Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אסתכן בהימור שבימים הקרובים לא תהיה תקיפה באירן.

את החשבון שעשינו כאן עשו גם האירנים, וללא גורם הפתעה לא תהיה תקיפה.

האיראנים בשיאו/לקראת סיומו של תרגיל הגנ״א גדול. על פי הדיווחים שאני רואה משם, הפתעה לא כל כך תשנה, המצב שלהם בקאנטים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אסתכן בהימור שבימים הקרובים לא תהיה תקיפה באירן.

את החשבון שעשינו כאן עשו גם האירנים, וללא גורם הפתעה לא תהיה תקיפה.

לא בימים הקרובים ולא בלי האמריקאים.

אבל אני חושב שתהיה.

יש כאן חלון הזדמנויות, עם המצב בסוריה וחולשת החיזבאללה.

אני חושב שאין נשיא אמריקאי שייתן למעצמה גרעינית לשבת על רזרבות הנפט של העולם, גם אם בעוד כמה שנים האמריקאים יוכלו לספק את כל הצורך הפנימי שלהם.

רק עצם העובדה שזה ידחוף מדינות כמו סעודיה להתגרען, מחרידה.

מספיק שפקיסטן, שחצי ממנה תחת שלטון השריע של הטאליבן, עם נשק גרעיני.

זה אינטרס אמריקאי, אירופאי, של כל מדינות חצי האי הערב, טורקיה ואפילו מצרים.

מהצד השני יש את הסינים והרוסים, שנהנים מפגיעה בהגמוניה המערבית, אבל לא ייצאו באופן פעיל נגד פעולה.

כרגע.

אני מהמר הימור פרוע - יילכו על חיסול הגזרה המערבית (הפלת החמאס), אם לא ייקרה משהו שייחבל. אח"כ המשך ההחלשה של סוריה, ותקיפה באיראן (בעיקר ארה"ב ואנחנו על החיזבאללה).

אח"כ הטרור האיסלאמי יחזור למימדים של טרור מאולתר (יחסית).

אחרת, אוי ואבוי לכולנו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
NITCH,

אולי, במלחמת המודיעין הטעיות והולכת שולל הם מעשה של יום יום.

אני מסכים שהולכת שולל היא מעשה של יום יום, אבל היות ויש עליהם אמברגו קשה, הציוד שלהם מיושן/מתפרק/מאולתר ורואים את זה.

אתה מוזמן להביא לי דוגמאות מההסטוריה בו מדינה במזרח התיכון שאיננה ישראל דאגה דווקא להסתיר את כוחה הצבאי על מנת לשמור הפתעות בשרוול. אשמח להחכים, אני לא ציני.

המצרים לדוגמה איימו על ישראל ב73 עם כוח טילים אסטרטגי שלא באמת היה להם. ההפך לא קרה.

ההפתעות תמיד היו ברמת הכוונות, אבל את הציוד והחיילים, תמיד מראים לראווה, בארץ שופוני יא נאס.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
האיראנים בשיאו/לקראת סיומו של תרגיל הגנ״א גדול. על פי הדיווחים שאני רואה משם, הפתעה לא כל כך תשנה, המצב שלהם בקאנטים.

תרגילי ההגנה האווירית שלהם זה זמן נהדר לצה"ל לבצע ניסוי כלים.

אני משער שיש לא מעט מבחורינו הטובים שעושים שם עבודת קודש...

פורסם
NITCH,

אולי, במלחמת המודיעין הטעיות והולכת שולל הם מעשה של יום יום.

קשה לי להאמין שהאירנים רוצים שנחשוב שיש להם צבא מעפן. :|

במבי, יפה דרשת.

אם זאת, אלו הנחות עבודה בעולם מושלם ולצערי קשה לי להאמין שכך יתגלגל הסיפור.

נקווה שאתבדה.

נ.ב

פספסתי משהו או שהאירנים בנתיים שותקים?

בדרך כלל הדרדס הזה שלהם לא סותם את הפה, להשמיד פה ולהשמיד שם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני מהמר הימור פרוע - יילכו על חיסול הגזרה המערבית (הפלת החמאס), אם לא ייקרה משהו שייחבל. אח"כ המשך ההחלשה של סוריה, ותקיפה באיראן (בעיקר ארה"ב ואנחנו על החיזבאללה).

אח"כ הטרור האיסלאמי יחזור למימדים של טרור מאולתר (יחסית)..

ואז התעוררת והבנת שאתה עדיין במיטה? :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

משהו מוזר קורה כאן.

יש לישראל גיבוי מצד כל מיני מנהיגים בעולם, שבד"כ אומרים בפעולות כאלו ש"על ישראל לנהוג באיפוק".

או שבגלל הכלכלה המחורבנת באירופה אין לאף אחד ז*ן לחשוב בכלל על הפלסטינים, או שמתכננים לתת לנו "לפרוק לחץ" ואז לאנוס אותנו למשא ומתן.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הגיבוי העיקרי מגיע מהנשיא אובמה, ויותר מזה, הוא מפעיל לחץ על המיצריים בצורת איומים מפורשים בהפסקת התמיכה האמריקאית, על מנת להביא את החמאס להסכם הפסקת אש.

ומיצריים, בניגוד אלינו, לא יכולה להיתקיים ללא הסיוע האזרחי האמריקאי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אוקי, אבל זה עדיין מוזר. קיבלנו גיבוי ממרקל (שזה עוד בתחום הבסדר, כי בד"כ היא בעדנו), אבל לקבל גיבוי גם מקמרון {בריטניה}? זה כבר הזוי לגמרי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מעניין לעניין באותו עניין.

מאמר מעורר חשיבה על הקשר שבין מלחמה ובחירות.

קראתי. המסקנה קצת מוזרה לי, אבל ניחא.

ברווז - אני מתנצל.

הכעס והמרמור שבהודעה שלך לא משאירים מקום לדיון ענייני.

אני אולי ציפור עצבנית כלפי הממשלה, אבל זה לא מונע ממני לעצור לרגע ולחשוב, כשאני נתקל בטיעונים הגיוניים והוכחות. בינתיים, פשוט ראיתי מספיק הוכחות לחיזוק דעתי האישית, וכמעט 0 הוכחות שתומכות בדיעות אחרות.

אולי אני לא רואה מספיק חדשות (אני לא רואה בכלל חדשות...), אבל אני לא שומע על דברים טובים שנעשים עבור האזרחים במדינה הקטנה שלנו. יש כמה יוצאים מן הכלל, כמו שר התקשורת שפשוט אנס את חברות הסלולר וגרם להם להיות קצת יותר נסבלות עם שיתוק מהלכים חצופם שלהם (קנסות יציאה, התחייבויות וכולי), אבל ברוב המקרים, חברי הכנסת לא עושים הרבה...

כמה פרשיות שחיתות התגלו בשנים האחרונות? וכמה לא נתפסו?...

אני חושב שאנחנו המדינה היחידה שבה האדם שיש לו סמכות לתת חנינה לאנסים נמצא בכלא על אונס :?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני מסכים שהולכת שולל היא מעשה של יום יום, אבל היות ויש עליהם אמברגו קשה, הציוד שלהם מיושן/מתפרק/מאולתר ורואים את זה.

אתה מוזמן להביא לי דוגמאות מההסטוריה בו מדינה במזרח התיכון שאיננה ישראל דאגה דווקא להסתיר את כוחה הצבאי על מנת לשמור הפתעות בשרוול. אשמח להחכים, אני לא ציני.

המצרים לדוגמה איימו על ישראל ב73 עם כוח טילים אסטרטגי שלא באמת היה להם. ההפך לא קרה.

ההפתעות תמיד היו ברמת הכוונות, אבל את הציוד והחיילים, תמיד מראים לראווה, בארץ שופוני יא נאס.

קשה לי להאמין שהאירנים רוצים שנחשוב שיש להם צבא מעפן. :|

לוגית יש לא מעט בטיעונים שלכם.

אבל, כאן מדובר ביכולת הגנתית ולא התקפית, ולכן יש רצון לשמור בעמימות את היכולות האלה.

כי אם הם יותקפו, כך הם יוכלו להפתיע.

אם הם יחשפו את היכולות שלהם, הצד השני יוכל להשיג אמצעי נגד.

אני מאוד מקווה שאתם צודקים, אבל החיים כאן לימדו אותי שאסור לזלזל בצד השני - הם הפתיעו אותנו לא מעט פעמים.

פורסם

אז מה...מצריים הפכה היום למדינת אוייב באופן רשמי?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

תראה איזה מצב נוצר: ממשלת ישראל יצאה למבצע שעלותו מאות מיליוני שקלים, הובילה לגינוי בינ"ל שלא ניתן להקל בו ראש, גרמה לשיבוש שגרת חייהם של רבים מאזרחי המדינה ואף לאובדן חיים. הכל הממשלה הזאת עושה - רק לא להידבר עם חמאס.

אלעד, לסלף עובדות זה לא יפה.

יש לנו תמיכה מאובמה, מרקל (שנניח שהיא חייבת ;-) ), ואפילו בריטניה. אז נכון שזה פוגע בתיאוריה "שלך" שנתניהו מבודד אותנו מהעולם, אבל פקח עיניים, שאני יודע שיש לך, ואל תאמין לכל מה שאתה קורא, גם אם זה מטפח אצלך את הרגשות האישיים שאתה אוהב (נניח שנאת נתניהו בהיותו נתניהו).

ולגופו של עניין - זו המציאות וזה המצב. זה לא ייגמר גם עוד 100 שנה. לפעמים זה רגוע ולפעמים זה כואב. לא טוב? לבנצי יש מקום אצלו בשבילכם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אז מה...מצריים הפכה היום למדינת אוייב באופן רשמי?

מוזר...

הם באו לחמאס, אמרו לו שיש לו את כל הסימפטיה ולהתראות בשמחות...

לא בדיוק שם אותם בצד שלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...