקום ופשוט חותך אותי ומאלץ אותי לפנות איתו ימינה על מנת לא לפגוע בו. לא המשכתי את הסרטון, אבל לאחר מכן המשיך והשתולל פשוט על הכביש. חברה שלי שישבה ברכב הגיבה בעצבים (בצדק), לא ידעתי איך מעלים סרטון ללא שמע.

[video=youtube;c-H1fEasuWI]https://www.youtube.com/watch?v=c-H1fEasuWI&feature=youtu.be

פורסם (נערך)
מטומטם שפשוט מחליט ברגע האחרון שהוא צריך את הפניה ימינה, מגיע משום מקום ופשוט חותך אותי ומאלץ אותי לפנות איתו ימינה על מנת לא לפגוע בו.

[video=youtube;c-H1fEasuWI]https://www.youtube.com/watch?v=c-H1fEasuWI&feature=youtu.be

כל הקטע הזה בכביש בגין, ממנהרת ליפתא ועד המחלף מעל לכביש 1-יגאל ידין הוא קטע בעייתי שמתרחשות בו כל יום מאות עבירות תנועה שחלקן מסכנות חיים. כנראה שהריכוז הגבוה בכביש המסובב + ירידה חדה מונע מאנשים לשים לב לשילוט עד לרגע האחרון. גם מי ששם לב, מתקשה לעבור לפעמים לימני עקב התנאים הקשים הנ"ל.

1234.JPG

עריכה אחרונה על ידי israelwww
הוספת מילה
פורסם

תומר, גם אתה לא "חכם" גדול.

בשניה 0:00 רואים שאתה עוקף אותו מימין.

אומנם בעדשת המצלמה הוא פתאום צץ אבל בזוית העין הוא יקלט לפני המצלמה, ויתן לך מספיק זמן להאט. מה שאתה לא עושה.

פורסם

היום בנשר,כמעט תאונה עקב אי ציות לרמזור אדום.

[video=youtube_share;Iwi5mUDaX4U]

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם
תומר, גם אתה לא "חכם" גדול.

בשניה 0:00 רואים שאתה עוקף אותו מימין.

אומנם בעדשת המצלמה הוא פתאום צץ אבל בזוית העין הוא יקלט לפני המצלמה, ויתן לך מספיק זמן להאט. מה שאתה לא עושה.

הרכב שמופיע משמאלי בתחילת הסרטון הוא לא הרכב שכמעט התנגש בי, הרכב שכמעט התנגש בי הגיע מהנתיב הכי שמאלי

תסתכל טוב על הסרטון ותראה מאיזה כיוון וזווית הוא מגיח

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פג'רו חותך שמאלה באמצע הצומת ומישהי שלא יודעת לשמור על הנתיב שלה בעיקולים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני טיפה אשם כי לפני זה נתתי לה הרבה זמן להשתלב בימיני אבל היא לא רצתה והמשיכה לאט בשמאלי אז התחלתי לעקוף מימין והיא סטתה לנתיב שלי. בכל אופן הסרט בעיקר נועד להתלהב על המצלמה של הhuehue p8 lite :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...