Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הערבים אלופים בלהגיד לא. שיקחו את השטחים ויחנקו איתם.

את רמת הגולן אין כרגע למי להחזיר.

וגם אם להחזיר אז רק בהסכם שיש לרפדו בערבויות בינלאומיות וגם ערביות.

תוכנית השלום הערבית יכולה להיות אלטרנטיבה.

בלבנון אגב, זה עבד חלקית. לאחר הנסיגה ב2000 והתייצבות על קו גבול הבינלאומי המוכר ע"י האו"ם, הקו הכחול. פעולת החטיפה של חיזבאללה ב2006 בוצעה בשטח ישראל, תוך כדי חצייה של הגבול הבינלאומי המוכר. היה לגיטימי להגיב בצורה שבה בחרה ממשלת ישראל בזמנו.

מצטער לומר לך אבל אין אם מי לחתום. החתימה שלהם לא שווה את הנייר. ראה את מצריים. הם כבר רוצים "לפתוח" את ההסכם ולדון בו מחדש. מה יש לדון? קיבלתם את כל סיני תמורת שלום וזהו זה. כל עוד סיניי אצלכם השלום המזוייף צריך להימשך.

ראה את הפלסטינאים, הם הפרו ממזמן את ההסכמים שהם חתמו עלייהם.

גם את תתן להם מדינה משלהם זה לא יעבוד.

ואתה צודק דרך אגב, תיאוריתית לחיזבללה אין טעם לקיומו. הרי חיזבללה טען שכל מטרתו היא להזיר את אדמות לבנון הכבושות על ידי ישראל. ועכשיו אחרי שלבנון קיבלה את האדמות מהי העילה שלו?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי המצרים, ההסכם לא פשוט כמו שאתה מציג אותו.

נכון שאפשר לסכם אותו ככה, אבל באותה מידה הספר "מובי דיק" זה על ההוא שצד לוויתנים.

יש שם המון סעיפים שנוגעים להרבה דברים, ובזה המצרים רוצים לדון.

ובינתיים השלום הזה מחזיק הרבה יותר מקו בר-לב למשל.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
מצטער לומר לך אבל אין אם מי לחתום. החתימה שלהם לא שווה את הנייר. ראה את מצריים. הם כבר רוצים "לפתוח" את ההסכם ולדון בו מחדש. מה יש לדון? קיבלתם את כל סיני תמורת שלום וזהו זה. כל עוד סיניי אצלכם השלום המזוייף צריך להימשך.

ראה את הפלסטינאים, הם הפרו ממזמן את ההסכמים שהם חתמו עלייהם.

גם את תתן להם מדינה משלהם זה לא יעבוד.

ואתה צודק דרך אגב, תיאוריתית לחיזבללה אין טעם לקיומו. הרי חיזבללה טען שכל מטרתו היא להזיר את אדמות לבנון הכבושות על ידי ישראל. ועכשיו אחרי שלבנון קיבלה את האדמות מהי העילה שלו?

לכל מטבע יש שני צדדים וברור שלנו נוח לראות רק את הצד שלנו.

ההסכם עם מצרים כולל בין השאר פירוז סיני והגבלת כוחות שנמצאים בה. הוא נחתם כשעזה לא חלמה להיות שטח אקס טריטוריאלי כבוש ע"י ארגון טרור שלא חלמנו שיקום. כדי לטפל בו צריך כוחות ואת הכוחות האלה צריך להכניס. ההסכם כיום אוסר על זה. גם המציאות הכלכלית השתנתה ואין פסול בלהתאים את ההסכם לשינויים שהתחוללו.

עם הפלסטינאים שני הצדדים חתמו8 במטרה לא לקיים וככה זה נראה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לגבי המצרים, ההסכם לא פשוט כמו שאתה מציג אותו.

נכון שאפשר לסכם אותו ככה, אבל באותה מידה הספר "מובי דיק" זה על ההוא שצד לוויתנים..

המשפט "קראו לי ישמעל" מעולם לא היה יותר רלוונטי! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בינתיים השלום הזה מחזיק הרבה יותר מקו בר-לב למשל.

ה"שלום" הזה מחזיק בגלל 2 פרמטרים עיקריים.

1. הכסף שמצריים מקבלת מארה"ב בגללו

2. ההסכמי סחר עם ישראל.

ניסית לבקר בפירמידות לאחרונה? אולי בקהיר? למה לא?

ברגע שתהיה אלטרנטיבה לדברים האלו, נחיל ארבה ישטוף את סיני.

לידיעתך, תוך כדי "עמוד ענן", התקבל איתות חד משמעי ממצרים שהם מתגברים את קו הגבול לכל מקרה שלא יהיה.

פורסם

ברור שהסכם השלום על מצרים נחתם מאינטרס ולא מאהבה, כמו רוב הסכמי השלום שנחתמו בעולם.

כל זמן שמצרים תלוייה בארה"ב למיחייתה, היא לעולם לא תבטל את ההסכם, ומורסי, בדיוק כמו קודמו מדבר בשני שפות - מתלהמת לעמו ומיתרפסת לשאר העולם.

חצייה מאסיבית של כוחות מצריים את תעלת סואץ מהווה עילה למלחמה מצד ישראל, ומאחר ואין להם שום תביעה טריטוריאלית מישראל זו תהייה איוולת גדולה מצידם ללא שום תועלת בצידה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ניסית לבקר בפירמידות לאחרונה? אולי בקהיר?

מעולם לא הייתי,מאוד רוצה לבקר - היה פעם קו מת"א של אגד לקהיר אאל"ט,עוד קיים? :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כן, קו 100, עם תא שירותים בתוך האוטובוס

הצהרת בלפור לא דיברה לא על גבולות ולא על מהות "הבית היהודי".

ממשלת הוד מעלתו "ראתה בעין יפה" הקמת בית יהודי לעם ישראל. איפה, למה, כמה ומתי- לא היה כתוב שם.

הערבים אלופים בלהגיד לא. שיקחו את השטחים ויחנקו איתם

על זה אמר מרצה (עופר ניסים למי שמכיר, ולא, לא הDJ) "שהם מעולם לא פיספסו הזדמנות לפספס הזדמנות" :lol:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
על זה אמר מרצה (עופר ניסים למי שמכיר, ולא, לא הDJ) "שהם מעולם לא פיספסו הזדמנות לפספס הזדמנות" :lol:

אל תעשו מהערבים טפשים. הם חכמים ובעלי סבלנות רבה.

הסיבה היחידה שהם מסרבים או "מפספסים הזדמנויות" היא שהם לא באמת רוצים את שטחי 1967.

הם רוצים את כ-ל המדינה.

מישהו קרא את האמנה של הרשות הפלסטינית/חמאס אי פעם?

מישהו ראה את המפות שלהם?

למה לדעתכם הם עושים את זה? כי משעמם להם?

איך אמר פעם ערפאת והתלמיד שלו אבו משהו? "ניקח מה שנוכל במו"מ ואת השאר בכח".

אפילו משעל שפתאום התחיל לצייץ על שלום אומר שאחרי שיקבלו את שטחי 67, הם ימשיכו במאבק בדרכי שלום.

הלו? אם מחזירים לכם הכל, למה מאבק? על מה?

מה אתם עוד רוצים?

פורסם

זה כבר ברור ללא מעט אנשים שגם אם תחזיר את הגולן,תחלק את ירושלים ותחזור לשטחי 67 זה לא יספיק להם.

נותנים אצבע,רוצים את כל היד.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
ה"שלום" הזה מחזיק בגלל 2 פרמטרים עיקריים.

1. הכסף שמצריים מקבלת מארה"ב בגללו

2. ההסכמי סחר עם ישראל.

ניסית לבקר בפירמידות לאחרונה? אולי בקהיר? למה לא?

ברגע שתהיה אלטרנטיבה לדברים האלו, נחיל ארבה ישטוף את סיני.

לידיעתך, תוך כדי "עמוד ענן", התקבל איתות חד משמעי ממצרים שהם מתגברים את קו הגבול לכל מקרה שלא יהיה.

האמת שלאחרונה לא, אבל הייתי בקהיר, וגם באלכסנדריה, בפירמידות ובאסואן ואפילו נכנסנו עם ג'יפים לתוך מדבר סהרה וביקרנו בכל מיני מנזרים וחורים שלא יאומנו.

אז נכון, לא הייתי עושה את זה כרגע עד שהמצב הפנימי שם יתייצב - אבל זה בלי קשר להיותי ישראלי.

זה שהשלום מחזיק בין היתר בזכות התמיכה האמריקאית לישראל ולמצרים, ובזכות הסכמי הסחר זה בסדר. לא ביקשתי שהם יאהבו אותנו ויהללו את ישראל מדי יום ביומו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אל תעשו מהערבים טפשים. הם חכמים ובעלי סבלנות רבה.

הסיבה היחידה שהם מסרבים או "מפספסים הזדמנויות" היא שהם לא באמת רוצים את שטחי 1967.

הם רוצים את כ-ל המדינה.

מישהו קרא את האמנה של הרשות הפלסטינית/חמאס אי פעם?

מישהו ראה את המפות שלהם?

למה לדעתכם הם עושים את זה? כי משעמם להם?

איך אמר פעם ערפאת והתלמיד שלו אבו משהו? "ניקח מה שנוכל במו"מ ואת השאר בכח".

אפילו משעל שפתאום התחיל לצייץ על שלום אומר שאחרי שיקבלו את שטחי 67, הם ימשיכו במאבק בדרכי שלום.

הלו? אם מחזירים לכם הכל, למה מאבק? על מה?

מה אתם עוד רוצים?

אייל, מה מצע הליכוד שהחזיר כידוע את סיני ונתן את חברון?

תפריד בין חלומות למציאות. כשאתה בא למו"מ תמיד נקודת הפתיחה היא הכל שלי ובסוף המו"מ מסתיים בהסכמה של בערך חצי שלי.

לגבי מצרים, לפני קצת יותר משנתיים הייתי באל שורוק (כ 70 ק"מ צפונית מזרחית לקאהיר) והרגשתי שם יותר בטוח מבירושלים.

פורסם
אייל, מה מצע הליכוד שהחזיר כידוע את סיני ונתן את חברון?

תפריד בין חלומות למציאות. כשאתה בא למו"מ תמיד נקודת הפתיחה היא הכל שלי ובסוף המו"מ מסתיים בהסכמה של בערך חצי שלי.

לגבי מצרים, לפני קצת יותר משנתיים הייתי באל שורוק (כ 70 ק"מ צפונית מזרחית לקאהיר) והרגשתי שם יותר בטוח מבירושלים.

עזוב כרגע פוליטיקה.

הצד השני רוצה את הכל ורוצה אותך בים ביחד עם שאר הכופרים בעולם.

אתה יכול לראות את זה באפגניסטן, באירן, בקמבודיה ובשאר המקומות בהם הוא שולט או מנסה לשלוט.

הטעות שלך היא שאתה חושב שמדובר כאן במשא ומתן.

אין עם מי לדבר.

אם היה - היו לצד השני לפחות שתי הזדמנויות לקבל הכ-ל עם כמה סייגים בטחוניים והוא סרב.

פורסם

ערפאת היה טרוריסט עם מנטליות של טרוריסט ולא היה סיכוי להגיע איתו להסכם. מאז שני הצדדים דאגו להרוס כל שמץ של אמון שנבנה בין הצדדים ואין פה אחד שאשם בהכל. נכון שיש מדינות כמו איראן שרוצות בהשמדתנו אבל מנגד יש מדינות כמו כל נסיכויות המפרץ וכמו ירדן שממש לא מחפשות את זה (שלא לדבר עם מדינות מוסלמיות לא ערביות).

כיום המצב הוא כזה שאנחנו צריכים לשאוף לניתוק ולשקט כדי שבדור הבא אולי יוכלו להתחיל לדבר על שלום. היום אנחנו נלחמים מול ילדי האינתיפאדה הראשונה. בסיבוב הבא נילחם מול ילדי המצור על עזה ואז שאלוהים יעזור לנו (זה לא שיכניעו אותנו אבל נשלם מחיר כבד מאוד).

פורסם

כשמנהלים מו"מ לשלום עם תפיסת עולם מערבית, קשה להבין שבצד השני נמצאים אנשים שרק נראים כמוך, מוחם שטוף באגדות על בואו של המהדי, סיפורי ג'יהאד וחלומות רטובים על 72 בתולות שרק מחממות מנוע לקראת בואם.

אין ולא יהיה שלום כל עוד שטיפת המוח האיסלמית לא תפסק, כאן לא מדובר בשנאה כמו שהייתה בין גרמניה לצרפת, הסיפור הוא מלחמת דת במובן הפרימיטיבי ביותר שלה.

• תוכן חדש...