Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזרח תיכון חדש, איזה יופי!

יונות שלום מרפרפות מעל ישראל והשטחים.

נשים פלשתינאיות זורקות סוכריות על חיילי צה"ל.

פרס צועק "קאסמים שמאסמים" בבדיחות הדעת, בעדו לוגם מכוס ריזלינג, בציר 2012 מייקב אבו-פאג'ר.

זחלאקה רוקד טנגו עם איתמר בן גביר.

איזה כיף לקום ליום חדש.

נוער הגבעות עוסק בפעילות למען איכות הסביבה בלב ג'נין.

מנהרות ההברחה בעזה הוסבו לפארק שעשועים תת קרקעי לילדי דהיישה ומפוני גוש קטיף.

הכל טוב.

ציפורים מצייצות.

השמש זורחת.

איזה כיף.

השלום בפתח.

ורק 20 רקטות מאז נחתם הסכם הפסקת האש. :roll:

איזה יופי.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
  • תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם עוד היה ספק שאדון הבטחות נתניהו תקף בעזה ביגלל הבחירות אז אתמול קיבלנו תשובה מוחצת ועצובה , הסלוגן של ביבי צריך ליהיות ביבי בלה בלה בלה רק בזה הוא טוב.

פורסם

הדבר הראשון שאמרתי לאנשים כששחררו אותנו מהגיוס היום זה "נתראה עוד חודשיים"

נראה מה יהיה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

צריך לחדש את סקר הבחירות אבל הפעם להוסיף גם את איסמעיל.

הוא יותר נחוש מביבי, עומד יותר ממנו במילה שלו ויותר דמוקרט מליברמן אז אני בבחירות הבאות מצביע לו.

מה שיקרה בבחירות זה שכל אלה שביבי התחיל לא רק להשתין עליהם אלא גם לחרבן עליהם ימשיכו לבחור בו. כדי לסיים ככה את המבצע יכולנו לחסל את הרמטכל שלהם, לחטוף יום או יומיים טילים ולגמור את זה אותו הדבר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
והמסקנה ליושבי הגדה המערבית?

רק בכוח תשיגו הישגים. אין טעם במו״מ.

תתקיפו, תחטפו, תמשיכו לתקוף ותסיימו בהפסקת אש בעמדה טובה יותר מהיכן שהתחלתם.

וחוזר חלילה

אתה קצת מתעלם מהמציאות, כל יושבי הגדה עברו 12-13 שנים של סיוט ממושך בין האינטיפאדות (כולל) וכיום, כשהם הבינו שהאינטיפאדה הייתה טעות, הם נהנים משנים של שקט ושגשוג כמו שלא חוו מעולם.

כמובן שיש תמיד סכנה בהתפרצות מחדש בגדה אבל זו תהיה ככל הנראה מהשתלטות של החמאס על הגדה (שלא נדע מצרות) ולא כתוצאה מזה שמי שגר שם כרגע ילמד ממה שקורה בעזה.

לא כ"כ מהר הם יסכימו לוותר על השקט והשגשוג שהם חיים בהם.

אם אחוזי הגיוס למילואים הפעם היו "גבוהים", אין לי ספק שבפעם הבאה הם יהיו נמוכים משמעותית, הסיטואציה הפסיכולוגית שהכינסו אליה עשרות אלפי מילואימניקים גם היא לא באה בחינם.

אני לא מסכים, לא גייסו אותם "סתם", כאשר אתה מאיים, אתה צריך להראות במה אתה מאיים ואין שום ברירה חוץ מאשר לסדר את הסד"כ שלך סטייל הערכות לקרב ב"שר הטבעות" בכדי להלך אימים על האויב.

אתה לא יכול לצפות שהאויב ירעד מפחד מזה שאתה אומר בחדשות שאתה מתכונן לגייס אנשים, אתה חייב אשכרה לסדר אותם בפאתי הרצועה בכדי שיהיה להם תפקיד על לוח השחמט הזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ולא להשתמש בהם?

בשחמט אפילו ל"חיילים הפשוטים" יש שימוש.

אני לא יודע האמת למה הגענו להפסקת אש מהר כל כך. אני חושב שיש קשר לספינות של האמריקאים שהגיעו לאיזור ואולי לעוד כמה דברים שהם "בלתי נראים" עבורנו כרגע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בהחלט יתכן שיש מהלכים מאחורי הקלעים שאנו לא ערים להם אבל שמע, למרות הסיום המפתיע, לא הייתי ממהר להספיד את המבצע הזה, אנחנו לא יודעים מה קורה בעזה ויכול להיות שהחמאס באמת חטף פגיעה קשה.

להזכירך, גם ממלחמת לבנון השניה יצאנו גם כן בתחושה קשה של הפסד בלחימה ועדיין, במבחן הכי חשוב של כל מלחמה, היא הצלחה מסחררת, 6 שנים של דממה מהגבול הצפוני ועוד היד נטועה!

פורסם

מדובר בקרקס, וכל קרקס מגיע להופעה לזמן מוגבל ואחרי זמן מה של הפסקה חוזר שוב.

הקרקס הנוכחי הופיע לשמונה ימים עם ההפקה "בום בום בחירות", עכשיו צריך קצת חופש ויחזרו בעתיד.

בסה"כ היה מדובר במופע מדהים, כל הכרטיסים נמכרו מראש והרייטינג בכל הערוצים היה בשמיים, הצלחה מסחררת.

חבל שאנחנו כל כך טפשים שמנהל הקרקס בעוד כמה חודשים שוב יהיה מר נואם וחברו משכבר הימים אדון "צריך למוטט את שלטון החמאס" - אה הא, ראינו.

באמת שהוא יודע לנאום, הפרצוץ הרציני שלו כמעט גרם גם לי לחשוב שהמבצע הצליח.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
בהחלט יתכן שיש מהלכים מאחורי הקלעים שאנו לא ערים להם אבל שמע, למרות הסיום המפתיע, לא הייתי ממהר להספיד את המבצע הזה, אנחנו לא יודעים מה קורה בעזה ויכול להיות שהחמאס באמת חטף פגיעה קשה.

להזכירך, גם ממלחמת לבנון השניה יצאנו גם כן בתחושה קשה של הפסד בלחימה ועדיין, במבחן הכי חשוב של כל מלחמה, היא הצלחה מסחררת, 6 שנים של דממה מהגבול הצפוני ועוד היד נטועה!

קודם כל לא נפתח פה לשטן - אבל היא נטויה...

שנית, נסחפת טיפה... ההגדרה "הצלחה מסחררת" ללבנון השנייה זה די אובר-רייטינג. נכון שערכן של שנים שקטות לא יסולא בפז, אבל צורת המוכנות, ההצטיידות, קבלת ההחלטות, ניהול הלחימה - כולם היו ברמה מבישה. מעבר לכך שפרט לירי על ישראל, חיזבאללה לא קיים אף אחת מהחלטות האו"ם, לא הפסיק להתחמש, ממשיך להתבצר באיזורים אזרחיים ועוד.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
הלואי עלינו מנהיג כזה.

למה בדיוק? נעזוב לרגע את הנקודה הישראלית הנוגעת ספציפית לנו. הנשיא האמריקני נכשל כמעט בכל החזיתות - הן במדיניות חוץ (אי יכולת ליישם תוכניות אמריקאיות ולכפות צעדים על מדינות אחרות) והן במדיניות הפנים (כלכלה, תעסוקה ואפילו חוק הבריאות המהולל שלו שנוי במחלוקת). הוא די מזכיר את ביבי בקטע הזה - נואם יפה מאוד (בעיקר באנגלית :-P) ועושה הרבה פחות.

עצם העובדה שהקרב מול רומני היה כ"כ צמוד מהווה לדעתי חוסר אמון של הציבור האמריקאי בו, כי במערכות הבחירות הקודמות נשיא אמריקני משייט בקלילות לקדנציה שנייה.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
למה בדיוק? נעזוב לרגע את הנקודה הישראלית הנוגעת ספציפית לנו. הנשיא האמריקני נכשל כמעט בכל החזיתות - הן במדיניות חוץ (אי יכולת ליישם תוכניות אמריקאיות ולכפות צעדים על מדינות אחרות) והן במדיניות הפנים (כלכלה, תעסוקה ואפילו חוק הבריאות המהולל שלו שנוי במחלוקת). הוא די מזכיר את ביבי בקטע הזה - נואם יפה מאוד (בעיקר באנגלית :-P) ועושה הרבה פחות.

עצם העובדה שהקרב מול רומני היה כ"כ צמוד מהווה לדעתי חוסר אמון של הציבור האמריקאי בו, כי במערכות הבחירות הקודמות נשיא אמריקני משייט בקלילות לקדנציה שנייה.

אני לא חי בארה"ב אז אני ניזור מאנשים שכן חיים שם (כ 12 ישראלים לשעבר חברים טובים שלי שחיים שם כבר יותר מ 20 שנים ועוד כמה קולגות לעבודה).

מבחינה כלכלית מצבם יותר טוב ממה שהיה לפניו, חוק הבריאות שלו מתקבל מאוד בשמחה בציבור למרות שהוא לא מושלם כי עדיין הוא הרבה יותר טוב ממה שהיה עד עכשיו.

לגבי מדיניו7ת חוץ, הוא פשוט הפנים סוף סוף שארה"ב לא צריכה לקבוע לאחרים איך להתנהל. איפה שיש אינטרס ביטחוני או קיומי אמריקאי הוא יודע לטפל טוב מאוד. עד היום באיראן הוא מצליח לעשות בשקט הרבה יותר ממה שאנחנו עושים עם צעקוצת ה"תחזיקו אותי".

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני לא יודע האמת למה הגענו להפסקת אש מהר כל כך. אני חושב שיש קשר לספינות של האמריקאים שהגיעו לאיזור ואולי לעוד כמה דברים שהם "בלתי נראים" עבורנו כרגע.

כי האלטרנטיבה היא כיבוש הרצועה וזה לא הזמן.

התמונה הגדולה היא שכרגע הבעיה היא איראן. בלי איראן, לחמאס וג'יהאד אין לא כסף ולא נשק.

לבזבז כוחות וכסף על הכרעה בעזה, זה בזבוז משאבים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתמול שמעתי את אלון בן דוד מדווח על כך שמצריים תפסה מאות טילי פאג'ר בדרכם מלוב לרצועה.

מסתבר שרוטר צדקו!

• תוכן חדש...