Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממך באמת לא ציפיתי לשטות שכזו.

אין עוד עיר בכל הארץ שספגה כ"כ הרבה טילים (משהוא קצת יותר גדול ממה שנורה כרגע), פיגועים, הרוגי טרור ושכול.

תקרא שוב.

איש איננו רוצה שטילים ינחתו בת"א או בכל איזור אחר בארץ, אבל אזעקה שתגרום גם לסטלנים מהאיזור להבין שהם חלק מהמדינה הזו היא דבר חיובי.

להבנתי זה צילצול השכמה כדי שכולם יפנימו שאפילו הם - רחמנא ליצלן - בסירה אחת עם מסעודה.

על זה כתבתי.

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מקבל שיש השקפת עולם שונה משלי, אבל אני משתגע לפעמים מראיית העולם ההזויה של אנשים שבכוח הופכים את הצד השני לרציונלי וגמיש. ובכן - הוא לא!! התהליך המדיני היחיד שהם מעוניינים בו הוא שאתה ואני לא נהיה פה - מתי לעזאזל נבין את זה??

רגע, ואתה - אתה כן מעוניין שהם יהיו פה? אז במה בדיוק אתה שונה מהם?

ורק כדי שתוכל להרגיש טוב עם עצמך, אומר שאני רוצה אותם פה בדיוק כפי שהם רוצים אותי. אבל זה בדיוק שורש העניין: הידברות צריך לעשות עם האויב שלך, לא עם מי שממילא מיודד איתך.

תראה איזה מצב נוצר: ממשלת ישראל יצאה למבצע שעלותו מאות מיליוני שקלים, הובילה לגינוי בינ"ל שלא ניתן להקל בו ראש, גרמה לשיבוש שגרת חייהם של רבים מאזרחי המדינה ואף לאובדן חיים. הכל הממשלה הזאת עושה - רק לא להידבר עם חמאס.

גם אם ברמה ההצהרתית אנשים אומרים שהם מוכנים לקבל את דעתו של האחר, המצב דה פקטו הוא שכל מי שמחזיק בדעה ששונה מדעת הרוב אוטומטית הופך להיות אויב העם. אז לטובת כולם אני אכתוב את זה שוב: אני חושב שלתושבי הדרום מגיע לחיות בצורה רגועה, ללא איום של טילים ורקטות וללא צבע אדום. מכאן והלאה, אנחנו חלוקים רק לגבי אופן הביצוע של החזון הזה.

ממשלת ישראל ניסתה פעמים אחדות את האופציה הצבאית בעזה ובכל פעם מחדש גילינו שלא מדובר ביותר מעוד כדור אקמול. לעומת זאת, מאז עליית החמאס לשלטון בעזה, ממשלת ישראל החליטה לנקוט במדיניות התעלמות ואי הכרה.

אז מה, האם ממשלת ישראל עשתה הכל כדי לסיים את סבב הדמים בדרום במינימום עלות? לענ"ד - לא.

צאו מהקונספציה שלכם ששמאל זה נגד המדינה - אני בהחלט סבור שיש לנו צבא ושראוי להראות לאויבינו מידי פעם מה הצבא הנהדר שלנו יודע לעשות. אבל, זאת צריכה להיות האופציה האחרונה, האופציה שבה יש להשתמש רק כשכל שאר הדרכים כשלו.

הפעם האחרונה שבה זה היה המצב היתה במלחמת לבנון השניה. הפעם זהו אינו המצב, לכן אני פסימי בנוגע למבצע הזה.

לעניין הסטודנטים בחיפה: בהנחה שהדיווח אמיתי ושהם עמדו דקת דומיה לזכר אחמד ג'עברי, לדעתי מן הראוי הוא לשלול מהם את אזרחותם ולהגלותם לרצועת עזה. כל זמן שהם שם אין לי בעיה שימשיכו להתייחד עם זכרו של מפקדם הנערץ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בדיוק היום בבוקר החלטתי לבדוק שחלון הפלדה בממד זז ונסגר. כמובן שהוא היה תקוע,

אז קצת ספריי סיליקון ו wd40 פתרו את הבעיה. בערב שהיתה אזעקה, אשתי היתה בהלם,

אני כבר הטסתי אותה ואת הבנות לממד.

לגבי תל אביב או לא, אני לא מבין למה אנשים חושבים שתל אביב או ירושלים לא יודעים מה זה

טרור. במלחמת המפרץ אזור המרכז סבל הכי הרבה מטילים, ואח״כ מטרור בלתי פוסק של

פיגועי מתאבדים, ואני זוכר שהייתי מסתובב עם הרכב בלילה, רק כדי להתאוורר קצת, אבל אף

אחד לא העז לשבת בשום בית קפה/מסעדה, כי הסיכוי להתפוצץ היה גדול מאוד.

בכל תקופה אזור אחר סובל, והכי חשוב זה להיות מאוחדים.

מקווה שיעשו להם שם נקיון יפה, ואולי כמה מגרשי חניה גדולים...

פורסם
רגע, ואתה - אתה כן מעוניין שהם יהיו פה? אז במה בדיוק אתה שונה מהם?

ורק כדי שתוכל להרגיש טוב עם עצמך, אומר שאני רוצה אותם פה בדיוק כפי שהם רוצים אותי. אבל זה בדיוק שורש העניין: הידברות צריך לעשות עם האויב שלך, לא עם מי שממילא מיודד איתך.

תראה איזה מצב נוצר: ממשלת ישראל יצאה למבצע שעלותו מאות מיליוני שקלים, הובילה לגינוי בינ"ל שלא ניתן להקל בו ראש, גרמה לשיבוש שגרת חייהם של רבים מאזרחי המדינה ואף לאובדן חיים. הכל הממשלה הזאת עושה - רק לא להידבר עם חמאס.

אלעד, אתה יודע מה? כתרגיל אקדמי אני הולך איתך.

אתה מוכן לנסות ולהסביר לי מה מציק לחמאס ולמה הם תקפו חיילים ואזרחים בחודש האחרון?

מה קרה - לא קיבלו מספיק חשמל? משאיות האספקה הגיעו ריקות? בוא ותסביר מה מציק להם, כי להבנתי מה שמציק להם זה עצם קיומה של מדינת ישראל, הם גם לא טוענים אחרת.

פורסם
פורסם בחדשות - נפילה בתל אביב, אבל בים.

ז"א הטילים מגיעים, רק הכינון שגוי.

חבר'ה, אני אגלה לכם סוד.

הכינון לא שגוי, אם היו רוצים היו פוגעים.

אתם באמת חושבים שהם יורים לשטחים פתוחים בלי כוונה?

לצבא רצועת עזה מזמן יש את היכולת לירות מדוייק, הם פשוט יודעים שיהיה לזה השלכות שונות לחלוטין מירי לים/שטחים פתוחים.

אני לא מדקלם משהו שקראתי באיזו כתבה, לצערי אני יודע זאת ממקור אישי וראשון שראיתי בעייני, זה לא מידע מסווג או משהו, אבל המקור שלו בהחלט כן.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
מה שמציק להם, להבנתי, זה העובדה שממשלת ישראל מסרבת לקיים איתם הידברות מכל סוג שהוא.

אני לא מאמין שכתבת את זה.

הדברות לא פורמלית תמיד הייתה ותמיד תהיה, אם לא במישרין אז דרך צד שלישי.

תחשוב על תירוץ יותר טוב וכשלא תמצא תתחיל להקשיב למה שהם אומרים - הם רוצים את כולנו בים, אפילו את מצביעי שלום עכשיו.

פורסם

לצערי אני יודע זאת ממקור אישי וראשון שראיתי בעייני, זה לא מידע מסווג או משהו, אבל המקור שלו בהחלט כן.

הערכתי שזו אזהרה ואכן חיזקת את דעתי.

פורסם

אני ממליץ לך ולשאר המשתתפים בשרשור הזה לקרוא את הספר הבא: http://simania.co.il/bookdetails.php?item_id=960057

הכותב חושף שם כמה עובדות מעניינות, שלא לומר מטרידות. אחרי שתקרא בוא נחזור ונפתח שוב את הדיון הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תחשוב על תירוץ יותר טוב וכשלא תמצא תתחיל להקשיב למה שהם אומרים - הם רוצים את כולנו בים, אפילו את מצביעי שלום עכשיו.

הכי כואב לי, שאותם אנשים שלום עכשיו וכו' לא מבינים את זה.

אגב, לא יודע אם השימוש במילה "כואב" הוא המדויק, אבל אני מניח שהבנתם אותי.

8)
פורסם
אלעד, אתה יודע מה? כתרגיל אקדמי אני הולך איתך.

אתה מוכן לנסות ולהסביר לי מה מציק לחמאס ולמה הם תקפו חיילים ואזרחים בחודש האחרון?

מה קרה - לא קיבלו מספיק חשמל? משאיות האספקה הגיעו ריקות? בוא ותסביר מה מציק להם, כי להבנתי מה שמציק להם זה עצם קיומה של מדינת ישראל, הם גם לא טוענים אחרת.

תושבי עזה סובלים לא פחות מאיתנו, והכל בשל שלטון החמאס אותו הם הביאו על עצמם.

רובם המוחלט של תושבי רצועת עזה רוצים חיים שקטים, חלקם עבד בישראל והתפרנס בכבוד, והיום חלק גדול מהם נתמך ע"י אונר"א.

אבל אין להם שום דרך להתקומם כנגד שלטון החמאס, ובין אם הם ירצו ובין אם לאו, הם משתפים פעולה עימם, אם בצורת מיסים דרקוניים, עבור דרך הכרחת בעלי מקצוע לשיתוף פעולה כפוי עימם וכלה בגיוס נערים שטופי מוח.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני ממליץ לך ולשאר המשתתפים בשרשור הזה לקרוא את הספר הבא: http://simania.co.il/bookdetails.php?item_id=960057

הכותב חושף שם כמה עובדות מעניינות, שלא לומר מטרידות. אחרי שתקרא בוא נחזור ונפתח שוב את הדיון הזה.

נראה לי שאתה לא קראת אותו בעצמך. אפילו בתקציר כתוב שמדובר ב'שלום' ל25 שנה. ואז מה? אחרי 25 שנה ויום שוב נחזור לרקטות?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

רק ל עמיד דברים על דיוקם, גם אנחנו כולל מצביעי שלום עבשיו היינו מעדיפים שאצלם כולם יהיו בים אבל כמו אצלם גם אצלנו יש כאלה שמבינים שזה לא יקרה, שלא אנחנו ולא הם ניעלם והשאלה הנא אם אנחנו ממשיכים לחיות ביחד וללכת מכות או שסוגרים את הדלת וכל אחד חי במקום שלו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מעניין.

קראתי את הספר הבא: http://simania.co.il/bookdetails.php?item_id=905118

וזה סותר את הנכתב בספר שהבאת. לפחות ביחס לתקציר.

ולדעתי, "בן החמאס" יותר אמין מפרשן כזה או אחר.

לדבריו, לעולם, לא היה וגם לא יהיה שלום, כי זה לא אפשרי.

בין אם זה בגלל האופי של החמאס, הרצון לכוח ולכסף (בדומה לארגוני הפשיעה הישראליים), ובין אם בגלל הסתירה לדרך החינוך שלו עצמו לשנאה וכדו'. וגם כי החמאס לא באמת חותר לשיח ומשא ומתן.

יש פה המון מניעים פוליטיים ותאוות כוח וכסף שלא בהכרח קשורים לרצון העם עצמו. בכלליות הוא מסכם שיש פה סוג של רודנות השלטון בעזה ע"ח ה"אזרחים" שם. והסיבה שהוא פרש מהריגול לטובת השב"כ זה כי הוא ראה שאין ולא יהיה לזה סוף.

מומלץ מאוד בחום לקרוא את הספר הזה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...