Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק לי מציק שפחות מ 70 יום לפני בחירות יוצאים למבצע קרקעי בעזה ? שמחסלים את הרמטכ"ל של החמאס ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה באסה למות בקיה פורטה .... אם כבר אז עדיף באיזו סופרב (גנובה כמובן...) לא ?

לא סתם פורטה אלא אחת שקנו.

ד"א ההבדל בין מבצע למלחמה הוא מי התחיל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

^^

כל עוד זה יפסיק את הירי אז ממש לא מפריע לי!

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
רק לי מציק שפחות מ 70 יום לפני בחירות יוצאים למבצע קרקעי בעזה ? שמחסלים את הרמטכ"ל של החמאס ?

עד שעושים משהו טוב, למה להתלונן?

יש הסלמה בתקופה האחרונה, שלחו RPG על רכב משוריין של צה"ל ופצעו קשה 2 חיילים, מדי יום נופלות עשרות רקטות בשטח ישראל, הגיע הזמן שמישהו שם יתן דין וחשבון על זה.

פורסם

למה לא נזכרו לפני שנה ?

סף הגירוי של הממשלה (המחחורבנת יש לציין ) הוא 110 רקטות ביום ? למה לא אחת ?

שלא תבין אותי לא נכון , המבצע הזה היה צריך כבר להיות מאחורנו ושעזה תהיה עוד פארק שעשועים ל D9's .

עכשיו יותר טוב ?:wink:

פורסם
צונזר מסיבות של ביטחון שדה

ואללק שוקראן על המידע.

בברכה,

אחמד, קמ"ן חטיבה צפונית

עזה

אז מה אתה מצטט אותו, נודניק... [ההנהלה]8)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

V*I*P - על בטחון שדה , שמעת פעם ?

מנהלי פורום , אני מבקש למחוק את הודעה של הבחור היקר .

פורסם

התרשמתי שעזה בנויה היטב. המון בניינים וחזות של עיר מערבית לכל דבר.

ההתרשמות שלך מוטעית, אומנם יש שם בניינים, אבל לא, זה לא נראה כמו עיר מערבית.

העיר הערבית היחידה שמעט מזכירה עיר מערבית הינה רמאללה.

לפני כמה ימים היה פרק של עובדה.

לא קשור לנושא השרשור, אבל בהקשר לפרק המדובר, ראיתי את דרור קמפל (שנחשב לאחד הנאשמים באסון צאלים ב')- הבנאדם מדהים, יש לו כל כך הרבה בטחון עצמי שאני בתור מי שמכיר חלק מהדברים מקרוב יכולתי רק להצדיע לו.

לא יצא לי להתקל מעולם באדם עם כל כך הרבה בטחון עצמי ושלוות נפש בנוגע לפעילות מבצעית במדינות אוייב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא מבין איך לא נגמרו לאללה הבתולות.

כמה שהרעיון על 72 בתולות בגן עדן הוא מפגר אז אני אענה לך ברצינות על מה ששאלת. אם יצא לך כבר להכיר אותי או שלא יש לי התמחות קטנה בפיגור של דתות.

לפי הפאנטים המפגרים כל מי שמת תוך כדי הגנת המולדת שלו או תוך כדי ניסיון לכפות את האילסאם על כופרים (לא מאמינים) יגיע לג'ינה. לא, ג'ינה זוהי לא הרוסיה השופעת מהסופר אלא ככה נקרא גן העדן שלהם. בקיצר, "לבר מזל" יחכו 72 בתולות עם מנוע חם ולחץ שמן סביר. למחרת יקרה "נס" והן יהפכו לבתולות שוב פעם. ככה יצא מצב שכל יום הביתולים שלהם יחזרו. עוד דבר, במידה ו"בר המזל" אוהב בנים אז יחכו לו 7 בנים חתיכים לענג אותו. למה7 בנים לעומת 72 בנות זה בהחלט נבצר ממני. מעניין מה קורה למישהי שמקריבה את עצמה. האם היא עולה לגן עדן ומקבלת בראש מ 72 בתולים? נשמע לי קצת אכזרי, אתם לא חושבים? 72 גברים בשורה נותנים לה בראש?

מי שחושב על זה לרגע "לעומק" מבין שבתולות זה לא ממש כיף. למה זה נמשל? שאתה מקבל פרארי חדשה וחייב לעשות לה הרצה. אסור לך לתת בגז כי המנוע חדש. לאחר שנסעת כל הדרך במשך יום שלם בפרארי במהירות 80 קמ"ש למחרת אתה מתחיל שוב פעם את ההרצה. אז מה הכיף בזה?

ואללק שוקראן על המידע.

בברכה,

אחמד, קמ"ן חטיבה צפונית

עזה

צודק, כבר אמרתי לכמה אנשים בפייס שזה לא ממש חכם שהם מציינים זמנים ומיקום.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
זה לא אתה שלא הבנת, אלא מדינת ישראל שעד עכשיו לא יודעת מה היא רוצה: אולי להלחם, אולי לתת כסף, אולי לחסל, אולי להעביר חשמל, אולי גם וגם וגם וגם. והתוצאות בהתאם.

דני

העיקר שהצמד צילי וגילי, סליחה: ביבי וברק יודעים מה שהם רוצים: לגרד מתחת לאדמה עוד כמה מנדטים בבחירות הקרובות. כל האמצעים כשרים.

חוסל גם מפקד החטיבה הדרומית של החמאס.

הישג ענק למודיעין ולכוחות הביטחון, החר* הקטן הזה היה מאוד חמקמק, ורדפו אחריו לא מעט זמן.

גאווה לאומית כזו לא הרגשנו זמן רב.

על מה בדיוק אתה מרגיש גאווה? אני למשל לא חש שום גאווה נוכח החיסול המיותר הזה והמבצע שבא בעקבותיו.

שלא תבינו אותי לא נכון: אני חושב שאחמד ג'עברי היה רחוק מאוד מלהיות מלאך ושהוא הרוויח את המוות הזה ביושר. אבל, האם מישהו יכול לערוב לכך שחיסולו יביא את קץ ירי הרקטות לעבר יישובי הדרום? אז למה זה טוב? רק כדי לטפוח לעצמנו על השכם ולהגיד "איזה גברים אנחנו!!"?

מישהו בכלל נתן את דעתו מה יהיה השלב הבא? מישהו לקח בחשבון את האפשרות שצה"ל יספוג אבידות רבות בנפש בעקבות החיסול המיותר הזה?

אם במלחמת לבנון השניה הצטערתי על כך שאינני קרבי, היום אני מברך על כך.

2. לקפוץ מאושר שהוא חוסל זה לא יותר טוב מאשר לקפוץ על גגות הבתים ולצווח "יא סדאם, יא חביב, אודרוב,אודרוב תל אביב".

זה שהוא חוסל זה מצוין אבל זה בטח לא סיבה למסיבה.

כבר לפני 3000 שנה אמרו אבותינו, "בנפול אויבך אל תשמח".

מסכים לחלוטין.

לא, ממש לא רק לך זה מציק.

זה לא מכונאי, הוא רק בא להשלמת חלקים לרכב שלו.

גדול :lol:

חמאס מעוניינים בתהליך מדיני. כשיש שקט - אף אחד לא רוצה לדבר איתם. כשאף אחד לא רוצה לדבר איתם, הם מנסים לגרום לממשלת ישראל לדבר איתם באמצעות ירי רקטות.

אינני מסכים עם הדרך הזאת ולא תומך בה בשום פנים ואופן, אבל בהנחה שכל אחד מאלה שציינו לשבח את החיסול הזה היו במקום החמאס - מה אתם הייתם עושים? כיצד אתם הייתם מניעים תהליך מדיני שבו הצד השני כלל אינו מוכן לדבר איתכם?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כמה שהרעיון על 72 בתולות בגן עדן הוא מפגר אז אני אענה לך ברצינות על מה ששאלת. אם יצא לך כבר להכיר אותי או שלא יש לי התמחות קטנה בפיגור של דתות.

לפי הפאנטים המפגרים כל מי שמת תוך כדי הגנת המולדת שלו או תוך כדי ניסיון לכפות את האילסאם על כופרים (לא מאמינים) יגיע לג'ינה. לא, ג'ינה זוהי לא הרוסיה השופעת מהסופר אלא ככה נקרא גן העדן שלהם. בקיצר, "לבר מזל" יחכו 72 בתולות עם מנוע חם ולחץ שמן סביר. למחרת יקרה "נס" והן יהפכו לבתולות שוב פעם. ככה יצא מצב שכל יום הביתולים שלהם יחזרו. עוד דבר, במידה ו"בר המזל" אוהב בנים אז יחכו לו 7 בנים חתיכים לענג אותו. למה7 בנים לעומת 72 בנות זה בהחלט נבצר ממני. מעניין מה קורה למישהי שמקריבה את עצמה. האם היא עולה לגן עדן ומקבלת בראש מ 72 בתולים? נשמע לי קצת אכזרי, אתם לא חושבים? 72 גברים בשורה נותנים לה בראש?

מי שחושב על זה לרגע "לעומק" מבין שבתולות זה לא ממש כיף. למה זה נמשל? שאתה מקבל פרארי חדשה וחייב לעשות לה הרצה. אסור לך לתת בגז כי המנוע חדש. לאחר שנסעת כל הדרך במשך יום שלם בפרארי במהירות 80 קמ"ש למחרת אתה מתחיל שוב פעם את ההרצה. אז מה הכיף בזה?

תשמע, הרגת אותי!! :roflmao:

• תוכן חדש...