Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה רוצה להפסיק עם הדמגוגיה בגרוש?

המחתרות פעלו נגד כוחות הצבא והביטחון הבריטיים, וכל הפיגועים שלהם כנגד הבריטים כוונו נגד אנשי צבא/משטרה וכן תשתיות שמשרתות אותם (נכון שהיו מקרים בהם נפגעו אזרחים, אך זה החריג ולא הכלל).

כנגד האוכלוסיה הערבית בוצעו לעיתים פעולות תגמול כתגובה (ואני מדגיש כתגובה, ולא כאקט התקפתי) לפיגועים ולרצח יהודים שבוצעו על ידי ערבים.

מה שהעזתים/פלשתינים עושים זה לא פעולות תגמול, אלא זה טרור שכל מטרתו להרוג כמה שיותר יהודים.

ואם תפתח את עינייך אתה תבין שההבדל העיקרי (בינינו לפלשתינים) הוא לאו דווקא בדרכי הפעולה וביעדים נגדם פועלים, אלא בעיקר במנטליות - כשאנו פוגעים באזרחים חפים מפשע אף אחד לא צוהל משמחה, ואף אחד לא חוגג בגלל זה. לעומת זאת, כשאוכלוסיה אזרחית אצלנו נפגעת מטילים או ממטעני חבלה שמתפוצצים באוטובוסים, או כשמשפחות שלמות כולל תינוקות נשחטות במיטתן זאת סיבה למסיבה לעזה ובגדה (ולעיתים בשאר העולם הערבי), הם מחלקים סוכריות, יורים באוויר, צוהלים ושמחים ומה לא, וכל זה בגלל שהם הצליחו לשחוט עוד כמה יהודים.

שוב דמגוגיה במקום להתייחס לעובדות כפי שהן מוצגות.

מעניין שגם השלטון הבריטי וגם הממשלה היהודית הגדירו את הלחי כארגון טרור. אולי אתה יודע משהו שהם לא?

להגיד שאף אחד לא חוגג זה במקרה הטוב היתממות. להזכירך איך התבטאו חברי כנסת מסויימים אחרי טבח גולדשטיין או איך מתבטאים בישובים מסויימים בארץ כששומעים שערבים מתים?

אם זו פעולת תגמול או טרור זו שאלת הביצה והתרנגולת. אנחנו נמצאים הרבה מאוד שנים בסכסוך שאחד הורג בשני. אנחנו מחסלים אצלם מישהו ועל הדרך נהרגים כמה אזרחים (שאין לי בעייה עם זה. צריך להשתדל להקטין את הפגיעה למינימום אבל אי אפשר למנוע אותה לחלוטין) אז אתה יכול להחליט שזו פעולה צבאית ואם אתה פלסטינאי שהבן שלו נהרג אז בשבילך זו פעולת טרור. כנ"ל גם ירי לאשקלון לדוגמא. גרים בה חיילים, קצינים בכירים ושלושה שרים אז המטרה שלהם לגיטימית כמו שלנו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם תשאל את הבריטי על "לוחמי החופש" של היהודים, הוא יגיד לך בדיוק את מה שאמרת על המחבלים צמאי הדם של החמאס.

מה שנקרא דברים שרואים מכאן, לא רואים משם.

למרות שהתופעות הדוחות האלה שאתה מתאר בהחלט קורות בעזה, צריך להבין שזה לא מליון וחצי פלסטינים ברצועה יוצאים בריקודים ומחולות אלא יש מי שקופץ מעורו מרוב אושר כשקורה לנו משהוא ובאותה מידה, יש מי שדואג לצלם אותם והכי חשוב, יש מי שבצד הישראלי יש לו אינטרס גדול מאוד ליצור דמוניזציה לכל הצד השני ע"י התמונות האלה.

למה הדבר מקביל? לערבי שיושב בבית ורואה כתבה במבט על כותבי "תורת המלך" או כתבה על נוער הגבעות מפוצץ ערבים שמוסקים את הזיתים שלהם ומהכתבה הזו מסיק מסקנות על כלל אוכלוסית ישראל.

יש את מה שרואים ויש עובדות, ולפי העובדות לא נראה לי שאפשר לטעון שללח"י היה אינטרס לפגוע באזרחים בריטים תמימים.

ולמי בצד הישראלי יש אינטרס ליצור דמוניזציה לצד השני? זה פורסם באתרים כמו ויינט ובחדשות ערוץ 2, ולפי מה שזכור לי הם לא בדיוק מזוהים עם הימין.

מעניין שגם השלטון הבריטי וגם הממשלה היהודית הגדירו את הלחי כארגון טרור. אולי אתה יודע משהו שהם לא?

להגיד שאף אחד לא חוגג זה במקרה הטוב היתממות. להזכירך איך התבטאו חברי כנסת מסויימים אחרי טבח גולדשטיין או איך מתבטאים בישובים מסויימים בארץ כששומעים שערבים מתים?

אם זו פעולת תגמול או טרור זו שאלת הביצה והתרנגולת. אנחנו נמצאים הרבה מאוד שנים בסכסוך שאחד הורג בשני. אנחנו מחסלים אצלם מישהו ועל הדרך נהרגים כמה אזרחים (שאין לי בעייה עם זה. צריך להשתדל להקטין את הפגיעה למינימום אבל אי אפשר למנוע אותה לחלוטין) אז אתה יכול להחליט שזו פעולה צבאית ואם אתה פלסטינאי שהבן שלו נהרג אז בשבילך זו פעולת טרור. כנ"ל גם ירי לאשקלון לדוגמא. גרים בה חיילים, קצינים בכירים ושלושה שרים אז המטרה שלהם לגיטימית כמו שלנו.

לא יודע לגבי גולדשטיין, אבל בוא תן לי דוגמא לישובים בארץ שבהם מארגנים תהלוכות שמחה לאחר הרג ערבים. ומן הסתם שיהיו התבטאיות בגנות הערבים, אבל אתה משווה התבטאויות לתהלוכות שמחה? יתרה מכך, אני גם שומע אמירות כמו "התנחלויות הן סרטן", "מוות לאלי טביב", "סרטן למכבי" ועוד, אז זה עדיין לא אומר כלום.

והפסקה האחרונה שלך הראתה לי סופית שאין בעצם עם מי לדבר. אתה באמת מנסה ליצור הקבלה בין הפעולות של צה"ל לבין הפעולות שארגוני הטרור נוקטים באמצעות הנימוק שחיילים גרים במקומות אליהם חמאס יורה?

להזכירך, חמאס הוא ארגון טרור שם לעצמו מטרה לפגוע בכמה שיותר יהודים, ולא משנה אם הם חיילים, אזרחים תמימים, תינוקות ומה לא. לא רק זה, הם גם פועלים במתכוון מתוך ריכוזי אוכלוסיה צפופים, ומשתמשים בה כמגן אנושי. צה"ל לעומת זאת עושה כל מה שביכולתו (לעיתים במחיר של ביטול מבצעים והפצצות) כדי לא לפגוע באזרחים חפים מפשע, אלא רק במחבלים.

פורסם

סליחה על האיחור בהצטרפות לשרשור.

הייתי בסין כשכל האקשן קרה.

אתם זורמים עם שורה של D9 שתיסע קדימה ותמחה את כל עזה מעל פני האדמה ?

אפשר קודם לשרוף עם נפלם כדי להפחית התנגדות.

טוב, אפשר להיות יותר עדינים :

מוחקים כל שכונה ממנה מתבצע ירי, בלי אבחנה אם יש או אין אזרחים. בפעם הבאה אזרחים ידעו לא לתת מסתור לטרוריסטים . (לא שאני חושב שיש שם אחוז גבוה של לא טרוריסטים באופן כללי)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה לא מעודכן?

יש בחירות בעוד חודשיים.:brickwall:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אלא אם כן זה נסיון הטעיה עלוב לקראת כניסה קרקעית, מהלך מטומטם מאין כמותו ורגע שפל עמוק.

כן, בואו ננצור אש ונקווה שהחמאס יתעורר מחר על הצד הנחמד שלו ויצטרף. רעיון מעולה! :evil:

פורסם

כבר כמה שנים, ובמיוחד 8 ימים אחרונים, אנחנו ( חצי מדינה ) אוכלים את התוצאות של מהלך חד צדדי ( התנתקות), אשר התפרש כפחדנות וכניעה .

רוצים להמשיך? לאן?

מצד שני, האלטרנטיבה היא לחתום הסכם עם ארגון טרור .

(כנראה שאופציה כניסה קרקעית לא קיימת).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם תהיה נצירת אש חד צדדית לדעתי ביבי יפסיד את הבחירות בגלל זה. הוא מוכיח שגם בביטחון הוא לא יודע לטפל. המדינה מושפלת ויוצאת כמפסידה מול ארגון טרור, ואם הייתה לנו איזו שהיא יכולת הרתעה היא עכשיו נמחקה לחלוטין. לדעתי צריכים להמשיך להפציץ את עזה עוד שלושה שבועות ולנתק להם את החשמל והמים ורק אחרי חודש הפצצה כשלא יישאר להם כח לכלום להיכנס רגלית ולטהר את עזה מטרוריסטים.

בושה וחרפה להתנהלות המדינית שלנו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני אומר לכם את מה שכבר אמרתי לפני כמה עמודים בנוגע לפעולה קרקעית, לדעתי האישית אין שום סיכוי שבעולם שכמה שבועות לפני בחירות, ביבי יסתכן בשבויים ישראלים בעזה.

זה אולי התסריט היחידי שיעיף אותם מ 4 שנות כהונה נוספות.

כבר כמה שנים, ובמיוחד 8 ימים אחרונים, אנחנו ( חצי מדינה ) אוכלים את התוצאות של מהלך חד צדדי ( התנתקות), אשר התפרש כפחדנות וכניעה .

קצת דיוק היסטורי, טילים התעופפו מעזה כשיהודים ישבו בעזה וחיילים ישבו בפילדלפי כך שלא ההתנתקות אשמה בטילים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נראה באופן מובהק כאיזה נסיון לפייס את העולם לקראת הצעד הבא - הפסקת אש חד צדדית, ואם יעופו עוד כמה רקטות - חידוש אש בעוצמה מוגברת און כניסה קרקעית.

מחזיר אותי ל-22.10.1973 - הוכרזה הפסקת אש עם מצריים, אבל ישראל טענה שהמצרים הפרו את הפסקת האש על מנת להשליםאת מהלך כיתור הארמיה השלישית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתם חושבים כמו 2 ילדים שהולכים מכות בהפסקה הגדולה, מזל שהממשלה חושבת קצת יותר רחב.

ישראל נוצרת חד צדדית את הנשק.

גם החמאס נצר? כולנו הרווחנו.

החמאס לא נוצר נשקו? יש לנו לגיטימציה כלל עולמית לעשות כמעט כל מה שאנחנו רוצים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הלוואי ואתה צודק ולא מדובר בהתקפלות בפני העולם.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

דרך אגב, ממקור זר שנמצא בעזה עצמה(ואני לא אפרט מעבר, כמו שהוא גם לא פרט לי) :

דובר צה"ל משקר.

התקשורת הישראלית משקרת.

ה-BBC משקר.

החמאס משקר.

ויקיפדיה משקרת.

קחו כול דבר שאומרים בטלויזיה ובאינטרנט בעירבון מאוד מוגבל.

פורסם

אתם זורמים עם שורה של D9 שתיסע קדימה ותמחה את כל עזה מעל פני האדמה ?

אפשר קודם לשרוף עם נפלם כדי להפחית התנגדות.

טוב, אפשר להיות יותר עדינים :

מוחקים כל שכונה ממנה מתבצע ירי, בלי אבחנה אם יש או אין אזרחים. בפעם הבאה אזרחים ידעו לא לתת מסתור לטרוריסטים . (לא שאני חושב שיש שם אחוז גבוה של לא טרוריסטים באופן כללי)

אם אני אזרום אתך, אזי חבל על הסולר שיצרכו ה D9.

לחיל האוויר אין שום בעייה למחוק את רצועת עזה תוך שעה מהמפה, בלא להותיר בה נפש חיה.

ולאחר מכן סביר להניח שנתניהו יתקבל בכבוד מלכים בכל מקום אליו יגיע. :lol:

למחוק שכונות זו פריווילגיה שיש למעצמה כמו ארה"ב שהעולם תלוי בה ולא להיפך.

ויתרה מזו, קשה לי מאד להאמין שטייס חיל האוויר יסכים במו ידיו להרוג עשרות אלפי אנשים, גם אם חצי מהם טרוריסטים בפוטנציה.

אז אם אתה רוצה להצטרף לדיון, הצע הצעות הגיוניות יותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...