Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום בנשר,כמעט תאונה עקב אי ציות לרמזור אדום.

[video=youtube_share;Iwi5mUDaX4U]

למה לא נתת לו להשלים את הפנייה? לפי המהירות שבה הוא חצה את הצומת נראה שהוא לא ניסה לגנוב את הרמזור אלא היה בשוק/התעסק עם משהו אחר. נכנסת לצומת לא פנוי.

פורסם

הוא היה באמ...אמא של הירוק שלי,ראית את הרכב מימין שלי? ואני בכלל הייתי עם העניים לכיוון הפרסה שלי ורק בזוית של העין קלטתי את הבחור,רק הספקתי לצפור לו והוא בלם.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

אין ספק שהוא עבר באדום. כמו שרשמתי לדעתי הוא עשה זאת בלי כוונה.

אבל אם זו היתה משאית גם היית יוצא לצומת או מחכה שהיא תשלים את הפנייה?

פורסם

צומת ארור. זה המקום שבו משאית הרגה 6 אנשים לפני שנה-שנתיים, ואפילו בעמוד הנוכחי מופיע פעמיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חחחחחח חנקת אותי אחי

איזה עצבים חטפת בהתחלה.. אנחנו בישראל אחי אם אתה לא נדחף אתה נשאר אחרון.. אין מה לעשות ככה זה פה..

פורסם

הבעיה שזה לא קורה מספיק.

נתקלתי בתופעה דומה בפקק זוועתי בדרך לנמה"ל של בריסל. אלא ששם כל ניסיון לעקוף בשוליים נעצר תוך כמה שניות על ידי המשטרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה חיפשת שם? כשאני רואה כזה עומס בחניון אני ישר בורח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

KOBOKOBO, בדיוק היה לי משהו כזה אבל לא במתחם G אלא בצומת אחרי חוות רונית, באתי משפיים.

בא לפנות שמאלה, אבל ממולי באים רכבים, היה רכב שיוצא מהנתיב שאני הולך להיכנס אליו

והוא נוסע כי אין לי, סימנתי לו. אבל אחריו יצא עוד רכב, ואז אוטובוס וכמעט היתה תאונה,

ואז עוד רכב... ושוב פעם כמעט תאונה. ואני לא יכול להתקדם אפילו. עד שבאמת כבר לחצתי על הגז, קצת רעש ואנשים עצרו.

בחייאת, אין לכם זכות ראשונה וככה אתם יוצאים על עיוור? אתם רציניים?

הם לא יודעים מי שבא מהכיוון שאליו הם נוסעים רוצה להמשיך ישר או לפנות ימינה. הרוב גם ככה לא מאותתים.

ולגבי G, זה תמיד ככה בשישי. היית צריך לצאת מהיציאה מאחוריך, איפה ששופרסל או להמשיך ישר עד הסוף.

אנשים חונים בנתיב שאליו פנית, לא שמים על אף אחד. חוסמים. קרה לי המון.

פורסם

:lol: אני כאן עם דמעות. מרוב תסכול הייתי עוצר באמצע הכביש נועל ת'רכב ומזמין מונית.

אם היה אוסקר לאשכול הזה הסרטון הזה מקבל אותו ללא ספק.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...