Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ערפאת היה טרוריסט עם מנטליות של טרוריסט.... ויש מדינות כמו כל נסיכויות המפרץ וכמו ירדן שממש לא מחפשות את זה.

אבו עמבה לא מחבל?

הנייה לא מחבל? עם מי אתה מדבר אם לא עם מחבלים טרוריסטים?

אל תחיה באשליות. לפי האיסלאם אתה כופר שאחת דתך למות או להתאסלם.

נקודה.

מי שלא מחפש את זה היום, לא מחפש כי הוא יודע שלא יוכל לעמוד מולנו בעימות. כשהוא יוכל, הוא יגיע.

אם היה כאן שמץ של אפשרות לשלום אמיתי - המזרח התיכון היה פורח.

כרגע כל מה שאתה יכול לקבל במקסימום זה הפסקת אש. תודה.

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל, בולם מחבלים כי אין להם מדינה. אם הם היו מדינה הם היו גנראלים/אויבים או כל כינוי אחר אבל המהות לר היתה שונה ממהותו של סעדאת למשל.

לגבי כופרים, האיסלאם קורא לאסלם בכוח אבל לא את היהודים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למה לא? אם אני זוכר נכון את לימודי המזרחנות בתיכון, בתחילה מוחמד אכן היה יותר "סלחן" כלפי הדת היהודית, שכן היא מונוטואיסטית ולא מתאפיינת בעבודת אלילים. בנוסף, בתחילת דרכו היה בקשר טוב עם יהודים בכפר מסויים ולכן "זכר חסד" ליהודים, והייתה ציפייה שלאור היחס "הטוב והמיוחד" לכאורה הם יחברו לאיסלאם מרצונם החופשי - אך בשלב מאוחר יותר גם תושבי הכפרים היהודים "התאסלמו" (אוסלמו בדרכים כאלו ואחרות יותר נכון לומר). מצטער אם אני טועה, התיכון נגמר מזמן :wink: בכל אופן, לאור העובדה שכל "אימאם" יכול לנסח איזה נספח ולקרוא לו "חלק מהקוראן", לא מן הנמנע שהשלכתינו לים כבר מזמן קיבלה הכשר דתי בקרב הציבור המוסלמי "הנאור" (לא כזלזול בכלל הציבור חו"ח, הכוונה רק לחלק ה"נאור" שבו.)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
ערפאת היה טרוריסט עם מנטליות של טרוריסט ולא היה סיכוי להגיע איתו להסכם. מאז שני הצדדים דאגו להרוס כל שמץ של אמון שנבנה בין הצדדים ואין פה אחד שאשם בהכל. נכון שיש מדינות כמו איראן שרוצות בהשמדתנו אבל מנגד יש מדינות כמו כל נסיכויות המפרץ וכמו ירדן שממש לא מחפשות את זה (שלא לדבר עם מדינות מוסלמיות לא ערביות).

כיום המצב הוא כזה שאנחנו צריכים לשאוף לניתוק ולשקט כדי שבדור הבא אולי יוכלו להתחיל לדבר על שלום. היום אנחנו נלחמים מול ילדי האינתיפאדה הראשונה. בסיבוב הבא נילחם מול ילדי המצור על עזה ואז שאלוהים יעזור לנו (זה לא שיכניעו אותנו אבל נשלם מחיר כבד מאוד).

1. לגבי ערפאת - מסכים.

כבר היו טרוריסטים בעולם שידעו לעשות את הסוויץ' בראש ולהבין מתי צריך להפסיק ולהגיע להסכם מדיני,

ערפאת אף פעם לא באמת יצא מהראש של טרוריסט.

2. לגבי הרס האמון - עצוב אבל נכון.

וככל שהזמן עובר המצב האובייקטיבי רק מחמיר.

3. "מדינת" איראן רוצה בהשמדתנו?

אני בכלל לא בטוח. אפילו העומד בראשה לא בטוח שבאמת רוצה להשמידנו.

מה לדעתכם יעבור בראשו של אחמדיניג'ד אם בוקר אחד הוא יתעורר ויגלה שישראל התאדתה מהמפה?

מהר מאוד הוא ייאלץ לעמוד מול העם שלו ולהסביר למה המצב הכלכלי אצלהם על הפנים, ובסופו של דבר יעיפו אותו.

האינטרס שלו הוא לשמור על המתיחות הנוכחית ללא הגבלת זמן, ומדי פעם לתת איזה נאום מתלהם על האויב הציוני וכל זה.

4. את הנסיכויות רק מעניין כסף ויציבות פוליטית, הם מודאגים מהפונדמנטליזם הדתי עוד יותר מאיתנו.

5. האינטרס של ירדן הוא ישראל חזקה, וכבר עשרות שנים (הרבה לפני הסכם השלום) זה ככה.

בלי ישראל חזקה הם חשופים להשפעות ו/או פלישות של השכנים הנחמדים שלהם.

עכשיו בעשור האחרון כשאין יותר עיראק הם אמנם פחות מוטרדים, אבל עדיין לירדן עדיף ישראל חזקה מדינית וצבאית.

6. לא יודע מה אפשר לשאוף לעשות עם עזה.

עם הגדה עוד יש תקווה כי לפלסטינים שם יש תעסוקה, יש תעשייה, יש ייצוא - אם נדאג לכך שרמת החיים שלהם תעלה אז המוטיבציה לטרור תיעלם ואפשר יהיה בתקווה להגיע לפתרון של שתי מדינות.

עם עזה אני לא רואה איך מגיעים למצב נורמלי. אנשים שמרוויחים משכורת של 100$ לחודש וחיים בעוני, אבטלה וצפיפות נוראיים הם אנשים שאין להם יותר מדי מה להפסיד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
בכל אופן, לאור העובדה שכל "אימאם" יכול לנסח איזה נספח ולקרוא לו "חלק מהקוראן", לא מן הנמנע שהשלכתינו לים כבר מזמן קיבלה הכשר דתי בקרב הציבור המוסלמי "הנאור" (לא כזלזול בכלל הציבור חו"ח, הכוונה רק לחלק ה"נאור" שבו.)

החלק ה"נאור הזה עומד כנגד החלק הנאור שלנו שחופר יומם וליל בגמרא ובסוף מצליח להנפיק כתב הלכה שאסור לאשה בנידה לשבת על גור של קיפוד זכר. :shock:

לא באמת, WTF? :shock2::bad-word::brickwall:

1_165936729.jpg

יש לי רעיון מעולה, נשלח לפלג הפליסטיני הנאור מכתב שהפלג הישראלי הנאור רוצה להפגש במחסום ארז, נשלח מכתב זהה לפלג הנאור הישראלי וכשהם יפגשו נפיל עליהם פצצת אטום! :shock:

תודו שעל סיום כזה לסכסוך עוד לא חשבתם.:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

:roflmao:

עכשיו איפה cerbral cortex שיסביר לנו למה זו בעצם לא מתיחה ויביא הוכחות מהספרים :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יצא לי לנהל שיחות נפש עם כמה עשרות מחבלים שהורשעו ברצח.

בין השורות וההליכה בין טיפות הגשם אין שם כלום חוץ משנא אמתית ל"אויב הציוני".

נכון, הם יכולים להתחבר ל"ציוני" אחד ספציפי אך את שנאת היישות הציניות הם יקחו לקבר.

כמובן שניתן להגיד שהם מיעוט קיצוני, לא כל עזה מחבלים ושגם לנו יש את הקיצוניים שלנו, הכל יהיה נכון.

אבל ממה שהרבה חבר'ה פה בוחרים להתעלם הוא שאת המיעוט הקיצוני שלנו אף אחד לא מעריץ, קורה לבתי ספר על שמו ומקים קרנות כספיות שממנות את משפחות השהידים שפגעו בישראלים.

הם משמשים דוגמה אישית שאין כמותה, השאיפה של רוב העזתים היא להיות שהידים או לתמוך בהם.

היום עם חדירת התקשורת המערבית זה משתנה קצת, אם כי קשה לי להאמין שיש מישהו ברחוב העזתי שמסתבב בדעה של "כוסעומק השהידים האלה, עושים רק נזק".

עדיין לא פגשתי עזתי שמאלני, מישהו שיגיד "חבר'ה אנחנו לא בסדר" וילך להפגין מול מטה חמאס.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
ה"שלום" הזה מחזיק בגלל 2 פרמטרים עיקריים.

1. הכסף שמצריים מקבלת מארה"ב בגללו

2. ההסכמי סחר עם ישראל.

ניסית לבקר בפירמידות לאחרונה? אולי בקהיר? למה לא?

ברגע שתהיה אלטרנטיבה לדברים האלו, נחיל ארבה ישטוף את סיני.

לידיעתך, תוך כדי "עמוד ענן", התקבל איתות חד משמעי ממצרים שהם מתגברים את קו הגבול לכל מקרה שלא יהיה.

ייתכן שבעתיד אף אחד לא יוכל לבקר בפרמידות או לחזות בפלאי תבל של מצריים העתיקה. ישנם קולות של פאנטיים והם הולכים וגוברים במצריים להשמיד את הפרמידות והספינקס. למה? מיכוון שאלה סמלים של אמונה באלילים ואילו המצרים של היום לא מאמינים באלילים אלה. כמו שהטליבן השמיד את הפסל של בודהה באפגניסטן שהיה חצוב בהר וגילו היה מאות אם לא אלפי שנים. למרבה האירוניה, הפסל שרד את איתני הטבע השונים ואת פגעי הזמן אבל לא שרד את הקנאות הדתית.

ערפאת היה טרוריסט עם מנטליות של טרוריסט ולא היה סיכוי להגיע איתו להסכם. מאז שני הצדדים דאגו להרוס כל שמץ של אמון שנבנה בין הצדדים ואין פה אחד שאשם בהכל. נכון שיש מדינות כמו איראן שרוצות בהשמדתנו אבל מנגד יש מדינות כמו כל נסיכויות המפרץ וכמו ירדן שממש לא מחפשות את זה (שלא לדבר עם מדינות מוסלמיות לא ערביות).

כיום המצב הוא כזה שאנחנו צריכים לשאוף לניתוק ולשקט כדי שבדור הבא אולי יוכלו להתחיל לדבר על שלום. היום אנחנו נלחמים מול ילדי האינתיפאדה הראשונה. בסיבוב הבא נילחם מול ילדי המצור על עזה ואז שאלוהים יעזור לנו (זה לא שיכניעו אותנו אבל נשלם מחיר כבד מאוד).

רק כדרך אגב קטן, הייתה בזמנו בשנות ה 80 הזדמנות לכסח אותו ולשלוח אותו לעולם הבא בעודו יישן במיטתו ולבוש בפיג'מה שלו. פעולת החיסול נדחתה עקב התובנה שממלאי מקומו של ערפאת יהיו גרועים יותר.

אייל, בולם מחבלים כי אין להם מדינה. אם הם היו מדינה הם היו גנראלים/אויבים או כל כינוי אחר אבל המהות לר היתה שונה ממהותו של סעדאת למשל.

אתה רוצה שאני אביא לך כאן ציטוט מהקוראן בכבודו ובעצמו שקורא להשמדת הלא מוסלמים?

למה לא? אם אני זוכר נכון את לימודי המזרחנות בתיכון, בתחילה מוחמד אכן היה יותר "סלחן" כלפי הדת היהודית, שכן היא מונוטואיסטית ולא מתאפיינת בעבודת אלילים. בנוסף, בתחילת דרכו היה בקשר טוב עם יהודים בכפר מסויים ולכן "זכר חסד" ליהודים, והייתה ציפייה שלאור היחס "הטוב והמיוחד" לכאורה הם יחברו לאיסלאם מרצונם החופשי - אך בשלב מאוחר יותר גם תושבי הכפרים היהודים "התאסלמו" (אוסלמו בדרכים כאלו ואחרות יותר נכון לומר). מצטער אם אני טועה, התיכון נגמר מזמן :wink: בכל אופן, לאור העובדה שכל "אימאם" יכול לנסח איזה נספח ולקרוא לו "חלק מהקוראן", לא מן הנמנע שהשלכתינו לים כבר מזמן קיבלה הכשר דתי בקרב הציבור המוסלמי "הנאור" (לא כזלזול בכלל הציבור חו"ח, הכוונה רק לחלק ה"נאור" שבו.)

מוחמד, עקב כך שהוא העתיק את רוב הקוראן מהיהדות ציפה "לאיחוד כוחות" מן היהודים ותמיכה בדת האיסלאם. מכשראה שפשוט חבל לו על הזמן הוא רצח אותם ושינה את ייחסו מאהבה לשינאה. ניתן לראות בקוראן את הישנויים ביחסו של האיסלאם ליהודים וזוהי אחת הסיבות מדוע.

:roflmao:

עכשיו איפה cerbral cortex שיסביר לנו למה זו בעצם לא מתיחה ויביא הוכחות מהספרים :lol:

נהפוך הוא, אני לא מנסה להסביר מדוע דברים בדת הם הגיוניים, אלא להראות את הטימטום שבה.

לא יודע לגבי זה אבל עובדיה הוציא פסק הלכה שאסור לחטט באף בשבת.

הוא פסק לגבי דברים יותר חמורים. למשל הוא פסק שישראלי חילוני שווה לגוי ומיכוון שפיקוח נפש דוחה שבת נכון לגבי יהודים בלבד קל וחומר שאסור לחלל שבת בכדי להציל את חייו של החילוני.

זוהי אחת הסיבות מדוע אני מזלזל בו ולא מחזיק ממנו בגרוש.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני לא קורא ערבית אבל אבא שלי סיים בית ספר יסודי בעירק ולמד בין היתר קוראן. לפי הקוראן צריך לאסלם בכוח את כולם חוץ מעם הספר שאליו צריך להתייחס בכבוד. שים לב שאפילו תחת שלטון סדאם ושני היהודים שנשארו בבגדד אף אחד לא פגע שם בהם או בבית הכנסת.

בקשר לערפאת זו היתה פיג'מת הדרדס שלו מהמוקטעה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא צריך לדעת ערבית. תראה מה רשום בפסוקים 5 ו 29

http://en.wikipedia.org/wiki/At-Tawba_29

http://en.wikipedia.org/wiki/At-Tawba_5

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
הוא פסק לגבי דברים יותר חמורים. למשל הוא פסק שישראלי חילוני שווה לגוי ומיכוון שפיקוח נפש דוחה שבת נכון לגבי יהודים בלבד קל וחומר שאסור לחלל שבת בכדי להציל את חייו של החילוני.

זוהי אחת הסיבות מדוע אני מזלזל בו ולא מחזיק ממנו בגרוש.

חבל שאתה ניזון מהתקשורת לדברים כאלה. לא היה ולא נברא.

הייתי שולח אותך לבדוק מה הוא כתב בספרים שלו אבל מאחר וזה לא מענין אותך, זה יהיה כנראה מיותר.

אבל בכמה מילים, אין שום הבדל בין גוי לבין יהודי בפיקוח נפש, היחידים שאולי אפשר להגיד שלא מחללים עליהם שבת אלו אויבים בזמן מלחמה אבל גם כאן יש מחלוקת.

• תוכן חדש...