Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלי,לא ראיתי משהו חריג בכניסה שלו... קחו בחשבון גם אנשים שלא כולם תמיד מכירים את הדרך.

הפעיל איתות,האיץ כדי להשתלב... לא משהו נורא.

פורסם
והחכמולוגים התחילו.

כשאתה זורק דברים אשמח לנימוק

תתרגל.

כשאתה מעלה סירטונים לקארספורום, אתה אוטומטית אשם (לא משנה מה עשית) אצל חלק מהאנשים.

להבנתי היית בסדר.

אם הוא לא מכיר את הדרך - אחרים לא צריכים לשלם על כך (שילמד את הדרך מראש או שיישתמש בוויז).

אם הוא לא החלטי - שלא יינהג.

די כבר להאשים מעלי סירטונים כי הם פה ויכולים לענות.

פורסם

מה בדיוק הייתה העבירה שהברלינגו אשם בה?

מה היה החטא הנוראי?

די נו, בחייך שילמד את הדרך מראש... זה כנראה עובד שיפוצים או משהו בסגנון... יש צרות יותר גדולות בחיים.

ובטח ובטח שראיתי "חיתוכים" גסים יותר על הכביש.

לא צריך יותר מדי דרמה זה לא טוב לבריאות.

פורסם
והחכמולוגים התחילו.

כשאתה זורק דברים אשמח לנימוק

פעם ראשונה(תמיד יש פעם ראשונה) שמשהו מתאר אותי כחכמולוג :roll:

1. שניכם הגעתם מנתיב השתלבות.

2. אתה היית מאחוריו על נתיב ההשתלבות.

3. ההשתלבות של ה"ברלינגו" נעשתה באיטיות/האצה קלילה.

4. אתה נסית להשתלב במהירות רבה יותר, תוך נסיון עקיפה של ה"ברלינגו".

5. נסיון העקיפה שלך לא הצליח.

6. לכל אורך המסלול, ה"בברלינגו" היה עם האף(לפחות) לפניך.

7. הוא אותת בברור על רצונו להשתלב.

8. אתה הוא זה שבבריונות נסית ל"העיף" אותו מהדרך.

9. לא היה כל "חיתוך" מצד ה"ברלינגו".

10. אם עד עתה לא הבנת, מקומך לא על הכביש.

*עכשו עוד יטענו שאני "חופר" :twisted:

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

+1

מה כל כך בער לך לעקוף אותו ואז לסוע ממש מקביל אליו בצורה שהוא לא יכל להשתלב? אם כבר יצאת לעקיפה אז תעקוף אותו עד הסוף, רואים שהוא נוסע לאט, לא היית צריך הרבה כדי לעקוף אותו ולהמשיך בחייך.

סתם נראה כאילו חיפשת לעצמך הרפתקאה, אומנם סה"כ אין שם יותר מדי אקשן אבל לדעתי יכלת להימנע בזה בלי יותר מדי דרמות.

פורסם
אלי,לא ראיתי משהו חריג בכניסה שלו... קחו בחשבון גם אנשים שלא כולם תמיד מכירים את הדרך.

הפעיל איתות,האיץ כדי להשתלב... לא משהו נורא.

מה בדיוק הייתה העבירה שהברלינגו אשם בה?

מה היה החטא הנוראי?

די נו, בחייך שילמד את הדרך מראש... זה כנראה עובד שיפוצים או משהו בסגנון... יש צרות יותר גדולות בחיים.

ובטח ובטח שראיתי "חיתוכים" גסים יותר על הכביש.

לא צריך יותר מדי דרמה זה לא טוב לבריאות.

פעם ראשונה(תמיד יש פעם ראשונה) שמשהו מתאר אותי כחכמולוג :roll:

1. שניכם הגעתם מנתיב השתלבות.

2. אתה היית מאחוריו על נתיב ההשתלבות.

3. ההשתלבות של ה"ברלינגו" נעשתה באיטיות/האצה קלילה.

4. אתה נסית להשתלב במהירות רבה יותר, תוך נסיון עקיפה של ה"ברלינגו".

5. נסיון העקיפה שלך לא הצליח.

6. לכל אורך המסלול, ה"בברלינגו" היה עם האף(לפחות) לפניך.

7. הוא אותת בברור על רצונו להשתלב.

8. אתה הוא זה שבבריונות נסית ל"העיף" אותו מהדרך.

9. לא היה כל "חיתוך" מצד ה"ברלינגו".

10. אם עד עתה לא הבנת, מקומך לא על הכביש.

*עכשו עוד יטענו שאני "חופר" :twisted:

+1

מה כל כך בער לך לעקוף אותו ואז לסוע ממש מקביל אליו בצורה שהוא לא יכל להשתלב? אם כבר יצאת לעקיפה אז תעקוף אותו עד הסוף, רואים שהוא נוסע לאט, לא היית צריך הרבה כדי לעקוף אותו ולהמשיך בחייך.

סתם נראה כאילו חיפשת לעצמך הרפתקאה, אומנם סה"כ אין שם יותר מדי אקשן אבל לדעתי יכלת להימנע בזה בלי יותר מדי דרמות.

איפה אתם רואים שהוא אותת? כשוהא כבר היה 30% בתוך הנתיב שלי ,אחרי שכבר האטתי ושוב - אתם חושבים שרואים את כל מה שקורה בסרטון גם במציאות, אבל שוכחים שהעין רואה בזווית יותר נמוכה.

הוא חתך אותי במצב שהחלק האחורי שלו עוד עלול לשפשף את החלק הקדמי של הרכב שלי, זה דבר שלא רואים דרך צילום של מצלמה אלא רק בעין.

בנוסף הצורה שבה הוא לא שמר מרחק היא מסוכנת כי אם במקומי היה אדם עם כושר תגובה קצת יותר ארוך, הוא היה נכנס בו או רחוק כמה סנטימטרים מלהכנס בו.

הוא ממש לא נהג בצורה בטיחותית, ואם אתה רואה זאת כך תצפה שוב בסרטון ותבין מתי הוא בכלל אותת, שזו עבירה לכשעצמה (לעבור נתיב ללא איתות).

בנוסף, הוא היה רחוק ממני כבר ב20~ מטר אחרי ההשתלבות, ואז הוא החל להאט, הוא נסע הרבה יותר מהר ממני לפני כן בפניה וגם כשהשתלב לנתיב שלי ברחוב הקודם, ללא איתות או מבט לתנועה שבאה מאותו כיוון, פשוט לא צירפתי את זה לסרטון.

פורסם

אלי היקר, לא למדת שלא צריך להתייחס כל הזמן לתגובות של המצקצקים?

ומחזק את:

תתרגל.

כשאתה מעלה סירטונים לקארספורום, אתה אוטומטית אשם (לא משנה מה עשית) אצל חלק מהאנשים.

...

די כבר להאשים מעלי סירטונים כי הם פה ויכולים לענות.

פורסם

לכל ה"צודקים" כדאי לזכור שלא לפני המון זמן פורסמו כאן סרטונים של נהגים שמנעו פגיעה מהצד במעבר ברמזור ירוק, וסרטון של מניעת פגיעה מאחור לאחר עצירה.

בשני המקרים אילו היתה נגרמת ההתנגשות הם לא היו אשמים (פלילית או אקוטארית) בשום צורה. אבל זה לא שינה להם כהוא זה.

נכון שבמקרה זה לא נגרמה התנגשות, אבל גם מצב של "כמעט" התנגשות הוא מסוכן ויש להימנע ממנו ככל הניתן.

למרות כמות הדבילים בכביש, אפשר לעבור קריירת נהיגה שלמה כמעט ללא "כמעטים", בטח שלא בכמות שחלק מהמשתמשים מראים כאן.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חן - הפעם הגזמת. עם כל התאוריות היפות שלך צריך רק אידיוט אחד שמפתיע אותך מעבר לפינה עיוורת או סתם מישהו שנמצא מאחוריך ושקוע בטלפון במקום שבו אין לך מרווח תמרון, וזה לא "כמעט" אלא תאונה. בנהיגה האיטית והזהירה ביותר היו לי "כמעט"ים לא מעטים - עם הולכי רגל, אופני שרירים, אופניים חשמליים, דו"ג ומכוניות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

"בכביש אל תהיה צודק, תהיה חכם". זה אולי נשמע כמו סיסמא לעוסה של חתיארים, אבל אם תנהג כך כדרך חיים (לפחות בכביש), אתה עשוי לחסוך לעצמך הרבה בעיות בעתיד (ועל הדרך לחיות חיים שלווים יותר).

כדי לשרוד על הכביש הציבורי בישראל, ולא רק בישראל, לא מספיק לנהוג לפי החוק היבש. זה לא יביא אותך רחוק תרתי משמע. צריך ללמוד לקרוא את התנועה מסביבך, לצפות סיטואציות מראש ולהגיב בהקדם. זה משהו שלומדים רק מניסיון של שנים על הכביש - לא בשום צורה אחרת.

ראינו בסרטון סיטואציה יומיומית שיכולה להתרחש גם עשר פעמים בנסיעה אחת. עקרונית לפי החוק היבש הצדק עמך, נהגת בסדר גמור. אתה לא אשם בכלום. אבל יכולת לנהוג יותר בחוכמה. הברלינגו קצת נתקע בנתיב האצה, קלט שנגמר לו הנתיב והוא עוד שניה בפניה ימינה. במקום להוריד את הרגל קצת מהגז, המשכת ללחוץ אותו ימינה ומבחינתו לא השארת לו ברירה אלא לתת גז ולהכנס לפניך. מה שהיית צריך לעשות זה לצפות את הסיטואציה ולהוריד קצת את הרגל מהגז. וזה בכלל לא משנה מי צודק.

חזיר דיזל

פורסם

לציבור המצקצקים,

אתם שוכחים שהמצלמה לא נמצאת בדיוק איפה שממוקמות עיני הנהג המצלם?

הנהג לא רואה בדיוק את כל מה שהמצלמה מצלמת, במיוחד בזויות מסוימות ובמיוחד בתנאי נהיגה שהנהג צריך להיות עסוק במספר מוקדים ע"מ לנהוג.

מאוד חכם לבקר לאחר מעשה, בטח אתם הגאונים שלאחר כל פיגוע או אירוע אחר אז הייתם אומרים מה אתם הייתם עושים אילו הייתם שם.

מה נסגר עם כל הסיסמאות עכשיו... חלאס, תרדו כבר מכל הביקורות המיותרות.

צודק\חכם\טיפש... תנו לראות כבר סרטונים בשקט.

פורסם

אני תמיד יכול לצפות אנשים שחותכים לנתיב שלי כי הם מתחילים לזלוג אליו מראש, הברלינגו המשיך באותו קצב בנתיב שלו ולא סימן בשום צורה על מעבר לנתיב שלי אלא פשוט האיץ , באותו זמן שאני הורדתי רגל מהגז כי לפניי היו רכבים עומדים, ועם איתות פשוט הייתי נותן לו להכנס, אבל הוא ניסה במרחק מאוד קטן להדחף ביני לבין הרכב העומד ועל ידי כך כמעט גרם להתנגשות. לא היה קורה כלום אם היה ממתין שאעבור ואז עובר לנתיב שלי שהוא גם כן ממשיך ישר, במילא התנועה אחרי הרמזור זוחלת בשעות האלו של היום.

כשאתה, מר קורן, אומר ש"לא השארתי לו ברירה" אתה בעצם מצביע עלי כמי שנלחם בברלינגו? שיכנס, בכיף, אבל שיעשה זאת כמו שצריך, שיחכה שהתנועה בנתיב תעבור, יסתכל במראה שהוא פנוי או שיש לו מקחק מספק להכנס, יאותת ויכנס. כל הסיפור לא יוסיף לו לאורך הנסיעה אפילו עשר שניות.

ממש "מסכן" דחקתי אותו בכוח לנתיב נסיעה שלי, בטח אתה גם מצדיק את מבצעי הפיגועים למיניהם כי הם מסכנים שחיים תחת כיבוש, וזו התשובה הלגיטימית שנעשית .

פורסם

1. נדמה לי שכתבתי שחור על גבי לבן שלדעתי אתה לא אשם, לא כך?

2. בהחלט לא היה קורה דבר אם הברלינגו היה מאט ומנסה להשתלב מאחוריך. אבל אני לא מתעסק ב"מי צודק", זוכר?

3. *מבחינתו* לא השארת לו ברירה. דגש על "מבחינתו".

4. לגבי המשפט האחרון שלך: (א) הייתה לי משום מה תחושה שהדיון ייגלוש לכיוון זה. (ב) תתפלא, אבל אני נמצא רחוק מאוד משם בהשקפותיי.

5. אני מניח את המזוודה שלי...:)

חזיר דיזל

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...