Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שמציק להם, להבנתי, זה העובדה שממשלת ישראל מסרבת לקיים איתם הידברות מכל סוג שהוא.

נראה שלא אצליח להזיזך מעמדתך. רק אציין שלפני שהם רוצים שנדבר איתם (בצינורות גלויים ורשמיים), רצוי היה שיסירו מהמצע שלהם את הרחקתו המוחלטת של העם היהודי מישראל-פלסטין וישנו קצת את תוכן ספרי הלימוד ותוכניות הטלוויזיה שלהם הקוראות בכל הזדמנות להשמיד כל יהודי באשר הוא.

אגב, רק אני שמתי לב שלדובר צה"ל קוראים פולי אבל הוא הרבה יותר דומה לשייקה (המימדים והרווח בין השיניים)?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במקרה הז'אנר של צבא ובטחון, בדגש על סוגיות מודיעיניות, זה מה שאני בעיקר קורא, כך שגם את "בן החמאס" קראתי.

אז נכון ששני הספרים מציגים השקפות שונות, אבל קח בחשבון ש"בן החמאס" יצא לאור ב-10' בעוד ש"להכיר את חמאס" יצא לאור ב-12'.

וכן, במציאות שלנו שנתיים הן נצח. החמאס שהיה תנועת אופוזיציה הוא אינו החמאס שכיום שולט בעזה ואמור לייצג את העם הפלסטיני.

אבל זה בעצם לא מפתיע, בהתחשב בכך שגם הפוליטיקאים שלנו מתנהגים בצורה דומה.

אם תרצה המלצות על ספרים נוספים בז'אנר - בשמחה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
נראה שלא אצליח להזיזך מעמדתך. רק אציין שלפני שהם רוצים שנדבר איתם (בצינורות גלויים ורשמיים), רצוי היה שיסירו מהמצע שלהם את הרחקתו המוחלטת של העם היהודי מישראל-פלסטין וישנו קצת את תוכן ספרי הלימוד ותוכניות הטלוויזיה שלהם הקוראות בכל הזדמנות להשמיד כל יהודי באשר הוא.

אני מסכים לחלוטין שחמאס הוא אינו טלית שכולה תכלת ושיש עוד הרבה מאוד לעשות כדי ליישר את ההדורים ביננו לבינם, אבל עדיין צריך להתחיל מנקודה כלשהי.

הדבר שמקומם אותי היא הזילות בחיי אדם, שבתורה מובילה לאצבע קלה על ההדק ויציאה למבצע צבאי שתוצאותיו מוטלות בספק מבלי ששאר הדרכים האחרות לפתרון המצב מוצו. זה הכל.

האם זה מוגזם לצפות מהממשלה לנקוט בזהירות סבירה נוכח הסיכונים ואי הוודאות שמבצע צבאי טומן בחובו?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

אם תרצה המלצות על ספרים נוספים בז'אנר - בשמחה.

מעניין, במיוחד גם לאור העובדה שדברים משתנים מהר בעולם. אנסה לתפוס/ לקנות את הספר שקראת ולקרוא.

וכמובן שאשמח להמלצות בז'אנר של צבא, בטחון ומודיעין.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
רק ל עמיד דברים על דיוקם, גם אנחנו כולל מצביעי שלום עבשיו היינו מעדיפים שאצלם כולם יהיו בים אבל כמו אצלם גם אצלנו יש כאלה שמבינים שזה לא יקרה, שלא אנחנו ולא הם ניעלם והשאלה הנא אם אנחנו ממשיכים לחיות ביחד וללכת מכות או שסוגרים את הדלת וכל אחד חי במקום שלו.

תתפלא, אבל כמעט כל מצביעי הימין (למעט השוליים ההזויים) גם חושבים כך.

הפער מקורו בפרשנות על כוונותיו של הצד השני, אתה מאמין שבצד השני נמצא גורם רציונלי שעם קצת דיבורים וחשיבה מערבית אפשר לסגור איתו עסק, אני איבדתי את האמונה אחרי הסכמי אוסלו ומה שבא לאחריהם.

פורסם

אם אתה מאיזור השרון, אתה מוזמן לקפוץ לכאן ולהשאיל כמה מהספרים שלי.

לגבי ההמלצות:

1. בודד בדמשק - חייו ומותו של אלי כהן מאת שמואל שגב
  2. ישראל נגד איראן - מלחמת הצללים מאת יועז הנדל ויעקב כץ
  3. המלאך - סיפורו של אשרף מרואן, סוכן המוסד הבכיר ביותר שהיה אי פעם למדינת ישראל מאת אורי בר-יוסף
  4. המוסד והמיתוס מאת גד שמרון - אוסף סיפורים קצרים על פרשיות ידועות של המוסד וגם על כאלה שהן פחות ידועות, מזוית קצת אחרת.
  5. מדינת ישראל תעשה הכל - הקרב החשאי על השבויים והנעדרים מאת רונן ברגמן
  6. נקודת האל חזור - המודיעין הישראלי מול איראן וחזבאללה מאת רונן ברגמן
  7. המוסד - המבצעים הגדולים מאת מיכאל בר-זהר וניסים משעל
  8. סיירת מטכ"ל מאת משה זונדר
  9. בן החמאס מאת חסן מסעב יוסף (שאותו כבר קראת, ספר מרתק לטעמי)
  10. טיסה 139 - הסיפור המלא על חטיפת מטוס "אייר פראנס" ומבצע ההצלה באנטבה מאת ישעיהו בן-פורת, איתן הבר וזאב שיף. הספר ראה אור בשנת 76' ואני מעריך שיהיה קשה מאוד להשיגו. אם תצליח (או לחילופין, תשאיל אותו ממני) - קח אותו בלי לחשוב פעמיים.
  11. מלחמת הצללים - המוסד וקהילת המודיעין מאת יוסי מלמן ודן רביב. אותו טרם יצא לי לקרוא, אתחיל אותו מיד לאחר שאסיים עם "להכיר את חמאס".

פורסם
תושבי עזה סובלים לא פחות מאיתנו, והכל בשל שלטון החמאס אותו הם הביאו על עצמם.

רובם המוחלט של תושבי רצועת עזה רוצים חיים שקטים, חלקם עבד בישראל והתפרנס בכבוד, והיום חלק גדול מהם נתמך ע"י אונר"א.

אבל אין להם שום דרך להתקומם כנגד שלטון החמאס, ובין אם הם ירצו ובין אם לאו, הם משתפים פעולה עימם, אם בצורת מיסים דרקוניים, עבור דרך הכרחת בעלי מקצוע לשיתוף פעולה כפוי עימם וכלה בגיוס נערים שטופי מוח.

זה לא לגמרי מדויק.

מספיק רק לראות ראיונות עם הרחוב שם, ברגע שיש איזה תקרית שחס וחלילה מראים את פלסטין בתור עזה ואיו"ש(ולא בתור ישראל השלמה). מציע לך לנסות לראות כאלו. מה שהפריע לי בראיונות האלה זה לא הדיבורים על ויתור זכות השיבה וכו', אלא יותר תחושת הזעם והשנאה שהם משדרים כשמדברים איתם ומזכירים את המילה "ישראל".

הם שונאים אותנו שנאה עמוקה. הם מחונכים לזה מגיל אפס. אני ממש לא חושב שהרוח הכללית שם שונה מהרוח שמציג חמאס: ישראל תהיה או בים או בקבר.

פורסם
שמע, זה לא משהוא חדש, אנשים ישבו בכסית ונהנו מהחיים במהלך מלחמת שלום הגליל (הראשונה), הם גם ישבו שם במהלך מלחמת יום כיפור והם גם ישבו שם כשמעפילים, ניצולי שואה ירדו מהאוניות ונשלחו ישר לחזית הלחימה במלחמת השחרור בזמן שהם העבירו דאחקות עם משה איש כסית וייבי.

ובכל פעם שהלוחמים חזרו מהחזית הם נדהמו לגלות שעולם כמנהגו נוהג.

ככה זה בכל העולם ובכל ההיסטוריה האנושית, באזורים שהם מרוחקים מאזורי העימות, חיילים רומים חזרו לרומא אחרי עשרות שנות לחימה וגילו שמה שמעסיק את רומא זה קרבות פוליטיקה וקרבות בקולוסאום.

אבל מפה ועד להגיד שזו בועה נהנתנית של חוגגי בומבמלה שלא קשורים למציאות, נו באמת...

אתה לא באמת יכול להשוות את החיילים הרומים שנשלחו למצרים/גרמניה והאוכלוסיה שלא ידעה מה קורה באמת איתם למעט עדכונים רחוקים ומתומצתים. כמה אפשר לדון ב"החיילים כבשו כפר כזה וכזה, נהרגו 2000"

אתה גם לא יכול להשוות למלחמת השחרור שבה אנשים "ישבו בבתי קפה" והאזינו לרדיו.

היום, אם לא נופל למישהו טיל בסלון בזמן משחק של מכבי, לא מעניין אותו, נהיינו אטומים, אדישים, אגואיסטים כשבו בזמן (ואולי אפילו בגלל) אנחנו מקבלים יותר ויותר מידע מה"חזית" ועל פניו אמור להיות לנו הרבה יותר "קל" להתחבר, יש יותר מידע לדסקס, הדיווחים תכופים יותר ו(בחלק מהמקרים) מהימנים יותר.

אני חושב שהבעיה שלנו היא אגואיזם, לא ה"בועה", אלא העובדה שאנחנו מעדיפים שמישהו אחר יעשה את העבודה בשבילנו.

*לא יודע אם מותר לי בכלל להביע דעה בנושא, היות ואני לא נמצא בארץ בכלל. אני כן שוקל חזרה לארץ במידה ואקבל צו חירום.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

היום, אם לא נופל למישהו טיל בסלון בזמן משחק של מכבי, לא מעניין אותו, נהיינו אטומים, אדישים, אגואיסטים

יונית לוי בחדשות ערוץ 2 - "שוגרו טילים לכיוון תל אביב, אבל נכון לעכשיו לא דווח על נפילות בפועל, ככה שז סוג של נחמה הערב" :shock: (מצטער שהציטוט הוא מהזכרון ולא מילה במילה)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אז יש עוד מישהו שקיבל קריאה להתייצב?

קיבלתי שיחה מהמ''פ ישירות מכיוון שאני נהג בחפ''ק, אמר לי שככל הנראה ביום ראשון אצטרך להתייצב בבסיס כלשהו בדרום

לחתימה על ציוד, בדקתי עם מס' חברים ליחידה וגם חלקם קיבלו קריאה.

איזה באסה... :mad2:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

חזרתי עכשיו משיעור באוניברסיטה, באמצע חצי מהכיתה קיבלה מסרון/שיחה ונאלצה לצאת.

משהו גדול בפתח.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כן, מדברים בחדשות על גיוס 30,000 חיילי מילואים.

הרמטכל, בשידור ישיר, דיבר על זה שאנחנו רק בהתחלה של צעד מאוד אסרטיבי.

בין היתר איסמעיל הנייה קיבל סימון בדמות טיל שהוריד לו את הגנרטור שבחצר האחורית.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

ניקוי החזית הדרומית זו הכנה לתקיפה באיראן.

יש נשיא חדש בארה"ב, סוריה משותקת, כמו גם צינור האספקה של חיזבאללה.

הגיע זמן הביצוע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...