Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עוד מפרשת האופנוע:

1. אדום צהוב אינו ירוק! אסור להתחיל לנסוע כאשר הרמזור מציג מצב זה, והוא קיים בדיוק בגלל "גונבי" רמזורים כמו המונית. הן נהג המונית והן האופנוען עבריינים, ושניהם גם טםשים. אבל נהג האופנו יותר טיפש, גם קל לו יותר למנוע את התאונה (בכל זאת יותר קל לעמוד במקום מאשר לעצור כאשר יש לך רכב די כבד), וגם כיון שהוא פחות מוגן.

2. אני נמצא כרגע בחופשה במדינה עם תרבות נהיגה סבלנית מאד. במהלך השבוע האחרון שמעתי 2 צפירות, אחת מהן היתה של נהג אוטובוס שבו נסעתי, ומשמעותה היתה "שימו לב, אני הולך לגנוב רמזור" . ולציין כי שאר הנסיעה, בערך 30 דקות, היתה רגועה מאד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הולי פאקינג שיט. אני פשוט בהלם מהתנהגות של אנשים. עזוב את זה שהבחורה מטומטמת לגמרי, גם עצרה כמו הפרצוף שלה (ועוד חזרה לאותו מקום אחרי הפגיעה באותה פוזוציה במקום להיצמד לפאקינג מדרכה?!), גם השאירה את הרכב מונע, גם השאירה את הילד בתוך הרכב ולא שמה לא הילוך פארקינג ולא בלם יד. ועוד יותר מזה - פגעת ברכב כמו טיפשה, לא יהיה לך את הכבוד הראוי להשאיר פרטים או לפחות להתנהג כאילו אכפת לך?

מטריף אותי איך היא פשוט חזרה לאותה פוזיציה והמשיכה לדבר עם חברה שלה כאילו הכל בסדר ואז בשיא החוצפה עוד ברחה בלי לומר שום דבר.

פשוט ביזיון בתור בן אדם, התנהגות של זבל. תלך למשטרה מהר ואני בתור בעל המיצובישי הייתי ממרר לה את החיים על דבר כזה.

2016 BMW M235i.

פורסם

avimorde - אתה חייב לדווח למשטרה. לא בגלל המיצובישי אלא כדי להגן על ילדיה של הנהגת ועל מי שבסביבתה. חוסר אחריות כזה מחייב פעולה, לטעמי שלילת רשיון הנהיגה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
avimorde - אתה חייב לדווח למשטרה. לא בגלל המיצובישי אלא כדי להגן על ילדיה של הנהגת ועל מי שבסביבתה. חוסר אחריות כזה מחייב פעולה, לטעמי שלילת רשיון הנהיגה.

הלוואי והיו פועלים עד בכדי מצב של שלילת רישיון. עצוב מאוד שנשים כמוהה מאחורי ההגה בכבישים שלנו. פשוט עצוב.

2016 BMW M235i.

פורסם

מחזק את חובת הדיווח.

שנאתי כשזה קרה לי (וזה קרה לי לפחות פעמיים), השארתי בעצמי פרטים כשאני זה שפגעתי בטעות ברכב חונה, וגם כשראיתי רכב אחר בורח מפגיעה ברכב חונה השארתי לו פרטים ובשיחת טלפון איתי הסכמתי גם להעיד אם צריך. בסוף הוא הסתדר עם בעל הרכב. אסור שאנשים ירגישו שהם יכולים לברוח מהדברים האלה כי הם יחזרו עליהם שוב ושוב.

האמא הזאת לא רק שהיא פושעת או גם די טפשה. מי משאיר את הילד בתוך רכב בלי השגחה (כשהילד לא קשור בכיסא בטיחות)?

לא מספיק היא חנתה כמו זין באמצע הכביש, השאירה ילד לבד בתוך האוטו, פגעה באוטו אחר, ועוד חזרה לה בסבבה לחנות כמו זין באמצע הכביש ולהמשיך את השיחה עם חברה שלה. that's a special kind of stupid

פורסם (נערך)

לדעתי במקרה הזה הנהג שצופר לרוכב האופניים החשמליים פשוט צודק.

הנהג נוסע כחוק באור ירוק,ורוכב האופניים(שעומד עם האופניים במדרכה באור אדום), פשוט מתפרץ פתאום לכביש ישר אל מול רכבו של הנהג בלי שום אזהרה,ורק כשהנהג צופר לו ובולם אז הוא נבהל, מתעורר ולוקח צעד אחורה.

עריכה אחרונה על ידי ליררן
פורסם

צופר לו? הוא מדביק את הברקס לרצפה וכמעט פוגע בו :shock: לרוכב האופניים יש הרבה מזל שהנהג הגיב מהר, תגובה ממש טובה של הנהג

פורסם
צופר לו? הוא מדביק את הברקס לרצפה וכמעט פוגע בו :shock: לרוכב האופניים יש הרבה מזל שהנהג הגיב מהר, תגובה ממש טובה של הנהג

נכון,הנהג הגיב מהר ונכון,אבל הוא גם צופר לו כדי שישים לב.

וכן,הרוכב היה שנייה מלהימרח על הפגוש של הרכב.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...