Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני מעדיף את הצפוני. יצא לי רק 3 פעמים להיכנס מהדרומי... ולא, תודה, אני לא רוצה אפילו לנסות את חורב. :?:shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
רציני?

איזה שכן בקומה ראשונה אתה מעוניין לחנך עם הצפירה הזאת?

וואלה, יש אנשים שמוטב לתלוש להם את הצפצפה.

ערוץ 10, התוכנית של אורלי וגיא 26/06

להסתכל מנקודת זמן 23:55

הלוואי גם עלינו בישראל כאלה חוקים ואכיפה.

עריכה, תוספת:

זמן 30:12

מרילנד ארה"ב - "אסור לצפצף כדי לנזוף בנהג אחר, על טעות שהוא עשה"

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

אני דווקא בעד צפצופים אם נהג לא עירני ומעכב מכוניות אחרות. לא צריך צפירות ארוכות ועצבניות, משהו בקטנה כזה להעיר את תשומת לבו לעניין. לא רואה בזה שום שום דבר רע.

צפצופים כדי לחנך נהגים אחרים שעשו טעות זה נגיד באמת מיותר ומעצבן.

פורסם

זה תגובת אינסטינקט בלתי נשלטת הרבה פעמים.

כמו שאם תהיה במטווח ומישהו בטעוץ יפלוט יריית אקדח לידך, לא יפגע בך אבל לידך - סיכוי סביר שרק מהבהלה תתחיל לצעוק.

אם מישהו נכנס לצומת לא פנוי וכמעט נכנס בי במהירות ובמזל אני מתחמק לדוגמא באופן אינסטינקטיבי אני מוריד צפירה כסוג של אינסטינקט בלתי נשלט.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
זה תגובת אינסטינקט בלתי נשלטת הרבה פעמים.

האינסטינקט שלך (או כל אחד אחר) צריך להיות מרוכז בתמרון ההתחמקות, לא בשימוש בצופר.

הוא לא כזה בגלל התרבות והחינוך שנחשפת (ואחרים) אליהם.

ואפשר להשתלט עליו.

ושלא לא תבין לא נכון, אני לא צדיק בסדום.

אבל בתור מי שחי תקופות ארוכות במקומות שזה לא ככה, "מתרגלים" מהר מאוד לאי שימוש בצופר על כל דבר שכזה ותרבות הנהיגה המקומית בכללה.

פורסם
האינסטינקט שלך (או כל אחד אחר) צריך להיות מרוכז בתמרון ההתחמקות, לא בשימוש בצופר.

יתרה מזאת, כאן לא היה צורך באיזשהו תמרון קיצוני.

השימוש בצופר כאן הוא לפריקת עצבים, לא להתרעה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ציינתי כבר בעבר בפורום, היה לי בעבר פורד ברנדה שחוט בצופר התנתק והוא חדל לעבוד, עד שלאחר מספר ימים תיקנתי אותו. זה זכור לי כתקופה השלווה ביותר מבחינת נהיגה שהייתה שלי. פשוט בגלל שבמקום לצפור בחוות זעם על כל פעם שגזלו ממני זכות, הייתי מוותר ומאט.

פורסם

הייתי באותו מצב לפני שלושה חודשים - קיבלתי מחברת ליסינג רכב גישור עם צופר שלא עבד, והרגשתי כמה ימים כמו אילם עד שסידרו לי אותו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

קצת פחות קשור לדבילים שנקלטו במצלמה, אבל חייב את עזרתכם בויכוח איזה חיה לעזזאל חצתה את הכביש ליד עכו ב6:45 בבוקר?! חולדה מפלצתית, לוטרה, נוטרייה אלו רק חלק מהרעיונות שעלו ולי נראה שלוטרה זה הדבר הכי קרוב כרגע.

עריכה אחרונה על ידי dalet11

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

גם נמייה היא אחת ההשערות שעלו והיא אפילו די נפוצה בסביבה שלי ונתקלתי בהם לא פעם אבל זה תמיד היה בחושך כי נמייה היא חיה לילית ולמיטב זכרוני נראת מעט שונה - כאן הראש טיפה לבן (קצת קשה לראות בסרטון) ומהסתכלות על תמונות של נמיה הראש בצבע הגוף וגם הרגליים נראות טיפה ארוכות יותר מאשר כאן אז יצא שכולם כאן כמעט שללו את האופציה הזו :shock:

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...