Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ליאור, זאת בדיוק הבעיה.

נתנו להם "אישור" להפגיז חופשי עד 9. אחרכך, ניתן להם לזרוק גם כמה שאריות של "ארגונים סוררים". ואז יהיה שקט. חודש, חודשיים, אולי חצי שנה. ובום, חזרנו לאותו המצב.

רוצים הפסקת אש? אין בעיה. אבל אתם צריכים להתחנן אליה.

צריך להמשיך להפגיז את הרצועה, עד שהחמאס ירד על הבירכיים ויתחנן להפסקת אש, ללא כל תנאי. פשוט לעצור את האש, ואם נראה שזה באמת נעצר, גם אנחנו נעשה את זה. שלא יהיה להם בכלל את האומץ לדרוש איזושהי הקלה תמורת זה.

כל סידור אחר הוא לא הפסקת אש, אלא דחיית אש.

האבסורד הוא שזה מה שראש הממשלה אמר שיקרה ובשביל זה אנחנו מתחילים את המבצע הזה והופ הפלא ופלא הביטו היכן אנחנו עכשיו.

בושה וחרפה למדינת ישראל. יום עצוב מאוד לתושבי הדרום. זה היום שבו הממשל הוכיח לנו בצורה הכי ברורה ופתוחה שיש -

אתם תמשיכו לחטוף המון טילים ואין ביכולתינו לעצור זאת. תתמודדו.

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שכל מדינת ישראל תספוג מפעם לפעם. בצפון קוראים את המפה בדיוק כמו בדרום.

העיקר שביבי יוכל להמשיך לדבר "בנחישות וברגישות". שום נחישות ושום רגישות לעתיד עם ישראל.

וצריך ללמוד עוד לקח - ה"סמול" השנוא כל כך הרבה יותר פעיל בטחונית מהימין, ומקבל הרבה יותר חופש פעולה מהעולם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הדבר העצוב ביותר הוא שתוך כדי הניאום וההכרזה הרשמית על הפסקת אש החל מהשעה 21:00 מפי שר הביטחון אהוד ברק, נשמעת אזעקה בבאר שבע, שדרות, שדות נגב וישובים נוספים.

את הקול שלי חסרי עמוד השדרה האלו הפסידו.

פורסם

חבורה של זרעונים על אופנועים עושה דרכה לביצית

לפתע הם מבחינים בזרעון שמתקדם אליהם מהכיוון ההפוך - מבואס ואוחז את הקסדה ביד

"מה קרה? , לאן אתה הולך?! "

הזרעון השיב :

"חבר 'ה, אכלנו אותה. אנחנו בתחת.."

זה מה שאני מרגיש פחות או יותר.

Gn'f'R

פורסם

ללא מלים, או, בעצם, רק מילים:

http://www.youtube.com/watch?v=jjhPgKufM9U דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שאלה חשובה.

האם ב"הסכם הפסקת האש" שנחתם ונכנס לתוקף, כביכול, בשעה 21:00 (צבע אדום בשדרות בעת כתיבת שורות אלו), דובר או סוכם לגבי הפסקת הוצאת פיגועים בכוחות צה"ל שיושבים על הגדר?

כדוגמת הפעלת מטען על סרן זיו שילון וארבעת החיילים שנפגעו מטיל נ"ט.

פורסם
כשאתה לא מסתדר עם השכן שלך אתה מתעקש לשבת אצלו בסלון או שאתה סוגר את הדלת שלך?

אם הוא מנסה להרוג אותי, אני משבית אותו ומתקשר למשטרה. משם הם מגרשים אותו לבית סוהר.

פורסם

והמסקנה ליושבי הגדה המערבית?

רק בכוח תשיגו הישגים. אין טעם במו״מ.

תתקיפו, תחטפו, תמשיכו לתקוף ותסיימו בהפסקת אש בעמדה טובה יותר מהיכן שהתחלתם.

וחוזר חלילה

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

איזה כיף אני עוד לא מאמין שיש הפסקת אש! סוף סוף הגענו עם חמאס להבנות וסוף סוף יהיה שלום בין העמים שלנו! מי היה מאמין שיום כזה גדול יגיע?

ועכשיו נצא מהסרט שהממשלה שלנו חיה בו - זמן חופשי לחמאס לקבל עוד כלי נשק ועוד פאג'ר 5. פעם הבאה שחמאס יפר את הפסקת האש זה יהיה באמצעות 40 פאג'רים על ירושלים ועל כל חלקי הארץ. פשוט בושה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

רבותיי, אתם עכשיו מרגישים את אותו העלבון, תחושת ההשפלה, הכעס והייאוש שאני מסתובב איתם מאז 2006, אחרי שהלכו להפסקת אש במקום לגמור את העבודה מול החיזבאללה.

מה שקרה ב-06', פשוט היה הדבר שגרם לי להחליט שכשאוכל לעזוב את הארץ, אעזוב- כל עוד אני חי כי לא נפל עליי טיל.

וזה שלא נפל עליי טיל לא ממש קשור ליכולת או רצון הממשלה להגן על תושביה.

אני רק מקווה שהזגזגן יחליט שאין הפסקת אש ויכה באוייב ללא רחמים (אבל אני יותר מדיי אופטימי. הוא עשה את שלו- הלך למבצע לפני בחירות, וקנה כמה קולות. רק כשיבין שאיבד יותר ממה שקנה אולי ישנה את דעתו)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ביום הזה? לא יודע.

אני יותר מתבייש להיות אזרח ישראלי כשאני קורא את סטטוסי הפייסבוק שקוראים בהמוניהם לרצח של ילדים, נשים, ואזרחים בעזה שאין להם יד ודבר במה שקורה עם ארגוני הטרור.

והכי מבייש אותי כשהם מצטלמים עם דגל ישראל ואומרים עם ישראל חי.

לצערי, למדתי לאחרונה שעל מנת להיות ישראלי אורגינל, צריך להיות איגנורנט גזען, ימני קיצוני, עם שמץ של דיקטטוריזם ותקיפת האחר על דעתו השונה (ולא משנה מה היא), ובעיקר להתעטף בדגל כל היום כאילו זוהי איזשהי מנטרה של אותם אנשים להוכיח כמה שהם יותר יהודים ויותר ציונים מהשאר.

אני מתבייש להיות ישראלי. כבר הרבה הרבה זמן.

לא צריך להיות קיצוני, יש כאלו שרוצים להחזיר את עזה לימי הביניים ויש כאלה שפשוט יסתפקו בראשם של כל הטרוריסטים בעזה.

מה שישראל הפסידה היום הוא הרבה מעבר לפתיחת המעברים וההתחמשות של החמאס שיבוא ויתן לנו בראש פעם הבאה עם טילים לתל אביב באותה תדירות כמו אשדוד או אשקלון..

זה שחצי מעזה מופגזת, שפגענו להם בתשתיות ומבני חמאס זה מצויין, אבל צריך לחשוב גם על יום המחר, צריך לחשוב על ההתמודדות עם המדינות מולנו צריך לחשוב מה יהיה קדימה האם יש לנו פתרון ארוך טווח ומה המטרות האסטרטגיות האמיתיות שהושגו במהלך המבצע הזה שכל אחד מאיתנו הולך לשלם ריבית דריבית.

אם אחוזי הגיוס למילואים הפעם היו "גבוהים", אין לי ספק שבפעם הבאה הם יהיו נמוכים משמעותית, הסיטואציה הפסיכולוגית שהכינסו אליה עשרות אלפי מילואימניקים גם היא לא באה בחינם.

• תוכן חדש...