Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
חוץ מזה היא גם לא הכי חכמה, מי נוסע עם דלתות לא נעולות בימינו? ברוב הרכבים בכלל הדלתות ננעלות אוטומטית איך שמתחילים לנסוע.

מי שמספיק נחוש, לאטמה לחלון ויד לוו הדלת בכדי לפתוח אותה ; תהליך שלוקח בדיוק מספר שניות עבור בנאדם בוגר. כשאין לך לאן לברוח (עם כל הרכב), אתה בבעיה.

מקווה שימצו את הדין עם הפסיכופט הזה.

פורסם
אני דווקא נוטה להאמין שאנשים ששומעים "שיר לשלום" בפול ווליום נוטים להתנחל בשמאלי על 70, בשברולט אימפלה 2009.
עם דגלי ישראל במראות ובחלונות, בחודש ינואר
פורסם (נערך)
אני דווקא נוטה להאמין שאנשים ששומעים "שיר לשלום" בפול ווליום נוטים להתנחל בשמאלי על 70.

חובבנים! אצלי זה הפתיח של Die Walkure או Freedom/The Execution/Bannockburn ב-120.8)

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אין יותר מידי פרשנויות.

המונית עבר בין כתום לאדום (לא רואים את הרמזור), אם הוא עבר בכתום - זה לא נחשב לעבירת אור אדום.

לעומת זאת,

רוכב האופנוע עבר את קו העצירה ונכנס לצומת באור אדום.

בנוסף, על פי חוק, כאשר לקחו לך את זכות הקדימה, אתה חייב לתת זכות לרכב שעשה זאת.

כאן, רוכב האופנוע הוא עבריין, מטומטם וכנראה שלא ייקח הרבה זמן לדארווין לפעול.

שניהם טיפשים, אבל המונית עברה באדום מלא בטוח.

הרמזור מתחליף רק כמה שניות אחרי שהרמזור השני הופך לאדום וכפי שאפשר לראות כבר היה כתום לאופנוע כשמונית התחילה לעבור.

Capture.PNG

פורסם (נערך)

פגעה ברכב אחר וברחה.

[video=youtube_share;PelNky2Y2mo]

דקה 00:50 מחפש חניה, רכב מולי החל לנוע מסיבה שלא הבנתי כשהנהגת מחוצה לו, פגע ברכב שעמד בחניה.

האיכות ירדה ביוטיוב וגם חצי מהוידיאו הושתק עקב שיר שהושמע אצלי ברדיו וזוהה על ידי יוטיוב כמוגן בזכויות יוצרים.

איך הרכב שעמד מספר שניות לפחות עד שהגעתי, החל לנוע בפתאומיות? הרי אם הנהגת שכחה להרים בלם יד ולהעביר לפרקינג, הרכב היה אמור לנסוע מיד כשהרימה את הרגל מהבלם לא? אופציה אפשרית היא שהילדה שחיכתה במושב הקידמי (ילדה במושב הקידמה) הורידה את בלם היד? למרות שכמה כח כבר יש לה. בקיצור איך?

מזל שלא הגיע רכב בנתיב הנגדי. כשהתחלתי לנסוע ראיתי אותה במראה האחורית שלי נכנסת לרכב ורציתי לראות אם היא באמת מתכוונת לנסוע בלי להשאיר פרטים. ואכן ניתן לראות בשניה 2:14 אותה נוסעת. החלטתי לפרסס שוב ולנסות לתפוס אותה ברמזור ולהסביר לה בנועם למה זה לא יפה לברוח. אבל איבדתי אותה.

המכה במיצובישי לא כל כך חמורה אבל כואבת. הרכב באמת מלוקק מבחוץ. מתלבט אם להשאיר את המספר שלי לבעל הרכב ולשתף איתו את הסרטון או שלא להתערב? האמא נלחצה ואפשר לרחם עליה. (ילדים, גן, תיקון הפגוש שלה...) מה אתם אומרים?

עריכה אחרונה על ידי avimorde
פורסם
המכה במיצובישי לא כל כך חמורה אבל כואבת. הרכב באמת מלוקק מבחוץ. מתלבט אם להשאיר את המספר שלי לבעל הרכב ולשתף איתו את הסרטון או שלא להתערב? האמא נלחצה ואפשר לרחם עליה. (ילדים, גן, תיקון הפגוש שלה...) מה אתם אומרים?

ואם בעל/ת המיצובישי מחזיק/ה אותו בשיניים?

אין כאן התלבטות בכלל, תשתף ; בשביל זה יש ביטוח.

פורסם

ברור שתעזור לו, כמו שהיית רוצה שיעזרו לך באותו מצב.

איזה חוצפה של אנשים, פשוט בכביש מזלזלים ברכוש אחד של השני כל הזמן.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כנראה אחד הילדים שנשאר ברכב המונע שילב D.

אחרי האירוע אני מנחש ששוב השאירה את הרכב מונע ללא השגחה.

הייתה לה תגובה די מהירה, למרות שלא הצליחה למנוע התנגשות. אם הרכב היה ממשיך עוד כמה שניות (ומאיץ) היא לפחות כבר הייתה בתוך הרכב.

לא אתפלא אם זאת לא פעם ראשונה שזה קורה לה...

ליצור קשר עם בעל הרכב הנפגע, ללא ספק!

אפשר לערב גם את המשטרה!

פורסם
אין יותר מידי פרשנויות.

המונית עבר בין כתום לאדום (לא רואים את הרמזור), אם הוא עבר בכתום - זה לא נחשב לעבירת אור אדום.

לעומת זאת,

רוכב האופנוע עבר את קו העצירה ונכנס לצומת באור אדום.

בנוסף, על פי חוק, כאשר לקחו לך את זכות הקדימה, אתה חייב לתת זכות לרכב שעשה זאת.

כאן, רוכב האופנוע הוא עבריין, מטומטם וכנראה שלא ייקח הרבה זמן לדארווין לפעול.

מסכים לחלוטין. בטח האופנוען קם ואמר "הנהה יש לי אור ירוק!!"

פורסם

לצערי המיצובישי לא חיכתה לי. חניתי טיפה רחוק ולא היה איתי דף ועט. עד שהגעתי לבית וחזרתי הרכב נסע.

יש דרך לאתר את בעל הרכב לפי מספר הרישוי בדרך חוקית? אם אפנה למשטרה הם לא יצחקו עלי ויגידו שיש להם דברים יותר חשובים לטפל בהם?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...