Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואו, כמה שינאה וזילזול יש לך בראש הממשלה. וואלה אתה צודק, אולמרט היה יותר טוב. נו מה הפלא, גם על קלינטון טענו בזמנו שהוא יצא למלחמה בגלל פרשת מוניקה לווינסקי. גם על בוש טענו וטוענים עד היום שהוא יכול היה למנוע את ההתקפה על התאומים אבל לא עשה זאת כי הוא רצה שתהיה לו סיבה להיכנס באל קאעידה והטליבן. כמה שטויות כמה קונספרציות. ואם מדברים על אובמה אתה יודע למה הוא זכה? כי לפי דעה של הרבה וגם לפי דעתי לא היה פשוט אלטרנטיבה יותר טובה ממש. זה לא סוד גם שהרבה אוכלי חינם בחרו באובמה. רומני התכוון לעשות הרבה שינויים שהרבה מבוחרי אובמה היו אוכלים אותה מן הסתם.

אשמח לשמוע טיעונים שיצדיקו את האמרה שאולמרט היה יותר טוב, בלי שום ציניות.

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נגנב מהפורום השכן:

attachment.php?attachmentid=41795&d=1352955262

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם
דווקא עכשיו? זו התקופה הכי לא מתאימה לעשות שטויות כאלה. נו, באמת. לא יכלו להמשיך להבליג כמו תמיד? הדרום כבר רגיל להפגזות. די, תמשיכו להתעלם, נבלות! מה אתם מפגיזים עכשיו בעזה?!

תחשבו מה המסר שאתם מעבירים לעולם הערבי לרגע.

כן, אמרתי ת-ח-ש-ב-ו-. זו לא מילה גסה. לא, זו גם לא קללה.

תחשבו רגע.

המסר שאני מבין זה "אחינו תפגיזו אותנו חופשי, כל יום כל היום, אבל ראבק, לפני בחירות גודלות לנו שערות על הביצים ונבוא להראות אותן מקרוב לתחת שלכם. אבל זה ככה רק לקראת בחירות, אחרי זה תמשיכו להפגיז, אוהבים אתכם. חיבוקים ונשיקות."

עזוב את המבצע.

לפני הבחירות פתאום מצאו תקציב למיגון מוסדות חינוך בסכום האדיר של 30 מליון שקלים.

הנבלות האלה נתנו לבנות שלי ללמוד במוסדות לא מוגנים ולהתחבא מתחת לשולחן בשביל סכום של פחות מחמישה שקלים לאזרח ופתאום כשיש בחירות יש כסף.

אז ביבי, למרות שלא התכוונתי להצביע לך עכשיו גם אם תפעל בדיוק לפי כל מה שאני מאמין בו אין סיכוי שאצביע לך כי מכרת את הביטחון של הבנות שלי תמורת נזיד עדשים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
1

2) הצחקת אותי. אתה באמת חושב, שמשהו, כל דבר, שהתולעים בממשלה עושים לא קשור ישירות לתועלתם האישית?

הם לא הגיעו לגבול ולא נעליים קלות בצבע שילשול. הם ירו לפני בחירות. מר זיבי נתמיאו רוצה שיראו שהוא עושה משהו, כל הקמפיין שלו מבוסס על מלחמה (אירן, יש מיסים? = אירן, יש עליות מחירים? = אירן, יש עלייה במחיר הדלק? = אירן, יש בעייה כלשהיא? = אירן, הוא נשמע כמו ילד אוטיסט שחוזר על מילה אחת בטון מונוטוני ובקצב אחיד, כשמנסים לדבר איתו על משהו. כן, המילה זה אירן.), וכשיש לו הזדמנות להראות שיש לו שערות על הביציות, הוא לא מהסס. בארה"ב (שממנה הוא לוקח הרבה שטיקים וטריקים) זו עובדה ידועה, שבעת מלחמה הנשיא המכהן נבחר שנית. הם קוראים לזה WAR TIME PRESIDENT. בדיוק כמו שהסופה סנדי הביאה לניצחון של ברדק אובמבי.

אז אני שואל שוב, מה השתנה? למה לתקוף עכשיו? למה לא לשים את זה בצד, כרגיל, להמשיך להתכונן לבחירות, ולתקוף אחרי הבחירות? אה, כי בלי לתקוף, הוא לא ייבחר. אוקיי.

יש מבין?

אני מקווה שהוא יקבל שכל ויחליט לתקוף גם את חיזבאללה. אם כבר, אז כבר. ויודע מה, גם את הכור באירן ואת המורדים בסוריה. יאללה מלחמה. ולעזאזל עם התושבים, להם זה לא משנה, מישהו צריך להיבחר שוב לממשלה, ועדיף (רק לו) שזה יהיה הוא.

חשבתי פעם ועוד פעם לפי בקשתך.

הגעתי למסקנה שישנו פגם לוגי עמוק ויסודי בטיעון שלך, שכן אם תקיפה מוסיפה לפופולריות הממשלה (דבר שעולה מהטיעון שלך), אזי לממשלה כדאי לכאסח את החמאס כל הזמן ולא רק לפני בחירות.

תתפלא, אפילו לפוליטיקאי הציני ביותר עדיין איכפת מהמדינה שלו, אצל חלקם זה לוקח הרבה זמן עד שהם מבינים שאין מנוס, אבל עדיין אצל רובם יש מחוייבות לא קטנה למדינה.

מחוייבות כזו קיימת גם בכל תפקיד בטחוני שהוא פוליטי ביסודו - הרמטכ"ל מגיע אל מעמדו הרם בשל כישוריו הצבאיים שאפשרו לו להתקדם עד דרגה מסויימת שממנה והלאה צריך גם פוליטיקה חוץ אירגונית.

מפכ"ל המשטרה - כנ"ל, ראש השב"כ - אני מקווה שכבר הבנת את הרעיון...

אז מה, כל אלה פוליטיקאים צינים מושחתים?

מזכיר שוב, אין בכוונתי להצביע עבור ביבי בבחירות הקרובות.

פורסם

כשאתה מתעלם מאוכלוסייה גדולה שאתה לא יוצר תנאים לחיים נורמטיביים עבורה (ולמרות דיעותיי שנמצאות הרבה שמאלה מיחימוביץ וחבריה אני חושב שגם לתושבי ההתנחלויות מגיעים חיים בטוחים ושקטים כל עוד הממשלה ממשיכה להחליט שמותר להם לחיות שם) במשך שנים ונזכר בהם רק לפני בחירות (לא המבצע אלא המיגון) זה מסריח.

למה לא לכסח את החמאס כל הזמן? התשובה פשוטה. ילד שיש לו לונה פארק פרטי בבית לא מתלהב מביקור בסופרלנד.

פורסם

לגבי בניית מיגון ראוי - מלכתחילה הסכמתי איתך.

לגבי תקיפת החמאס - בין לונה פארק פרטי שיש כל היום לבין ביקור אחת לארבע שנים (בסמוך לבחירות) בלונה פארק, ישנם הרבה מדרגי ביניים.

הממשלה בחרה במדרג נמוך יחסית ולכן הדבר אפשר את העלאת טיעון הסרק שזה לכבוד הבחירות.

פורסם

כולי תקווה שלממשלה יש איזו מטרה שהיא מקווה להשיג בסבב הלחימה הזה, ולא להלחם רק כדי להגיד "הנה אנחנו עושים משהו". יותר מדי פעמים אנחנו שומעים שהעורף צריך להיות איתן, וזה נכון, אבל צריכה גם להיות תוצאה כלשהי ללחימה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני חושב שהפכו את הדיון הזה ליותר מדי פוליטי וזה מיותר כי כל ממשלה שהיתה היום בשלטון, בין אם ימנית, שמאלנית או מרכז היתה חייבת לפעול, עובדה שגם בעיתוי הזה הממשלה מגבלת תמיכה וגיבוי ממפלגות השמאל.

תנתקו את הפוליטיקה.

השורה התחתונה היא שצריך לפעול, בין אם זה היה קורה לפני חודש או אם זה קרה אתמול.

יריית הפתיחה של המבצע הנוכחי הינה חיסול מאוד כבד משקל ולא תמיד נמצאים כל התנאים כדי לקיים חיסול כזה (כולל הפרעות מזג אויר או קרבה לאוכלוסיה אזרחית).

הבשילו התנאים לחיסול, כסיבות נוספות לחיסול היו האירועים האחרונים כולל ירי נ"ט ופציעת 4 חיילים- החיסול יצא לדרך ואיתו המבצע.

אני ימני בדעותי וגם כשאולמרט יצא למבצע עופרת יצוקה תמכתי במהלך מבלי להכנס ל"שיקולי בחירות" כי זה באמת לא מעניין, תושבי הדרום לא צריכים לשבת כמה חודשים במקלטים רק כי יש כאלה שחושבים שהממשלה צריכה להמתין עד לאחר בחירות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אשמח לשמוע טיעונים שיצדיקו את האמרה שאולמרט היה יותר טוב, בלי שום ציניות.

סליחה, כנראה התבטאתי בצורה לא מובנת. התכוונתי שאולמרט בהחלט לא היה יותר טוב.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אני חושב שהפכו את הדיון הזה ליותר מדי פוליטי וזה מיותר כי כל ממשלה שהיתה היום בשלטון, בין אם ימנית, שמאלנית או מרכז היתה חייבת לפעול, עובדה שגם בעיתוי הזה הממשלה מגבלת תמיכה וגיבוי ממפלגות השמאל.

תנתקו את הפוליטיקה.

השורה התחתונה היא שצריך לפעול, בין אם זה היה קורה לפני חודש או אם זה קרה אתמול.

יריית הפתיחה של המבצע הנוכחי הינה חיסול מאוד כבד משקל ולא תמיד נמצאים כל התנאים כדי לקיים חיסול כזה (כולל הפרעות מזג אויר או קרבה לאוכלוסיה אזרחית).

הבשילו התנאים לחיסול, כסיבות נוספות לחיסול היו האירועים האחרונים כולל ירי נ"ט ופציעת 4 חיילים- החיסול יצא לדרך ואיתו המבצע.

אני ימני בדעותי וגם כשאולמרט יצא למבצע עופרת יצוקה תמכתי במהלך מבלי להכנס ל"שיקולי בחירות" כי זה באמת לא מעניין, תושבי הדרום לא צריכים לשבת כמה חודשים במקלטים רק כי יש כאלה שחושבים שהממשלה צריכה להמתין עד לאחר בחירות.

זה בכלל לא דיון של ימין או שמאל. אני בטוח שפרט למפלגות הלא ציוניות כולם תומכים בפעולה.

הנקודה היא שעם כל הכבוד לחיסול את המבצע הזה היה צריך להתחיל מזמן. אני גר באיזור הרגוע יותר של התחום המאויים והחיים פה בשנה האחרונה ממש לא סבירים (עם אזעקה פעם ב אני חי בלי בעייה וזה סביר אבל כמה אזעקות בחודש זה כבר לא). אם אתם יודעים על 20 בורות שיגור כולל נצ מדוייק וצילומי חימוש שלהם למה חיכיתם? הרי אנחנו האויב היחיד שמהווה מטרה לחימוש הזה ולא צריך לחכות שימישהו יפגע כדי לטפל בנושא.

פורסם
אני באמת מבקש מכולם להימנע מדיווחים "פנימיים" .

הפורום הזה פתוח לכולם... תיזהרו!

זה הופיע גם ב- rotter.net, שבשעות אלה יש בדיווחים שלו (שלפעמים קצת הזויים) גם גרעין אמת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...