Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש עכשיו אזעקה בראשון לציון

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הפייסבוק מדווח על דקת דומיה לזכרו של ג'עברי באוניברסיטת חיפה (באישור נשיא המוסד, כמובן).

יש לך מקור לזה שנשיא האונ' אישר זאת?

לפעמים אני חושב שאני צריך להפסיק ללמד שם...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא, ולכן ציינתי שזו שמועת פייסבוק.

שמועה מקבילה אומרת שזו הייתה דקת דומיה לקורבנות הלחימה בדרום - משני הצדדים. מאוד מקווה שזה המצב.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אז בגלל שני המבצעים הללו שההכרה בכלל צריכה להגיע לצה״ל אתה מזכה את אולמרט בביצוע קדנציה טובה יותר?

לא קניתי בכלל, בכל ממשלה יש פעילות מבצעית וחיסולים ולא נראה לי שזה מספיק להשוות קדנציות על בסיס זה כי זה גם נתון להשפעה של הזמן בו מכהנים.

בהחלט מקומם ומרתיח שמתרחשים ארועים כאלו בשטח ישראל ועוד מוסד אקדמאי, ללא קשר אם זה היה מאושר או לא.

יש לנקוט בצעדים משמעתיים וחבל שזה נהיה שידור חוזר בכל פעם ועובר בשתיקה.

פורסם
אולמרט היה ראש ממשלה טוב יותר מנתניהו, למרות שב 06' לא בחרתי בו.

מבחינה ביטחונית זו היתה תקופת שיא מבחינה מבצעית, וזה כלל, לפי מקורות זרים כמובן, את השמדת הכור בסוריה וחיסול עימאד מורנייה.

וזה כלל כמובן איזו מלחמה, קטנה, בה לא מתו או נפצעו הרבה אנשים, רק קצת, בגלל הטיפשות והיהירות של אותו אולמרט שאתה חושב שהיה ראש ממשלה טוב. בדיוק כמו אילנה-אג'נדה-דיין, גם אתה נוטה לשכוח זאת?

אגב, כמובן שגם מבחינה אתית זו היתה תקופת שיא למדינה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היה פרסום על רחוב ספציפי בראשון והפרסום ירד אחרי מספר דקות

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
הפייסבוק מדווח על דקת דומיה לזכרו של ג'עברי באוניברסיטת חיפה (באישור נשיא המוסד, כמובן).

אם זה נכון, זה מסוג הדברים המקוממים האלה, מכירים?

זה בדיוק מסוג הדברים שיוצאים מכל פרופורציה מעל גבי הרשת, כי אנשים שומעים מה שהם רוצים לשמוע (והתקשורת לא עוזרת). זה בטח התחיל ב"סטודנטים ערבים עומדים דקת דומייה" ונגמר ב"נשיא אוניברסיטת חיפה צועק תחי פלסטין". בדרך כמובן היה "פעילי מר"צ מחזקים את ידיהם של הסטודנטים הערבים", או מין שטות אחרת.

עוד דבר איום ונורא הוא הריקוד על הדם שמופץ בפייסבוק ודומיו בלי שום צנזורה - סרטונים של חלקי הגופות של ג'אברי ואנשיו מוצאים מהמכונית מלאים בדם. כל מיני "אנטי יפי-נפש" למיניהם עושים share בשמחה ומוסיפים בדיחות וצחוקים. שכחתם שבאותה המידה גם לנו נהרגים אנשים? רוצים לראות גם את חלקי הגופות המרוטשים שלהם? כי אני לא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני אפשר לאמר משהו בלי שום כוונה לפגוע?

בלי קשר לזה שאנחנו "לא משדרים על אותו גל", נדמה שאתה פשוט תפסת את הצד שלך ועומד באטימות להגן עליו.

(ולא, אני לא מצדיק סרטונים עם חלקי גופות)

אבל מה שקרה באוניברסיטת חיפה - באמת קרה. אף אחד לא בדה את הסיפור הזה מהדמיון שלו.

את כל התוספות למה שאכן היה - אתה הוספת.

8)
פורסם

באיזה צד מדובר?

האם יש לך הוכחה שנשיא אוני' חיפה אישר דקת דומייה לזכרו של אחמד ג'עברי? אם כן - אני הופך מרגע זה לקטגור הכי גדול של המוסד האקדמי הזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אמרנו שהוא אישר זאת?

גם כששאלת את טל הוא חזר והדגיש שוב שמדובר בשמועות בפייסבוק (נו באמת, אתם באמת מאמינים למה שכל ילד כותב שם?).

אבל את העובדה שעמדו אכן דקה דומיה לזכרו אי אפשר לשנות (יצאו בהודעה לגבי זה כבר אמש).

8)
פורסם

בין אם הנשיא קשור או לא, אני לא רואה שום הצדקה למה שקרה באוניברסיטה.

יש לעמוד על נקיטת אמצעים נגד הסטודנטים הללו.

אבל מצד שני אחרי חברת כנסת שממשיכה בתפקידה אחרי שהשתתפה במשט הלינץ' אז אנחנו בטוח לא נראה שום דבר גם בפן הזה.

לא ראיתי שום סטודנט עומד שנייה אחרי כל ההרג של אסד בסוריה, אבל אנחנו מגיבים אחרי הבלגות בלי סוף ואנחנו אלה שלא בסדר וברוטלים.

אני לא מאשים אף אחד מהתקשורת העולמית או הפלסטינים, האשמים הם השמאל העיוור שנלחם מלחמת חורמה בערכים וגם בעובדות.

• תוכן חדש...