Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הקופירייטר המוצלח שהכרתי,

אבל אני מניח שהבנת את הרעיון הכללי.

מוזמן לתת רעיונות משלך לדימוי מעולם התעופה. :wink:

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
להשתלט על הרצועה - אפילו לזמן מוגבל - משמעו:

כל חייל הופך לברווז פוטנציאלי למטווחי החמאס......צריך להתפקח מהאשליה של זבנג וגמרנו - אין דבר כזה יותר.

לצערי זה יהיה הרבה יותר חמור ממטווח ברווזים, כל דו"חות המודיעין (הגלויים) מצביעים על כך שלאחר עופרת יצוקה החמאס שיקם את ההריסות תוך בניית אלפי מטעני חבלה בתוך הכבישים ובתוך הקירות של הצירים הצפופים, מה שאני בא להגיד זה שהספיק לי פעם אחת בחיים לראות חיילים מסננים חול בחיפוש אחרי החברים שלהם :cry:

600.jpg

אז החלום שלי שגם כאן יהיו "פלגים קיצונים" משוחררים ממגבלות ממשלתיות, לצערי החלום הזה יישאר חלום משום שכאן איש לא משכיל להבין שבמזרח התיכון צריך לדבר בעשר שפות שונות.

יש לך צל של מושג מה יקרה כשהפלגים האלה שלך פתאום יחליטו שהם לא רוצים אטיופים בשדרות? או אולי יחליטו שרוסים זה לא יהודים ולכן מותר לשחוט אותם? RPG לחלון הבית של ראש המועצה שמאפשר לפתוח טיב טעם בשבת?

במדינת חוק אין שום מקום לפלגים שכאלה חוץ מאשר בבתי הכלא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני לא יודע אם אתה תושב הדרום,

אם הייתה לך נזילת שמן רצינית ברכב, היית מתקן אותה או שם דלי מתחת ?

אשדודי לשעבר , משפחתי עדיין שם וכמו כן בב"ש ובשדרות. אני עדיין תושב הדרום אך נכון לעכשיו לא בקו הירי .

פה מדובר ברכב לימון

תתקן את נזילת השמן , ילך האלטרנטור

וכשזה יתוקן מסרק ההגה יתפגר וכן הלאה.

שני צדדים נלחמים על אותה אדמה - זה קרב אבוד במיוחד כשהצד השני מכיר את המושג "שהיד" מגיל ינקות .

Gn'f'R

פורסם

רכב לימון לא מחזיקים. למה אנחנו צריכים לסבול את זה?

ואם ימאס להם מאחוזי הנפילות הנמוכים של הגרדים שלהם ויחליטו שהם חוזרים להתאבד, אז גם עם זה נשלים?

לא מתקבל על הדעת להשלים עם זה, ואף אדם שפוי לא אמור להסכים להשלים עם זה.

אם צריך, מצידי שיוציאו מעזה את כל האזרחים שכן מעוניינים לחיות, ויחריבו את האיזור הנגוע הזה שמכיל אינספור מנהרות ותשתיות טרור לא נתפסות. ואחרי שהמקום יהיה נקי, מבריק ואטום הרמטית .שיבנו אותו מחדש מהכספים שהם מקבלים מארגונים אנטי ישראליים. ועד עכשיו השקיעו אותו בהתחמשות.

שוב, לא תפקידי לספק את הפיתרון.

אני רק יודע שהמצב כרגע הוא בלתי אפשרי,

ומי שהשלים עם זה צריך למשש את הגב ולבדוק אם עמוד השדרה שלו עדיין נמצא שם.

פורסם

זו כמובן תהיה טעות חמורה, כי במחי פעולה אחת לא מחושבת נתת להם ולאו"מ את התירוץ האולטימטיבי - "שחרור האדמות הכבושות"...

אם ככה אין בעיה, כי את זה הם עושים גם ככה, להזכירך - אש"ף הוקם בשנת 1964.

מה שכן - לי יש פנטזיה על התארגנות "מחתרתית" שתיקרא 'גיבורי אשקלון' או 'ניקמת שדרות' או כל שם אחר שעולה על דעתכם, התארגנות נטולת הכבלים שיש על צה"ל שמגיבה בצורה ברוטלית על כל תקיפה. כמובן שהממשלה תגנה את המעשים האלה, השב"כ יידרש לאתר אותם ו"משום מה" לא יצליח כי הם שומרים על מידור חמור...

מסתבר שאתה לא הראשון שחושב בכיוון הזה.

מתי שהוא אתה תצטרך להתמודד עם העובדה שמדינה שבה יורים טילים על אזרחים מדי יום, שבה יש איזורים שלמים שהמשטרה אינה נכנסת אליהם, וכן הלאה - אינה "מדינת חוק".

דני

פורסם
ברור שהפריפריה שווה פחות. את שדרות הפגיזו 8 שנים ורק כשהבחירות התקרבו יצאו לעופרת יצוקה.

צריך להיות ריאלי.

TFSI Power

פורסם

מכיוון שהחלומות של שני העמים עומדים בסתירה זה לזה, אנחנו צריכים להיות פרגמטיים.

מעולם לא הצלחתי להבין את המושג "דיסוננס קוגניטיבי". עד כה. אני מודה לך.

ובעברית: אם בא אליך אדם ואומר "המטרה שלי היא שתמות. בוא נדבר על זה", הדבר האחרון שאתה צריך לעשות זה להכנס אתו למשא ומתן - אולי תסכים למות אבל לא עכשיו, אולי בשלבים ולא בבת אחת, וכן הלאה.

דוגמה מהחיים: במלחמת העולם השניה לא דיברו עם מדינות הציר, לא התפשרו אתן, לא נתנו להן כסף וגם לא חשמל, וגן לא אמרו שאין פתרון צבאי ותמיד יהיו טילי V2 על לונדון - אלא נלחמו בהן ונצחו אותן.

דני

פורסם

אין פיתרון .

הם רוצים את מה שאתה לעולם לא תיתן

תהיה רגיעה ואתה תוכל לשוב להתקלח בשקט - עד הסבב הבא

וגם בעוד 20 שנים זה ימשיך - פשוט לא יהיו גראדים אלא מלחמת סייבר מבית היוצר של חמאסטק.

Gn'f'R

פורסם

במלחמת העולם השניה גם לא היתה בעיה (לשני הצדדים) להרוג מיליוני אזרחים בצד השני. ישראל הרגילה את העולם לכך שהיא אינה פוגעת באזרחים, ואי אפשר לשנות זאת כעת. גם כך יש מספיק אנטישמיות שלוחצת על ממשלות.

בצורה הזו אין ספק שהפסקת אש תהיה לזמן מוגבל והירי על האזרחים יתחדש. הדרך היחידה למנוע זאת תהיה שהטיל הראשון שיצא מעזה יגרור התקפה כמו הנוכחית. או, אולי, הטיל הראשון שיוברח לעזה ויהיה לגביו מודיעין. מבחינה זו לא משנה אם כן או לא יצאו לפעולה קרקעית - הרי ביום שאחרי הפסקת ההפצצות תתחיל הברחת נשק מסיבית.

מגיע הזמן לחנך את העולם שישראל לא יכולה לפרנס את מי שיורה עליה. לא יתכן שהעזתים יירו על ישראל, ובודאי לא על מטרות אזרחיות, וישראל תפתח את המעברים ותספק מים וחשמל. אולי המשפמטנים שבינינו ימצאו איזה חוק בין לאומי שמדינה צריכה לדאוג לאזרחי אויביה, כיון שמדובר בעניין בלתי נסבל וחייב להיות לזה סוף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אין פיתרון .

וגם בעוד 20 שנים זה ימשיך - פשוט לא יהיו גראדים אלא מלחמת סייבר מבית היוצר של חמאסטק.

דרושה אופטימיות.

פורסם
מתי שהוא אתה תצטרך להתמודד עם העובדה שמדינה שבה יורים טילים על אזרחים מדי יום, שבה יש איזורים שלמים שהמשטרה אינה נכנסת אליהם, וכן הלאה - אינה "מדינת חוק".

דני

מעבר לזה שמה שאתה אומר פשוט לא נכון עובדתית (מה הקשר בין מדינת חוק ובין זה שיורים עליונו או לזה שיש לטענתך לאיזה אזורים שלמים המשטרה לא נכנסת?) אתה אולי אומר את זה כי זה משרת לך איזה אג'נדה אבל מכל כיוון שלא תהפוך את זה, מדינת ישראל היא מדינת חוק פר אקסלנס, אפילו אחת מהמשובחות שבהן!

פורסם
יש לך צל של מושג מה יקרה כשהפלגים האלה שלך פתאום יחליטו שהם לא רוצים אטיופים בשדרות? או אולי יחליטו שרוסים זה לא יהודים ולכן מותר לשחוט אותם? RPG לחלון הבית של ראש המועצה שמאפשר לפתוח טיב טעם בשבת?

נראה לי שלא ירדת לסוף דעתי - קרא שוב ותבין לאיזה סוג של "פלגים קיצוניים" אני מתכוון.

פורסם
אין פיתרון .

הבעיה הגדולה ביותר היא שרוב המנהיגים חושבים כמוך.

לא קיים "אין פיתרון" יש "הפיתרון הוא רדיקלי ואנחנו מפחדים ממה שהעולם יגיד"

יש עוד הרבה ניסוחים נכונים אחרים.

פורסם

dny,

הדיסוננס הוא חלק מובנה מקיומנו בארץ. אם להשתמש בדימוי ציוני ארכאי: יד אחת על המחרשה והיד השניה אוחזת ברובה.

אין לי ספק שאנחנו צריכים לשמור על מאזן הרתעה. מיליון וחצי פלסטינאים בעזה לא יעלמו בערפל הבוקר. הם כנראה כבר הבינו שגם אנחנו לא ניעלם, אבל ההנהגה הפלסטינית האיסלמית לא מוותרת על הרטוריקה של הג'יהאד.

ההשוואה למלחמת העולם השנייה אינה רלוונטית. כשהסתיימה המלחמה, האמריקנים לא חיסלו את העם הגרמני והעם היפני אלא סייעו להם להשתקם תחת שלטון חדש (ואפילו הותירו את הקיסר היפני על כסאו). אצלנו יש מאבק טריטוריאלי-לאומי-דתי מורכב יותר.

פורסם

אני הבנתי בדיוק לאיזה סוג של פלגים התכוונת, אני רק לא מבין מאיפה האשליה שאתה תוכל לשלוט באג'נדות שלהם.

י

אם תבין את רוח הדברים שלי ולא תיקח את דברי מילולית לחלוטין, מה תעשה כשהפלגים החמושים בכבדות האלה (לא יורים על עזה עם נק"ל) פתאום ישימו חולצות חומות?

כשהם חמושים עד העצם ועם נציגים במפלגות מפתח, אז תנסה לפרק אותם מנשקם? כל שנשאר לי הוא לאחל לך הצלחה, באופן אישי אני מעדיף להיות צופה מרחוק (רחוק מאוד) ב"ליל הסכינים הארוכות" הזה.

• תוכן חדש...