Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לי ספק ביכולתו של צה"ל להשיג את המטרות שלו, הספק שלי הוא ביכולתם של מנהלי חזית ההסברה הישראלית שהיא חזית חשובה לא פחות בעיתים שכאלה.

תבוסה בחזית ההסברה הבינלאומית תאיין הישגים צבאיים.

פרט נמק והסבר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
העיקר שהצמד צילי וגילי, סליחה: ביבי וברק יודעים מה שהם רוצים: לגרד מתחת לאדמה עוד כמה מנדטים בבחירות הקרובות. כל האמצעים כשרים.

על מה בדיוק אתה מרגיש גאווה? אני למשל לא חש שום גאווה נוכח החיסול המיותר הזה והמבצע שבא בעקבותיו.

שלא תבינו אותי לא נכון: אני חושב שאחמד ג'עברי היה רחוק מאוד מלהיות מלאך ושהוא הרוויח את המוות הזה ביושר. אבל, האם מישהו יכול לערוב לכך שחיסולו יביא את קץ ירי הרקטות לעבר יישובי הדרום? אז למה זה טוב? רק כדי לטפוח לעצמנו על השכם ולהגיד "איזה גברים אנחנו!!"?

מישהו בכלל נתן את דעתו מה יהיה השלב הבא? מישהו לקח בחשבון את האפשרות שצה"ל יספוג אבידות רבות בנפש בעקבות החיסול המיותר הזה?

תסלח לי, אבל הגזמת בגדול.

1. כי הגיע הזמן שהצבא (סליחה - הילדים שלנו) יפסיק להסתתר מאחרי אזרחים, שהדם שלהם גם הוא אדום (תתפלא).

2. בחירות? עד הבחירות המבצע יכול הסתבך כל כך, שמי שנתן את ההוראה יהיה פגר פוליטי. מילא אם הבחירות היו נערכות בשבוע הבא, אבל יש עוד חודשיים עד לקיומן - לפיכך הטיעון הזה ממש לא ממין העניין (במיוחד כשזוכרים את "תמוז בלהבות...").

ג.נ. - אין מצב בעולם שהקול שלי ילך לטובת אחד מהצמד, כך שממש אינני כותב מהפוזיציה (הפוליטית).

פורסם

למי ששאל למה תבוסה הסברתית תאיין הישגים צבאיים: אין לי כוח לענות בפירוט בשלב זה, אתה אמור להבין את זה לבד אם התעניינת קצת בתקשורת ומדינה בשישים השנה האחרונות (לפחות).

אלעד, אתה קצת מבלבל בין היוצרות. תפקידו של צהל הוא להגן על מדינת ישראל ואזרחיה, גם במחיר דמים.

הימנעות מאבידות אינה יכולה להפוך לעיקר ולמטרה בפני עצמה שהרי אז הצבא מאבד ממשמעותו. אחת הטעויות המרכזיות של מלחמת לבנון השניה, ושל עשרים השנה שקדמו לה, היתה שימת הדגש על הימנעות מאבידות כמטרה עליונה.

קודם כל להשיג מטרה אופרטיבית, אחרי זה למנוע אבידות לכוחותינו, לא להיפך.

בנוסף, החישוב לא צריך להיות מה יקרה בעקבות החיסול, אלא מהו המכלול הרחב יותר לחיסול ומה המטרה הכללית שהחיסול, המבורך לטעמי, ישיג.

גם במחיר של אבידות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא יצא לי להתקל מעולם באדם עם כל כך הרבה בטחון עצמי ושלוות נפש בנוגע לפעילות מבצעית במדינות אוייב.

זה כי אתה לא מכיר את מי שהיה אמור להיות הביום אויב באותו יום (כלומר למות יחד עימם) ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

טוב ההסלמה כבר כאן ,הם התחילו לירות לאן שהם ממש לא אמורים ,לדימונה ואני מניח שהטיל הראשון שנוחת בדימונה ויש מבצע קרקעי וזה אומר טילים לכל הארץ.

פורסם
זה כי אתה לא מכיר את מי שהיה אמור להיות הביום אויב באותו יום (כלומר למות יחד עימם) ;-)

אני צחקתי שהוא ענה על השאלות לפני שהכתב הספיק לשאול :roflmao:

כתב: "ואתה נהנה להרוג אנש...

קמפבל: "כן!".

כתב: "קרא לך שעצרת קליע במו ידי...

קמפבל: "כן!".

בקשר לסרטון, אני רואה את הטיל, זה לא מטען או משהו. מקווה שתצא מזה תועלת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
העיקר שהצמד צילי וגילי, סליחה: ביבי וברק יודעים מה שהם רוצים: לגרד מתחת לאדמה עוד כמה מנדטים בבחירות הקרובות. כל האמצעים כשרים.

...

חמאס מעוניינים בתהליך מדיני. כשיש שקט - אף אחד לא רוצה לדבר איתם. כשאף אחד לא רוצה לדבר איתם, הם מנסים לגרום לממשלת ישראל לדבר איתם באמצעות ירי רקטות.

אינני מסכים עם הדרך הזאת ולא תומך בה בשום פנים ואופן, אבל בהנחה שכל אחד מאלה שציינו לשבח את החיסול הזה היו במקום החמאס - מה אתם הייתם עושים? כיצד אתם הייתם מניעים תהליך מדיני שבו הצד השני כלל אינו מוכן לדבר איתכם?

אלעד - כפי שנמשל כבר בעבר: אם החמאס יניח נשקו, יהיה שלום. אמיתי. אם אנחנו נניח את נשקנו - נמות. החמאס רוצה לדבר שלום? על מה בדיוק? יצאנו מעזה, יש לו שטח למשול בו (והוא לא ממש מצליח). כשבן-גוריון הקים מדינה, הוא גם פעל נגד המחתרות. חמאס שמחים, מעודדים, מחנכים ומממנים אלימות נגד ישראל. או שטילי ק"ק שמוכמנים אצלהם ושיגור מתוך אוכלוסיה אזרחית זה הקוד שלך לשלום?

נכון הוא, שמבצע כלשהו היה צריך להתקיים מזמן. אבל אולי השבוע היה הקש ששבר את גב הגמל. לך תדע. בכל מקרה, לחשוב שוודאי שמכך יקבלו עוד מנדטים זו הרי טעות. כל הסלמה ותמונה של חיילים מתים/פצועים תשלח את המצביעים הרחק מהם.

הבהרה: הכותב אינו תומך ביבי/ברק, אבל כן תומך בכך שלמדינה צריך מידי פעם שיהיה גם שק אשכים ולא רק עלה של זית, כי ממנו ראינו רק שמן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ההתרשמות שלך מוטעית, אומנם יש שם בניינים, אבל לא, זה לא נראה כמו עיר מערבית.

העיר הערבית היחידה שמעט מזכירה עיר מערבית הינה רמאללה.

מערבית או לא, ממרחק די קרוב העיר דווקא נראית בסדר יחסית. בניינים גבוהים, המון בניינים שנראים בסדר ולא הריסות וכו'. בוא נאמר שאם אדם לא יודע איפה הוא נמצא, הוא לא יבחין שזו היא עזה. (מדובר על מראה העיר מכיוון צפון איזור המטווחים זיקים-יפתח)

תמונה מוואלה!:

1393192-5.jpg

פורסם
תשמע, הרגת אותי!! :roflmao:

אולי הוספתי קצת טעם וצבע לסיפור אבל כל מה שרשמתי לך זה אמיתי. כמה עצוב, אנשים מוכנים לפוצץ ולהרוג חפים מפשע בשביל מנוש.

שכחתי לרשום שלמרות שבאיסלאם הימורים, שתיה חריפה ואכילת חזיר הם אסורים אז שם בג'ינה הכל יהיה מותר.

כלומר, אם שפר על "בר המזל" מזלו והוא הצליח להתפוצץ עם כמה אינפדלים (כופרים) הוא מגיע לג'ינה. מחכות לו שם 72 בתולות או 7 בתולים ( תלוי בהעדפה) וגם יהיה מותר לו לאכול כפי יכולתו חזיר, לשתות אלכוהול חופשי אפילו שהוא מיוצר באמריקה וגם לשחק טקסס הולד דם.

לנו זה נשמע מצחיק אבל עבורם זה אמיתי ומוחשי.

מילא לדפוק כפי יכולתך, מילא לאכול לא כשר, מילא לפוצץ את הכבד באלכוהול, מילא לשחק פוקר ולהפסיד את התחתונים אבל למה לכל הרוחות להרוג אנשים שאפשר לעשות את כל זה בלוואס וגאס?

ודרך אגב, הנה תמונה עצובה מעזה מלפני כמה שבועות. נערכה שם חתונה ענקית, אתה יכול לתאר לעצמך את גיל הילדות הקטנות הללו. אנחנו ובכלל אנשים מהמערב יגידו "מה? הן בסך הכל ילדות קטנות". אבל מסתבר שאם הן גדולות מספיק לשים על עצמן מטען נפץ אז הן מבוגרות מספיק בשביל להתחתן. עצוב מאוד. אנחנו מחנכים את ילדנו לאהוב והם מחנכים את שלהם לשנוא.

אנחנו נותנים לילדים שלנו בובות ברבי וספיידרמן והם נותנים לילדים שלהם RPG ו AK47

כמו שגולדה מאיר ז"ל אמרה פעם "אנחנו יכולים לסלוח לערבים על זה שהם הורגים את ילדנו, אנחנו לא יכולים לסלוח על כך שהם מכריחים אותנו להרוג את ילדיהם. לא יהיה שלום עם הערבים עד שהם לא יאהבו את ילדיהם יותר מאשר הם שונאים אותנו".

!cid_7BC4AAF9DD554338959AD2A1E9847F4E@pce48d33954e14.jpg

מתפוצץ.jpg

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

דווקא עכשיו? זו התקופה הכי לא מתאימה לעשות שטויות כאלה. נו, באמת. לא יכלו להמשיך להבליג כמו תמיד? הדרום כבר רגיל להפגזות. די, תמשיכו להתעלם, נבלות! מה אתם מפגיזים עכשיו בעזה?!

תחשבו מה המסר שאתם מעבירים לעולם הערבי לרגע.

כן, אמרתי ת-ח-ש-ב-ו-. זו לא מילה גסה. לא, זו גם לא קללה.

תחשבו רגע.

המסר שאני מבין זה "אחינו תפגיזו אותנו חופשי, כל יום כל היום, אבל ראבק, לפני בחירות גודלות לנו שערות על הביצים ונבוא להראות אותן מקרוב לתחת שלכם. אבל זה ככה רק לקראת בחירות, אחרי זה תמשיכו להפגיז, אוהבים אתכם. חיבוקים ונשיקות."

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
טוב ההסלמה כבר כאן ,הם התחילו לירות לאן שהם ממש לא אמורים ,לדימונה ואני מניח שהטיל הראשון שנוחת בדימונה ויש מבצע קרקעי וזה אומר טילים לכל הארץ.

האממ לא ניראה לי שזה יהיה הטריגר... לנסות לפגוע בכור גרעיני עם גראד, משול ללכבות את שריפת הכרמל בעזרת השתנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
דווקא עכשיו? זו התקופה הכי לא מתאימה לעשות שטויות כאלה. נו, באמת. לא יכלו להמשיך להבליג כמו תמיד? הדרום כבר רגיל להפגזות. די, תמשיכו להתעלם, נבלות! מה אתם מפגיזים עכשיו בעזה?!

תחשבו מה המסר שאתם מעבירים לעולם הערבי לרגע.

כן, אמרתי ת-ח-ש-ב-ו-. זו לא מילה גסה. לא, זו גם לא קללה.

תחשבו רגע.

המסר שאני מבין זה "אחינו תפגיזו אותנו חופשי, כל יום כל היום, אבל ראבק, לפני בחירות גודלות לנו שערות על הביצים ונבוא להראות אותן מקרוב לתחת שלכם. אבל זה ככה רק לקראת בחירות, אחרי זה תמשיכו להפגיז, אוהבים אתכם. חיבוקים ונשיקות."

התרגלנו לחשוב שהדרום כבר רגיל להפגזות וזה גרוע מאד. זה כמו להשלים עם מחלה במקום לנסות לטפל בה.

כמה ח*א אפשר לאכול? אנחנו מאכילים את עצמנו מספיק ח*א, לא צריך עוד גם מהשכנים.

אם היו רוצים שלום, מזמן כבר היה שלום. הבעיה שרק אנחנו רוצים שלום, כי מי ששולח את הילד שלו לקייטנות סטייל נערי היטלר, השלום היחיד שמעניין אותו זה שננוח על משכבינו בשלום.

אני חושב שהמסר שמועבר הוא שגם לסבלנות (שבכלל לא צריכה להיות כלפיהם) יש גבול, והנה הגעתם אליו.

לדעתי אין קשר לבחירות, כנראה היתה הזדמנות וניצלו אותה. זה לא מה שיגרום לי לבחור בזיבי פתאום.

והנה מה שבאמת קרה ולא רואים בסרטון שפרסם דובר צה"ל:

230165_10151291698961140_1242527661_n.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...