Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואללק שוקראן על המידע.

בברכה,

אחמד, קמ"ן חטיבה צפונית

עזה

אל תדאג אחמד,יומך קרוב ויגיע יותר מהר ממה שחשבת :twisted:

ובנימה אישית יותר,

כל הכבוד למודיעין שלנו ולביצוע של צה"ל !

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה זה נמשל? שאתה מקבל פרארי חדשה וחייב לעשות לה הרצה. אסור לך לתת בגז כי המנוע חדש. לאחר שנסעת כל הדרך במשך יום שלם בפרארי במהירות 80 קמ"ש למחרת אתה מתחיל שוב פעם את ההרצה. אז מה הכיף בזה?.

אה, מכיר את הרכב, לבעלים קוראים סיזי (שם חיבה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תפתחו ערוץ 1. לפני דקה היה רשום שצווים נשלחו

שים לב שלא כתוב איזה חיילות .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=P6U2ZQ0EhN4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וידאו מהחיסול. צילום: דובר צה"ל

אגב,

יצא לי לקרוא קצת בעניין, ובאמת בוידאו המובא כאן לא רואים טיל כמו בדרך כלל, יכול להיות שמילכדו את הרכב?

8)
פורסם

לא יכלו להתאפק כמה ימים?

דווקא עכשיו כשאני ברגילה? :(

ואני עוד שייך לבסיס שעוזר לאוגדת עזה. שיט. :|

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הודיעו לחלוץ?

הוא כבר מכר את המניות שלו? :roll:

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם
כ במידה ו"בר המזל" אוהב בנים אז יחכו לו 7 בנים חתיכים לענג אותו. למה7 בנים לעומת 72 בנות זה בהחלט נבצר ממני.

בטח שרק שבע. את חושב שהתחת שלו עשוי מנירוסטה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טיל ועוד איזה טיל.

כל הכבוד למודיעין ולחיל האוויר.

אחרי מעל ל150 טילים שנורו על ילדינו בדרום, זוהי תגובה מינימלית אך צריך להתחיל ממשהו.

פורסם
איזה מצחיק אם זו קיה גנובה?

אתה יושב בבית להנאתך פתאום אתה קולט את מה שנשאר מהרכב שלך שהייתה בטוח שנמצא בחניון למטה.. :twisted:

מה אומרים לביטוח במצב כזה?

זה צד ג'? :-P

נראה לי שזו קיה אופטימה.

אגב פעם קניתי חלקים ל-S70 שפורקו ממכונית שנראתה שלמה - אבל היה לה חור שנגרם ממטען חבלה ברצפה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חם מהתנור:

מכונת התעמולה הפלסטינית בשיתוף רוייטרס וה- BBC (בקיצור, כל המסיתים הכי גדולים נגדנו), החלו לפמפם את המסכנות של הפלסטינים מול ישראל הקלגסית והבריונית.

אבל... נפל להם בעריכה קטע ענק :lol: - אני יושב ורואה חדשות (ערוץ 1) ולפתע רואים "פצוע" פלסטיני נכנס בהליכה לאמבולנס, בריא לגמרי, נשכב, מכסים אותו בשמיכה ומכן מתחילה ההצגה.

אותי זה משעשע, הבעיה היא, שלקרובי משפחתי באירופה, זה יוצג כקטע אמיתי. :x

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם
האם מישהו יכול לערוב לכך שחיסולו יביא את קץ ירי הרקטות לעבר יישובי הדרום? אז למה זה טוב? רק כדי לטפוח לעצמנו על השכם ולהגיד "איזה גברים אנחנו!!"? ?

לא, אבל אי אפשר לאפשר להם לנהל את חייהם של מיליון אזרחי ישראל באמצעות נשק. אם סבב אלים ייתן לתושבים המסכנים האלה קצת שקט - תפאדלו...

חמאס מעוניינים בתהליך מדיני. כשיש שקט - אף אחד לא רוצה לדבר איתם. כשאף אחד לא רוצה לדבר איתם, הם מנסים לגרום לממשלת ישראל לדבר איתם באמצעות ירי רקטות.

אני מקבל שיש השקפת עולם שונה משלי, אבל אני משתגע לפעמים מראיית העולם ההזויה של אנשים שבכוח הופכים את הצד השני לרציונלי וגמיש. ובכן - הוא לא!! התהליך המדיני היחיד שהם מעוניינים בו הוא שאתה ואני לא נהיה פה - מתי לעזאזל נבין את זה??

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
בטח שרק שבע. את חושב שהתחת שלו עשוי מנירוסטה?

מזכיר לי פרט ייחודי.

לאור העובדה שמחבלים יודעים שמחכות להם בגן עדן 72 בתולות, חלק קטן מהמחבלים המתאבדים החליטו להגדיל ראש ולעטוף את "הנכסים האסטרטגיים" שלהם בנייר כסף לפני היציאה לפיגוע כדי שישאר פחות או יותר שלם.

כי מה לעזאזל הם יעשו בגן עדן עם 72 בתולות אבל ללא ז*ן?! הגיון פלסטינאי. :lol:

V5

פורסם

אין לי ספק ביכולתו של צה"ל להשיג את המטרות שלו, הספק שלי הוא ביכולתם של מנהלי חזית ההסברה הישראלית שהיא חזית חשובה לא פחות בעיתים שכאלה.

תבוסה בחזית ההסברה הבינלאומית תאיין הישגים צבאיים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כל הכבוד לצה"ל!

עכשיו בדיוק יש מחסור בבתולות בגיהנום, אז הם יכולים לז**ן אחד את השני ב- :onfire:

southpark12-satan.gif

• תוכן חדש...