Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעולם האמיתי, מה שקובע זה מעשים, לא דיבורים ולכן כל עוד המצרים שומרים על מעבר רפיח סגור, הם בסדר מבחינתי.

במאמר מוסגר, אם מישהוא חושב שמורסי יסבך את המדינה המדדה שלו במלחמה עם המעצמה החזקה ביותר באזור ועוד למען הפלסטינים, הוא כנראה לא מבין כלום במזרח התיכון.

אף מנהיג אזורי לא ינקוף אצבע למען הפלסטינים, זו בהחלט חלק מהטרגדיה האישית שלהם.

נראה לי שמורסי ניסה לרמוז לנו לא לכבוש את ציר פילדלפי כי הוא ממש צמוד לגבול עם מצרים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

השאלה היא כמה רציונלי שלטון האחים המוסלמים במצרים.

איראן לדוגמה יושבת על כמות אדירה של נפט והייתה צריכה להיות מהמדינות העשירות בעולם, אבל ההנהגה שלה הצליחה להביא על עצמה סנקציות שקברו את הכלכלה שלה וכרגע היא נהנת מאחוז אבטלה דו-ספרתי גבוה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אזעקה בחלקה הדרומי של ירושלים (הרגע הפסיקה)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אין שום סיכוי שמורסי יעשה משהו, קטן ככל שיהיה. יש לו צרות עם טרוריסטים בסיני, כלכלה מתפרקת והפגנות - הוא אומר את מה שהוא אומר בשביל להרגיע את ההמונים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

למ לא להאמין? זה הכיוון הכי צפוי.

הוא יודע שלכיוון המרכז יש כיפות ברזל ושם יש נתיב יותר פתוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הם סתם יורים לכל הכיוונים כדי לנסות ולהפחיד אותנו, כנראה כי הם חושבים שהמנטליות שלנו דומה לשלהם ושזה יגרום לנו לעשות מעשה פזיז שישים אותנו באור רע מול העולם. מה שמפחיד פה הוא העובדה שאין להם מה להפסיד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, נגעת בטעות הכי גדולה שלנו. שלא השארנו לעשתים מה להפסיד.

חוץ מזה הגדלת מעגל האיום עושה את שלו ופוגע מוראלית. בראשונים כולם מדחיקים אבל אחר כך אסימון נופל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם כבר לא להאמין למשהו אז זה לעולם הצבוע שאנחנו חיים בו. איזו עוד מדינה הייתה מאפשרת ירי על 2 הערים הכי גדולות שלה (שאחת מהן היא עיר הבירה) מבלי להחריב את עזה עד היסוד לאחר מכן?

ויותר לא להאמין זה שיש כאלה מתוכנו שמנסים להצדיק את הירי הזה בעזרת כל מיני תירוצים הזויים, ודורשים להפסיק את המבצע בעזה.

פורסם
אם כבר לא להאמין למשהו אז זה לעולם הצבוע שאנחנו חיים בו. איזו עוד מדינה הייתה מאפשרת ירי על 2 הערים הכי גדולות שלה (שאחת מהן היא עיר הבירה) מבלי להחריב את עזה עד היסוד לאחר מכן?

ויותר לא להאמין זה שיש כאלה מתוכנו שמנסים להצדיק את הירי הזה בעזרת כל מיני תירוצים הזויים, ודורשים להפסיק את המבצע בעזה.

הייתי עונה לך, אבל הרשימה כל כך ארוכה שיקח לי עשר דקות רק לכתוב את הכל.

אני הכי אוהב את האמירות המפגרות האלה של "להחריב את עזה עד היסוד". כאילו שזו בכלל אפשרות פיזיבילית. תן רעיון קונקרטי או אל תכתוב שטויות. (בטח לא שטויות כמו "כאלה מתוכנו שמנסים להצדיק את הירי הזה" - מי בדיוק? ואל תגיד "סמולנים יפי נפש" כי אז שוב תצא דביל).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עשר דקות לכתוב הכל או עשר דקות להמציא משהו ולסלף כמה עובדות?

ואני לא אתחיל להזכיר לך את ימי מלחמת העולם השנייה, אבל איך בדיוק אתה קורא למה שעשתה ארה"ב בעיראק או באפגניסטן? להזכיר לך כמה אזרחים תמימים, ילדים ועוד נהרגו שם בהפצצות? או שאולי להזכיר לך מה קורה בסוריה מבלי שאף אחד יעצור את זה?

ומי מנסה להצדיק את הירי? בדיוק כמו שאמרת (אתה מכיר את חבריך טוב יותר), אנשים כמו זהבה גלאון בערוץ 2 היום ("לא היה הכרח לצאת למבצע הזה", "יש להפסיק את המבצע ולפתוח בהידברות עם החמאס" ועוד שטויות לא מהעולם הזה).

ומצטער להגיד לך, אבל הדבילים היחידים פה הם אנשים (תרשה לי לקחת הימור פרוע - כמוך) שחולמים על הסדר כלשהו עם ארגון שרוצח אזרחים חפים מפשע ומשתמש בילדים כמגן אנושי, ואז חוטפים טילים ליד בית הקפה האהוב שלהם.

פורסם

רוני אתה יכול באמת לומר לי אחרי שפינינו את הישובים מהרצועה ונתנו להם אפשרות להתנהלות עצמאית מה עדיין רע להם?

עוד שטחים? שאחרי זה לא יספתקו שוב בזה? וידרשו עוד?

הם לא רוצים אותנו פה נקודה (מדבר על ארגוני הטרור).

אין לי ספק שיש גם ערבים שיודעים שיותר טוב להם כשאנחנו מנהלים את המדינה ולחיות בחברה שלנו, אני לא גזען ואטום (כמו שניסית להציג אותי) שצועק צריך להרוג את כולם, אבל אין לי ספק שמערכת החינוך שלהם והשנאה שהם ממלאים בילדיהם מגיל אפס לא תיתן מקום לקיום 2 מדינות בארץ הקטנה הזאת.

הם לא יסתפקו בחלק כשם שלא התרצו בתוכנית החלוקה לפני הקמת המדינה.

כל המצע שלהם בנוי על אי הכרה במדינת ישראל וחינוך על השמדת העם היהודי, איך לדעתך פוטרים סכסוך כזה?

לצערי הפתרון היחידי (שהוא גם לא בטוח יספיק) זה כניסה קרקעית וטיהור תשתית הטרור שם, אבל לא כמו שאנחנו רגילים לעשות חצי עבודה ולשחרר לעוד כמה שנים וחוזר חלילה אלא לעשות מה שיידרש כל זמן שיידרש ולנסות לנקות את הנגע הזה.

אני מאמין שגם הרבה תושבים מהרצועה לא שמחים ששמים את ילדיהם ורכושם כמטרה והסוואה לפעולות טרור.(כמובן שיש גם תומכים בזה אין לי ספק).

פורסם
הייתי עונה לך, אבל הרשימה כל כך ארוכה שיקח לי עשר דקות רק לכתוב את הכל.

למה את הכל? תן שתי דוגמאות למדינות שסופגות טילים על ריכוזי אוכלוסיה אזרחית ולא מגיבות במלחמה כוללת.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...