Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוסע ברוורס, בלילה, באמצע כביש רטוב שהמהירות המותרת בו היא 70(!), והכל בגלל שהוא פספס (ב 15 מטר) פניה שמאלה.

גועל נפש ברמה חדשה, עם סיכון גדול של הסביבה.

פורסם

עושה רושם דווקא שהתכוון להיכנס ימינה, 2מטר מאחוריו.

איך אתה יודע שהוא נוסע אחורה עד הצומת? ומה יעשה בצומת? הוא מרומזר, אף אחד לא עד כדי כך טיפש.

פורסם
עושה רושם דווקא שהתכוון להיכנס ימינה, 2מטר מאחוריו.

איך אתה יודע שהוא נוסע אחורה עד הצומת? ומה יעשה בצומת? הוא מרומזר, אף אחד לא עד כדי כך טיפש.

כי הרי נסיעה אחורה של 15 מטר כי החמיץ פנייה זה שיא החכמה...

הוא מספיק טיפש (ועבריין) כדי לגרום לתאונה או לתאונת שרשרת.

פורסם

שני מקרים דומים עד כדי זהים, שני צמתים שונים.

בראשון אגב, כאשר דיברתי עם המוקד של ה"איך אני נוהג", ציינתי שברשותי סרטון. כאשר חזרו אלי מספר ימים לאחר מכן, טענו בפני ש"הסרטון לא חשוב, ולא מעניין. אף אחד לא מסתכל על זה בכלל".

[video=youtube;RPH-ucXRYkw]

(המצלמה בתהליכי גסיסה, ולכן התאריך בסרטון לא תקין, למרות שהתרחש אתמול)

כן, טל ואביעד מככבים אצלי בפודקאסט לא מעט :)

!AWDSOME

פורסם

בראשון אגב, כאשר דיברתי עם המוקד של ה"איך אני נוהג", ציינתי שברשותי סרטון. כאשר חזרו אלי מספר ימים לאחר מכן, טענו בפני ש"הסרטון לא חשוב, ולא מעניין. אף אחד לא מסתכל על זה בכלל".

אמרתם להם שהסרטון מכיל עריכה אומנותית עם מעברים ל-Slow Motion? :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
שני מקרים דומים עד כדי זהים, שני צמתים שונים.

[video=youtube;RPH-ucXRYkw]

(המצלמה בתהליכי גסיסה, ולכן התאריך בסרטון לא תקין, למרות שהתרחש אתמול)

כן, טל ואביעד מככבים אצלי בפודקאסט לא מעט :)

כל כך הרבה פעמים ראיתי אנשים עושי םדברים כזה , לוקחים פניה מהנתיב השמאלי ואיך שהוא, תוך כדי הפניה עוברים 2 נתיבים ימינה. איך!?

פורסם

ילד מתאבד שבכוח רצה להכיר גלגל של פלואנס. איפה כאן הממשלה? ההורים? למה אני הייתי צריך לשלם כל החיים שלי אם הייתי פוגע בו ולא היתה לי מצלמה?

פורסם

אתה לא תצטרך לשלם לו כלום, בשביל מה יש לך ביטוח חובה?

אם כבר ההורים שלו יצטרכו לשלם לך על הנזקים לרכב, ועם או בלי מצלמה זו לא תהיה בעיה להוכיח מי גרם לתאונה.

תאשים רק את ההורים של הילד הזה, הם קנו לו את האופניים והם לא חינכו אותו, עם פעלולים כאלו ימיו ספורים.

פורסם

וואו מטורף..

הבעיה הכי גדולה עם ילדים בגיל הזה שהם אפילו לא מןדעים למה שהם עושים ולעבירות שלהם כי הם לא עשו תיאוריה ואין לשם שמץ של הבנה בכלום (הוא בחיים כנראה אפילו לא שמע על חד סטרי\דו סיטרי\אין כניסה וכו').

צריך להעניש את ההורים שלו חזק.

פורסם
וואו מטורף..

הבעיה הכי גדולה עם ילדים בגיל הזה שהם אפילו לא מןדעים למה שהם עושים ולעבירות שלהם כי הם לא עשו תיאוריה ואין לשם שמץ של הבנה בכלום (הוא בחיים כנראה אפילו לא שמע על חד סטרי\דו סיטרי\אין כניסה וכו').

צריך להעניש את ההורים שלו חזק.

אם חס וחלילה היה מאחורי רכב על הנתיב שלי , הוא לא היה איתנו היום.

רואים בבירור במצלמה האחורית שהוא גלש כמעט לנתיב השני לפני שהצליח להשיג שליטה ולהאט את האופניים.

נראה שבלמים לא בדיוק יש לאופניים שלו. בלמים זה לחלשים כנראה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...