Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

העקר שהרכב יד ראושנה מרופא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היה בפייסבוק שלי. מתוך הקבוצה "חנית כמו ZיN" (בעברית צחה, בלי אותיות אנגליות למי שרוצה למצוא אותם...).

[video=facebook_share;2261013454162903]https://www.facebook.com/1388585798072344/videos/2261013454162903/

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היא אמנם סתומה וחוצפנית, אבל בתגובות של הסרטון אפשר למצוא לא מעט אנשים שהתואר "סתום" זה מחמאה עבורם. אפילו התואר "אנשים" לא במקום...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

על פניו נראה שלא רואים כאן את כל הסיפור.

סתם ככה היא נעמדה באמצע מסלול הנסיעה?

1/4 שעה היא עומדת? זמן מונפץ שמוריד מהאמינות.

ולא "הזבלים" מאחור צופרים ללא הרף, הלוואי ותישרף להם הזמבורה.

פורסם

סתם ככה היא נעמדה באמצע מסלול הנסיעה?

זה לא בדיוק מסלול נסיעה בכביש ציבורי, זו חניה פנימית של רמי לוי בתלפיות. אולי הורידה מישהו, או שסתם חיכתה שתתפנה חניה.

פורסם

מוריד מאמינות? זבלים שצורפים? שתשרף להם הזמבורה? הבחורה חוסמת מעבר של מכוניות גורמת לפקק ענק גם אם זה דקה אחת (וזה לפחות דקה אחת) זה חוצפה וגועל נפש. שום דבר לא מונע ממנה להתקדם. כל אחד היה מתעצבן וצופר וזה מובן לגמרי. לא מבין למה להקל עליה או לתקוף אחרים.

פורסם

לא ראית את השלט? "בכניסה לחניון, השאר את חוקי הנהיגה בחוץ"?

בנימה רצינית יותר, דווקא יחסית לא קרו לי בקניון הזה הרבה מקרים של דבילים. יחסית לזוועה, עוד סביר שם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, דווקא החניון הזה בנוי נורמלי בהשוואה לחניוניחם של קניונים. עלה קילומטר ונסה את מרכז חורב. אבל הסלאלום הזה בכניסה מכיוון תחנת דור-אלון שנוא עלי במיוחד, וכך כל החניון הדרומי. מעדיף את הצפוני בכל שעה, כל עוד לא מונים שם באדום לבן אין בעיה כאשר יש תנועה נגדית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...