Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוורס בכביש מהיר והתפרצות לצומת..

לא מבין מה הוא חשב לעצמו? שהוא יוכל לחזור 200 מטר בכביש מהיר בסיבוב בלי הרבה שוליים?!?

Sent from my m3 note using Tapatalk

לפני שנה וחודשיים פגשתי נהג שביצע בדיוק את אותה עבירה - ירד ביציאה הלא נכונה והחליט לחזור ברוורס.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

^ סרטון לא קל לצפייה. מקווה שהכל נגמר בשלום עבורך (למרות שאם אתה מגיב כאן אז כנראה שכן :-))

האם הפיג'ו משמאל הסיחה את דעתך ובגלל זה לא ראית את ה-I30 בזמן?

בכל אופן, רשלנות פושעת של הנהג הזה וסיטואציה מפחידה ביותר.

פורסם

ראיתי את הסרטון 3 פעמים..

לא מצליך להבין ב100% אם הרכב נסע רוורס או שפשוט עמד שם..

ב2 המיקרים לא בסדר, אבל גם דעתי.. האופנוע גם לא משהו.., ראיתי םעם רביעית רואים שהרכב התכלס עוקף שם, זה נראה לי לפחות שהיה לא מספיק זמן להוריס מהירות ולראות מה קורה שם..

שוב, נראה לי לפחות.

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

פורסם (נערך)

לא ברור לי מה עושה היונדאי - האם עומד או נוסע לאחור. אבל למה אתה נוהג על השוליים? ויש תחושה שאינך מרכוז בנהיגה - קודם הסטת זרוע שמאל, ובהמשך נהיגה על השולים בלי סיבה נראית לעין וחוסר תגובה למכשול שלפניך.

קורקו - לדעתי די ברור שהיונדאי נסע לאחור. נראה כי פנס הרברס פועל וכי גם היחס בין מקום הרכב לבין עמודי מעקה הבטיחות מצביע על נסיעה לאחור. אבל גם נהג האופנו אינו נקי - כלל לא ברור מדוע הוא סוטה לימין, הרי היה יכול לנסוע אחרי הרכב הכחול ולא היה קורה דבר. אני גם סקרן מה היתה מהירותו של האופנוע.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא נהג על השוליים לדעתי, ראיתי את זה הרבה, בגלל שזה לא רכב, אז הם נוסעים ממש צמוד לקו בצד ימין כדי שאם נהג רוצה לעבור, לא יצטרך לעבור נתיב .

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

פורסם

האופנוען יורד לשוליים כ-2-3 שניות לפני ההתנגשות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רואים בבירור שהאורות רברס ברכב היונדאי דלוקים, אבל אכן לא ברור למה האופנוע נמצא בשוליים.

ef0098e6da68ed5ec2e9d437d877f63e.png

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

ושוב "כולם לא בסדר".

האם כלי רכב עלול טיפה לסטות ולעלות על שוליים? - כן.

שוליים קיימים גם בשביל מקרי חירום וגם שאם סטית מנתיב, שלא תתרחש ישר תאונה - יש מקום לתקן.

האם רכב אמור ליסוע רברס בכביש? - חד משמעית לא.

אז האופנוע היה בשוליים בכביש כמעט ריק.

נזק יקרה למישהו? - לא.

רכב נוסע רברס כי "החמיץ פנייה".

נזק יקרה למישהו?

אין צורך לענות.

רק לראות את הסירטון.

פורסם (נערך)

אסביר מה בדיוק קורה שם.

הפיג'ו שעומדת על אי התנועה עקפה אותי כמה דקות קודם, וכבר אז הנהג נסע בצורה לא החלטית, זיגזג וחתך רכבים. עמידה שלו על אי התנועה מצביעה על כך שהוא לא יודע לאן לנסוע והיה סיכוי גדול שהוא פשוט ישבור לנתיב הנסיעה שלי בלי להסתכל במראה. לכן אני נצמד לימין הנתיב ושומר על קשר עין עד שאני חולף על פניו. תוך כדי שאני מחזיר את המבט לכביש מידי כמה שניות, כמובן.

עד לאותו רגע לא ראיתי את היונדאי האפורה שנסעה לאחור, חלקה בשוליים וחלקה על הכביש. כשזיהיתי את היונדאי והבנתי שהיא נוסעת לאחור (לוקח שניה לעכל משהו כ"כ לא צפוי) כבר לא היה לי זמן לסטות שמאלה. חשוב להבין שאופנוע לא פונה כמו רכב, בטח לא במהירויות כאלו. אי אפשר פשוט לרדת על הבלמים בכל הכח ולסובב את ההגה.

ההחלטה שלי הייתה לרדת לשוליים בנסיון לחמוק מהרכב, אני לא נוסע על השוליים להנאתי (ב13 השניות הראשונות אני נוסע בתוך הנתיב, ברגע שהרכב מולי אני סוטה לשוליים. לא צריך להיות שרלוק), ככל הנראה נהג הרכב ראה אותי במראה והחליט לחזור לשוליים, אותם שוליים אליהם אני יורד כדי לחמוק מהפגיעה בו.

אין צורך להיות סקרן בנוגע למהירות האופנוע, היא מופיעה בסרטון, במספרים גדולים וברורים. אין צורך אפילו לקרוא מחוג, למתקשים. (באמת, לצפות בסרטון לוקח פחות זמן מלכתוב הודעה בפורום). בתחילת הסרטון אני במהירות של 104 קמ"ש, במהלך הירידה מהכביש ליציאה המהירות היא 84 קמ"ש וכשאני מזהה את הרכב אני מאט למהירות של 72 קמ"ש ברגע הפגיעה. כמובן שכל המהירויות מדווחות ע"י הספידומטר ויש להוריד סטייה של 10%.

חברים, אני מבין את הנטייה לנתח כל סרטון. אבל רצוי לצפות בסרטון (ולהבין מה רואים) לפני הניתוח המעמיק. כמובן שהסרט המלא (ההקלטה החלה 6 דקות לפני הפגיעה ונמשכה מספר דקות לאחריה) הועבר למשטרה ולחברות הביטוח והאשמה כולה הוטלה על הנהג הפוגע.

למי שהתעניין למצבי - תודה. בתאונה ריסקתי את יד ורגל שמאל. חוברתי בחזרה עם לא מעט מתכת ואושפזתי למשך 4 חודשים. כיום אני עדיין סובל מכאבים, צליעה והגבלה בתנועה.

עריכה אחרונה על ידי audiR8

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אאוץ'! אבל ממש...

נהגים מטומטמים הורגים. נקודה. כל מי שעולה היום על כביש בלי לדעת לאן הוא נוסע (וויז כבר קיים לא מעט זמן, להזכירכם) ומחליט לעמוד בשוליים / על אי תנועה / לעשות רוורס במחלף / לחתוך 4 נתיבים ימינה כי הוא שכח לצאת 20 מ' לפני מחלף תוך כדי האטה היסטרית ל-20 קמ"ש צריך שלילת רישיון מיידית לכל החיים.

טל שביט ז"ל הלך בגלל נהג כזה.

וגם מי שלא רוכב על אופנוע לא רוצה לפגוש אחד כזה שהחליט בדיוק לחזור לכביש המהיר אחרי שיצא במחלף הלא נכון כי "למה שהוא ייסע עוד שני קילומטר עד למקום הבא שהוא יוכל להסתובב, בשביל זה יש רברס ושאחרים יזהרו".

מקווה שהנהג ביונדאי קיבל שלילה ארוכה מאוד, שיכיר קצת את התחבורה הציבורית המעולה פה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני שנה וחודשיים פגשתי נהג שביצע בדיוק את אותה עבירה - ירד ביציאה הלא נכונה והחליט לחזור ברוורס.

מפחיד.. אני באמת לא מבין מה עובר על נהג שחושב שהוא יוכל לעשות רוורס ועוד לצאת לפניה..

יקח לו יותר זמן לתמרן מאשר לרדת במחלף הבא!

וגם הוא מסכן את כל מי שנמצא בדרך!

פורסם

אפרופו אופנועים.. מהיום בבוקר בבני ברק.

נהג\ת לא החלטי שמחפש חניה אבל שכח את המראות , בצירוף אופנוען לא כלכך זהיר וכמעט תאונה..

פורסם

איזה בן של ז***. אנשים כאלה צריכים לשבת 10 שנים בפנים. גם לי קרה מקרה דומה שהנהג נסע ברוורס בשיא המהירות ובזיגזים ואין לך לאין לברוח (גדרות משני הצדדים)בנס הצלחתי להתחמק.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...