Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ניקוי החזית הדרומית זו הכנה לתקיפה באיראן.

יש נשיא חדש בארה"ב, סוריה משותקת, כמו גם צינור האספקה של חיזבאללה.

הגיע זמן הביצוע.

למה אתה מתכוון באדום ?

Gn'f'R

פורסם
וואו, כמה שינאה וזילזול יש לך בראש הממשלה. וואלה אתה צודק,

אולמרט

היה יותר טוב.

מצטער, לא יכול לראות את המילים הללו באותו המשפט.

למה הוא זכה? כי לפי דעה של הרבה וגם לפי דעתי לא היה פשוט אלטרנטיבה יותר טובה ממש.

2 דברים.

באמת? טרולמת? אתה מביא לי את טרולמת, אחרי שהנבלה הזה החליט לחתום על הפסקת אש "כי ירו טילים על חיפה"?

ולא, השנאה והזילזול שלי הם לא רק לראש הממשלה. הם לכל הממשלה, כל הממשלות שהיו, וכנראה גם לכל הממשלות שיהיו. כששעון חורף בספטמבר יותר חשוב (לפי זה שהוא זוכה ליותר כיסוי ויותר דיונים ויותר מעשים מאשר) מלהגן על תושבי המדינה מטילים, משהו פה פשוט מזויין מהיסוד. כששרון היה לפני בחירות, משום מה פיגוע אחד תמיד היה מצליח לעבור את מחסומי צה"ל. את הרכרוכית ברדק אני מנסה להדחיק, אותו ואת האולטימטום שלו שהוא כל פעם נתן ודחה, נתן ודחה.

אלו רק דוגמיות של הטרוניות שיש לי לממשלה הזו, ולכל אלו שהיו לפניה. הממשלות בישראל עוסקות 98% מזמנן בהישרדות פוליטית נטו, ובשאר 2% מזמנן בזיוני מח בטלויזיה במקום מעשים, ופרשיות שוחד וכדומה.

בוא ותענה לי אתה על השאלה, אם אפשר להגיב בעצמה כזו, מה גרם לממשלה להימנע מזה עד עכשיו? למה החיים של תושבי הדרום פשוט לא עניינו אף אחד עד חודשיים לפני הבחירות?

בנוגע לטענתך לגבי "אין אלטרנטיבה". כשזה קורה, אם היה לך רע מספיק בתקופת כהונתו של X, אתה תבחר ב-Y, ורק בגלל שאולי הוא יוכל לשנות כמה דברים או לעשות דברים אחרת. זו גם הסיבה שהצבעתי לליבני בבחירות שעברו- היא עוד בתולה במובן שהיא עוד לא זיינה שום דבר במדינה הזו, אז הייתי מוכן לתת לה צ'אנס.

חשבתי פעם ועוד פעם לפי בקשתך.

הגעתי למסקנה שישנו פגם לוגי עמוק ויסודי בטיעון שלך, שכן אם תקיפה מוסיפה לפופולריות הממשלה (דבר שעולה מהטיעון שלך), אזי לממשלה כדאי לכאסח את החמאס כל הזמן ולא רק לפני בחירות.

ואז הוא יאבד את הפואנטה של מהלך כזה לפני בחירות, כי כבר אין שם שום עוקץ. בנוסף, העם לא יסבול את ההתנהלות הזו לאורך זמן של שנים. הלוגיקה שלי עומדת בעינה.

תתפלא, אפילו לפוליטיקאי הציני ביותר עדיין איכפת מהמדינה שלו, אצל חלקם זה לוקח הרבה זמן עד שהם מבינים שאין מנוס, אבל עדיין אצל רובם יש מחוייבות לא קטנה לכספי המדינה.

תיקנתי לך טיפונת.

מחוייבות כזו קיימת גם בכל תפקיד בטחוני שהוא פוליטי ביסודו - הרמטכ"ל מגיע אל מעמדו הרם בשל כישוריו הצבאיים שאפשרו לו להתקדם עד דרגה מסויימת שממנה והלאה צריך גם פוליטיקה חוץ אירגונית.

מפכ"ל המשטרה - כנ"ל, ראש השב"כ - אני מקווה שכבר הבנת את הרעיון...

אז מה, כל אלה פוליטיקאים צינים מושחתים?

אני לא יודע, עוד לא תפסו את כולם על חם. :wink:

לרמטכ"ל אכפת מחיי פקודיו. לפחות כך אני מאמין ומקווה, כי כבר ראיתי איך הציוד של פקודיו נהיה מקום ראשון בסולם הדאגות (טנקים, מטוסים וכולי). למפכ"ל המשטרה אכפת מאכיפה שתביא לו יוקרה וכבוד, יותר מאשר הרבה דברים אחרים, אחרת המשטרה הייתה מגיעה כמעט לכל אירוע שהיינו קוראים לה. לא חסר בפורום הזה דוגמאות של אנשים שהיו במרחק סנטים מדקירה או יריה או מכות מכנופייה (כולל סיפור אחד אישי שלי שלא העליתי לפה) והמשטרה לא מעניין אותה בכלל.

ראש השב"כ עסוק יותר באיך להישאר ראש השב"כ, רק שאף אחד לא שומע על זה... כי זה כרוך בלהיות מעולה במבצעים שאתה עושה. ועל המבצעים שהולכים טוב אף אחד לא שומע.

ה"דאגה" כלפי ה"מדינה" היא לא יותר מדאגה שמא אולי לא יבחרו בו שוב. בדרום אני לא מאמין שמצביעים לביבי הרבה, אז מבחינתו שימותו שם כמה... לא הפסד גדול, מבחינה פוליטית. ממילא לא הצביעו לו וכנראה לא יצביעו לו אם יתמודד שוב. זו רמת המחוייבות שיש לראש הממשלה שלנו כלפי תושבי מדינת ישראל.

כך לפחות אני רואה את הדברים.

מצטער על הבוטות החריגה בהודעה הזו שלי, אבל גם הרגשות שלי כלפי הממשלה בוטות מאד. הרבה יותר ממה שכתבתי פה, רק שאין לי כח להעלות על עמוס השרת את התיאורים הציוריים הארוכים במיוחד שיש לי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני מסכים לחלוטין שחמאס הוא אינו טלית שכולה תכלת ושיש עוד הרבה מאוד לעשות כדי ליישר את ההדורים ביננו לבינם, אבל עדיין צריך להתחיל מנקודה כלשהי.

הדבר שמקומם אותי היא הזילות בחיי אדם, שבתורה מובילה לאצבע קלה על ההדק ויציאה למבצע צבאי שתוצאותיו מוטלות בספק מבלי ששאר הדרכים האחרות לפתרון המצב מוצו. זה הכל.

האם זה מוגזם לצפות מהממשלה לנקוט בזהירות סבירה נוכח הסיכונים ואי הוודאות שמבצע צבאי טומן בחובו?

אלעד, עם כל הכבוד אבל אתה שומע את עצמך? המשפט טלית שלא כולה תכלת והחמאס באותו המשפט זה אבסורד, הארגון הזה מושתת על חיסול כל היהודים במדינה ומבחינתו יישובי הדרום הם התנחלויות כמו גם המרכז (ז"א אין לנו מקום פה) איזה ניסיונות הדברות אתה רוצה עם ארגון טרור? אם כבר אז הדברות עם מחמוד עבאס אבל גם הוא שקרן וזה הוכח מספר פעמים (גם אחרי הראיון המפורסם שלו בחדשות 2 לא מזמן - שיום אחרי הוא חזר בו בכמעט כל מה שאמר בטלוויזיה הערבית) אבל לדון עם החמאס? זה ארגון טרור לכל דבר והישועה לא תבוא משם, הזילות בחיי אדם? מה עם כל הרקטות שמשוגרות יום יום (אומנם במתכונת מצומצמת אבל עדיין!) על יישובי הדרום? מה עם פגזים לעבר סיורים של צה"ל וכל זה מבלי כל עוררות של פרובוקציות מצד מדינת ישראל כלפיהם הזכות שלנו היא להגן על עצמנו והמבצע הזה לדעתי הוא מבורך, שוב יכולים להיות דעות שונות וחילוקי דעות אבל אנחנו אם כבר יותר מדיי מוסרייים כי כל מדינה אחרת אבל כל מדינה אחרת לא הייתה מבצעת פעולות כירורגיות כאלו כמו שעושים ברצועה ובכלל, פוטין היה נותן שיזרקו עליו רקטות? ארה"ב הייתה נותנת שטיל אחד יפול בניו יורק? רק פה זה נהפך ל"שגרה" (תודות גם לחלק ממערכות ההגנה שהוצבו) אבל עדיין צריך לעקור את הבעיה מהשורש, אני אסיים בזה שאני מקווה שהמבצע הזה לא יסתכם בחיסולי אנשי הארגון בלבד (כי לכל אחד יש מחליף זו לא הבעיה) אלא השגת המטרות וניטרול הארגון לאורך ממושך של זמן בכל מחיר על מנת להחזיר לישראל ויישובי הדרום את החיים הנורמליים.

פורסם

אני לא יודע, עוד לא תפסו את כולם על חם. :wink:

לרמטכ"ל אכפת מחיי פקודיו. לפחות כך אני מאמין ומקווה, כי כבר ראיתי איך הציוד של פקודיו נהיה מקום ראשון בסולם הדאגות (טנקים, מטוסים וכולי). למפכ"ל המשטרה אכפת מאכיפה שתביא לו יוקרה וכבוד, יותר מאשר הרבה דברים אחרים, אחרת המשטרה הייתה מגיעה כמעט לכל אירוע שהיינו קוראים לה. לא חסר בפורום הזה דוגמאות של אנשים שהיו במרחק סנטים מדקירה או יריה או מכות מכנופייה (כולל סיפור אחד אישי שלי שלא העליתי לפה) והמשטרה לא מעניין אותה בכלל.

ראש השב"כ עסוק יותר באיך להישאר ראש השב"כ, רק שאף אחד לא שומע על זה... כי זה כרוך בלהיות מעולה במבצעים שאתה עושה. ועל המבצעים שהולכים טוב אף אחד לא שומע.

ה"דאגה" כלפי ה"מדינה" היא לא יותר מדאגה שמא אולי לא יבחרו בו שוב. בדרום אני לא מאמין שמצביעים לביבי הרבה, אז מבחינתו שימותו שם כמה... לא הפסד גדול, מבחינה פוליטית. ממילא לא הצביעו לו וכנראה לא יצביעו לו אם יתמודד שוב. זו רמת המחוייבות שיש לראש הממשלה שלנו כלפי תושבי מדינת ישראל.

כך לפחות אני רואה את הדברים.

מצטער על הבוטות החריגה בהודעה הזו שלי, אבל גם הרגשות שלי כלפי הממשלה בוטות מאד. הרבה יותר ממה שכתבתי פה, רק שאין לי כח להעלות על עמוס השרת את התיאורים הציוריים הארוכים במיוחד שיש לי.

ברווז - אני מתנצל.

הכעס והמרמור שבהודעה שלך לא משאירים מקום לדיון ענייני.

לגבי הטענה שלך שזו תקיפה לרגל הבחירות, כבר ענייתי על כך מס' פעמים בעמודים הקודמים, אין טעם לדוש בכך שנית (או שלישית ורביעית).

פורסם
או שמשהו גדול בפתח, או שרוצים שהצד השני יחשוב כך...

גיוס 30,000 אנשי מילואים, אפילו ליום אחד, עולה המון כסף, שבסוף שנת תקציב ברור שאין, ומיועד בעיקר להעברת מסר לחמאס.

זכור לי מצויין הגיוס הגדול שאירע כהכנה לפעולה קרקעית ברצועת עזה ב 2002; אלפי אנשי מילואים גוייסו לאימון מקדים בצאלים, וכשהפעולה בוטלה שוחרננו ביום ראשון וסרבו לשלם לנו את יום שבת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, ברור סיפורים על 'סופרי האפונים' הצבאיים תמיד היו ותמיד יהיו.

עדיין, בין פרסום הודעות חינמיות על גיוס אנשי מילואים, לבין גיוסם בפועל, ישנו הבדל קל... :wink:

פורסם

לדעתי נוצר פה חלון הזדמנויות פנטאסטי לתקיפה באירן, אחת הסיבות העיקריות שלא רצו להכנס לסיפור הזה הוא התחממות הרצועה מדרום. הגל הראשון בדרום מאחורינו, ניטרלנו להם את רוב כח האש הרציני וכעת גיוס מילואים מסיבי יראה מוצדק ל"הרחבת הפעולה" בעזה.. כמו שאמרו כאן לפני סוריה לא במצב שהם יכולים להצטרף ללחימה כרגע.

פורסם

אסתכן בהימור שבימים הקרובים לא תהיה תקיפה באירן.

את החשבון שעשינו כאן עשו גם האירנים, וללא גורם הפתעה לא תהיה תקיפה.

פורסם
הולך להיות מעניין. ליגה.

מתי היה אצלנו משעמם...8)

צריך לחיות כמה שנים בחו"ל כדי לקלוט מה זה ייאוש נוח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...