Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין דבר כזה "פיתרון מוחלט".

בעצם יש, אבל הוא לא ישים בעליל.

מדינת ישראל הגיעה להסכמי שלום עם כמה משכונותיה לא בשל נחיתותה הצבאית או הטכנולוגית, אלא בשל עוצמתה.

הסכמי שלום לא נחתמים מאהבה אלא מאינטרס נטו.

סאדאת העדיף את תמיכתם של האמריקאים על פני סיוע סובייטי, שגם הוא כמובן ניתן מאינטרס, ולכן חתר להשגת את שנכבש ממנו ב 67' בדרכי שלום, ושיראל מצד שני הרוויחה עד עתה 35 שנות שקט.

אף צבא מצבאות ערב לא מתקרב ביכולתו לצה"ל, וזה מקור העוצמה של ישראל.

ולהסכמי שלום מגיעים תמיד מתוך עוצמה.

עוצמה שלנו זו התבוסה שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבר יש דיבורים על הפסקת אש...

כרגיל ישראל מציגה עצמה כפארשית ומסכימה להפסקת אש, משמע טילים ממשיכים ליפול אצלנו והחארות כאילו ניצחו. אם אכן תתבשל סוג של הפסקת אש, אתבייש מאוד בממשלה הזאת.

פורסם

היה היום בערוץ 2 במהדורה הראשית כתבה קצרה מאוד (2-3 דקות) שמראה איך כל הפוליטיקאים הבטיחו הבטחות ובמקביל השתינו עלינו בקשת בעשרות האחרון.

ספציפית נתניהו ב2009 כשאמר שצה"ל הכה בחמאס חזק מאוד אבל לא ניתנה לו ההוראה לחסל את החמס ושבשלטונו זה יקרה.

ובנוסף אריאל שרון ב2003 מדבר מבית ספר באשקלון ומבטיח שאשקלון לא תהפוך להיות חלק מהעימות הזה ותחטוף טילים מעזה, אגב אותו בית ספר שהוא דיבר בו הוא זה שחטף היום פגיעה ישירה בכיתה.

תא טרור עושה מאיתנו צחוק, מנהיג שעושה מה שצריך כדי להמשיך לרדות בנו עוד 4 שנים ועשרות אלפי מילואימניקים משועממים שיחזרו הבייתה בעוד יום יומיים.

אין לי צל של ספק שהפסקת אש במהלך הימים הקרובים משמעותה שבעוד חודש חודשיים נחזור לנקודת ההתחלה, חמאס יחדש את מאגרי הנשק ותל אביב תחטוף פעם בכמה ימים טילים.

פורסם

ועוד ידיעה מעניית מדבקה:

ארה''ב הציבה 3 אוניות אמפיביות ועליהן 2,500 מרינס מול חופי ישראל. נערכת לפינוי כל האזרחים האמריקנים מישראל

לא מאמינים?

שאלו את אנשי חיל הים אם הספינות באזור או לא.

תמשיכו לקרוא להם הזויים.

בשגרה, אכן, יש להם נטיה ל"עודף תיבול" בפרשנות, כלל דרמטיזציה והלחצה, אבל, שקרים, לא תמצאו שם.

העובדות נכונות, השאלה היא איך מציגים ומפרשים אותן.

בכל אופן, גם זו התפתחות מעניינת.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם
כבר יש דיבורים על הפסקת אש...

כרגיל ישראל מציגה עצמה כפארשית ומסכימה להפסקת אש, משמע טילים ממשיכים ליפול אצלנו והחארות כאילו ניצחו. אם אכן תתבשל סוג של הפסקת אש, אתבייש מאוד בממשלה הזאת.

עכשיו אולי אתה ועוד כמה מהחברים יצליחו להבין איך אני מרגיש מאז 2006.

ואגב, בבוקר כתבתי פה הודעה לגבי הסרט של משפחת סימפסון ושמתי תמונה, בערב זה כבר הגיע לפייסבוק...

חבר'ה, מי "זימר"? :lol: :lol: :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נראה לי אני הולך להוריד אבק מהמסכת אב"ך...

לקוח מאותה כתבה בדבקה:

ניצבות עתה מול החוף הישראלי עוד שלוש או ארבע אוניות מלחמה אמריקניות המצוידות במערכות ליירוט טילים בליסטיים. תפקידן של אוניות מלחמה אלא הוא לפעול נגד שיגור טילים בליסטיים איראניים על ישראל. בכך מגיע מספר אוניות המלחמה האמריקניות המוצבות מול ישראל ל-7.

עריכה: והנה YNET מיישרים קו:

'ארה"ב שלחה ספינות לאפשרות של פינוי אזרחיה'

לפי דיווח ב-CNN, המתבסס על בכירים אמריקנים, שלוש ספינות של הצי האמריקני עושות את דרכן לאזור - כדי לפנות אזרחים אמריקנים במידת הצורך. הבכירים הדגישו כי הספינות לא יסייעו בלחימה

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא עדיף לפנות אותם על מטוסים? ...

ידידי,

כשהצואה פוגשת במניפה, אין יותר טיסות.

רוצה לאמור:

א. בזמן מלחמה, חברות התעופה יפסיקו את הטיסות לארץ.

ב. האירנים, החיזבאללה, העזתיים ואולי אף אחיהם בגדה, יטווחו את נתב"ג בראש סדר העדיפויות שלהם.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

היום בבוקר, אחרי שקראתי את הכותרות - ירי והפסקת אש קרובה, אני מתבייש להיות ישראלי...

פורסם
ידידי,

כשהצואה פוגשת במניפה, אין יותר טיסות.

רוצה לאמור:

א. בזמן מלחמה, חברות התעופה יפסיקו את הטיסות לארץ.

ב. האירנים, החיזבאללה, העזתיים ואולי אף אחיהם בגדה, יטווחו את נתב"ג בראש סדר העדיפויות שלהם.

כשמחברים את הנתונים יחד זו באמת אפשרות כמו שציין מוקדם יותר falou.

סודן,עזה,גיוס,ספינות,בחירות.

Gn'f'R

פורסם

העובדות נתונות, ההבדל הוא בפרשנות:

פרשנות א' - הספינות כאן כדי לפנות את אזרחי ארה"ב מיד אחרי תקיפה באירן.

פרשנות ב' - הספינות כאן כדי לייצר מנוף לחץ מדיני על נתניהו כדי שלא יתקוף קרקעית בעזה, כי אף מדינה לא רוצה להיות בסיטואציה שבה מפנים את אזרחי ארה"ב משיטחה.

כל אחד שיאמץ פרשנות לפי מידת הדרמטיות שלו ורמת ההיסטריה שבטבעו.

ולמי שעדיין לא הבין, דברים שרואים מכאן, לא רואים משם - תנו קצת יותר קרדיט למנהיגים שיתכן שהם קצת פחות טיפשים ואופורטוניסטים ממה שהתקשורת מציגה.

פורסם

לגבי פרשנות ב', אני לא חושב שאזרחי ארה"ב יקפצו על הספינות האלו כל כך מהר, אז זה לא כזה איום כלפי ישראל.

בסופו של דבר, אתה עולה על ספינה צבאית, עם תנאים צבאיים (הסתובבתי על כמה כאלו, נחמד, אבל לא להיט), והיא לא באמת לוקחת אותך לניו יורק לחדר במלון שארגנו לך, אלא לנמל ידידותי קרוב, ומשם צריך להסתדר.

מי שמפריע לו המצב יעלה על מטוס בעצמו. כשהיה פינוי אמריקאי מלבנון לדוג' ב2006, זה היה כי התחבורה החוצה הייתה באמת מושבתת, ואנשים לקחו כל גלגל הצלה שנזרק אליהם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניטש, פרשנות ב' מטרתה ללחוץ על נתניהו שירגיע, אף אחד לא באמת מתכוון להעלות אזרחים על האוניות האלה.

אבל, מספיק שהן משייטות באיזור כדי שהכלכלה תפגע בתיירות, בבורסה ואחרי זמן גם בהשקעות זרות לטווח ארוך.

מה שרואים מכאן שאין מקום לפינוי וזה נשמע הזוי, נתפס אחרת לגמרי אצל משקיעים ותיירים מחו"ל.

• תוכן חדש...