Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

O.ם אוקי...ואוו אני מניח שהיה לנהג משאית הרבה יותר מזל משכל וכנראה ניסיון ?

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

התאונה עצמה מאוד הזויה ופשוט מיותרת, כל העסק הזה של פגע וברח מאוד מעצבן, מזל שהוא השאיר את המצלמה שלו דולקת.

מה שכן לא הבנתי אם הוא משאיר את המצלמה מצלמת 24/7, הנפח המקסימלי שהוא יכול לשים במצלמה הוא 32GB, ברזולוציה של 1080P המצלמה יכולה לצלם 4 שעות לפני שהיא מוחקת את הסרטונים הישנים, וב720P אפשר לצלם 8 שעות.

זה לא ממש עוזר אם משאירים אותה דולקת 24/7 בחניה של הבניין, רוב הסיכויים שאם יקרה משהו אז הסרטון ימחק.

אני מאוד ממליץ לכל בעלי המצלמות להשקיע עוד 100-200 ש"ח במטען נייד איכותי ותמיד להשאיר את המצלמות דולקות בחניונים או במקומות שקיים סיכוי שיפגעו ברכב.

החיבור של המצלמה למטען נייד ידרוש ממכם בערך 10-30 שניות, אבל תאמינו לי שבסופו של דבר ברגע האמת זה יחסוך לכם הרבה כסף וכאב ראש.

פורסם

car141, כשהוא מחנה את הרכב קרוב אליו (ליד הבית שלו\חברתו\הוריו וכו') הוא ישמע את האזעקה וימהר להוציא את הצילומים.

ככה שתיאורטית הוא יכול להסתפק גם ב-8/16GB

בקשר למטען נייד, אני לא הייתי משאיר מכשיר עם סוללה ברכב, ובמיוחד אם יש מנגנון טעינה או פריקה (פריקה שמתרחשת בעת הטעינה של הצרכן\מצלמה).

קבלת מתח מהמצבר בעת שהרכב לא מונע, מתכון לצרות (סיכון להנעה חלשה מדי שלא תצליח).

קיימים מכשירים כמו power plus שמספקים מתח מהמצבר עד לרמה מסוימת ואז מנתקים את המכשיר ככה שתצליח להניע בהצלחה בפעם הבאה.

פורסם
התאונה עצמה מאוד הזויה ופשוט מיותרת, כל העסק הזה של פגע וברח מאוד מעצבן, מזל שהוא השאיר את המצלמה שלו דולקת.

מה שכן לא הבנתי אם הוא משאיר את המצלמה מצלמת 24/7, הנפח המקסימלי שהוא יכול לשים במצלמה הוא 32GB, ברזולוציה של 1080P המצלמה יכולה לצלם 4 שעות לפני שהיא מוחקת את הסרטונים הישנים, וב720P אפשר לצלם 8 שעות.

זה לא ממש עוזר אם משאירים אותה דולקת 24/7 בחניה של הבניין, רוב הסיכויים שאם יקרה משהו אז הסרטון ימחק.

אני מאוד ממליץ לכל בעלי המצלמות להשקיע עוד 100-200 ש"ח במטען נייד איכותי ותמיד להשאיר את המצלמות דולקות בחניונים או במקומות שקיים סיכוי שיפגעו ברכב.

החיבור של המצלמה למטען נייד ידרוש ממכם בערך 10-30 שניות, אבל תאמינו לי שבסופו של דבר ברגע האמת זה יחסוך לכם הרבה כסף וכאב ראש.

מצלמות טובות יודעות לחסוך מקום בקובץ הוידאו כשאין הרבה תזוזה(לדוגמא רכב חונה או בניין), ככה שה4 שעות מתארכות ליותר מפי 2.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

אני לא מכיר שום מצלמה במחיר הגיוני ולא הגיוני שיש לה PARKING MODE שעובד מושלם.

car141, כשהוא מחנה את הרכב קרוב אליו (ליד הבית שלו\חברתו\הוריו וכו') הוא ישמע את האזעקה וימהר להוציא את הצילומים.

ככה שתיאורטית הוא יכול להסתפק גם ב-8/16GB

בקשר למטען נייד, אני לא הייתי משאיר מכשיר עם סוללה ברכב, ובמיוחד אם יש מנגנון טעינה או פריקה (פריקה שמתרחשת בעת הטעינה של הצרכן\מצלמה).

קבלת מתח מהמצבר בעת שהרכב לא מונע, מתכון לצרות (סיכון להנעה חלשה מדי שלא תצליח).

קיימים מכשירים כמו power plus שמספקים מתח מהמצבר עד לרמה מסוימת ואז מנתקים את המכשיר ככה שתצליח להניע בהצלחה בפעם הבאה.

מה הבעיה עם להשאיר מטען נייד ברכב?

זה הפתרון הכי זול והכי נוח, מטען נייד של 16000mAh יכול להספיק בכיף ל30 שעות+.

פורסם
מה הבעיה עם להשאיר מטען נייד ברכב?

צריך חמש תווים בכל מקרה אז:

אתה מודע לסיכונים של סוללות ליתיום (גם ליתיום יון וגם ליתיום פולימר) ?

פורסם

אם תקנה מטען איכותי שהסוללות ליתיום בתוכו איכותיות, ושיש לו מנגנון בטיחות אז אין שום סיכון בלהשאיר אותו במקום מוצל בתוך הרכב, וגם לא יקרה כלום אם תשתמש בו בשביל להטעין את המצלמה.

מה מפחיד אותך? שהסוללה תתלקח או תתפוצץ?

פורסם

אני חולק עלייך.

לא משנה כמה איכותי יהיה המטען, הסוללות ומנגנוני בטיחות, אסור לך לסמוך על חומרים מסוכנים שכאלה.

כתבת: "אין שום סיכון בלהשאיר אותו במקום מוצל ברכב"

הטמפרטורה ברכב יכולה להגיע ליותר מ-80 מעלות.

בניגוד לשמועות או לחוסר הבנה של משתמשים אחרים, סוללות ליתיום לא מתפוצצות. נכון שלפעמים אנחנו אומרים את זה כך, אבל בפועל זאת התלקחות אלימה.

אני לא רוצה שהרכב שלי יתלקח בגלל סוללות, לא לוקח סיכון, אפילו שהוא קטן.

ממליץ לך להשתמש במוצר שהמלצתי עליו בשרשורים אחרים, תחפש באיביי "lipo guard bag":

http://www.ebay.com/itm/191694270524

חשוב מאוד לסגור את השקית כמו שצריך. אתה יכול להוציא את החוטים מהקצה, ולסגור סוג של "עליהם" את הסקווץ'.

חשוב לדעת שסוללות ליתיום פולימר יותר "מסוכנות" מליתיום-יון.

אבל שתיהן מסוכנות.

פורסם

אני מטעין עם המטען הנייד רק במקומות מוצלים, או בחניונים מקורים ככה שאין מצב שהרכב או המטען יתחממו לכאלה טמפרטורות.

וגם קשה לי להאמין שבתוך המשענת יד הטמפרטורה מגיעה ל80 מעלות, ופשוט אין שום סיבה שהסוללה תתלקח סתם מלהיות מונחת שם.

אני מבין מה שאתה אומר, אבל אם מדובר על מטען איכותי עם סוללות איכותיות ובשימוש רק בטמפרטורת סבירות אז אין שום סיבה שהוא יתלקח.

ברור שאם קונים מטען סיני ב30 ש"ח אז רוב הסיכויים שכן יישרף משהו.

בלי קשר רוב הסיכויים שהמצלמה תמות אם ישאירו אותה מצלמת בכאלה טמפרטורות, לא משנה איך היא מקבלת חשמל.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...