Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק בגלל שאני רואה שאתה מתעצבן ממני אני מאוד אהנה לשאול אותך את השאלה הבאה, איפה אתה רואה את ההבדל העקרוני בין חמאס ומלחמתו בנו לבין מלחמת האצ"ל/ לח"י בבריטים?

כאן הצלחת לעצבן גם אותי. :-P

האצל והלחי מעולם לא פגעו בחפים מפשע, לא כל שכן ילדים ונשים במאבקם לשחרור הארץ.

לפני כל פעולה הם תמיד יידעו את הבריטים, ולכן לא כמעט אבידות בנפש, ואם היו הם תמיד היו שוטרים או חיילים בריטיים.

האמצל והלחי לא רצו להשמיד את הבריטים, אלא רק לסלק אותם מכאן, וזה בדיוק ההיפך ממטרות החמאס.

פרט מעניין הוא ששהי ראשי המתחרות, בגין (האצל) ושמיר (הלחי) זכו להיות ראשי ממשלה בישראל, וכמובן שנבחרו בבחירות דמוקרטיות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק בגלל שאני רואה שאתה מתעצבן ממני אני מאוד אהנה לשאול אותך את השאלה הבאה, איפה אתה רואה את ההבדל העקרוני בין חמאס ומלחמתו בנו לבין מלחמת האצ"ל/ לח"י בבריטים?

ישראל כבר אמרה/הודיעה/הכריזה שהיא מוכנה למדינה פלסטינית וקראה לפלסטינים לדבר על היווסדה.

לגבי הלחימה בבריטים, הם לא היו מוכנים בכלל לתת עצמאות ליהודים עד לשלב מסויים.

לגבי השוואה לשואה, איך אפשר בכלל להשוות?

ועוד דבר, הרבה שייחים/סולטנים/שליטים ערביים/רוכבי גמלים גזעיים אומרים ואמרו בשקט לאנשי שלטון ישראל באוזן שעדיף שכבר נגמור את כל החמאס/ג'יהאד/גדודי טיז אל נבי.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
איינשטיין טעה, יש גבול לטיפשות האנושית, זאת האכזריות האנושית שאין לה סוף.

טוב, יאללה, מיצינו, זה מסוג הדיונים הנפיצים בפורום שאנחנו דואגים לצנזר לפני הפיצוץ.

נחזור לנושא.

איזה נושא??

ג'עברי חוסל. חלק שמח - חלק, כמוך, עומד דקת דומייה לאחד הסמלים הרבים של האכזריות.

מזמן אנחנו לא דנים בנושא, ותפסיק לנסות להתחמק.

ויש לי חדשה בשבילך - טימטום מוביל לכאב. וכאב יכול להיות אכזרי.

ראש ממשלה כמוך - אבדנו.

פורסם
אז תן לי להבין אותך, אני, שנהנה להסתלבט על מעריץ של כהנא חי ועל דעותיו המופרעות, אני גועל נפש.

הפאשיסט שרוצה לטרנספר בכח את הערבים למדינה אחרת (כאילו איזה מדינה אחרת תשמח לקלוט אותם) , הוא קדוש, הוא מושא להערצה.

ואם לא הבנת, אני לא משווה סתם לשואה, אני משווה דעות עכשויות לדעות אחרות שהיו אז במיין סטרים (או שמא זה היה במיין קאמף?)

הערה אחרונה - סתם תקעת את עניין הצבע והניהול בלי שום קשר לתוכן, נא להמנע מזה כי יש חוקים ברורים בעניין.

אני לא מתעצבן ממך, אני מתעצבן מהשוואות והעלאת נושא השואה ממש שלא לצורך, ולא משנה אם זה אתה, אם זה חבר כנסת ערבי או אם זה חרדי ממאה שערים.

ויש הבדל תהומי בין מה שקרה בשואה (6 מיליון יהודים שנשחטו/נחנקו למוות בתאי גזים ושאר תרחישים משמחים) לבין מה שקורה כאן. אף אחד לא מציע לקחת את הערבים ולזרוק אותם לים או לתאי גזים (נכון שיש קולות כאלה, אבל הם בודדים, ותתפלא לשמוע שהם קיימים בכל מדינה נאורה). יתרה מכך, כמה ערבים נשחטו ללא סיבה על ידי יהודים? בודדים. מספר היהודים (כולל תינוקות, נשים וקשישים) שנשחטו לעומת זאת הוא מרקיע שחקים.

ולגבי ההצעה שהועלתה כאן - להעלות ערבים לאוטובוסים (גם אם בכוח) ולשלוח אותם למדינה ערבית אחרת (שבה לא תהיה סכנה לחייהם) בתוספת סכום כספי "לדרך" (שזה חלק מההצעה שלו) זה אולי לא הומני, אבל זה רחוק מאוד ממה שקרה בשואה.

ולגבי המחתרות כבר ענו לך - הם נלחמו רק נגד כוחות הצבא והביטחון של בריטניה, והם לא הכריזו שכוונתם להרוג כמה שיותר בריטים, אלא לסלקם מישראל. ואם אני לא טועה גם, לא היו מקרים של מחבלים מתאבדים מהמחתרות.

פורסם

בין בגירה לאאוץ, יש לי רק דבר קטן להוסיף:

אני מגדיר עצמי כאיש מרכז, לא שמאל ולא ימין, פרגמטי.

לעניין, "טרנספר" כהגדרתו, בכל הנוגע לאוכלוסיה ערבית, הוא טאבו. כל המדבר עליו מוקצה ואוטומאטית מוגדר כפאשיסט וגזען.

אבל...

היה טרנספר, ממש לא מזמן. עשרות אלפים הועתקו, חלקם בכח וחלקם בהסכמה.

אה... כן, הם היו יהודים.

פתאום זה בסדר לעשות טרנספר.

השמאל שתק, העולם שתק ואף אחד לא העיז לקרוא לילד בשמו - טרנספר.

אז בבקשה, אל תגידו לי שטרנספר הוא לא אופציה. הוא כבר בוצע בהצלחה.

*אל תראו בכתוב תמיכה שלי בטרנספר כלשהו. אני מתנגד לכל טרנספר של אוכלוסיה, לא משנה מוצאה האתני.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4309434,00.html

הנה מתגשם לו אחד הסיוטים הגדולים שלי בימים האחרונים,

אם אומנם כך יהיה, יש לזה 2 משמעויות ברורות:

1. הפסקת אש זמנית ביותר. במקרה הטוב, עד שחמאס והג'יהאד ישלימו התארגנות מחדש-וזה לא ייקח להם הרבה זמן.

2. כירסום עצום בהתרעה הישראלית, עד כדי משמעות אסטרגית חמורה. שכן, במה הסתכם העימות? בכך שהחמאס ושות' ירו טילים על תל אביב והעולם (מבחינתם) לא נחרב.

וזה אומר שבכל הסיבובים הבאים, יפלו רקטות על תל אביב ממש כשם שיורים על אשקלון (גם אשקלון עד לא לפני הרבה זמן הייתה בלתי נתפסית מבחינה זו).

זה לא רק מכניס מליונים נוספים למעגל החרדה המיידי אלא מציג שוב את ישראל כנמר של נייר.

מעבר לכך, חמאס הוכיח שאסטרטגיית השימוש באזרחים עובדת ושאין לישראל מענה מספיק לכך. מה הכוונה? חמאס יורה מתוך שטחים מאוכלסים וישראל מגיבה באופן הזהיר והמדוד ביותר-מה שכמובן פוגע ביעילות התגובה והמניעה.

מאידך, אותן רקטות מכוונת במפורש לאזרחים. אם אזרחים ישראלים נפגעים-זה הישג לחמאס. אם אזרחים נפגעים בעזה-זה גם הישג לחמאס. הנסיון לשבור את המילכוד באמצעות כיפת הברזל הצליח רק באופן חלקי.

מספיק שיש אזעקות ושיש רקטות שחודרות פה ושם על מנת לשבש באופן חמור את שיגרת החיים של חלק ניכר מאוכלוסיית ישראל.

הנסיון של ישראל לפגוע בחמאס באופן כירורגי נכשל. המכות על החמאס לא מרתיעות אותו ולא שוברות אותו.

פגיעה מקיפה יותר, כולל בתשתיות כלליות ובאזרחים, עשויה להרתיע את החמאס ואף לערער את שילטונו אך מילכוד הלחץ הבינלאומי מונע זאת.

גיוס המילואים כאיום לפעולה כזו-נכשל אף הוא.

הקיצר, בהנחה שאכן נקבל הפסקת אש בתנאים כאלה הרי שהאסטרטגיה שהכתיב הדרג המדיני-ביטחוני כשלה לחלוטין.

אין לי טענות לצבא שניראה כי עשה עבודה טובה מאוד גם בעימות הזה. הבעיה היא שהדרג המדיני נכשל בגיבוש אמצעים מתאימים להכאיב לחמאס, ונכשל בהפגנת נכונות להכאיב ברמה כזו גם אם המשמעות היא לחץ בינלאומי כנ"ל.

להערכתי, זה ממצב את ישראל כמתאגרף במשקל כבד שהשופט אוסר עליו להפעיל יותר מעשרה אחוז מכוחו ולכן יריביו הנחותים בהרבה יכולים לזנב בו.

ערב שקט לתושבי הדרום והמרכז.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תפסיק להיות מחובר לווינט האלה והכל יהיה בסדר:-)

בינתיים ממשיכים להפציץ, לא מסתמנת הפסקה לפי זה.

בגירה, אני לא מאמין שהשווית את האצ"ל לחמאס :shock:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בין בגירה לאאוץ, יש לי רק דבר קטן להוסיף:

אני מגדיר עצמי כאיש מרכז, לא שמאל ולא ימין, פרגמטי.

לעניין, "טרנספר" כהגדרתו, בכל הנוגע לאוכלוסיה ערבית, הוא טאבו. כל המדבר עליו מוקצה ואוטומאטית מוגדר כפאשיסט וגזען.

אבל...

היה טרנספר, ממש לא מזמן. עשרות אלפים הועתקו, חלקם בכח וחלקם בהסכמה.

אה... כן, הם היו יהודים.

פתאום זה בסדר לעשות טרנספר.

השמאל שתק, העולם שתק ואף אחד לא העיז לקרוא לילד בשמו - טרנספר.

אז בבקשה, אל תגידו לי שטרנספר הוא לא אופציה. הוא כבר בוצע בהצלחה.

*אל תראו בכתוב תמיכה שלי בטרנספר כלשהו. אני מתנגד לכל טרנספר של אוכלוסיה, לא משנה מוצאה האתני.

+1

את המהלך הזה כולם שכחו/מנסים לשכוח.

פורסם

נתקלתי בפייסבוק, האם כל העובדות נכונות ?

"ככה מנחם בגין ואריאל שרון פתרו את בעיית אש"ף בלבנון:

הם פלשו ללבנון אחרי כתישה אווירית אדירה. מאות הרוגים רק במכת הפתיחה.

3 אוגדות של צה"ל נכנסו ללבנון בשלושה צירים שונים. כולל כיתור ימי.

אש"ף חוסל. אלפי מחבלים חוסלו. מאות אלפים הפכו לפליטים.

הכוחות הסוריים ספגו מכה איומה. הטילים שלהם חוסלו.

צה"ל הגיע לכביש ביירות דמשק, היכה את הצבא הסורי, וכיתר את ביירות במצור אכזרי שנמשך שבועות של הפצצות, הפסקות חשמל ומים ומה לא.

התהליך -

כל העולם התחנן בפני ישראל שתפסיק.

בגין, פולני קשוח שכמותו, ניפנף את כולם.

כי בגין היה חמוש בתחושת צדק היסטורי.

מי לא היה כאן?

שליחים, מהאו"ם, שרי חוץ, מדינות אירופה.

כולם ניסו לבחוש.

בגין פשוט ניפנף על כולם.

וכן - בגין אמר "לא" לרייגן - נשיא ארה"ב האוהד.

התוצאה:

כעת הסכיתו ושמעו:

אחרי שכל העולם התחנן על ביירות, ירד על ברכיו ממש, בעוד מטוסי צה"ל כותשים אותה, ושליחים אצו רצו בין הבירות השונות, הושג הסכם בתיווך פיליפ חביב ואלפרד אטרתון: בגין ושרון הסכימו לוותר על החיים של יאסר עראפאת והמחבלים ששרדו, והם הועלו בטקס משפיל לאוניות שהשיטו אותם לטוניס - שם נפרקו מנשקם.

ושם הם גם היו מזדקנים להם ונרקבים עד שבאו פרס ורבין והוציאו את אש"ף מהתהום והריקבון בה היה נתון - והעלו אותו למעלת מעצמה עולמית שנשיא ארה"ב צריך להתחנף אליהם.

אתם הבנתם? בגין נתן לערפאת את החיים שלו ושל אנשיו במתנה- זאת הייתה התמורה שבגין שילם לערפאת תמורת גירושו של הקוף המכוער לטוניס - אלפי ק"מ מישראל. וחיסול נוכחות אש"ף בלבנון.

זה בדיוק מה שצריך לעשות עם חמאס. רק שבתנאים של היום - זה יעלה לנו בהרבה פחות נפגעים אם נפעל בנחישות ואכזריות ומהר.

עד שהאויב יבין מה קורה - צה"ל כבר ישתלט על השטח - ויחל בפעולת כיתור והשמדה ולכידת מבוקשים ואמל"ח שיטתית. בתאי שטח נשלטים באש ותצפית.

איך שגלגל מסתובב.

אחרי זה בא רבין - ויצר את רצועת הביטחון והשאיר את צה"ל בבוץ הלבנוני - בניגוד לדעתו של שרון אגב, שפוטר מתפקידו אחרי סאברה ושאתילה.

האם ביבי מסוגל לבצע מעשה בגין?

אני בספק. ביבי חנטריש. מפחד מהצל של עצמו.

אם יורים על תל אביב וירושלים ובאר שבע וכל הדרום - זו מלחמה בהיקף מלא.

איך ביבי מסוגל לעזאזל לטפל בבעיית איראן ולבנון - אם הוא לא מסוגל להתגבר על עזה החנטרישית שאפשר לכתר אותה בכמה שעות, לבתר אותה, ולצאת למבצעי כיתור והשמדה של תאי שטח בכוחות אדירים תוך השמדת מחבלים ואמל"ח והטלת אימה על הנותרים שייכנעו?

זה מה שצריך לעשות: פלישה בכמה ראשים, ביתור, כיתור, מצור, והשמדה - וכליאת הנותרים במחנות מעצר עד לגירושם מעזה לטוניס או לתימן. אלפי ק"מ הרחק מכאן. ובלי כרטיס חזרה.

ואז - וזה אז חשוב - נסיגה מהירה לשטח ישראל. בלי להישאר בבוץ העזתי. נסוגים, נסוגים, סוגרים הגבול - וזורקים המפתחות.

שהמצרים יתעסקו עם עזה.״ (כותב לא ידוע)"

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
כאן הצלחת לעצבן גם אותי. :-P

האצל והלחי מעולם לא פגעו בחפים מפשע, לא כל שכן ילדים ונשים במאבקם לשחרור הארץ.

לפני כל פעולה הם תמיד יידעו את הבריטים, ולכן לא כמעט אבידות בנפש, ואם היו הם תמיד היו שוטרים או חיילים בריטיים.

האמצל והלחי לא רצו להשמיד את הבריטים, אלא רק לסלק אותם מכאן, וזה בדיוק ההיפך ממטרות החמאס.

פרט מעניין הוא ששהי ראשי המתחרות, בגין (האצל) ושמיר (הלחי) זכו להיות ראשי ממשלה בישראל, וכמובן שנבחרו בבחירות דמוקרטיות.

חן, זה פשוט לא נכון. פיגוע הטרור הראשון שנעשה בארץ ישראל היה פיצוץ קולנוע על יושביו בירושלים על ידי הלחי.

הבריטים העבירו את משפחותיהם למחנות בגלל הטרור היהודי.

מלון המלך דויד היה מלון אזרחי ולא מפקדה צבאית.

גם טרנספר ביצענו בצורה אלימה. כל הכפרים הערביים בין ת"א לב"ש לא נעלמו סתם (סבא שלי היה פה ועבר את הכל. הוא היה הנהג של הרופא של באר טוביה כששחטו את כולם, היה בחברון בניסיון לפנות משם את היהודים לפני הטבח והם סירבו בטענה שאלוהים ישמור עליהם, היה בשיירות לירושליים הנצורה, אחיין שלו נשחט בל"ה והשתתף בכל המלחמות והמבצעים עד ששת הימים).

לגבי פינוי גוש קטיף, כל אלה שהלכו לגור שם ידעו שהם חיים שם באופן זמני וכל מי שקנה שם בית מהמדינה גם חתם על זה. הם לא גורשו מארצם ומולדתם אלא הוזזו בתוכה ולא למרחק גדול. הפיצויים שהם קיבלו היו נדיבים ומי שבאמת רצה לבנות חיים חי מצויין. אני מוכן תוך 12 שעות לפנות את הבית שלי בתנאים שהם קיבלו. נגד טימטום והשקעות בספקולציות אין ביטוח ופה אין להם להלין אלא על עצמם (למכור מגרש ששווה היום יותר ממליון ש"ח ב 50K$ למשל).

זה לא שהם לא עברו חוויה לא פשוטה ולא שלא מגיע להם את כל הפיצוי והעזרה כדי להתחיל חיים חדשים ולא שלא מגיעה למבוגרים ביניהם פנסיה מוקדמת (שיחבל שלא נתנו לכל מי שמעל לגיל 45) אבל זה לא סוף העולם. אני מכיר אישית ומקרוב כמה מפונים והם חיים היום ברמה שבחיים לא היו מגיעים אליה מעבודה רגילה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

התוצאה:

כעת הסכיתו ושמעו:

אחרי שכל העולם התחנן על ביירות, ירד על ברכיו ממש, בעוד מטוסי צה"ל כותשים אותה, ושליחים אצו רצו בין הבירות השונות, הושג הסכם בתיווך פיליפ חביב ואלפרד אטרתון: בגין ושרון הסכימו לוותר על החיים של יאסר עראפאת והמחבלים ששרדו, והם הועלו בטקס משפיל לאוניות שהשיטו אותם לטוניס - שם נפרקו מנשקם.

ושם הם גם היו מזדקנים להם ונרקבים עד שבאו פרס ורבין והוציאו את אש"ף מהתהום והריקבון בה היה נתון - והעלו אותו למעלת מעצמה עולמית שנשיא ארה"ב צריך להתחנף אליהם.

עד שהאויב יבין מה קורה - צה"ל כבר ישתלט על השטח - ויחל בפעולת כיתור והשמדה ולכידת מבוקשים ואמל"ח שיטתית. בתאי שטח נשלטים באש ותצפית.

איך שגלגל מסתובב.

אחרי זה בא רבין - ויצר את רצועת הביטחון והשאיר את צה"ל בבוץ הלבנוני - בניגוד לדעתו של שרון אגב, שפוטר מתפקידו אחרי סאברה ושאתילה.

בוא נדייק קצת יותר בעובדות.

העפנו את אש"ף והקמנו את חיזבאללה. אני חושב שכולם יסכימו שמול אש"ף היה לנו יותר קל.

אש"ף לא נעלם אלא עבר לטוניס והמשיך לפעול נגדנו. הרי מישהו הנהיג את האינתיפאדות והפגיעות בישראלים.

שרון התנגד לרצועת ביטחון כי חשב שצריך להמשיך לשלוט בלבנון. האופציה השנייה לא היתה לצאת (להזכירך, היתה חברת כנסת מפורסמת שגם הבן שלה חבר כנסת די מפורסם שרצתה להתנחל בדרום לבנון).

אתה מתעלם גם מהעובדה שהיום העולם נראה, בנוי ומתפקד אחרת.

בכל מקרה, סוף לא יהיה אם החמאס בעצמו לא יתחיל לשלם מחירים כבדים יותר. יש לו בכירים בכל העולם והגיע הזמן שיתחילו לקרות להם תאונות משונות.

פורסם

האצ"ל/לח"י נלחמו בחיילים הבריטים. לא ירו מתוך אוכלוסיה אזרחית על אוכלוסיה אזרחית.

חייל מול חייל. מפקד מול מפקד.

אני מאוד מקווה שהשאלה נשאלה בציניות, כי אחרת השאלה הזו מעידה על בורות מביכה בהיסטוריה של עם ישראל, שמזכירה לי את הטיעונים של השמאל הסהרורי עם כל מיני אמנים מיוסרים.

פורסם

אם מדברים על בורות מביכה אז תבדוק איפה היו הסליקים של המחתרות, איפה התחבאו מנהיגי המחתרות ואיזה הוצאות להורג הם ביצעו. אחר כך בדוק נתונים לגבי מטענים ופיצוצים שהיו בארץ ישראל.

פורסם
בוא נדייק קצת יותר בעובדות.

העפנו את אש"ף והקמנו את חיזבאללה. אני חושב שכולם יסכימו שמול אש"ף היה לנו יותר קל.

אש"ף לא נעלם אלא עבר לטוניס והמשיך לפעול נגדנו. הרי מישהו הנהיג את האינתיפאדות והפגיעות בישראלים.

שרון התנגד לרצועת ביטחון כי חשב שצריך להמשיך לשלוט בלבנון. האופציה השנייה לא היתה לצאת (להזכירך, היתה חברת כנסת מפורסמת שגם הבן שלה חבר כנסת די מפורסם שרצתה להתנחל בדרום לבנון).

אתה מתעלם גם מהעובדה שהיום העולם נראה, בנוי ומתפקד אחרת.

בכל מקרה, סוף לא יהיה אם החמאס בעצמו לא יתחיל לשלם מחירים כבדים יותר. יש לו בכירים בכל העולם והגיע הזמן שיתחילו לקרות להם תאונות משונות.

אני לא מתעלם מכלום, ציטטתי את מה שראיתי בפייסבוק מילה במילה ושאלתי אם העובדות נכונות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...