Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלק כן וחלק לא

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חן, זה פשוט לא נכון. פיגוע הטרור הראשון שנעשה בארץ ישראל היה פיצוץ קולנוע על יושביו בירושלים על ידי הלחי.

הבריטים העבירו את משפחותיהם למחנות בגלל הטרור היהודי.

בוא נדייק בעובדות, אם כבר אז היה מדובר בפעולת תגמול (אחת מהן) כתגובה לטרור הערבי, וכתגובה להתנהלות הבריטים.

הכי נוח להציג את זה ככה כדי שיתאים לאג'נדה שלך, אבל למען האמת מדובר פשוט במעשה של עין תחת עין, שזה בדיוק כמו שתושבי באר שבע יתחילו לשגר גראדים לעזה כתגובה על הירי של חמאס.

וזה בוצע על ידי האצ"ל, לא הלח"י.

פורסם

תגובה להתנהלות הבריטים?

אחלה. לא מסכימים עם השלטון אז נתחיל בפיגועים. למה לך מותר ולפלסטינאים לא?

"פעולת תגמול" זה שם מכובס לטרור. גם העזתים עושים "פעולת תגמול" על הסגר הימי.

לגבי אם זה האצ"ל או הלח"י אני לא זוכר ויכול להיות שאתה צודק אבל מועצת המדינה הזמנית שלנו הכריזה על הלח"י ארגון טרור. אפילו השלטון שלנו טוען את זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פיגוע על אוטובוס בת"א.

תהיו ערניים חבר'ה.

*עריכה.

מידעים ראשונים על פיגוע ירי נוסף, עוד לא מאומת.

*עריכה 2.

לא פיגוע ירי, כנראה תפיסה של המחבל ופתיחה באש לעברו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אקסודוס ידידי, ל30% מהאוכלוסייה בארץ היום לצאת מהבית זה לוקסוס. על לחכות לאוטובוס אנחנו בכלל לא חולמים.

ככל שאנחנו מושכים זמן אנחנו פוגעים בעצמנו יותר. אם החלטת על מבצע עשה אותו עד הסוף תוך מוכנות לשלם את המחיר. מקווה שביבי לא ירוץ לחתום על הסכם כניעה.

פורסם
מה עוד צריך לקרות כדי שתיהיה כניסה קרקעית?

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/417/218.html?hp=1&cat=875&loc=1

אסביר לך איך אני רואה את זה. זה בדיוק כמו הסרט "המסור".

צריך X ליטרים של דם, כל יחידת ליטרים מסויימת מפעילה תגובה צבאית מדודה.

זה עובד באופן מכאני כמעט לחלוטין. כדי שתהיה תגובה צבאית ראוייה, צריך עוד הרבה מאוד ליטרים.

וזה הדם שלנו.

כמו שהסרט מזעזע, כך המצב מזעזע. צריך לשבור את המכשיר ולגשת בצורה יותר חופשית לתגובות הצבאיות.

פורסם
האויב שמבפנים או לא?

זו קריאת השכמה. התעוררו.

אתה צריך קצת לרענן את הלוגיקה שלך.

ערביי השטחים ממש לא "בפנים". הם לא אזרחים ואני מקווה גם שלא יהיו אזרחי ישראל אלא אזרחי פלסטין השכנה ממזרח. עוד לא תפסו אותו וכבר החלטת שהוא ישראלי?

פורסם
אסביר לך איך אני רואה את זה. זה בדיוק כמו הסרט "המסור".

צריך X ליטרים של דם, כל יחידת ליטרים מסויימת מפעילה תגובה צבאית מדודה.

זה עובד באופן מכאני כמעט לחלוטין. כדי שתהיה תגובה צבאית ראוייה, צריך עוד הרבה מאוד ליטרים.

וזה הדם שלנו.

כמו שהסרט מזעזע, כך המצב מזעזע. צריך לשבור את המכשיר ולגשת בצורה יותר חופשית לתגובות הצבאיות.

לא צריך שום מכשיר ושום דבר. אני גם לא יודע אם צריך להיכנס קרקעית.

מה שכן צריך זה להפסיק להתנצל. צריך לפגוע במפגעים בכל הכוח כולל הדרג המדיני בשטחים ובחו"ל. מי שרוצה לכעוס עלינו מוזמן. לנו זה לא אמור להזיז.

פורסם

אאוץ', טוב לי באנומליות שלי. בעולם שלי הכל דבש.

אתה זה שטענת שזה האויב מבפנים אז אולי תגדיר לי מה זה "בפנים".

פורסם
חן, זה פשוט לא נכון. פיגוע הטרור הראשון שנעשה בארץ ישראל היה פיצוץ קולנוע על יושביו בירושלים על ידי הלחי.

הבריטים העבירו את משפחותיהם למחנות בגלל הטרור היהודי.

מלון המלך דויד היה מלון אזרחי ולא מפקדה צבאית.

לגבי פינוי גוש קטיף, כל אלה שהלכו לגור שם ידעו שהם חיים שם באופן זמני וכל מי שקנה שם בית מהמדינה גם חתם על זה

.

לא השתתפתי בדיון כי אין חדש תחת השמש - וביזבזתי אנרגיה על שי בדיון הקודם של עופרת יצוקה - אבל .

אלוהי הטיפשות וההיצמדות לתאוריה הזויה גורמת לדברי הבל וניסיון לשנות את המציאות .

נסה לקבל את האמת ונסה ולהפנים אותה טוב לראש -

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A5_%D7%9E%D7%9C%D7%

95%D7%9F_%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%9A_%D7%93%D7%95%D7%93

מלון המלך דוד נפתח כ

מלון פאר ירושלמי ב-20 בדצמבר1930,

וב-

1938 העביר מינהל השלטון המנדטורי את מושבו לאגף הדרומי של המלון.

במלון ישבו בכירים צבאיים ואזרחיים רבים של שלטון המנדט, ובעיני רבים הוא היווה סמל לשלטון זה.

אירועי "

השבת השחורה" גרמו לרצון בפעולת תגמול,

והמלון נבחר על ידי מפקדת "ההגנה" בראשותו של משה סנה כמטרה עבור האצ"ל,

במקביל לפעולת הפלמ"ח במחנה הבריטי בת גלים ולפעולת הלח"י בבנין האחים דוד.

ב-1 ביולי1946, כתב משה סנה אל מנחם בגין:

א. עליכם לבצע בהקדם האפשרי את הצ'יק ואת הבית של עבדך משיחך. הודיעני על המועד. מוטב בבת אחת. אין לפרסם זהות הגוף המבצע - לא בפרסום מפורש ואף לא ברמיזה.

– מכון ז'בוטינסקי כ-1/11/45

בשעה 12 בצהריים, הודיעו אנשי האצ"ל על פיצוץ קרוב של המלון.

על פי אחת העדויות, ראש המינהל הבריטי, סר ג'ון שאו, הגיב על כך ב"לא באתי לכאן כדי לקבל פקודות מהיהודים",

והורה שלא להעביר את ההודעה לעובדים הרבים שנותרו במשרדיהם. שאו הכחיש את הדברים וטען כי לא קיבל אזהרה כזו וגם אם היה מקבל,

לא היה זמן לפנות את העובדים.

בשעה 12:30 הרס פיצוץ אדיר את כל האגף הדרומי של המלון על כל קומותיו.

כמה שטויות ורעות רוח רק כדי להצדיק את דעתך .. אין לך ידע ואתה סתם זורה הבלים לרוח .

- והראה לי מסמך אחד החתום ע"י התושבים היהודים באזורים שפונו בכוח (טרנספר )

אשר אומר כי בעת דרישה יפנו את בתייהם .

ההיתישבות שם הייתה באישור ובעידוד ממשלות ישראל לדורותייהם - עם הצהרה שלעולם לא נעזוב חבל ארץ זה .

ההתיישבות ברצועת עזה החלה עוד לפני הקמת גוש קטיף כשחודשה ההתיישבות בכפר דרום,

שהייתה אחד מ-11 הנקודות שעלו לקרקע בליל ה-6 באוקטובר 1946 (מוצאי יום כיפור תש"ז),

אך פונתה במהלך מלחמת השחרור.

ב-11 באוקטובר 1970 עלתה מחדש לקרקע ההיאחזות בכפר דרום.

ראשיתו של הגוש הייתה בהצעתו של יגאל אלון ב-9 במאי 1968 לממשלה , (ממשלת העבודה - המערך יחד עם מפ"ם- השמאל ).

להקים שני יישובים אזרחיים או היאחזויות נח"ל בין עזה לרפיח. אלון נימק את הצורך בהקמתם היישובים בלשון זו:

"קיימות משבצות קרקע אשר בהכשרה לא יקרה ניתן להכשירן. להתיישבויות אלו חשיבות עליונה לעתיד המדיני של הרצועה

על ידי כך שהן מפצלות את הרצועה דרומה מהעיר עזה. כמו כן, קיימת חשיבות ביטחונית רבה לנוכחות יהודית בליבה של עזה."

אני לא מבין את הגישה הזאת , לפגוע בחברה שלך עצמך כמו רצון להתאבדות עצמית .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...