Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ידידי, להכנס לרצועה בלי מטרות מוגדרות ובלי אסטרטגיית יציאה - זה מהלך שיגרום יותר נזק מתועלת, גם לחיילי צה"ל שיהפכו לברווזים במטווח וגם להרתעה הישראלית כיוון שכניסה כזו תסתיים בנסיגה מבישה בסגנון לבנון.

במגוון התפקידים שמילאתי, תמיד הייתה תחושה שמי שיושב מעל הדרג שלי מטומטם (לעתים זה גם היה נכון), אבל ככול שאתה מתקדם אתה פתאום מבין שבעיני הכפופים אליך, אתה עלול להכנס למשבצת המטומטם - זה ששוקל היטב כל צעד ומנסה לחזות את ההשלכות שלו, בלי להגרר למהלכים חפוזים, זה שנחשף לשיקולים שאינם מעניינים אותם כלל.

לא לחינם התחלתי את משחק האסטרטגיה הזו, ניסיתי להראות לכל הצדדים (ימין ושמאל) שהדרך הקיצונית מביאה למבוי סתום לנקודה בלתי הפיכה שטוב היה אם לא היינו מגיעים אליה.

ככול הנראה הפשרה הנוכחית היא הרע במיעוטו.

אמרתי כבר (לא אחת) מה המטרות - הפסקת הירי על ישראל ופגיעה קשה בחמאס ובמאגרי הנשק שלו (כמה צריך לפגוע, במי ואיך זה כבר מעבר ליכולותיי). כנ"ל לגבי אסטרטגיית יציאה.

ולא מדובר בדרך קיצונית. אני ממש לא בעד "להתנחל" בעזה מחדש (ואם זה מה שהשתמע מדבריי אז זאת לא הייתה הכוונה), אבל אם באמת רוצים לפגוע ביכולת שלהם לירות עלינו יש להשתלט מחדש על הרצועה (בלי להשתקע שם), "לנקות" אותה ואז למסור אותה לצד שלישי (ואני יודע שקרוב לוודאי שזה לא יקרה), או לחילופין לצאת תוך המשך המצור והביקורת על גבולות הרצועה.

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת שביני לבין עצמי עוד לא גיבשתי דעה עם נתניהו יצא למבצע הזה כספין פוליטי לפני הבחיות הקרבות או באמת ע"מ לשפר את אורח החיים של תושבי הדרום שסופגים טילים על בסיס קבוע, בשני המקרים הייתי בטוח שאם וכאשר יחליטו להפסיק את האש זה יהיה לאחר השגת תוצאות הרבה יותר משמעותיות ממה שהשגנו עד עכשיו (פגיעה קשה [על פע התקשורת לפחות] במאגרי הנשק של חמאס וחיסול מספר בכירים [דבר שהיה קורה גם בתקופת החיסולים הממוקדים])

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

שטויות מבית מדרשו של ליינט.

כרגע המצב הוא לא לכאן ולא לשם.

בעזה רועדים מכניסה קרקעית.

פורסם
חברים, אם זה לא היה עצוב מאוד הייתי פשוט פורץ בצחוק אדיר.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000798723

עצוב מאוד, אפילו לא מתעכל.

בעולם נורמלי שאר העולם היה תוקף אותו חזרה ומחזיר לו את ההגיון שכנראה ברח לו מהראש.

אבל אנחנו חיים בעולם צבוע, עולם שנותן לרודן שטובח בעמו ומחסל גברים נשים וילדים כאחד להטיף למדינה המוסרית ביותר שקיימת! לצבא הכי מוסרי על ברבריות ופשעי מלחמה מבלי למצמץ.

אם לא היינו נקודת מפתח ליבשת מלאת נפט ומשאבים וחוצץ בין שרשרת כל המדינות המוסלמיות באיזור היינו בטוח נמחקים כבר מזמן מעל המפה.

פורסם

שאלה תמימה, מה לא ריאלי בליצור אזור חיץ של לצורך העניין 5 ק"מ בין גבול ישראל והרצועה, ז"א 5 ק"מ פנימה לצד העזתי שבחמישה קילומטרים האלו לא יהיה קיים בית\בניין\עץ\גבעה שום דבר פשוט לשטח לחלוטין בשילוב יחידת התצפיתנים של צה"ל ובכך למנוע אני מאמין כל פגיעה בסיורי צה"ל, להוריד מהאויר כל דבר שמנסים לבנות באזור חיץ הזה ולסיום על תקיפה מכיוון הרצועה בדמות קסאמים\פאג'רים וכו לבצע תגובה חריפה כגון הורדת מבוקשים לאורך שרשרת הפיקוד.

זה באמת עד כדי כך מופרך?

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

כן, זה עד כדי כך מופרך....

5 קילומטר אזור חיץ זה אומר שאתה צריך לייבש אדמות בים כדי שיהיה להם היכן לגור...

חיים בעזה סביב ה-1.5 מליון איש בתא שטח מאוד קטן.

גם היום צה״ל עושה שימוש בתצפיתנים ומערכות מאוד מתקדמות, אי אפשר לאבטח הרמטית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מקבל, מה לגבי שני קילומטר? הגודל של עזה הוא 360 קמ"ר, אורכה 41 ק"מ, כשאתה לוקח שני קילומטר מכל האורך הזה קיצצת אותה ב20%~ בטוח שהם יוכלו להסתדר, יודע מה נגיד שלא? אז קילומטר חיץ, העיקר משהו!

פורסם

העניין הוא לא ה2 או 5 הק"מ כאיזור חיץ אלא רק ציר פילדלפי, שהוא מקור החיים שלהם.

רק דרכו הם מבריחים כל מה שיש ברצועה. לגביו צריך למצוא פתרון אפקטיבי שימנע את ההברחות האלה וימנע התעצמות עתידית וודאית.

פורסם
אני כן מאמין שצריך להכנס פנימה, לנקות את מה שאפשר, להשאיר את מה שצריך- ולצאת.

לי אין מושג מה המשפט הזה אומר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ללא שיתוף פעולה מלא של המצרים קשה עד בלתי אפשרי למנוע את ההברחות בציר פילדלפי, יש שם עשרות מנהרות.

שלא לדבר על זה שהיו מנהרות, היו הברחות והיו טילים שעפו לישראל גם כשישבנו בפילדלפי וגם כשישבנו בעזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נשמע כמו תדריך לפני ניתוח פרוסטטה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא מספיקה רגיעה? אחי לא צריך לאכול את הזפת שאני אכלתי בגיהינום ההוא. גם לא חברים שלי שהוקפצו. אני מעדיף שקט עכשיו מאשר עוד חברים בארון ועוד שפיכת דם, גם אם היא של -אזרח- פלסטיני. אם הוא טרוריסט(פעיל שטח או בירוקרט הינם הך), אז דינו כדין כלב מוכה כלבת. שלא יהיה ספק.

ידידי היקר, חלק מתפקידו של כל חייל זה לאכול את החרא וגם למות אם צריך. למבצע ולצבא יש מטרה וצריך להשיג אותה. לצאת למבצע שלא משיג כלום חוץ מלהוסיף עוד 2 מליון אזרחים לסטטוס קוו שמותר להפגיז זה בניסוח עדין טמטום וחוסר אחריות.

כמעט כל אזרח במדינה ששירת בצה"ל היה מעורב בלחימה, סיכן את עצמו ושילם מחיר וזה תפקידנו וחובתינו כחלק מהמדינה.

אני האחרון שרוצה שפיכות דמים מצד כלשהו (וילד זה ילד גם אם הוא דובר ערבית. גם לו יש את אותן הטראומות מההפגזות, גם הוא בוכה כשאבא שלו נפגע וגם לו עצוב כשהבית של השכן שלו מתפוצץ) אבל אם החלטת לצאת למבצע והצבת מטרות תמשיך עד שתשיג אותם תוך ידיעה ברורה שנשלם מחיר.

כדי שתקבל מושג על מה נלחמים תראה שיר שכתבה ילדה בת 10 באשקלון:

א' אזעקה,

ב' זה בום,

ג' זהו גראד גדול

מהי ד' דרום הארץ שסופגת את הכל....

ה' הצילו

ו' הווליום של האזעקה נמאס

ז' ח' שתיהן ביחד זהירות מהחמאס ....

אשקלון ובאר שבע א ב,א ב

מופגזות בדרך קבע א ב,א ב

הטילים נוחתים מלמעלה, א א ב,

עזה תתפוצץ אינשאללה א ב!!!

נראה לך שפוי שזה מה שילדים עושים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...