Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עריכה: עכשיו שמתי לב לפוסט שמעליי - אכן מאוד מטריד שבנוסף להפסקת אש חד צדדית, לא נותקו המים והחשמל.

נו, די עם השטות הזו.

מה תעשה עם כל אלו שימותו בבתי חולים, כי אין חשמל ומים?

יש דברים שאסור לך לעשות לאוכלוסיה אזרחית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון, אבל מצד שני (ואם אני טועה בעובדות, תקנו אותי), אתה גם לא מספק מים וחשמל למדינה (להכרזתם) עוינת.

אנחנו לא אמא שלהם. ואם אנחנו כן, שילמדו לקבל סטירה כשהם חורגים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

^אתה כותב דבר והיפוכו.

אין שומדבר נכון במה שכתבת, זה לא משנה איזו מדינה ומי האוייב, אתה לא שולל חשמל ומים מאוכלוסיה אזרחית. אנחנו לא חמאס, אנחנו לא שוחטים אזרחים.

פורסם

אף אחד לא דיבר על לשחוט אזרחים. אלא על סדרי עדיפויות. החמאס כממשל נבחר צריך לדאוג לאוכלוסיה שלו, ולא אנחנו.

אם חברת חשמל יכולה לנתק אותך באמצע החורף כי לא שילמת חשבונות, הם יכולים לעשות גם את זה. ובהתראה מספיק ארוכה כך שיוכלו לפנות למצריים ולרכוש מהם חשמל ומים.

לא הלך להם? אולי עדיף שיצביעו לביבי ולא לחמאס. הוא עזר להם עשרות מונים יותר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
נכון, אבל מצד שני (ואם אני טועה בעובדות, תקנו אותי), אתה גם לא מספק מים וחשמל למדינה (להכרזתם) עוינת.

אנחנו לא אמא שלהם. ואם אנחנו כן, שילמדו לקבל סטירה כשהם חורגים.

סיפקנו מיים לירדן גם כשהיתה מוכרזת כמדינה עויינת, ואנחנו מספקים להם מיים עד היום.

בפעם האלף - אם אף מדינה לא תסכים לקחת את רצועת עזה תחת אחריותה, וזו יכולה להיות רק מצרים, אנחנו חייבים לספק להם מיים, חשמל ודלק.

אף אחד לא הכריח את ישראל לספח אליה את רצועת עזה ב 67', ואם סיפחנו אנחנו חייבים לשאת בתוצאות, בין אם נרצה ובין אם לאו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
סיפקנו מיים לירדן גם כשהיתה מוכרזת כמדינה עויינת, ואנחנו מספקים להם מיים עד היום.

גם סייענו לירדן מעבר למים - ע"ע ספטמבר 1970. אבל יש הבדל מהותי - למרות שפורמלית ירדן נחשבה מדינת אויב מעשית היו קשרים לא רעים בין המדינות, למעשה מאז סוף שנות ה-60 (אחרי שחלפו ימי המרדפים) היו לא מעט אינטרסים משותפים ושיתוף פעולה - עד כדי כך שחוסיין הזהיר את גולדה מפני פריצת מלחמת יו"כ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אף אחד לא דיבר על לשחוט אזרחים. אלא על סדרי עדיפויות. החמאס כממשל נבחר צריך לדאוג לאוכלוסיה שלו, ולא אנחנו.

אם חברת חשמל יכולה לנתק אותך באמצע החורף כי לא שילמת חשבונות, הם יכולים לעשות גם את זה. ובהתראה מספיק ארוכה כך שיוכלו לפנות למצריים ולרכוש מהם חשמל ומים.

לא הלך להם? אולי עדיף שיצביעו לביבי ולא לחמאס. הוא עזר להם עשרות מונים יותר.

אני ואתה זה לא בית חולים, לא תשתיות אזרחיות ולא מנתקים אותך כי לא פעלת באופן מצופה.

יש דברים שמותר ואפשר לעשות ויש שלא, גם במלחמה.

פורסם
היה גם סיוע אוירי הרתעתי שנועד למנוע כניסה סורית אפשרית לירדן.

לבקשת האמריקאים, שהשי הציצי שלהם היה רחוק מדי, הרימו רביעיית פנטומים שטסה מעל כוחות סורים, והם חזרו לסוריה.

פורסם

עד כמה שאני זוכר זה היה הרבה מעבר לרביעיים פנטומים - אלא גם איום של כוחות קרקע, לאחר שהצבא הסורי פלש לירדן. אבל לא מצאתי את הסימוכין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זאת הבעיה, תמיד שאני חושב שיש "תמונה גדולה" או "משהו שאנחנו לא יודעים" מאחורי החלטות הממשלה, אני טועה. :/

1אני נוטה להסכים. יש נטייה אנושית לחפש סדר והגיון בדברים, גורם אחראי, פחות אקראיות. גם לאנשים שאינם אנשים מאמינים.

2מאידך, גם אני מחפש הסבר לעצירת המבצע ומצאתי: תחזית מזג האויר הגשומה לסוף השבוע.רכוזי המילואים אינם מוגנים מן הגשם [וגם לא מן הרקטות]. מניין לי שזה ההסבר? קראתי זאת באתר הסקופים - אברא קדאברא. הם יודעים דברים.

3פאלו ואני הזכרנו ימים שבהם הזנקת מטוסים לבדה או הוכחת יכולת, שימשה להרתעה, ללא צורך בפגיעה. לא עוד, האויב מודע למגבלותינו.יש סצינה יפה בסרט "הצלפים" קלינט איסטווד יורה בכובע של יריבו, מעיף אותו אל על ביריות. כך גם יריבו. בסוף מגיעים להסכם, בלי נפגעים. במערבונים ישנם אקדוחנים שיכולים לירות באקדח או יד האויב בלי להרגו. לנו יש היכולת הבדיונית הזו. מה עושה היריב הלא דייקן? יורה לנו בכל הגוף. הרתעה שאבדה בלבנון נחלשה כעת שוב.

4הפעם יש לנו גם נשק הגנה מצוין. יופי. טכנולוגיה משפרת המצב שעלול היה להיות נורא. אבל, אין בגאוניותם של המתכננים לכסות

על מחסור בשקול דעת ומנהיגות. ליתרון טכנולוגי יש מגבלות .

5 מי שרגיל לקבל בראש כלכלית, יתרגל לקבל גם בטחונית. בעתון של השלטון החלו בעבודה. כותרת ישראל היום:גנץ"המציאות תתבהר כשענני האבק ישקעו". זו כותרת שאומרת כלום.כותרת ללא מידע.

למצביבי אין הרבה אפשרויות. אם לא ביבי, בעת משבר פונים לסמכות עליונה- אולי שס קצת תרויח.[אני רק מצטט מ"אברא קדאברא"]

האם לפיד היה עוזר כאן? עם שיקול דעתו? לא רואה שנוי מהותי.

6פאלו, היה נחמד להבהיר טיפה על הדין הבינלאומי.

בלי קשר, שאלה: אם חמאס יורה ופוגע בתחנת כוח ישראלית ולכן לנו ולהם אין חשמל, מיהו מפר החוק?

7 ברור שגם כניסה קרקעית עם הישגים ועם מחיר גבוה לא היתה פותרת הבעיה[לפי אתר אברא קאדאברא]

משמח לדעת שבפורום אינטרנטי יש פתרונות פשוטים ומוחלטים לבעיות סבוכות.

פורסם

אני לא רוצה להעיר שוב את הדיון על "האצל, אירגון טרור או לא?" אבל כמו שאמתרתי, דברים שרואים מפה, לא רואים משם, אז פתאום נתקלתי היום במשהוא שממחיש מה שיכולים לראות מ"שם".

הסגנון מוכר למישהוא מהעת הנוכחית? :lol:

704661_4008603938068_1415089231_o.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רק אני פירשתי את זה בתור:

בשנות השלושים והארבעים המקום היה סליק ומחנה אימונים ולימים נהיה ביה"ס הראשון של ר"ג.

?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הריאלי בחיפה. שימש כסליק של ההגנה בזמן ששימש כבית ספר

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
אני ואתה זה לא בית חולים, לא תשתיות אזרחיות ולא מנתקים אותך כי לא פעלת באופן מצופה.

יש דברים שמותר ואפשר לעשות ויש שלא, גם במלחמה.

נו, די עם השטות הזו.

מה תעשה עם כל אלו שימותו בבתי חולים, כי אין חשמל ומים?

יש דברים שאסור לך לעשות לאוכלוסיה אזרחית.

טוב, יום ראשון, שבוע חדש ובוקר טוב לכולם. מה מתברר, חמאס מנצל את ההקלות בסגר הימי בכדי למלא את מלאי הטילים שלו מחדש. כל הארסנל של טילי הפאג'ר 5 שהושמדו עכשיו עומדים להתמלא מחדש. כלומר, כל מבצע ההשמדה של הטילים היה כמו כוסות רוח למת.

צריך לתת הודעה לעזה, לאו"ם ולעולם כולו. לא ייתכן שישראל תאפשר הספקת אנרגיה ותשתיות ואלה ישמשו את הטרוריסיטים בלחמה נגד ישראל. אז כן, החשמל שישראל מספקת לעזה אכן הולך לבתי החולים אבל גם הולך למפעלים לייצור רקטות למינהם וקאסמים.

עוד דבר, לא ייתכן שהם ישתמשו באזרחים שלהם בתור מגן אנושי בזמן שאצלנו אנשים ימותו. הפעם, אם שוב פעם יהיה ירי מאזורים מאוכלסים, עזה תיחרב עד היסוד. חמאס נבחר בפעם הראשונה אי פעם, בבחירות חופשיות ודמוקרטיות מאובטחות על ידי אומות העולם. עזה רצתה חמאס, עזה תשלם עבור הבחירה שלה.

עוד דבר, סודן היא תומכת נלהבת באירן. אריתראה גם כן. זאת האחרונה תאפשר לספינות מאירן לעגון בשטחה.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/417/896.html?hp=1&cat=875&loc=1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...